50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar kızlar
Hafta sonu yoğundum bugünde bilgisayara giremedim..önemli şeyler oldu mu?????
Menüm
sabah
1 dlm kızarmış ekmek
1/3 kk taze kaşar
3 zeytin

ara
1 ceviz

öğlen
ince bir dilim muhallebeli bir tatlı(dışarıdaydım gittiğim yerde bu vardı)

ara
küçük kase dut

akşam
1 tbk türlü az yağlı
4 yk pilav

ara
2-3 karpuz

güzel bir menüymüş. en azından araları yapmışsın.
bugün herkes benden iyi beslenmiş anlaşılan.

ben de dayanamadım bir çay kaşığı bal ve 1 çay kaşığı çörekotu yedim az önce. belki enerjim geri gelir umuduyla.

evt canım..sabah yarım greyfurt suyu içiorum enerji verio.bide tibet yaptıtan sonra gelio enerji

nutcaseciğim şaka yaptımm,benimde öyle açık alır hep pc,,küsmemm bennn........
Biliyom da ben yine de açıklamamı yapayım dedim öğretmenimolumunekankayizsmile.
Boşver ya, kesin seninkiler de bir işe yaramıştır. Yağ yakmadıysa da olsun farketmez, daha şey olmuşsundur... Dayanıklılık mı denir buna, enerjik mi ne artık bilemeyeceğim işte ondan olmuşsundur. Belki artık daha yükseğe falan da zıplayabiliyorsundur :) .
tibette ben 19dayım,çarş.21e gececcemmmmm
Tibet ne oluyordu tam olarak? Sen de zayıfladan buldum da, bu 19lar 21ler ne oluyor bir açıklarsanız sevinirim :) .
Baba ve Piç'i okuyan var mı Elif Şafaktan ? evde buldum başlıycam bugün nasıl kitap? okumaya değer mi dersiniz?
Ben önermem. Okumuştum birkaç ay önce. Şaşırtmak için çok zorlamış, çok kasmış gibi geldi bana. Bazı kitaplar bana çok iç sıkıcı gelir, bu da onlardan biriydi. Ama övgü falan aldı o kitap sanırım, bilmiyorum belki beğenebilirsin. Bana kalırsa onu okumak yerine klasik romanlar okumak çok daha zevkli ve huzur vericiyerimseniben.
ya ben ismimi değiştirmek istiyorum,nasıl yapabilrimm biliyomuusnuz?
Kazen' mesaj atacaksın sanırım. 3 kullanıcı adı yazman gerekiyor, artık hangisi olursa, onlar seçiyor diye biliyorum. Bu konu hakkında bir konu vardı ama bulamadım şimdi.

Ben de ismimi RuloPasta olarak değiştirsem mi acaba, ya da eclair . Şakaydı tabi ki. Ama isteyen bu ismi alabilir, telif hakkı bana ait değil, çekinmeyin .
Bir şey dikkatimi çekti de yazayım dedim :) . Suları meyve yemeden önce iç istersen, üstüne zararlı olabilir diye biliyorum ben.

MELABAAAAAAAAAAAAAAAA BEN GELDIM

1- koc nerde koc yok yesa koc olarak azulosu secmis ama goremiyorum ben bilmem ne diyenler icin BAKINIZ KOC:)) hatta CUMARTESI PAZAR BILE burdaydi koc o yuzden siz MENULERINIZI YAPTIKLARINIZI yazin gerisini super koca birakin

2-START IT UP RAMP IT UP NEDIR diyenler icin

6haftalik bir egzersiz programi

3 degisik videodan olusur

her video 2 hafta yapilir ama kendinden emin olanlarinn RAMP IT UPa gecmesi onerilir

4@SPATZ canimmmmmmmmmmmmm kendinden eminsen START IT UP rahat yapiyorum dersen gec RAMP IT UP ama DUZENLI YAPMAK SART yoksa bi halta yaramiyor:)

bi de bişey sorcam kızlar yaaa...ben start it yapıyorum ama düzenli değil. hani onun bi programı var ya, onu uygulamıyorum yani.ramp it up'a geçiyim mi artık?

canimmmmmmmmm duzenli yap duzenliiiiiiiiiiii ramp it up start it upin 2 kati biraz daha hizlisi yaparim ben aslanim diyorsan gec
olumunekankayizsmile

cancagizlarim;
nedir bu
pump it up,
ramp it up,
start it up.
cosmussunuz,
ben geride kalmisim son haberlerden..

bi ust mesajimda acikladim canim kaydirigubbakcemile5

kizlar yesa bu hafta azulos'u koc secmis ama onun hic siteye ugradigi yok ki ne zamandir; nasil kocluk yapacak?
bilginiz var mi?

koc burda canim merak etme KOCa lafa eden karsisinda beni olur ehhehe :)sempatiksalakcinni

hala koc yok diyor yawwwww :mymeka:

1-kasar dana jambon bilmem ne

2-aksam ne yidin bakalim esin yok diye saldirmadin deeeeeeeemi yemeklere

3-kepce nerken kime gore kepce neye gore kepce kepce var kepce var heheh:)

hemmen yesacım :))

hadi jambona filan bişey demiyorum da, BİR KEPÇE PİLAV!!!! bunu anlamadım. kaşık mı KEPÇE mi??? delikafadulden

hem koçun olmaması KEPÇEyle pilav yenebilir mi demek. top top dondurma yenebilir mi demek?

ay çok abarttım yav, tamam bi şey demiyorum. hihih.

afferin beaaaaaaaaaa yuru be kocum beaaaaaaaaaaaaaaa helal:))

kocumm bugun benim dinlenme gunum saka maka 2 haftayi bitirdim kaldi 4 haftam ramp it 1 hafta daha yapip insallah burn it up yapacagim son 3 hafta bugun badminton gunum birazdan cikarim operim al yanaktan:)

oh oh. asıl sana aferin. hem de en büyük boyundan.
bi de maaşallah diyeyim de nazarlara gelme benim gibi.
bi başlayamadım gitti ben yeniden.

ben de öpüyorum balımmm.

Ben de kalkayım. Mehmet ağanın sporunu yapayım. Cici böcek olarak bugün spor yapmaya başlamaya çalışacağımı düşüneceğimi açıklıyorumsempatiksalakcinni. Size iyi stretchler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…