geç yatmaaaa...geç yatarsan geç kalkarsın, buluşmaya da geç kalırsınolumunekankayizsmile
Biliyom da ben yine de açıklamamı yapayım dedim öğretmenimolumunekankayizsmile.
::::::::::)olumunekankayizsmile
Tibet ne oluyordu tam olarak? Sen de zayıfladan buldum da, bu 19lar 21ler ne oluyor bir açıklarsanız sevinirim :) .
......5 çeşit hareketi ilk olarak 3er defa yapıyosun.her hafta hareket sayısını 2şer artırıyosun.en son 21 yani,5 hareketei de 21er defa yaptığında sabitliyosun,artık her gün 21 yapıyosun..tibetliler bu hareketlerle genç kalıyomuş....
Kazen' mesaj atacaksın sanırım. 3 kullanıcı adı yazman gerekiyor, artık hangisi olursa, onlar seçiyor diye biliyorum. Bu konu hakkında bir konu vardı ama bulamadım şimdi.
.....teşekürler,ama kazen kim?nerden bulcam onu?ben de arardım da konu bulamdımm...
ayranla ilgili de haklısınn yaaa rahatsız olduğumda bitirmeliyimm..süpersin bacım sen...
yapma bırak saglık bu sakaya gelmez
evvt canım haklısınnnnn,uzun süredir,bulgur nohut yememmişitmm,ağır geldii sanırımmmmm midemem....
tibet olayını seviorum sabah yapınca kendime geliorum resmen[/QUOTE
ben de seviyomm,sabahh erken kalkabildiğim de yapaıyorum,yoksa akşama kalıyo,ama sabha gerçekten canlandırıyoo.....
yapma bırak saglık bu sakaya gelmez
evvt canım haklısınnnnn,uzun süredir,bulgur nohut yememmişitmm,ağır geldii sanırımmmmm midemem....
normalde gun içinde hafif besleniyoruz ya birden yuklenınce fena oluyo..beni carpıo cok yıyınce
tibet olayını seviorum sabah yapınca kendime geliorum resmen[/QUOTE
ben de seviyomm,sabahh erken kalkabildiğim de yapaıyorum,yoksa akşama kalıyo,ama sabha gerçekten canlandırıyoo.....
aksama hic halim kalmıo cocugu uyutunca anca nefes alıyorum oda anca mutfagı topla tv bak vs anca bu saatte kendimle basbasayım saat 2ye 10 var baku saatiyle
aa ist.lar buluşuyo mu,fotolar koyunda bakalımmmm.........seyirci olarak katılalımmm bari....
bulusun cıtırlar az yıyın ama
yasuşun gurban olsun sağaa bende bugün uzun bir aradan sonra tartıya yineben buralarda artık görmüyorum o aletlerden ama görürsem ben de binerim üstüne sempatiksalakcinni (Yasuş nerde yaa özledimmm :))))
aaa kuzum sen üzülme diye kilo alıp geldimmm yaaa 3 günde 1.5 kilokafamçokkarıştıONEMLI NOT: bi onceki mesajimda gectigim dalgayi geri aliyorum LACHESISCIGIM yine sen plates yapiyorsun aramizda hiiiiiiiiiiiiiic ama hiiiiiiiiiiiiiiiiic bi sey yapmayanlar var DULCIIIIIIIIII VE DE YASEMNCIGIMMMMMMMMMMM oturduklari yerden sikilasacaklarmis ole diyorlar hhee:)
konu değişt,rmene gurbannnnn ayy özlemişim yaa :lepi:.
Yasemin ablacım da buraymııııışşşşşş...-konu değiştirme çabaları-
hoşbulduumm nesmeciimyasemin mrb,hoşgeldin,nasıl oldu annen?orda mı kalıyosunn ?
yaseminim birtanem hoşgeldin, yalnız ben ders çalışmaya gitmem lazım doğru düzgün karşılamıyoruz hiç seninle, o 1.5 kilo da hepimizin başına geldi, kesin yıldızlarla alakalı bir durum üzülme geçicidir tatlım:)
ayy üzüldümm sana ya,,kendine zor zaman ayırıyosunnn,uyuman gereken saatte hala ayaktasınnnn,vücudun düzenli uykuya da ihtiyacı varrrr........
iyi olmuşş canım,rahatlamışındır.....sevindim annenee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?