50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunduz de fazla yememistim cnm,
biraz istahsizim.

simdi suda eriyen c vitaminli aspirinden iciyorum birtane

ben de klikcigime ozel msjdan yazmistim hemen hemen ayni seyleri cnm,
ilk bebeklerde kayiplar cok yayginmis; hatta cok kisi yasarmis, cogu cevreye aciklamadigi sakladigi icin bilmezmisiz.

benim cok yakinlarimin da basina geldi.

klikcigim dedigimiz gibi iyi bak kendine; sen iyi ol, biraz dinlen sonra yeniden denersin cnm bebegi..

Canım ya ne diyeceğimi bilmiyorum, çok üzüldüm allah bi daha yaşatmasın

kilkcim bizde o kadar merak ettik ki.
herşeyin hayırlısı canım benim.
sadece teselli olarak düşünme ilk bebekler genelde böyle oluyor.
bak yakın bi arkadaşım senin gibi ilk bebeği düşmüştü. şimdi çok sağlıklı hamile.
karşı komşumun gelinide öle.
kolay bi durum değil eminim ama hereyin hayırlısı

Is cok kolay bulacaksin bak gor...
Bir onceki isinden ayrilirken de karamsarliga dusmustun ama hemen yeni is buldun... Biraz evde dinlen simdi...Gorusemedigin arkadaslarinla gorus bu arada. Sosyal olmaya calis daha cok.O tulumlari falan da hep geri iade et kardesine, yeni bebise sakla bunlari de.. Sende durmasin onlar , cikarip cikarip da bakma tamam mi??

Bodrumda oturan çok yakın okul arkadaşım daha bikaç ay önce yaşadı benzer durumu canım onun da ilk hamileliğiydi ve kendine çok bakar eskiden beri çok sağlıklı beslenir falan ama demek ki ilk hamileliklerde oluyor ki onun da başına geldi... Gerçekten yaygın canım üzülmü sen ok? olumunekankayizsmile

klikciğim....
ne diyeceğimi bilemiyorum...biz de burda merakla haber bekliyorduk senden..
kızlar doğru söylemiş, ilk hamileliklerde düşükler çok yaygın oluyormuş..yine olacaktır, hayır bunun neresinde deme sakın, her işte bir hayır vardır.

iş için üzülmeye zaten hiç değmez...daha iyileri olsun inşallah...

Vucut ilk bebeklerde bebegi yabanci madde olarak algiliyor ve disari atmaya calisiyor. Bu yuzden rahim kramplari falan yasaniyor....

bende dün baya az yemiştim.
sadece sabah saçmaladım çubuk kraker yedim
öğlen salata
akşam karpuz peynir
aralarda yulaflı büskivi

Vucut ilk bebeklerde bebegi yabanci madde olarak algiliyor ve disari atmaya calisiyor. Bu yuzden rahim kramplari falan yasaniyor....

aaa ilginçççç :1shok:

ben de regl döneminde çok sancılanıyorum acaba yumurtayı yabancı görüp atmaya çalışıyo olabilir mi vücut? ŞAKA

canım benim çok üzüldüm, ama tüm arkadaşlar söylemiş, ilk hamilelikte yaşanabiliyor, hatta buradan bir arkadaşımızın başına gelmişti, ama şuan ikinci kez hamile kaldı ve bebeğin doğmasına çok az zaman var. üzme kendini sakın. iş bulmaya gelince çok kısa sürede yeni bir iş bulacağından eminim.

Günaydın herkese opuyorumnanaktan

ben de bugün arkadaşlar buluşacağım yarım saat sonra çıkmam lazım

yaa uzun hikaye tatlım bu ara herkez hasta bilmiyorumkismile bende ziyaret bahanesiyle geldim izmire
görüşürüz elbet olumunekankayizsmile

klik canım büyük geçmiş olsun bir süre kendini koru dikkatli beslen bünyen zayıf düşmüştür :teselli:

@KLIKCIM yaaa canim benim ne diyecegimi ben de bilemiyorum ama herseyin hayirlisi olsun ne olur uzulmemeye calis kendine cok iyi bak

Günaydın herkese opuyorumnanaktan

ben de bugün arkadaşlar buluşacağım yarım saat sonra çıkmam lazım

gunaydin fistik,

aa oyle mi, kimlerlee naniknanik

çok tatlı kıymetli 3 tane kız arkadaşım var onlar buluşucam, hava da pek güzel:)

Iyi eglenceler sanaaaaa.nereye gidiyorsunuz?..

bizi de götür lachesis!
lachesis bizi diskoya götür:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…