50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sağolun kızlar..
inşallah 2. bebeğimde aynı problemi yaşamam..

canım içine kuru meyve ve normal meyve ceviz fındık da atıyodum ben :teytey:

spatz geldinmi kız diğerleri nede ne yaptın onlara çabuk söleCADIARZU CADIARZU

spatzzzz
sen burdasın kızalrrr yokkkk
neyaptın kızlara nerde onlarrrrr hühüüü:gitme:

Teşekkür ettim bilgi için hemen başlayım madem
he vallaa nerde bu kızlar, Spatz:1ninca: ne iş :uhm:

kaydirigubbakcemile3 yapmadım arkadaşlarınıza bir şey merak etmeyin.
çok güzel geçti buluşmamız, birlikte yemek yedik sohbet ettik. peppermint ve ben işimize donduk, lachesis ve anchusa kaldılar kahve içeceklerdikaydirigubbakcemile3 öğlen ne yiyip ne içtiklerini biliyorum yalan söyleyemezleraklinialirimsmile

kızlar sizinle de umarım görüşürüz bi gün. çok keyifli bir arkadaşlık olucak eminim...

eminim guzel gecmiştir canım..afiyet olsun

ne kadar Güzel nasıl bi duygu az çok birbirinizi resimlerden biliyordunuz, nasıl gözünüzde canlandığı gibimiydi çok hoş böyle arkadaşlıklaralkisalkisalkis

ben de geldimmmm...

hu huuu..

bulusmamiz cok guzel gecti; benim cok hosuma gitti
umarim yine bulusuruz;

umarim sizlerle de gorusebiliriz kizlar.

son anda eceleyle bikac foto cektik;
aksama yuklerim profilime bakarsiniz kizlar.

-- semertacim degisik oluyor evet canli canli gormek, seslerimizi duymak... ve 3 u de incecik, yalan soylemiyorum, spatzin bilekleri kopacak gibi;
ama kizlar fotolarindan da guzeller he.

ben de geldimmmm...

hu huuu..

bulusmamiz cok guzel gecti; benim cok hosuma gitti
umarim yine bulusuruz;

umarim sizlerle de gorusebiliriz kizlar.

Bizlerde bekliyoduk tek tek gelmenizi güzel geçmesine sevindim, devamı gelir umarım en fit hanginizmişsiniz bakalımkaydirigubbakcemile2

ilk kim geldi?
yakanıza karanfil taktınızmı?
en çok kim konuşuyor ?:)
en çok kim konuşmuyor
resimleriniz merak ediyorum.
burdaki sıcaklığı yakabildinizmi gerçi yakalamışsınızdır. eminim lafları birbirinizin ağzından almışsınızdır

Son düzenleme:
ne güzel buluşma olmuş..... çok seviyorum böyle buluşmaları...... evet resimleri bekliyoruz koyun akşama yarın bakarım bende sabah sabah merak ettim.....

Çok güzel sizin adınıza sevindim heyecanla bekledim burda çok güzel paylaşımlar bunlar,

Ama ben akşam nete giremiyorum, akşam olmadan resimleri ekleyebilme fırsatınız olursa bakardımyerimseniben olmadı yarın bakarım artık :gitme:

mrb herkese,
menümn:
sabah:1 yeşi çay+tibet+1 kepek eklemğimle yağsız peynir+domatesli tost
ara:yapamadım,toplantıdaydımm
öğle: 1 pors.zeytinyağlı fasulye yemeği +yoğurt
ara:3 dilim karpuz
ara:türk kahvesi
akşamaatates salatası+yoğurt düşünüyorumm
sor:yine start it yaptım+50dk pilates yaptım.akşama da ayarlayabilirsem rump ite başlayacammmm

ne güzel yaaaa.... Bıcır bıcır susmamışsınızdır valla siz şimdi :)

Herkes demiştir ne düşük çeneli grup (KKlıyız yazsaydınız bari yakanıza) sempatiksalakcinni

Pepperim valla ekle de görelim yaa en zayıf kim hehehehehe

Son düzenleme:
Tamam tamam beğendim . Bilgisayarından mı yükledin yoksa hazır bir tane mi seçtin buradakilerden merak ettim?

yasemin link verdi ordan indirsdimmm....

bencee arada bu avatarı koyy
iyi geceler canımmm

ay pc açınca görünce midem bulandıı hemen kaldırdımmmmm..

DUY yesa DUYYYYY

aaaaaaaayyyyyyyyyy hakketen şekerim çok mu aradın yaavvv,iğrenççç cidden yemek yiyesim gelmes bunu görünce

amacımz ayıflmaya yardımcıı olmakk canım yaa,,,,

ya şaka yaptım ben,57 dk demişin ya yuvarlak 1 saat yazsaydın diyee yazdımmmmm...kaldırıdmm iğrenççtiiiiii...

geçmiş olsun canım..Moralini yüksek tutmaya çalış,toparlann..

Bizlerde bekliyoduk tek tek gelmenizi güzel geçmesine sevindim, devamı gelir umarım en fit hanginizmişsiniz bakalımkaydirigubbakcemile2

valla fotolardan bakin siz karar verin en fit hangimiziz

ilk anchusacim gelmis,
ben de geldim oturdum, uzaktan az izlemis beni emin olmaya calismis, sonra ben tam kalktim bbi lavaboya gideyim bari diye, o yakaladi beni .))

ne güzel buluşma olmuş..... çok seviyorum böyle buluşmaları...... evet resimleri bekliyoruz koyun akşama yarın bakarım bende sabah sabah merak ettim.....

tmm cnm,
tlf.la cektik fotolari; yanimda usb kablosu yok, olsa hemen yuklerdim, aksama artik.
anchusa da cekti belki o gunduz yukler

cnm guzeldi gercekten.

yarin sabah bakarsiz, olur mu tatlim

sen istanbulda misin?
birdahaki bulusmaya sen de gel..

aa ne güzel sevindimm,buluşnalar içinnnnn...akşama görürüz kıyaslarız en zayıf hangniz<z....hehehee...

ben degilim kesinlikle ))

valla kisitli zaman icin bulsutuk, ogle arasi.
biraz da saskinlik oldu tabi (yani ben de oldu, kizlari bilmiyorum ama ) az heyecanlandim.
ama cok sevdim hepsini;
hele sptazcim benden kucuk ya, onu bi kiz kardes gibi sarilip sevesim geldi. benim bi anac tarafim var sanirim.
anchusacim da lachesiscigim de cok tatlilar cokk..

bu yorumdan sonra Spatz ın resimlerine baktım hala diyet yapıyormuydu kendileri acaba çok güzel fiziği ya ordamısınz Spatz sadece korumaya bak derim kilonu çok hoşsun çünkü

net başından takibi bile zevkliydi vallakaydirigubbakcemile3
malesef canlar ben İstanbulda değilim malesef Sinoptayım, sanırım tek ben olucam buluşmalara katılamayanboshayallersmile

ne kadar Güzel nasıl bi duygu az çok birbirinizi resimlerden biliyordunuz, nasıl gözünüzde canlandığı gibimiydi çok hoş böyle arkadaşlıklaralkisalkisalkis

evet tıpkı benim düşündüğüm gibiydi.. olumunekankayizsmile

ama göbeğimi göstermedim ki ben kızlarakaydirigubbakcemile2
ben de resimlerden daha güzel olduklarına tamamen katılyıorumaklinialirimsmile

bence en fit anchusa. yani zayıflık bir yana atletik bir yapısı varopuyorumnanaktan

evet fotolardan bakıp siz yorumlayın kızlarkaydirigubbakcemile3

pepperim canım benim çok sağol ben de hissettim aynı sıcaklığıopuyorumnanaktan

bu yorumdan sonra Spatz ın resimlerine baktım hala diyet yapıyormuydu kendileri acaba çok güzel fiziği ya ordamısınz Spatz sadece korumaya bak derim kilonu çok hoşsun çünkü

çok teşekkür ederim semertacımmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…