yaa uzun hikaye tatlım bu ara herkez hasta bilmiyorumkismile bende ziyaret bahanesiyle geldim izmire
görüşürüz elbet olumunekankayizsmile
klik canım büyük geçmiş olsun bir süre kendini koru dikkatli beslen bünyen zayıf düşmüştür :teselli:
Evet vucut en mukemmmel makine...Hımmm anladım canımmm :) sen iyi ol da görüşürüz bi zaman inşallah :)
ANCHUSA şu vücut şu mekanizma ne muhteşem birşey yaaa ... Pes doğrusu :1ninca:
benim zaten erkeklik hormanum fazla o yüzden de sancım çokk hıh aklıma gelmişken adaçayı içiyim azcık kadın oluyim
bizi de götür lachesis!
lachesis bizi diskoya götür:dance:
kizlar yaa,
klik yok..
kotu bisey olmasa bari :-(((
kilk sabah varmış galiba.
yazdığını görmüştüm sanki
bende merak ediyorum ınu sabahtn beri bakıyorum aşşaya
evet genelde daha yeni ve söyledğin gibi site içinde, bahçeli evler oluyor oralarda. daha sakin, daha yaşanası ama sen de çok haklısın söylediğin kayınvalide faktorunde. kayınvaliden acıbademde oturuyor anladıgım kadarıyla ?
benim de aklımda klik. umarım yolundadır her şey...:kedi:
kötüymüş
alışırım herhalde:)
çok sağol hayatım bilgilendirdiğin için. eşim ev meselesinden değilde başka konularda anlaşmaya çalışıyorlar şuan bilmiyorum ne olacak, dediğin yerleri kaydettim iş kesinleşince bakarız bunlara, eşim avrupa taraftarı ama bana madem o kadar uzağa gidicez daha sakin anadolu yakasına gitmek mantıklı geliyor, hem bizim buralara benziyor.
bir çengelköyü biliyorum ben de, orayı seviyorum ben de:)
:) avrupa yakasının merkezi evet iş alanı bir nevi, ama bizim taraflara doğru da anadolu yakası gibi sakin.
bunları da not ettim çok sağolun kızlar çok yardımcı oldunuz hepiniz olumunekankayizsmile
evde dinleniyordur diye düşünüyorum, evinde internet yok ondan girememiştir, eşi dinlenmesini istemiştir bence. inşallah iyidir, bir sorun yoktur.
selam lar herkese bir cuma gününde de birlikteyiz.......
çok yoğun bir hafta geçridiğim için pek uğrayamadım ...şimdide tatil girdim fazla uğrayamam malesef.....
klikcim çok geçmiş olsun inş bebişine bir şey olmadna atlatırsın bu günleri......
kiloya gelince sil baştan başladığım için herşeye 54.2 çıktım 100 gr vermişim napalım hiç yoktan iyidir buna bile sevinir oldum.......
kizlar
klik den haber aldiniz mi haftasonu ???
klik persembeden beri siteye girmemis arkadaslarrr :-((((
ay inşallah iyidir ya, belki izin alma probleminden dolayı işten çıkmıştır, ya da eşi çalışmasını istememiştir fenalaştığı için, evinde de internet yok ya o yüzden girememiştir. inşallah kötü bir şey olmamıştır
doktor 3 gun rapor yazdi demisti beki cuma-cmr. ve pzartesi icin yazmistir. dedigin gibi lachesiscigim evinde de internet yoktu.
iyi dusunelim.
insallah yarin haber aliriz klikcigimizden.
evet nilufertcigim, ben de biraz yogunum bugun,
sitede agir calisiyor; beni oyaliyor cok, o yuzden giremiyorum bugun fazlaa
Kızlar günaydınnnnn a.s.
seda sayan bi ara bayıldı mı ne oldu maydonoz suyunu fazla içmiş dikkat canım kontrollü tüket e mi ? kendini ölç tart içtikten sonra ...
oyyy canım Yasuş 2um görüşemedik nerdesin canım yaa annene çok sevindimmm. İzmir e gel sen beni görmeden git e mi ?şaka tatlım yaa inşallah bir gün görüşürüz... olumunekankayizsmile iyi olmuş kafa dağıtmışsın arkadaşına gidip...
KLİKCİM CANIMMMM üzülmemek elde değil biliyorum ama zamanı değilmiş demek ki herşeyde bir hayır vardır bunu herkes söyler ben yeni yeni anlamaya başladım cidden öyle o yüzden üzülme kuzum e mi? toparlanmaya çalış biz yanındayız ne zaman istersen deli oldu kızlar haber alamayınca senden zaten ... habersiz bırakma bizi öpüyorummm olumunekankayizsmile Şeniz
gunduz de fazla yememistim cnm,
biraz istahsizim.
simdi suda eriyen c vitaminli aspirinden iciyorum birtane
ben de klikcigime ozel msjdan yazmistim hemen hemen ayni seyleri cnm,
ilk bebeklerde kayiplar cok yayginmis; hatta cok kisi yasarmis, cogu cevreye aciklamadigi sakladigi icin bilmezmisiz.
benim cok yakinlarimin da basina geldi.
klikcigim dedigimiz gibi iyi bak kendine; sen iyi ol, biraz dinlen sonra yeniden denersin cnm bebegi..
Canım ya ne diyeceğimi bilmiyorum, çok üzüldüm allah bi daha yaşatmasın
kilkcim bizde o kadar merak ettik ki.
herşeyin hayırlısı canım benim.
sadece teselli olarak düşünme ilk bebekler genelde böyle oluyor.
bak yakın bi arkadaşım senin gibi ilk bebeği düşmüştü. şimdi çok sağlıklı hamile.
karşı komşumun gelinide öle.
kolay bi durum değil eminim ama hereyin hayırlısı
Is cok kolay bulacaksin bak gor...
Bir onceki isinden ayrilirken de karamsarliga dusmustun ama hemen yeni is buldun... Biraz evde dinlen simdi...Gorusemedigin arkadaslarinla gorus bu arada. Sosyal olmaya calis daha cok.O tulumlari falan da hep geri iade et kardesine, yeni bebise sakla bunlari de.. Sende durmasin onlar , cikarip cikarip da bakma tamam mi??
klikcim patronun gamie olduğunu biliyormuydu.
izinlerinin ondan dolayı olduğunu .
konuşsan adamlada ikna etsen.
Bodrumda oturan çok yakın okul arkadaşım daha bikaç ay önce yaşadı benzer durumu canım onun da ilk hamileliğiydi ve kendine çok bakar eskiden beri çok sağlıklı beslenir falan ama demek ki ilk hamileliklerde oluyor ki onun da başına geldi... Gerçekten yaygın canım üzülmü sen ok? olumunekankayizsmile
klikciğim....
ne diyeceğimi bilemiyorum...biz de burda merakla haber bekliyorduk senden..
kızlar doğru söylemiş, ilk hamileliklerde düşükler çok yaygın oluyormuş..yine olacaktır, hayır bunun neresinde deme sakın, her işte bir hayır vardır.
iş için üzülmeye zaten hiç değmez...daha iyileri olsun inşallah...
canım benim çok üzüldüm, ama tüm arkadaşlar söylemiş, ilk hamilelikte yaşanabiliyor, hatta buradan bir arkadaşımızın başına gelmişti, ama şuan ikinci kez hamile kaldı ve bebeğin doğmasına çok az zaman var. üzme kendini sakın. iş bulmaya gelince çok kısa sürede yeni bir iş bulacağından eminim.
yaa uzun hikaye tatlım bu ara herkez hasta bilmiyorumkismile bende ziyaret bahanesiyle geldim izmire
görüşürüz elbet olumunekankayizsmile
klik canım büyük geçmiş olsun bir süre kendini koru dikkatli beslen bünyen zayıf düşmüştür :teselli:
@KLIKCIM yaaa canim benim ne diyecegimi ben de bilemiyorum ama herseyin hayirlisi olsun ne olur uzulmemeye calis kendine cok iyi bak
bak bunu duymamistimadaçayı kadınsılaştırıyomuymuş.tüyleri alan azaltıyomuymuş
aaaa saat kaç olmuş hazırlanıp çıkmam lazım öptüm herkesi:)
Evet vucut en mukemmmel makine...
Komiksin sensecim ic adacayini... cidden testesteron fazla mi sende??
adaçayı kadınsılaştırıyomuymuş.tüyleri alan azaltıyomuymuş
bu arada dün gecede rüyamda yine spatzı gördüm..
bizim alt katımıza taşınmış güya
bana niye haber vermedin diye kızıyodum
sonrada anneme açıklıyodum bu arkadaşım k.k dan diye..
albümündeki resimlwerini gösteriordum anneme..
yasemnnn yesa t
datlular hoşgeldiniz
nilufertim, yesam yaseminim hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
evt canım sınırın oldukça üstündeydi ama şimdi sağlıklı beslenip dikkat edince tam sınıra indi...
evet canım taze nane ve adaçayının ostrojen salgılattığı söyleniyor, doğal olarak tüylenmen ve sivilcelenmen azalıyo...
Bi de yürüyüş çok salgılatıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?