50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşeşkküürler buldum da,bu site yönetimine de bişey beğenediremiyozzzzzz....pc den yüklemeye çalıştımm uygun değil falan yazdıı,aman hiç uğraşamıycammmm,geniş bir zamnda kafamın çalıştıı bir ara uğraşırımmmmmmmmm

Kadın Avatarları (Hareketli - KK uygun)

buda öteki link yerimseniben yanlış yerden link kopyalıyormuşummbilmiyorumkismile

seninkilerin boyutları uygun değildir de ondan canım verdiğim yerdeli linkten pcya yükle oradanda avatarını ayarlarsın ama ben pek tarif edemem canım kabiliyet sısır napiiimmm:sm_confused:

Belli bir boyuttan büyük olmaması lazım fotoğrafın. Bilgisayarındaki resmin üstüne sağ tuş tıklayıp "Özellikler"e bas. Oradan da "Ayrıntılar"a tıkla, orada Genişlik ve Yükseklik yazacak, yanlarında kaç piksel yazıyor bak. Ya da uğraşmak istemiyorsan boşver .
alttaki bile olmuyorduu nasıl yaptım bilmiyorumsempatiksalakcinni bidaha denicemmdelikafadulden
Tamam .

neyse ben yatatyım,sabah okul var,,,,,,ekndnize ii bakınnnnnn,avatarım iştahınızı kapasınnnnn..............iyii geceşlrrrrr

sana tembel diyenler utansın:)
DUY yesa DUYYYYY

Gerçekten ya. Ben de zukseddin hiç spor yapmıyor sanıyordum bir aralar. Birileri yanlış tanıtmış vaktiyle demek ki. Neyse ben isim vermeyeyim şimdi:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3.
o kendini biliyor şekerim

sabah 2 dilim kepek ekmegi domates salatalik beyaz peynir
oglen 1 dilim ispanakli borek(( dayanamadim dunden kalmisti cokkkk guzeldii
ara 1 top cilekli dondurma
aksam brokoli corbasi+2 kasik pilav 3 kasik bezelye+salata..
zibitmisim dimi yine(
bence çok güsel ölçülü bi menü yeşil çay yada bitki çayı olsa çok güsel olacak

ayyy olmuşş avatarımnmmmmmmmmmmmm naıslll yeterince iğrençmii

aaaaaaaayyyyyyyyyy hakketen şekerim çok mu aradın yaavvv,iğrenççç cidden yemek yiyesim gelmes bunu görünce

bu arada ramp ıt up artı slim packi bitirdim banyoya girdim,10dk da bacaklarıma selülit kremiyle masaj yaptım işim bitti ben yattım artıkın

AAAA sen çocuklara yuvarlama öğretmedin mi?Bilmiyonmuu yoksa aaaaa.....
maşallahh ya ne güzel yapmışın sporrr...ben sadece tibetle start it yaptımmm...........çok temebelim bugün

canım yuvarlama ne yaa bilmiyorum inan. bende cok tembeldımde cmtsıden ıtıbaren ınsan kabız olunca bagırsagımı calıstırmak ıcın degısık seyler uyguluyrm ıste bırde sabah erken kalkıp spor yapmayı denıyeyım barı sımdılık bu kadar sporun kayısının etkısı olmadı.
bu arada avatarın super olmus.yeterınce ıgrenckaydirigubbakcemile3

bu arada ramp ıt up artı slim packi bitirdim banyoya girdim,10dk da bacaklarıma selülit kremiyle masaj yaptım işim bitti ben yattım artıkın

ne kadar guzel yaa bende banyo yaptım ama selulıt kremım ole duruyor son kullanma tarıhı gecıncede atarım yaa o kadar para verdım aldım hıc kullanamyrm bole seylerı

@TEMBEL ZUKSEDDINNNNNNNNNNNNNN yorgunluk oluyorum ama sana cevap vereyim de yatayim dedim ben 2 haftam dolmadan start it up dan ramp it a gectim pazartesileri ara gunum tam 2 haftam bitti ama hepsi start it up degildi start it up beni kesmedigi icin ramp it up a gectim ya ben KALDI 4 HAFTAM ya 1 hafta ramp it up 3 hafta burn yapacagim ya da 2 2 yapacagim TEMBEL ZUKSEDDINNNNNNNNNN

badminton oynadim bugun

yarin tekrar RAMP IT UP ile sahalara donuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…