50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anchusa, spatz dogruyu soyleyin bakalim;

fotograflarimdaki gibi miyim ben;

yoksa fotolardadaha mi guzel cikiyorum, gercekte farkli miyim?? hıı ???

hayırrrrr...bence gerçekte kesinlikle daha güzelsin! çok canlı bir bakışın var. fotograflarda o belli olmuyor ki:umursamaz: çok güzelsin çoook. maviş maviş çok da yakışmıştıopuyorumnanaktan

bence de yaa...fotodan farkli degilsin hic...Ve cok sempatiksin..
Ben fotolardan farkli miyim???Bugun saclarim falan igrenctiii at kuyrugu yapiverdim... Genelde elbise giyerim utu yapmaya da usendim altima kot cektim....kaydirigubbakcemile3
Lachesis in de saclari cok uzunmus fotolardan anlamamistim ben....

Kizlar fotoyu transfer edemedim bir turlu.. galiba bu laptopa cp telinin cd sini yuklemem lazim. cepten emailem maille ataym dedim internet baglantisi koptu. simdi cikmam laizm dis hekimine gidiyorum....Yarin yapmaya calisacagim...

bence de yaa...fotodan farkli degilsin hic...Ve cok sempatiksin..
Ben fotolardan farkli miyim???Bugun saclarim falan igrenctiii at kuyrugu yapiverdim... Genelde elbise giyerim utu yapmaya da usendim altima kot cektim....kaydirigubbakcemile3

hayir cnm hic de kotu degildi sacin;
ayrica spor kiyafet cok yakismis sana; cok havali duruyordun askili atletinle falan yerimseniben

simdi bulustuk, insallah birdahaki ulusmada ben en az 2 kilo vermis olurummm... aminnnnn :Saruboceq:

Kizlar fotoyu transfer edemedim bir turlu.. galiba bu laptopa cp telinin cd sini yuklemem lazim. cepten emailem maille ataym dedim internet baglantisi koptu. simdi cikmam laizm dis hekimine gidiyorum....Yarin yapmaya calisacagim...

ben de tam bunu yazmistim sana.

olsun cnm ugrasmaa...

yarin falan ne zaman musait olursan o zaman bakarsin.

hayır anchusacım sen de çok hoştun. çok da zarifsin..yani nası diyim hem sportif, sevimli bir havan var, hem kadınsı, çekici bir havan var. hepsi bir aradakaydirigubbakcemile3

Selam kızlar ben geldim, kızlar ben hepinizi çok sevdim ya artık karşıya taşınsam üzülmem valla size yakın olurum diye sevinirim:)
Ben de beyazıta gittin boşu boşuna, salak hoca gelemiycem dedi, kaçtır uğraştırıyor beni, neyse o bile moralimi bozamadı:)

herkese@ bu pepperın varya bir beli var kopacak incecik, süper orantılı bir vücudu var, çok tatlı kadınsı çok beğendim, çok tatlıydı ya ama zamanı azdı doyamadım valla:)

spatzim de bir güzel bir alımlı bir hoş, çıtı pıtı çok zarif ona da bayıldım ona da doyamadım:)

anchusamsa resmen manken ince ve uzun, sportif olduğu çok belli, omuzlarından gözümü alamadım kaydirigubbakcemile3 jestlerinde mimkilerinde çok değişik bir cazibesi var, onunla uzun uzun sohbet etme fırsatımız oldu, eski arkadaşlar gibiydik çok rahattım yanında:)

Kızlar tanışma fırsatınız olursa kaçırmayın bu 3lü ile tanışma fırsatını çok mutlu olacaksınız:)

Bu arada en çok ben konuştum galiba, keyfim yerinde olunca çenem düşüyor çok pardon :kedi:

hayır anchusacım sen de çok hoştun. çok da zarifsin..yani nası diyim hem sportif, sevimli bir havan var, hem kadınsı, çekici bir havan var. hepsi bir aradakaydirigubbakcemile3

aynı fikirdeyim, güzel gözlü, senin gözlerin ne kadar güzel maşşallah

içim dısım kayısı olde bea..yarın yapmıycam, ins sabah duz 56yı gorurum..start it up yapmıorum 2 gundur detoxda oldugum için,yarın normal beslenmeyle baslarım

canım bence bu detokslara fazla yuklenme bende gecen hafta yaptım ve verdıgım kıloyu hemen aldım sonra haftasonu kendı beslenme duzenımlle tekrar eskı kıloma dondum bence bunyeyı tembellestırıyor ben detoks sırasında duzenlı tuvalete cıktım ama detoksdan sonrakı 4 gun kabızdım ne sebep oldu bende anlamadım allahtan bugun artık acı biber yedım sabah kahvaltısında ve daha tam olarakda gecmedı

ooo kızlar bugun toplanmıs bulusmus ne guzel yaa kıskandım ınan cok merak ettım ılk tepkılerınız ne oldu. fotografları merakla beklıyorum

offffffffffff canlar super valla cok iyi etmissiniz

@HERKES konu disidir KONYA da yasayan okuyan KONYAYI bilenler bana bi ozel mesaj atabilirler mi operim al yanaktan bekliyorum:)

merhaba kızlar sabah normal kahvaltı yaptım 3 zeytın peynir 1 dilim kepek ekmek arada iki erik öğle bir tabak barbunya salata arada 3 erik akşamda sebze yemeğiyle 1 dllm karpuz yiycem grşrz canlarrrrropuyorumnanaktan

sabah
1 dlm kızarmış ekmek
1/2 domates

ara
1 ceviz

öğlen(hastanedeydim )
1 pohaça
1 çay

akşam
1 tbk türlü
yoğurt

ara
Meyve ve leblebi yemeyi düşünüyorum
acayip merak ettim...

wawwwwwwwwww desene mankenler toplandı.......darısı bizlere(kilo vermek)

selam kızlar. yeni geldim eve. geçmişi yine okuyamadım ya. çok yoğunum ben bu günlerde. önemli bi şey olmadı inşallah.
naptınız bugün?

yediklerimi yazayım:
sabah:
klasik domates salatalık peynir zeytin. (bunlar çok az bu arada)
2 dilim tam buğday ekmeği

ara:
1 galeta

öğle:
patlıcan yemeği
bulgur pilavı

ara:
1 galeta

akşam:
türlü+yoğurt (bu da az)

iki gündür epey karbonhidrat alıyorum, bakalım nolucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…