50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BU ARADA MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAA herkeslere ama hemen kaciyorum

1-gecmise sole bi goz atttim kulagim cin cin cin

2-YASEMNCIGIM HEHEHEH hic sasirmadim 1.5 kilo aldim demissin yaaaa hehehhehe yine ciktin deeeeeeeeeeemi zaten kac gun kaldin ki sen 56da yarim gun mu heheh tekne orucu gibi Allahim gece gece nerden geldiyse aklima sabahtan ogle 12ye kadar oruc tutardik seninki de o hesap ehhe:)

@NESMEKAYA evet avatarin igrenc rezalet olmus senin avatarin SEVGILIM BENIMinde kullanici adi ehhehe:)

50-59 GRUBUNUN SAHANE UYELERI

1-tabii ki ben

2-waterspider

3-tembel zukseddin

4-babymom

5-ehh hadi spatzcigim da bulunsun

valla gercekten spor konusunda bu ismi gecen arkadaslari tebrik ediyorum

50-59 GRUBUNUN EN ZAYIF HALKALARI

1-Dulciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

2-yasemncigimmmmmmmmmmmmmmmmmm

3-kuzuuuuuuuuu:)) tek bildigi gelip nasilsiniz hayirli aksamlar hehhe:)

4-BU HAFTANIN KOCUUUU yuhhhhhhhhhhhhhh bu haftanin kocuna 10 uzerinden -10 veriyorum bu ne uyusukluk bu nasil bir koctur hay Allahim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw millet bu bizim kocu gaza getirmeye calisiyor ise bak sen :)

bu arada ramp ıt up artı slim packi bitirdim banyoya girdim,10dk da bacaklarıma selülit kremiyle masaj yaptım işim bitti ben yattım artıkın

ohh supersin canım masallahhh

tskler melabam benim

günaydın.... koçumuzdan bugün CEZA istiyorum.....

yoğun diyeti bozulmuş bi hafta sonundan sonra dün gecede ayaarı kaçırdım......eşimin ısrarları sonucu, yarım kase puding, çekirdek, kola ve cips yedim allahım bütün günahları aynı akşam işledim kendime bi ceza istiyorum((((

herkese gunaydin;

dun ki menumu yazmistim;

aksam;
yogurtlu semiztoru salatasi
yedim sadece.

ara
1 muz yedim.

belim cok agridi, pilatese basladim ancak15 dk. yapabildim :-((

günaydın
5 günlük bir aradan sonra kısa süreliğine topiğe döndüm..
4 gün süren yoğun bir kanamadan sonra,bebeğim karnımda öldüğü için pazar sabahı kürtaj yaptırmak zorunda kaldım..çok ağrılı günler geçirdim maalesef..şu an ağrılarım dindi ama ruh halim pek iyi değil..
çalışmayada devam edemeyeceğim..çünkü patronum bu kadar izinden sonra tabii çalışmamı istemedi artık..şu an işyerimdeyim..birazdan çıkacağım ama bir sizleri de görmek istedim.
sizler nasılsınız?
bu arada o kadar kan kaybından sonra olmalı, kendiliğinden zayıfladım..şu an 53 kiloyum..

sibelcim bile bile lades demişsin bebeim. bari yatmadan 100 ip atlasaydı yada mekik filan yapsaydın

evet pervinim ya sorma eşim kanıma girdi.... mazeret uydurmayayım bende dünden razıymışım yani.... bugün telafi etmem lazım artık 1 gecenin acısı kaç günde çıkacak bakalım.... işte bende spor özürlü olduğum için onuda yapmak aklıma gelmedi:mymeka: mekik zaten çekemiyorum:kedi:

canım cok uzuldum cokk gecmiş olsun..Allah yasatmasın birdaha..umarım melegin saglıkla gelir tekrar..habersiz bırakma bizi..aeo

canım ama zaten acai telafi ediodur muhakkakk..bitince dikkat edersin

sanırsam uzun sure kayısı gormek istemicem:) ama ayda 1 kez ozellikle regle yakın yapılmalı bu diyet seker cikolata istegini kırıyo cunku

herkese gunaydin;

dun ki menumu yazmistim;

aksam;
yogurtlu semiztoru salatasi
yedim sadece.

ara
1 muz yedim.

belim cok agridi, pilatese basladim ancak15 dk. yapabildim :-((
hic birsey yememissin aksam yaa.. hos gunduz menunu takip edemedim...

bugun de ben de bi kiriklik var, hasta olucam gibi, ne onerirsiniz?
bir tane aspirini bol limonlu cayin icine at ve ic..

gecmis olsun....hic kolay bir durum degil ama once senin sagligin.... hem guclu olacaksin hem bir an once toparlanmaya bakacaksin ki daha sonra gelecek bebegin daha saglikli bir annesi olsun...daha cok gencsin... hepimizden gencsin burada. yine olacaktir.
seni rahatlatmak icin de soylemiyorum ama bu ilk hamileliklerde cok yaygin biliyor musun? benim kuzeniminde basina gelmisti, 5-6 ay sonra yine hamile kaldi simdi 2 yasinda kizi var.
Isinden ayrilmanda hic ama hic onemli degil.Sen biraz evde dinlen hemen yeni is bulacagindan eminim eger istersen.

canım ne diyeceğimi bilemedim büyük geçmiş olsun:teselli:

canım cok uzuldum cokk gecmiş olsun..Allah yasatmasın birdaha..umarım melegin saglıkla gelir tekrar..habersiz bırakma bizi..aeo

çok sağolun yaa
insan böyle durumlarda teselli edecek birilerine ihtiyaç duyuyor gerçekten
kardeşim,bebeğim için tulumlar almıştı..
bakıp bakıp heyecandan ağlıyordum
şimdide maalesef üzüntüden ağlıyorum
gerçekten çok zormuşş
birde işimden oldum
çalışsaydın daha kolay atlatacaktım..
inşallah bir an önce bir iş bulurum..

Kızlar günaydınnnnn a.s.

millet bu arada 2 gündür maydonoz suyuna başladım acaip iştah kesio,hiçbişi yiyesim gelmio,ben açlığa hiç dayanamam,2 gündür az yememe rağmen mide kazıntım yok maşşallah

seda sayan bi ara bayıldı mı ne oldu maydonoz suyunu fazla içmiş dikkat canım kontrollü tüket e mi ? kendini ölç tart içtikten sonra ...
yasuşun gurban olsun sağaa bende bugün uzun bir aradan sonra tartıya yine
((binndimmmsempatiksalakcinni))
biraz kafa dinlemeye gitttim kuzenime yani izmirdeydim yerimseniben net yoktu orda o yüzden giremedim :1ninca:

oyyy canım Yasuş 2um görüşemedik nerdesin canım yaa annene çok sevindimmm. İzmir e gel sen beni görmeden git e mi ? şaka tatlım yaa inşallah bir gün görüşürüz... olumunekankayizsmile iyi olmuş kafa dağıtmışsın arkadaşına gidip...

KLİKCİM CANIMMMM üzülmemek elde değil biliyorum ama zamanı değilmiş demek ki herşeyde bir hayır vardır bunu herkes söyler ben yeni yeni anlamaya başladım cidden öyle o yüzden üzülme kuzum e mi? toparlanmaya çalış biz yanındayız ne zaman istersen deli oldu kızlar haber alamayınca senden zaten ... habersiz bırakma bizi öpüyorummm olumunekankayizsmile Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…