50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benım yaa cok gecmıs olsun.herseyde vardır bır hayır. beliki cocugunun saglık durumu ıyı olmayacaktı allah buyuktur .daha cok gencsın yenı evlısınız bu senın ıcın tecrube oldu. ınsaallah bu vesıle olmusturda daha guzel bır ıs bulursunopuyorumnanaktan

içim dısım kayısı olde bea..yarın yapmıycam, ins sabah duz 56yı gorurum..start it up yapmıorum 2 gundur detoxda oldugum için,yarın normal beslenmeyle baslarım

bide aklıma fikir geldi biraz bebeyagıyla acıbiberi blendırdan gecirip acıbiber yagı yapsam karnıma sursem azcık azcık işe yararmı acep

klik kullanıcısından alıntı
günaydın
5 günlük bir aradan sonra kısa süreliğine topiğe döndüm..
4 gün süren yoğun bir kanamadan sonra,bebeğim karnımda öldüğü için pazar sabahı kürtaj yaptırmak zorunda kaldım..çok ağrılı günler geçirdim maalesef..şu an ağrılarım dindi ama ruh halim pek iyi değil..
çalışmayada devam edemeyeceğim..çünkü patronum bu kadar izinden sonra tabii çalışmamı istemedi artık..şu an işyerimdeyim..birazdan çıkacağım ama bir sizleri de görmek istedim.
sizler nasılsınız?
bu arada o kadar kan kaybından sonra olmalı, kendiliğinden zayıfladım..şu an 53 kiloyum..

Canımmm büyük geçmişler olsun...Hayırlısı derler ya başka ne diyeceğimi bilemedim...Üzülme daha çok gençsin...Allah sana sağlıklı cocuklar verecektir mutlaka üzülme sen yeterki...Kuzum kıyamam sana...dinlen şöyle evde 2 ay sonra tekrar hamile kalırsın bellimi olur...

off kızlar işyerindeki odaya dolap neyim yapılıyor.
o ahşap kesme makinası matkap sesi yapıştırıcı kokusu ayy deli oldum.

birde bugünlerde iştahım yok hiç öğlen sadece yoğurt yedim.bazen yoğurtla geçiştiriyom öğünleri sağlıksızmı sizcee

sadece yoğurt az olabilir yanında bi tane galete falan yiyorum ben evde bişiler atıştırmak isteyince yoğurdun içine galete parçalıyorum mis gibi tok tutuyo üstelik

sabah işyerinde olmama rağmen iyi bi kahvaltı yapığımı düşünüyorum,

kahvaltı: tuzsuz kepekli sandwich ekmeğinin içine lor peyniri sürdüm 2 çeri domates bi yaprak marul 4 - 5 dal maydanoz 3 dilim salatalık koydum diyet sandwich yaptım kendime:) bitki çayıyla afiyet le yedim
arada yeşil çay içtim
öğle: yoğurt, 2 küçük but haşlanmış tavuk 3 dilim haşlama patates, 2 ısırık peynirli börek
arada salatalık ve yeşil çay düşünüyorum
akşam yağmur dindi gibi tekrarlamazasa 1 saat yürüyüp sadece salata yemeği düşünüyorum

yulaf ezmesi carrefourlarda falan varmı burda öyle büyük marketler yok, aktarda da olabilirmiki tadı nasıl bişi bulsam da alsam bende

var caım her yerde.
bak etinin var sarı bi kutu dikaktini çekmemiştir senin.
bu cornflekslerin olduğu reyonlarda oluyor genelde.sen o kahvaltılıklardan sanmış olabilirsin.
yada pasta malzemelerinin olduğu yere bak.
tadını sorarsan tad mat yok:) hayvan yemi gibi :))))
ama yoğurda katınca iyi oluyor.
sütle denemeni tavsiye etmem.
ben iş yerime getirdim .aklıma geldikçe avcuma döküp yiyorum

ok ok dediğin gibi ben kahvaltılık k flakeslerden sanmış bakmamışımdır kesin, alkisalkisalkis dediğin gibi tadı hayvan yemi güzel benzetme yapmışsındelikafadulden
bi de onları deneyelim bakalım galetedan daha iyidir hem diğmi 1 paketi işyerinde 2 hafta da anca yerim

canım yulaf ezmesi kanı temizliyormuş birde cildi güzelleştiriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…