Nasıl yani? "****" böyle mi çıkıyor yazınca?
teşeşkküürler buldum da,bu site yönetimine de bişey beğenediremiyozzzzzz....pc den yüklemeye çalıştımm uygun değil falan yazdıı,aman hiç uğraşamıycammmm,geniş bir zamnda kafamın çalıştıı bir ara uğraşırımmmmmmmmm
Belli bir boyuttan büyük olmaması lazım fotoğrafın. Bilgisayarındaki resmin üstüne sağ tuş tıklayıp "Özellikler"e bas. Oradan da "Ayrıntılar"a tıkla, orada Genişlik ve Yükseklik yazacak, yanlarında kaç piksel yazıyor bak. Ya da uğraşmak istemiyorsan boşverteşeşkküürler buldum da,bu site yönetimine de bişey beğenediremiyozzzzzz....pc den yüklemeye çalıştımm uygun değil falan yazdıı,aman hiç uğraşamıycammmm,geniş bir zamnda kafamın çalıştıı bir ara uğraşırımmmmmmmmm
Tamamalttaki bile olmuyorduu nasıl yaptım bilmiyorumsempatiksalakcinni bidaha denicemmdelikafadulden
ha ha haaaaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: :teytey: :teytey:bu kadarını beklemiyooduuuumm yaaaaaaa vuuuuu vereliniortak alkisalkisalkisayyy olmuşş avatarımnmmmmmmmmmmmm naıslll yeterince iğrençmii
kalsın kalsıınnnn kaydirigubbakcemile3çok hoşuma gitiiiii,yarına kadar kalsınnnnnnnnnnnnnnnn
vallahamıııııı:1shok:güzel tarif ettin canım sağolllll.....
neyse ben yatatyım,sabah okul var,,,,,,ekndnize ii bakınnnnnn,avatarım iştahınızı kapasınnnnn..............iyii geceşlrrrrr
Gerçekten iyyyyyrennçççkaydirigubbakcemile3. Avatarımı beğen demekle bunu demek istedin herhaldeayyy olmuşş avatarımnmmmmmmmmmmmm naıslll yeterince iğrençmii
Tamam tamam beğendimnutcase avatarımı beğen de öyle gideyimmmmm
DUY yesa DUYYYYYsana tembel diyenler utansın:)
o kendini biliyor şekerimGerçekten ya. Ben de zukseddin hiç spor yapmıyor sanıyordum bir aralar. Birileri yanlış tanıtmış vaktiyle demek ki. Neyse ben isim vermeyeyim şimdi:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3.
bence çok güsel ölçülü bi menü yeşil çay yada bitki çayı olsa çok güsel olacaksabah 2 dilim kepek ekmegi domates salatalik beyaz peynir
oglen 1 dilim ispanakli borek(( dayanamadim dunden kalmisti cokkkk guzeldii
ara 1 top cilekli dondurma
aksam brokoli corbasi+2 kasik pilav 3 kasik bezelye+salata..
zibitmisim dimi yine(
ayyy olmuşş avatarımnmmmmmmmmmmmm naıslll yeterince iğrençmii
AAAA sen çocuklara yuvarlama öğretmedin mi?Bilmiyonmuu yoksa aaaaa.....
maşallahh ya ne güzel yapmışın sporrr...ben sadece tibetle start it yaptımmm...........çok temebelim bugün
bu arada ramp ıt up artı slim packi bitirdim banyoya girdim,10dk da bacaklarıma selülit kremiyle masaj yaptım işim bitti ben yattım artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?