hic birsey yememissin aksam yaa.. hos gunduz menunu takip edemedim...
bir tane aspirini bol limonlu cayin icine at ve ic..
gecmis olsun....hic kolay bir durum degil ama once senin sagligin.... hem guclu olacaksin hem bir an once toparlanmaya bakacaksin ki daha sonra gelecek bebegin daha saglikli bir annesi olsun...daha cok gencsin... hepimizden gencsin burada. yine olacaktir.
seni rahatlatmak icin de soylemiyorum ama bu ilk hamileliklerde cok yaygin biliyor musun? benim kuzeniminde basina gelmisti, 5-6 ay sonra yine hamile kaldi simdi 2 yasinda kizi var.
Isinden ayrilmanda hic ama hic onemli degil.Sen biraz evde dinlen hemen yeni is bulacagindan eminim eger istersen.
günaydın
5 günlük bir aradan sonra kısa süreliğine topiğe döndüm..
4 gün süren yoğun bir kanamadan sonra,bebeğim karnımda öldüğü için pazar sabahı kürtaj yaptırmak zorunda kaldım..çok ağrılı günler geçirdim maalesef..şu an ağrılarım dindi ama ruh halim pek iyi değil..
çalışmayada devam edemeyeceğim..çünkü patronum bu kadar izinden sonra tabii çalışmamı istemedi artık..şu an işyerimdeyim..birazdan çıkacağım ama bir sizleri de görmek istedim.
sizler nasılsınız?
bu arada o kadar kan kaybından sonra olmalı, kendiliğinden zayıfladım..şu an 53 kiloyum..
çok sağolun yaa
insan böyle durumlarda teselli edecek birilerine ihtiyaç duyuyor gerçekten
kardeşim,bebeğim için tulumlar almıştı..
bakıp bakıp heyecandan ağlıyordum
şimdide maalesef üzüntüden ağlıyorum
gerçekten çok zormuşş
birde işimden oldum
çalışsaydın daha kolay atlatacaktım..
inşallah bir an önce bir iş bulurum..
günaydın
4 gün süren yoğun bir kanamadan sonra,bebeğim karnımda öldüğü için pazar sabahı kürtaj yaptırmak zorunda kaldım..çok ağrılı günler geçirdim maalesef..şu an ağrılarım dindi ama ruh halim pek iyi değil..
çalışmayada devam edemeyeceğim..çünkü patronum bu kadar izinden sonra tabii çalışmamı istemedi artık..şu an işyerimdeyim..birazdan çıkacağım ama bir sizleri de görmek istedim.
sizler nasılsınız?
bu arada o kadar kan kaybından sonra olmalı, kendiliğinden zayıfladım..şu an 53 kiloyum..
Bodrumda oturan çok yakın okul arkadaşım daha bikaç ay önce yaşadı benzer durumu canım onun da ilk hamileliğiydi ve kendine çok bakar eskiden beri çok sağlıklı beslenir falan ama demek ki ilk hamileliklerde oluyor ki onun da başına geldi... Gerçekten yaygın canım üzülmü sen ok? olumunekankayizsmile
Vucut ilk bebeklerde bebegi yabanci madde olarak algiliyor ve disari atmaya calisiyor. Bu yuzden rahim kramplari falan yasaniyor....
günaydın
sizler nasılsınız?
Günaydın herkese opuyorumnanaktan
ben de bugün arkadaşlar buluşacağım yarım saat sonra çıkmam lazım
aaa ilginçççç :1shok:
ben de regl döneminde çok sancılanıyorum acaba yumurtayı yabancı görüp atmaya çalışıyo olabilir mi vücut?ŞAKA
gunaydin fistik,
aa oyle mi, kimlerlee naniknanik
Kızlar günaydınnnnn a.s.
oyyy canım Yasuş 2um görüşemedik nerdesin canım yaa annene çok sevindimmm. İzmir e gel sen beni görmeden git e mi ?şaka tatlım yaa inşallah bir gün görüşürüz... olumunekankayizsmile iyi olmuş kafa dağıtmışsın arkadaşına gidip...
gunaydin fistik,
aa oyle mi, kimlerlee naniknanik
çok tatlı kıymetli 3 tane kız arkadaşım var onlar buluşucam, hava da pek güzel:)
Iyi eglenceler sanaaaaa.nereye gidiyorsunuz?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?