günaydın
5 günlük bir aradan sonra kısa süreliğine topiğe döndüm..
4 gün süren yoğun bir kanamadan sonra,bebeğim karnımda öldüğü için pazar sabahı kürtaj yaptırmak zorunda kaldım..çok ağrılı günler geçirdim maalesef..şu an ağrılarım dindi ama ruh halim pek iyi değil..
çalışmayada devam edemeyeceğim..çünkü patronum bu kadar izinden sonra tabii çalışmamı istemedi artık..şu an işyerimdeyim..birazdan çıkacağım ama bir sizleri de görmek istedim.
sizler nasılsınız?
bu arada o kadar kan kaybından sonra olmalı, kendiliğinden zayıfladım..şu an 53 kiloyum..
canım o fırçalarını regl den sonra al.daha geç çıkarlar . aklında bulunsun
buluşkan kızlar gelmemiş daha neler yaptılar acaba
off kızlar işyerindeki odaya dolap neyim yapılıyor.
o ahşap kesme makinası matkap sesi yapıştırıcı kokusu ayy deli oldum.
birde bugünlerde iştahım yok hiç öğlen sadece yoğurt yedim.bazen yoğurtla geçiştiriyom öğünleri sağlıksızmı sizcee
hayırdır canım ne hastanesi .sabah
1 dlm kızarmış ekmek
1/2 domates
ara
1 ceviz
öğlen(hastanedeydim )
1 pohaça
1 çay
sadece yoğurt az olabilir yanında bi tane galete falan yiyorum ben evde bişiler atıştırmak isteyince yoğurdun içine galete parçalıyorum mis gibi tok tutuyo üstelik
ben de yulaf ezmesi attım canım oda iyi olıyor
yulaf ezmesi carrefourlarda falan varmı burda öyle büyük marketler yok, aktarda da olabilirmiki tadı nasıl bişi bulsam da alsam bende
var caım her yerde.
bak etinin var sarı bi kutu dikaktini çekmemiştir senin.
bu cornflekslerin olduğu reyonlarda oluyor genelde.sen o kahvaltılıklardan sanmış olabilirsin.
yada pasta malzemelerinin olduğu yere bak.
tadını sorarsan tad mat yok:) hayvan yemi gibi :))))
ama yoğurda katınca iyi oluyor.
sütle denemeni tavsiye etmem.
ben iş yerime getirdim .aklıma geldikçe avcuma döküp yiyorum
ok ok dediğin gibi ben kahvaltılık k flakeslerden sanmış bakmamışımdır kesin, alkisalkisalkis dediğin gibi tadı hayvan yemi güzel benzetme yapmışsındelikafadulden
bi de onları deneyelim bakalım galetedan daha iyidir hem diğmi 1 paketi işyerinde 2 hafta da anca yerim
canım yulaf ezmesi kanı temizliyormuş birde cildi güzelleştiriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?