canım benım yaa cok gecmıs olsun.herseyde vardır bır hayır. beliki cocugunun saglık durumu ıyı olmayacaktı allah buyuktur .daha cok gencsın yenı evlısınız bu senın ıcın tecrube oldu. ınsaallah bu vesıle olmusturda daha guzel bır ıs bulursunopuyorumnanaktan
Canımmm büyük geçmişler olsun...Hayırlısı derler ya başka ne diyeceğimi bilemedim...Üzülme daha çok gençsin...Allah sana sağlıklı cocuklar verecektir mutlaka üzülme sen yeterki...Kuzum kıyamam sana...dinlen şöyle evde 2 ay sonra tekrar hamile kalırsın bellimi olur...
off kızlar işyerindeki odaya dolap neyim yapılıyor.
o ahşap kesme makinası matkap sesi yapıştırıcı kokusu ayy deli oldum.
birde bugünlerde iştahım yok hiç öğlen sadece yoğurt yedim.bazen yoğurtla geçiştiriyom öğünleri sağlıksızmı sizcee
Çok sağolun kızlar..
inşallah 2. bebeğimde aynı problemi yaşamam..
spatz geldinmi kız diğerleri nede ne yaptın onlara çabuk söleCADIARZU CADIARZU
spatzzzz
sen burdasın kızalrrr yokkkk
neyaptın kızlara nerde onlarrrrr hühüüü:gitme:
Teşekkür ettim bilgi için hemen başlayım madem
he vallaa nerde bu kızlar, Spatz:1ninca: ne iş :uhm:
kaydirigubbakcemile3 yapmadım arkadaşlarınıza bir şey merak etmeyin.
çok güzel geçti buluşmamız, birlikte yemek yedik sohbet ettik. peppermint ve ben işimize donduk, lachesis ve anchusa kaldılar kahve içeceklerdikaydirigubbakcemile3 öğlen ne yiyip ne içtiklerini biliyorum yalan söyleyemezleraklinialirimsmile
kızlar sizinle de umarım görüşürüz bi gün. çok keyifli bir arkadaşlık olucak eminim...
kaydirigubbakcemile3 yapmadım arkadaşlarınıza bir şey merak etmeyin.
çok güzel geçti buluşmamız, birlikte yemek yedik sohbet ettik. peppermint ve ben işimize donduk, lachesis ve anchusa kaldılar kahve içeceklerdikaydirigubbakcemile3 öğlen ne yiyip ne içtiklerini biliyorum yalan söyleyemezleraklinialirimsmile
kızlar sizinle de umarım görüşürüz bi gün. çok keyifli bir arkadaşlık olucak eminim...
ben de geldimmmm...
hu huuu..
bulusmamiz cok guzel gecti; benim cok hosuma gitti
umarim yine bulusuruz;
umarim sizlerle de gorusebiliriz kizlar.
son anda eceleyle bikac foto cektik;
aksama yuklerim profilime bakarsiniz kizlar.
-- semertacim degisik oluyor evet canli canli gormek, seslerimizi duymak... ve 3 u de incecik, yalan soylemiyorum, spatzin bilekleri kopacak gibi;
ama kizlar fotolarindan da guzeller he.
Tamam tamam beğendim. Bilgisayarından mı yükledin yoksa hazır bir tane mi seçtin buradakilerden merak ettim?
bencee arada bu avatarı koyy
iyi geceler canımmm
DUY yesa DUYYYYY
aaaaaaaayyyyyyyyyy hakketen şekerim çok mu aradın yaavvv,iğrenççç cidden yemek yiyesim gelmes bunu görünce
canım yuvarlama ne yaa bilmiyorum inan. bende cok tembeldımde cmtsıden ıtıbaren ınsan kabız olunca bagırsagımı calıstırmak ıcın degısık seyler uyguluyrm ıste bırde sabah erken kalkıp spor yapmayı denıyeyım barı sımdılık bu kadar sporun kayısının etkısı olmadı.
bu arada avatarın super olmus.yeterınce ıgrenckaydirigubbakcemile3
günaydın
5 günlük bir aradan sonra kısa süreliğine topiğe döndüm..
4 gün süren yoğun bir kanamadan sonra,bebeğim karnımda öldüğü için pazar sabahı kürtaj yaptırmak zorunda kaldım..çok ağrılı günler geçirdim maalesef..şu an ağrılarım dindi ama ruh halim pek iyi değil..
çalışmayada devam edemeyeceğim..çünkü patronum bu kadar izinden sonra tabii çalışmamı istemedi artık..şu an işyerimdeyim..birazdan çıkacağım ama bir sizleri de görmek istedim.
sizler nasılsınız?
bu arada o kadar kan kaybından sonra olmalı, kendiliğinden zayıfladım..şu an 53 kiloyum..
Bizlerde bekliyoduk tek tek gelmenizigüzel geçmesine sevindim, devamı gelir umarım en fit hanginizmişsiniz bakalımkaydirigubbakcemile2
ilk kim geldi?
yakanıza karanfil taktınızmı?
en çok kim konuşuyor ?:)
en çok kim konuşmuyor
resimleriniz merak ediyorum.
burdaki sıcaklığı yakabildinizmi gerçi yakalamışsınızdır. eminim lafları birbirinizin ağzından almışsınızdır
ne güzel buluşma olmuş..... çok seviyorum böyle buluşmaları...... evet resimleri bekliyoruz koyun akşama yarın bakarım bende sabah sabah merak ettim.....
Çok güzel sizin adınıza sevindim heyecanla bekledim burda çok güzel paylaşımlar bunlar,
Ama ben akşam nete giremiyorum, akşam olmadan resimleri ekleyebilme fırsatınız olursa bakardımyerimseniben olmadı yarın bakarım artık :gitme:
aa ne güzel sevindimm,buluşnalar içinnnnn...akşama görürüz kıyaslarız en zayıf hangniz<z....hehehee...
ne güzel yaaaa.... Bıcır bıcır susmamışsınızdır valla siz şimdi :)
Herkes demiştir ne düşük çeneli grup (KKlıyız yazsaydınız bari yakanıza)sempatiksalakcinni
Pepperim valla ekle de görelim yaa en zayıf kim hehehehehe
-- semertacim degisik oluyor evet canli canli gormek, seslerimizi duymak... ve 3 u de incecik, yalan soylemiyorum, spatzin bilekleri kopacak gibi;
valla fotolardan bakin siz karar verin en fit hangimiziz
ilk anchusacim gelmis,
ben de geldim oturdum, uzaktan az izlemis beni emin olmaya calismis, sonra ben tam kalktim bbi lavaboya gideyim bari diye, o yakaladi beni .))
tmm cnm,
tlf.la cektik fotolari; yanimda usb kablosu yok, olsa hemen yuklerdim, aksama artik.
anchusa da cekti belki o gunduz yukler
cnm guzeldi gercekten.
yarin sabah bakarsiz, olur mu tatlim
sen istanbulda misin?
birdahaki bulusmaya sen de gel..
ben degilim kesinlikle))
valla kisitli zaman icin bulsutuk, ogle arasi.
biraz da saskinlik oldu tabi (yani ben de oldu, kizlari bilmiyorum ama ) az heyecanlandim.
ama cok sevdim hepsini;
hele sptazcim benden kucuk ya, onu bi kiz kardes gibi sarilip sevesim geldi. benim bi anac tarafim var sanirim.
anchusacim da lachesiscigim de cok tatlilar cokk..
ne kadar Güzel nasıl bi duygu az çok birbirinizi resimlerden biliyordunuz, nasıl gözünüzde canlandığı gibimiydi çok hoş böyle arkadaşlıklaralkisalkisalkis
Bizlerde bekliyoduk tek tek gelmenizigüzel geçmesine sevindim, devamı gelir umarım en fit hanginizmişsiniz bakalımkaydirigubbakcemile2
valla fotolardan bakin siz karar verin en fit hangimiziz
ilk anchusacim gelmis,
ben de geldim oturdum, uzaktan az izlemis beni emin olmaya calismis, sonra ben tam kalktim bbi lavaboya gideyim bari diye, o yakaladi beni .))
tmm cnm,
tlf.la cektik fotolari; yanimda usb kablosu yok, olsa hemen yuklerdim, aksama artik.
anchusa da cekti belki o gunduz yukler
cnm guzeldi gercekten.
yarin sabah bakarsiz, olur mu tatlim
sen istanbulda misin?
birdahaki bulusmaya sen de gel..
valla kisitli zaman icin bulsutuk, ogle arasi.
biraz da saskinlik oldu tabi (yani ben de oldu, kizlari bilmiyorum ama ) az heyecanlandim.
ama cok sevdim hepsini;
hele sptazcim benden kucuk ya, onu bi kiz kardes gibi sarilip sevesim geldi. benim bi anac tarafim var sanirim.
anchusacim da lachesiscigim de cok tatlilar cokk..
bu yorumdan sonra Spatz ın resimlerine baktım hala diyet yapıyormuydu kendileri acaba çok güzel fiziği ya ordamısınz Spatz sadece korumaya bak derim kilonu çok hoşsun çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?