merhabalar kızlar
Hafta sonu yoğundum bugünde bilgisayara giremedim..önemli şeyler oldu mu?????
Menüm
sabah
1 dlm kızarmış ekmek
1/3 kk taze kaşar
3 zeytin
ara
1 ceviz
öğlen
ince bir dilim muhallebeli bir tatlı(dışarıdaydım gittiğim yerde bu vardı)
ara
küçük kase dut
akşam
1 tbk türlü az yağlı
4 yk pilav
ara
2-3 karpuz
güzel bir menüymüş. en azından araları yapmışsın.
bugün herkes benden iyi beslenmiş anlaşılan.
ben de dayanamadım bir çay kaşığı bal ve 1 çay kaşığı çörekotu yedim az önce. belki enerjim geri gelir umuduyla.
hayrola neden böyle oldun enerjisiz??
evet deniz ve sıcak acayip nem yapar:bbo:...Allah sabır versin...karadenizde yaylalara çıkacaksın...
maaşalah canım güzelmiş. ben spor yapmıyorum ya. yediklerimi azaltıcam. onu daha rahat yaparım heralde. (allam kimse duymasın böyle dediğimiP)
iyiyimiş canım bu da. ne çok spor yapmışsın bi de bebeğn var sanırım. ben de istiyorum azcık enerji ya :kedi:
iyi akşamlar kızlar..
Biliyom da ben yine de açıklamamı yapayım dedim öğretmenimolumunekankayizsmile.nutcaseciğim şaka yaptımm,benimde öyle açık alır hep pc,,küsmemm bennn........
Boşver ya, kesin seninkiler de bir işe yaramıştır. Yağ yakmadıysa da olsun farketmez, daha şey olmuşsundur... Dayanıklılık mı denir buna, enerjik mi ne artık bilemeyeceğim işte ondan olmuşsundur. Belki artık daha yükseğe falan da zıplayabiliyorsundur :) .ne güzel,,yarıyodur ya,bcaklar kasılıyoo ozamna,ben çok zor atladım öyle,ipim de uzun değil,ipsiz yap önce dedi,onu da zor yaptımmmmm.......çok beceriksizliğimemi yanayım,yoksa pat pat atladığım o kadar iplere mi......
Tibet ne oluyordu tam olarak? Sen de zayıfladan buldum da, bu 19lar 21ler ne oluyor bir açıklarsanız sevinirim :) .tibette ben 19dayım,çarş.21e gececcemmmmm
Ben önermem. Okumuştum birkaç ay önce. Şaşırtmak için çok zorlamış, çok kasmış gibi geldi bana. Bazı kitaplar bana çok iç sıkıcı gelir, bu da onlardan biriydi. Ama övgü falan aldı o kitap sanırım, bilmiyorum belki beğenebilirsin. Bana kalırsa onu okumak yerine klasik romanlar okumak çok daha zevkli ve huzur vericiyerimseniben.Baba ve Piç'i okuyan var mı Elif Şafaktan ? evde buldum başlıycam bugün nasıl kitap? okumaya değer mi dersiniz?
Kazen' mesaj atacaksın sanırım. 3 kullanıcı adı yazman gerekiyor, artık hangisi olursa, onlar seçiyor diye biliyorum. Bu konu hakkında bir konu vardı ama bulamadım şimdi.ya ben ismimi değiştirmek istiyorum,nasıl yapabilrimm biliyomuusnuz?
Bir şey dikkatimi çekti de yazayım dedim :) . Suları meyve yemeden önce iç istersen, üstüne zararlı olabilir diye biliyorum ben.bugun ve yarın menum asagıdski gibi..ondan detoxtan cıkana kadar yazmıycam..bugun iidi bakalım yarın ne olcak
11:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
...
Yatarken: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
iyi akşamlar kuzu. naptın senin bugünün nasıl geçti? :)
bi de bişey sorcam kızlar yaaa...ben start it yapıyorum ama düzenli değil. hani onun bi programı var ya, onu uygulamıyorum yani.ramp it up'a geçiyim mi artık?
cancagizlarim;
nedir bu
pump it up,
ramp it up,
start it up.
cosmussunuz,
ben geride kalmisim son haberlerden..
kizlar yesa bu hafta azulos'u koc secmis ama onun hic siteye ugradigi yok ki ne zamandir; nasil kocluk yapacak?
bilginiz var mi?
ben de bugunku menumu oyle ortaya yazayim bari,
cezami da odulumu de siz arkadaslarim kesin; koc yok madem ;-))
sabah
kucuk kepekli panini sandwich
(zeytin ezmesi, kasar, dana jambon)
(ayni seyleri yemekten cokkk biktim aylardir, dana jambona kizmayin yani, belki kac aydir ilk kez yedim)
ara
1 avuc kuru uzum
ogle
3 ad. izgara kofte
1 kepce pilav
1 kase cacik
ara
1 top sade dondurma
aksam
esim mesaide, tekim, gayet hafif yerim sanirim
+pilates yapicam
ben de bugunku menumu oyle ortaya yazayim bari,
cezami da odulumu de siz arkadaslarim kesin; koc yok madem ;-))
sabah
kucuk kepekli panini sandwich
(zeytin ezmesi, kasar, dana jambon)
(ayni seyleri yemekten cokkk biktim aylardir, dana jambona kizmayin yani, belki kac aydir ilk kez yedim)
ara
1 avuc kuru uzum
ogle
3 ad. izgara kofte
1 kepce pilav
1 kase cacik
ara
1 top sade dondurma
aksam
esim mesaide, tekim, gayet hafif yerim sanirim
+pilates yapicam
afferin beaaaaaaaaaa yuru be kocum beaaaaaaaaaaaaaaa helal:))
kocumm bugun benim dinlenme gunum saka maka 2 haftayi bitirdim kaldi 4 haftam ramp it 1 hafta daha yapip insallah burn it up yapacagim son 3 hafta bugun badminton gunum birazdan cikarim operim al yanaktan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?