- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
Ben de kalkayım. Mehmet ağanın sporunu yapayım. Cici böcek olarak bugün spor yapmaya başlamaya çalışacağımı düşüneceğimi açıklıyorumsempatiksalakcinni. Size iyi stretchler.
aha benden bi tane daha
menüm çok kötü ama yazayım yoksa ben iflah olmayacağım. yerden yere vurmayın ama.
sabah çörek otu yedim kalktığımda sonra 1.5 saat sonra öğle yemeğine bağlamak için, kaşarlı-turşulu çavdar ekmeğinde sandviç yedim yanında yarım kutu light ice tea içtim.
Arada yeşil çay
Arada ayran
Arada dışarda olduğumdan 1 tane tahinli kit kat yedim. hiç güzel değildi.
Akşam da kfc'nin bize bedava yemek borcu olduğundan hot shot menü yedim.
Yetmedi arkasından bir de fıstıklı kornet yedim akannehir :1shok:
spor olarak 20 dakika plates yaptım, birazdan da ders çalışmaya gideceğimden başka da spor da vaktim kalmadı, geç yatmaya çalışıcam en azından, yandım bittim bittim ben eyvahedigeldismile
afferin beaaaaaaaaaa yuru be kocum beaaaaaaaaaaaaaaa helal:))
kocumm bugun benim dinlenme gunum saka maka 2 haftayi bitirdim kaldi 4 haftam ramp it 1 hafta daha yapip insallah burn it up yapacagim son 3 hafta bugun badminton gunum birazdan cikarim operim al yanaktan:)
ben ramp ıt up yapmaya gidiom vakit olursa packide yapıcam,ii geceler herkese
Ya bu konular şu kadar kesindir bence, kendini kötü mü hissediyorsun? O zaman bırakacaksın. Zaten kilo vermen de gerekmiyormuş artık, sadece korumaya çalışıyormuşsun, o zaman boşver bırak detoksu metoksu. Sağlık için, ödem miydi neydi onu atmak için yapıyorum diyorsan da sonra bir ara tekrar yaparsın, birkaç gün sonra mesela. Cık cık cık, hiç yakıştıramadım size örtmenim:1closedeyes:.mrb herkese,
ya bu ayran detoksu karnımı acayip şişirdi ve ağrıttı,yarın da yapmak zorunda mıyım?resmen ilaç aldım ya,,o derece karnım ağrıdı,ilaç alıp uyudum biraz geçti,,,,,
Gerçekten ya. Ben de zukseddin hiç spor yapmıyor sanıyordum bir aralarsana tembel diyenler utansın:)
mrb herkese,
ya bu ayran detoksu karnımı acayip şişirdi ve ağrıttı,yarın da yapmak zorunda mıyım?resmen ilaç aldım ya,,o derece karnım ağrıdı,ilaç alıp uyudum biraz geçti,,,,,
sozde 38 bedene inene kadar bikini almiycaktim ama bugun dayanamadim 40 beden aldim, alt 40 ust 38 beden(alti bi indiremedim 38e..cok tembelim coookkk..
sabah 2 dilim kepek ekmegi domates salatalik beyaz peynir
oglen 1 dilim ispanakli borek(( dayanamadim dunden kalmisti cokkkk guzeldii
ara 1 top cilekli dondurma
aksam brokoli corbasi+2 kasik pilav 3 kasik bezelye+salata..
zibitmisim dimi yine(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?