mrb herkese,
menümn:
sabah:1 yeşi çay+tibet+1 kepek eklemğimle yağsız peynir+domatesli tost
ara:yapamadım,toplantıdaydımm
öğle: 1 pors.zeytinyağlı fasulye yemeği +yoğurt
ara:3 dilim karpuz
ara:türk kahvesi
akşamaatates salatası+yoğurt düşünüyorumm
sor:yine start it yaptım+50dk pilates yaptım.akşama da ayarlayabilirsem rump ite başlayacammmm
ay tesekkur ederim...evet anchusa kesinlikle cok atletik ...
spatz sen kucukcuksun.. azicik ta utangacsin ama cooook yakisiyor sana bu halin...evet tıpkı benim düşündüğüm gibiydi.. olumunekankayizsmile
ama göbeğimi göstermedim ki ben kızlarakaydirigubbakcemile2
ben de resimlerden daha güzel olduklarına tamamen katılyıorumaklinialirimsmile
bence en fit anchusa. yani zayıflık bir yana atletik bir yapısı varopuyorumnanaktan
evet fotolardan bakıp siz yorumlayın kızlarkaydirigubbakcemile3
pepperim canım benim çok sağol ben de hissettim aynı sıcaklığıopuyorumnanaktan
ok teşekkür ederim semertacımmmkaydirigubbakcemile3
bugunku menumu de yazayim,
koc yok ama ortaya yazayim
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 kk.kasar peynir
4 ad. yesil zeytin
1 tatli kasigi labne
ara
--
ogle
feslegenli, hellim peynirli sandwich
icetea
ara
sekersiz kahve
2 kucuk kurabiye
aksam
yine salata tarzi biseyler yiyebilirim
dun aksam da semizotu pisirmistim ya da onu yerim yogurtlu
bu arada kizlar donuste ben azicik kostum yagmura yakalanmamak icin; inanirmisiniz belim agriyordu gecti))
oglen yemegini dogru soylemis ama oburlerini bilemem/....son anda eceleyle bikac foto cektik;
aksama yuklerim profilime bakarsiniz kizlar.
-- semertacim degisik oluyor evet canli canli gormek, seslerimizi duymak... ve 3 u de incecik, yalan soylemiyorum, spatzin bilekleri kopacak gibi;
ama kizlar fotolarindan da guzeller he.
ben gittim erken benim evim cok yakin bulusma noktasina. BEklemeyeyim burada diye zaraya girdim... Pepperminti gordum de ya o degilse rezil olmayayim diye saskin saskin bakiyordum ki o beni gorup tanidi...ilk kim geldi?
yakanıza karanfil taktınızmı?
en çok kim konuşuyor ?:)
en çok kim konuşmuyor
resimleriniz merak ediyorum.
burdaki sıcaklığı yakabildinizmi gerçi yakalamışsınızdır. eminim lafları birbirinizin ağzından almışsınızdır
evet lachesisle kahve cay icip muhabbeti uzattik. O da cok cok icten biri...kaydirigubbakcemile3 yapmadım arkadaşlarınıza bir şey merak etmeyin.
çok güzel geçti buluşmamız, birlikte yemek yedik sohbet ettik. peppermint ve ben işimize donduk, lachesis ve anchusa kaldılar kahve içeceklerdikaydirigubbakcemile3 öğlen ne yiyip ne içtiklerini biliyorum yalan söyleyemezleraklinialirimsmile
kızlar sizinle de umarım görüşürüz bi gün. çok keyifli bir arkadaşlık olucak eminim...
herkes benim tam bekledigim gibi cikti...ne kadar Güzel nasıl bi duygu az çok birbirinizi resimlerden biliyordunuz, nasıl gözünüzde canlandığı gibimiydi çok hoş böyle arkadaşlıklaralkisalkisalkis
spatz sen kucukcuksun.. azicik ta utangacsin ama cooook yakisiyor sana bu halin...
bide aklıma fikir geldi biraz bebeyagıyla acıbiberi blendırdan gecirip acıbiber yagı yapsam karnıma sursem azcık azcık işe yararmı acep
utangaç değilimdir aslında
:kedi:
ama yeni bir ortama girdiğimde çok rahat ve sıcak olamıyorum, sonradan açılıyorum. bundan sonraki buluşmalarda öyle olurum o yüzden kesin
anchusacımmmresimleri ekleyecekmisin
net başından takibi bile zevkliydi vallakaydirigubbakcemile3
malesef canlar ben İstanbulda değilim malesef Sinoptayım, sanırım tek ben olucam buluşmalara katılamayanboshayallersmile[/QUOTE
Merak etme,yanlız değilsinn,ben de katılamam aksaray dayım çünkü.sen daha yakınsınnn ist.a.bu arada sinop ço güzel bir yer,ben kastamonu da okuudm ve sinopa giderdimm....
Peppermint... Rica ederim. O kadar cok videon var ki simdi.....Bende hepsini yapmadim ama hepsini izleyip hosuna gidenleri uygulamaya baslayabilirsin. Lastikli ya da toplu pilates seviyorsan da sirf onlarla pilates videolari var. Ama bol bol karistirman lazim
cnm benim;
izlerim , gozume kestirdiklerimi yaparim;
bi videodan bikinca digerine gecerim.
sence farkli videolara yapmak mi iyidir, yoksa ayni videoyu istikrarli bi sekilde yapmak mi?
ben pilatesleri yapayim diyorum sirayla; mesela winsorun birgun karini birgun toplu olanini vs.. baska bir hafta baska pilates videosu
bu sekilde iyi olur mu
net başından takibi bile zevkliydi vallakaydirigubbakcemile3
malesef canlar ben İstanbulda değilim malesef Sinoptayım, sanırım tek ben olucam buluşmalara katılamayanboshayallersmile[/QUOTE
Merak etme,yanlız değilsinn,ben de katılamam aksaray dayım çünkü.sen daha yakınsınnn ist.a.bu arada sinop ço güzel bir yer,ben kastamonu da okuudm ve sinopa giderdimm....
Güzeldir benim sinopum ee sende buralara gelirsen biz buluşma yaparız
anchusa, spatz dogruyu soyleyin bakalim;
fotograflarimdaki gibi miyim ben;
yoksa fotolardadaha mi guzel cikiyorum, gercekte farkli miyim?? hıı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?