meyveyi suan yiyorum, asil pilav yemesm iyi olucakti..bezelye kaloriliymiş die onerilöio canım.sabahki ekmek 1 dilim olsa iimiş cunku borekte var ve hiç meyve yok aralarda
tibet olayını seviorum sabah yapınca kendime geliorum resmen
Aaaa bacı oldum, he he heee. İlk defa biri bana bacı dedi de durun havaya gireyim hemenbayanssulusmile.5 çeşit hareketi ilk olarak 3er defa yapıyosun.her hafta hareket sayısını 2şer artırıyosun.en son 21 yani,5 hareketei de 21er defa yaptığında sabitliyosun,artık her gün 21 yapıyosun..tibetliler bu hareketlerle genç kalıyomuş....
...
.....teşekürler,ama kazen kim?nerden bulcam onu?ben de arardım da konu bulamdımm...
...
ayranla ilgili de haklısınn yaaa rahatsız olduğumda bitirmeliyimm..süpersin bacım sen...
Ben de özlemişim. Bir aralar hepinizi birbirinize karıştırıyordum neyse geçti şimdi o, az çok ayırt edebiliyorum kim kimdi diyeaaa kuzum sen üzülme diye kilo alıp geldimmm yaaa 3 günde 1.5 kilokafamçokkarıştı
...
konu değişt,rmene gurbannnnn ayy özlemişim yaa :lepi:
özel msj bölümüne giridm Alıcı:kazen YAZIP,İSİM DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİMİ YAZDIM.isimler de:ıhlamur,yeşil çay,ışık....basit olsun istedimmmm telafuzu kolay,...
Aaaa bacı oldum, he he heee. İlk defa biri bana bacı dedi de durun havaya gireyim hemenbayanssulusmile.
Ben de özlemişim. Bir aralar hepinizi birbirinize karıştırıyordum neyse geçti şimdi o, az çok ayırt edebiliyorum kim kimdi diye.
Yesaya inat kendimizi kasıp haftada 5 kilo alsak nasıl olur. Zavallı kızcağız depresyona girer herhalde:roflol:.
bak şincik ben ne avatarı koycammmmsırnaşık şeyAaaaa ben yazmadan kendisi bulmuş Nesmecim, tebrikleralkisalkisalkis. Bana da avatar fikri verin, lütfen. Fındık fıstık fotosu falan mı koysam acaba :) .
ay bne de avatar istiyommm,tam da şimdii filmi izliyodummm,avatar ne güzelmişşşşş o kadar reklamı yapıldı ve ben yeni izliyommm.....avatar dedğin adnın yanında görünen resim demi?onu bilgisayardan mı yüklüyoz yoksa hazır mı var?
kızlar bende sımdı slım ın 6 ve winsor la 57 dakıka plates yaptım sımdı banyoya gıdıyrm sonra gelecegm
Gelip Melabaaaa diyip kaçıyor genelde. Ama birazdan burada olabilir, hazır olunyaa bana sen 56 olamassın demiştii fisfisfis
anacım tanıyooo artık kötükedihüso cadı iştee aklinialirimsmilenerelerde oo acık uğraşsaa benlee laelaelaelaelae
Çok güzelmiş yaaakaydirigubbakcemile3.bak şincik ben ne avatarı koycammmmsırnaşık şey
Hazır da var. Ama istersen bilgisayardan da yükleyebilirsin. Ben Clive Owen'ın fotosunu internetten bulup bilgisayara yükledim mesela, sonra burada avatar olarak ayarladım.ay bne de avatar istiyommm,tam da şimdii filmi izliyodummm,avatar ne güzelmişşşşş o kadar reklamı yapıldı ve ben yeni izliyommm.....avatar dedğin adnın yanında görünen resim demi?onu bilgisayardan mı yüklüyoz yoksa hazır mı var?
ızmayın da ben kullanıcı paneli nerde yazıyo bulamdımmmm,daha ayrıntılı istesemm,,dövemezsiniz demeiiiii
kaydirigubbakcemile3 Şenizayy gördümm gördümmmmmmmmmmmmm
Nasıl yani? "****" böyle mi çıkıyor yazınca?yaa ben link kopyalayıp buraya yapıştıramıyoommm
nutcase yardıımmmmmkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?