50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

begendim..ama avatarını degişmene daha cok sevindim:)

bugunku menumu de yazayim,
koc yok ama ortaya yazayim

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 kk.kasar peynir
4 ad. yesil zeytin
1 tatli kasigi labne

ara
--

ogle
feslegenli, hellim peynirli sandwich
icetea

ara
sekersiz kahve
2 kucuk kurabiye

aksam
yine salata tarzi biseyler yiyebilirim
dun aksam da semizotu pisirmistim ya da onu yerim yogurtlu

bu arada kizlar donuste ben azicik kostum yagmura yakalanmamak icin; inanirmisiniz belim agriyordu gecti ))

evet anchusa kesinlikle cok atletik ...
ay tesekkur ederim...
spatz sen kucukcuksun.. azicik ta utangacsin ama cooook yakisiyor sana bu halin...

oglen yemegini dogru soylemis ama oburlerini bilemem/....
Gercekten herkes cok hostu....Gayet sade ve sik...ve alimli..
ben gittim erken benim evim cok yakin bulusma noktasina. BEklemeyeyim burada diye zaraya girdim... Pepperminti gordum de ya o degilse rezil olmayayim diye saskin saskin bakiyordum ki o beni gorup tanidi...
evet lachesisle kahve cay icip muhabbeti uzattik. O da cok cok icten biri...
ne kadar Güzel nasıl bi duygu az çok birbirinizi resimlerden biliyordunuz, nasıl gözünüzde canlandığı gibimiydi çok hoş böyle arkadaşlıklaralkisalkisalkis
herkes benim tam bekledigim gibi cikti...

Son düzenleme:
bugün suna dumankaya yı izledimm.Cilt ve saç bakımı tarifleri aldımm.Belki ilginizi çeker:
CİLT LEKELERİ için haftada 3kere yap.
1/2yaşmaya+1 talı kaş.limon suyu+1tatlı kaş.elma suyu göz çeversinde 5 dk,yüzde ,dekolte bölg.20dk beklet ,yıka+nemlendici sür.

KIRIŞIKLIK (gece mask)
1/4 avakado ez+1 tatlı kaş.bal+1 tatlı kaş.limon suyu+1 çay k. üzüm çekirdeği yağı kat ez hepsini blendırlaa..her yerine sürrr(göz-cilt-dekolte-el)1/2 saat beklet kaldıysa kalanı tekrar sür yüzüne 15 dk beklet ve elinle soyarak çıkar ve uyuu ,sabah uyanınca sadece suyla yıka ve nemlendiriciin sür.

SAÇ DÖKÜLMESİ
1 pkt yaş maya+suyla sulandır çorba gibi saçının kökten başlyrk boya gibi her yerine sür..haftda 3 keree yap.dökülmeyle vedalaşşş..

SAÇ CANLANDIRICI+GÜÇLENDİRİC

100GR kara ekmeği 1 çay bard.sıcak suyla ıslat+1 yum.sarısı+1 tatlı k. toz hardal akrıştır ez blendırla krem gibi olcak,saçına sür boya sürer gibi ,özelliklere diplere fazla sür.canlı canlı gez....

SİĞİLLER
Deniz tuzu+elma sirkesiyle karıştır sür....siğillerle vadalaşş...

spatz sen kucukcuksun.. azicik ta utangacsin ama cooook yakisiyor sana bu halin...

utangaç değilimdir aslında
:kedi:

ama yeni bir ortama girdiğimde çok rahat ve sıcak olamıyorum, sonradan açılıyorum. bundan sonraki buluşmalarda öyle olurum o yüzden kesin

Peppermint... Rica ederim. O kadar cok videon var ki simdi.....Bende hepsini yapmadim ama hepsini izleyip hosuna gidenleri uygulamaya baslayabilirsin. Lastikli ya da toplu pilates seviyorsan da sirf onlarla pilates videolari var. Ama bol bol karistirman lazim

bide aklıma fikir geldi biraz bebeyagıyla acıbiberi blendırdan gecirip acıbiber yagı yapsam karnıma sursem azcık azcık işe yararmı acep

selam kızlar. klikcim geçmiş olsunn. birkaç ay sonra sen ikendini hazır hissedince eminim çok sağlıklı bir bebeğin olacak.

babymom ablam tv de ebru şallıdan dinlemiş. yağları yakmak ve selülitleri eritmek için bir tarif şöyle ki:

2 tane kuru acı biberi yumuşayıncaya kadar haşlıyorsun ve 1 çay kaşığı deniz tuzuyla ezip streç filmle bacaklarına sürüyorsunn.10 dakika falan bekletiyorsun ama baya yakıyorrr uygulamadan sonra cazır cazır. duştan sonra ferhlatması için de biberiye yağı, defne yağı ve limon yağından bir miktar karıştırıp süryorsun.ben 1 kere yaptım daha yapacağım,faydası olduğuna inanıyırum.

utangaç değilimdir aslında
:kedi:

ama yeni bir ortama girdiğimde çok rahat ve sıcak olamıyorum, sonradan açılıyorum. bundan sonraki buluşmalarda öyle olurum o yüzden kesin

yok kotu anlamda soylemedim zaten . Beni de biraz soguk bulurlar. Hemen diyaloga katilamadigim icin. Ama sen gelmeden once de peppermint ve Lachesisin yaninda kendimi o kadar rahat hissettim ki siyriliverdim o mesafeden

cnm benim;
izlerim , gozume kestirdiklerimi yaparim;
bi videodan bikinca digerine gecerim.

sence farkli videolara yapmak mi iyidir, yoksa ayni videoyu istikrarli bi sekilde yapmak mi?

ben pilatesleri yapayim diyorum sirayla; mesela winsorun birgun karini birgun toplu olanini vs.. baska bir hafta baska pilates videosu

bu sekilde iyi olur mu

ben degistirmeyi seviyorum. zaten pilates hareketleri uc asagi bes yukari ayni, ayni bolgeler calisiyor hep. farkli insanlarla yapmis gibi oluyorsun ve sikilmiyorusn. bir sure sonra da favorilerini belirliyor ve hep onlari yapmaya basliyorsun.. bir gun topla bir gun lastikle bir gun matla yapabilirisn....daha eglenceli oyle

anchusa, spatz dogruyu soyleyin bakalim;

fotograflarimdaki gibi miyim ben;

yoksa fotolardadaha mi guzel cikiyorum, gercekte farkli miyim?? hıı ???

anchusa, spatz dogruyu soyleyin bakalim;

fotograflarimdaki gibi miyim ben;

yoksa fotolardadaha mi guzel cikiyorum, gercekte farkli miyim?? hıı ???

hayırrrrr...bence gerçekte kesinlikle daha güzelsin! çok canlı bir bakışın var. fotograflarda o belli olmuyor ki:umursamaz: çok güzelsin çoook. maviş maviş çok da yakışmıştıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…