50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

özel msj bölümüne giridm Alıcı:kazen YAZIP,ıSıM DEĞıŞTıRMEK ıSTEDıĞıMı YAZDIM.isimler de:ıhlamur,yeşil çay,ışık....basit olsun istedimmmm telafuzu kolay,...

Aaaa bacı oldum, he he heee. İlk defa biri bana bacı dedi de durun havaya gireyim hemenbayanssulusmile.
Kazen forumun kurucusu sanırım, öyle okudum ya da yanlış hatırlıyorumbilmiyorumkismile. İsim konusunu ona mı göndereceğiz çok da emin değilim aslında. Neyse ben yine de profilini bulup vereyim sana. Fazladan bir mesaj rahatsız etmez adamı.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5
Tibet konusundaki yardım için de teşekkürler, ben de bir bakayım hoşuma giderse başlayayım. Mehmet Özün de kitabında vardı böyle bir şey, Çinliler her sabah yapıyormuş ediyormuş falan diye yazıyordu. Aynı şey mi acaba merak ettim şimdi.
aaa kuzum sen üzülme diye kilo alıp geldimmm yaaa 3 günde 1.5 kilokafamçokkarıştı
...
konu değişt,rmene gurbannnnn ayy özlemişim yaa :lepi:
Ben de özlemişim. Bir aralar hepinizi birbirinize karıştırıyordum neyse geçti şimdi o, az çok ayırt edebiliyorum kim kimdi diye.
Yesaya inat kendimizi kasıp haftada 5 kilo alsak nasıl olur . Zavallı kızcağız depresyona girer herhalde:roflol:.

Aaaaa ben yazmadan kendisi bulmuş Nesmecim, tebrikleralkisalkisalkis. Bana da avatar fikri verin, lütfen. Fındık fıstık fotosu falan mı koysam acaba :) .

yaa bana sen 56 olamassın demiştii fisfisfis
anacım tanıyooo artık kötükedihüso cadı iştee aklinialirimsmilenerelerde oo acık uğraşsaa benlee laelaelaelaelae

ay bne de avatar istiyommm,tam da şimdii filmi izliyodummm,avatar ne güzelmişşşşş o kadar reklamı yapıldı ve ben yeni izliyommm.....avatar dedğin adnın yanında görünen resim demi?onu bilgisayardan mı yüklüyoz yoksa hazır mı var?

kullanıcı paneline gir oradan avatarını değiştirden halledebilirsin ister pc den ister ötekini hiç denemedim
kk da var hazır avatarlar yerimseniben
onları ilk önce kaydedip sonrada gerekli zamanlarda kullanıyorum

yaa bana sen 56 olamassın demiştii fisfisfis
anacım tanıyooo artık kötükedihüso cadı iştee aklinialirimsmilenerelerde oo acık uğraşsaa benlee laelaelaelaelae
Gelip Melabaaaa diyip kaçıyor genelde. Ama birazdan burada olabilir, hazır olun .
bak şincik ben ne avatarı koycammmmsırnaşık şey
Çok güzelmiş yaaakaydirigubbakcemile3.
Hazır da var. Ama istersen bilgisayardan da yükleyebilirsin. Ben Clive Owen'ın fotosunu internetten bulup bilgisayara yükledim mesela, sonra burada avatar olarak ayarladım.

Ennnnn üstte "Ana Sayfa" "Sosyal Gruplar" falan filan yazıyor ya. Orada Kullanıcı Paneli de var. Ona tıkla. Sonra soldaki menüden "Avatarını değiştir"e tıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…