kızlar perşembe günü tanımadığım birileri akşam yemeğine gelecek, mesafeli misafir yani, ne yapsam yemekte, hafif ve kolay olaraktan?
kabak mücver yapabilirisn,kızartma değil de fırında +semizotuyla cacık+domates çorbası+sütlü bir tatlı(tavukgöğsü meselaa..)
canım geçmişi okumazsan nasıl yorumlayacaksın menüleri, yesa duymasın paralar valla seni sempatiksalakcinni
slm hoş geldinn,
ist.lu 4 kk lı buluştuşlar bugün..lach.spat.peper.anch.biz de fotoalrını merakla bekliyoruzzz...
tatlı getirirler diye tatlı yapmıycam sonra hepsi bana kalıyor, kilo olarak dönüyor kaydirigubbakcemile3
et ya da tavuk yemeği olsa iyi olur diyorum öğünlerden biri ya da mantar falan bilmiyorum ay bilmiyorumkismile
tatlı getirirler diye tatlı yapmıycam sonra hepsi bana kalıyor, kilo olarak dönüyor kaydirigubbakcemile3
et ya da tavuk yemeği olsa iyi olur diyorum öğünlerden biri ya da mantar falan bilmiyorum ay bilmiyorumkismile
pardonn hafif deyincee dire sebzeye odaklandımmmm..devletşah ın sitesinde güzel ve basit tarifler var,ben ordann genelde yararlanırımmmm..güzel oarayya bi bak benceee...
canım tavuklu sebzeli mantar cok guzel olur yada fırında patates biber domatesle tavugu fırında yapabılırsın bunu köfteylede yapabilirsin bende bır fıkır ıstyrm sabah arkadasım kahvaltıya gelecek sabah kalkınca hemen neler yapılabılır kı
waterciğim,bize de bugün müdür toplantıda konuları dağıttı,ben zihin haritasını aldım,pzt sunum yapcammmmm.....perş.başlıyoruz çarş.ya kadar sunum yapcak herkess.....müdür konuları okuyo 6 şapka ve ayakkabı dedii, biz de dalga geçtiğini sandık,meğerr ayakkabı da varmışş.....yeni öğrendikkkkk en gencimiz 2 yıllıkk o bile duymamış....
canım tavuklu sebzeli mantar cok guzel olur yada fırında patates biber domatesle tavugu fırında yapabılırsın bunu köfteylede yapabilirsin bende bır fıkır ıstyrm sabah arkadasım kahvaltıya gelecek sabah kalkınca hemen neler yapılabılır kı
günaydın
5 günlük bir aradan sonra kısa süreliğine topiğe döndüm..
4 gün süren yoğun bir kanamadan sonra,bebeğim karnımda öldüğü için pazar sabahı kürtaj yaptırmak zorunda kaldım..çok ağrılı günler geçirdim maalesef..şu an ağrılarım dindi ama ruh halim pek iyi değil..
çalışmayada devam edemeyeceğim..çünkü patronum bu kadar izinden sonra tabii çalışmamı istemedi artık..şu an işyerimdeyim..birazdan çıkacağım ama bir sizleri de görmek istedim.
sizler nasılsınız?
bu arada o kadar kan kaybından sonra olmalı, kendiliğinden zayıfladım..şu an 53 kiloyum..
Hafta sonu çok atıştırmalrı dün ve bugünden sonra telafi etmeye kararlıyım,
dün kahvaltı olarak küçücük bi peynir ve kepek ekmeği yedim sonra yeşil çay içtim
ara olarak ta yeşil çay içtim
öğle çorba, az bi makarna, türlü yemeğinden iki çatal yedim
ara eti form bisküvi 2 adet yeşil çay
akşam salata ve 2 dilim kızarmış ekmek
alışveriş yaptım spor gibii
1 saat tempolu yürüyüş koşu egzersiz
1 meyve
1 küçük top dondurma çok sıcaktı
sabahta tartıda cuma günkü gibi 50.100 çıktım attım demekki haftasonu fazlalıklarını,
perşembe kardeşim geliyo o gelmeden verebildiğim kadar vereyim bari,
o sizden beter valla çok sıkı ergenlikten beri diyette,
beyaz ekmek zeytin nedir bilmez ağzına sürmez.
kardeşim gelince daha iyi motive olurumm zaten 1 kilo da bile farkedildi vücudumda kilo vermişsin diyenler oluyo yok canım 1 kilo verdim nasıl belli oluyoo diyorum çok mutlu oluyorum ne yalan söylimm
sabah
1 dlm kızarmış ekmek
1/2 domates
ara
1 ceviz
öğlen(hastanedeydim )
1 pohaça
1 çay
off kızlar işyerindeki odaya dolap neyim yapılıyor.
o ahşap kesme makinası matkap sesi yapıştırıcı kokusu ayy deli oldum.
birde bugünlerde iştahım yok hiç öğlen sadece yoğurt yedim.bazen yoğurtla geçiştiriyom öğünleri sağlıksızmı sizcee
mrb herkese,
menümn:
sabah:1 yeşi çay+tibet+1 kepek eklemğimle yağsız peynir+domatesli tost
ara:yapamadım,toplantıdaydımm
öğle: 1 pors.zeytinyağlı fasulye yemeği +yoğurt
ara:3 dilim karpuz
ara:türk kahvesi
akşamaatates salatası+yoğurt düşünüyorumm
sor:yine start it yaptım+50dk pilates yaptım.akşama da ayarlayabilirsem rump ite başlayacammmm
bugunku menumu de yazayim,
koc yok ama ortaya yazayim
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 kk.kasar peynir
4 ad. yesil zeytin
1 tatli kasigi labne
ara
--
ogle
feslegenli, hellim peynirli sandwich
icetea
ara
sekersiz kahve
2 kucuk kurabiye
aksam
yine salata tarzi biseyler yiyebilirim
dun aksam da semizotu pisirmistim ya da onu yerim yogurtlu
bu arada kizlar donuste ben azicik kostum yagmura yakalanmamak icin; inanirmisiniz belim agriyordu gecti))
waterciğim,bize de bugün müdür toplantıda konuları dağıttı,ben zihin haritasını aldım,pzt sunum yapcammmmm.....perş.başlıyoruz çarş.ya kadar sunum yapcak herkess.....müdür konuları okuyo 6 şapka ve ayakkabı dedii, biz de dalga geçtiğini sandık,meğerr ayakkabı da varmışş.....yeni öğrendikkkkk en gencimiz 2 yıllıkk o bile duymamış....
merhaba kizlar, biraz kayboldum ortaliktan ama burdayim yine :)
günlük menüm ve spor özetimle :=)
Artik eskisi gibi hergün spor yapmiyorum hedefime az kaldigi icin
15 dk turbo jam, 10 dk dans, 8 dk great body karin egzersizi
Sabah: Kepekli tost, zeytin
Ara: Yesil cay, tarcinli süt
Öglen: Yogurt corbasi
Ara: 3 Findik
Aksam: Izgara tavuk, 3 yk bulgur pilavi, yogurt
Ara: Karpuz
tamam tatlım çok sağol.
sağol canım. sabah kahvaltısı için bir gün önceden sigara böreği ya da muska böreği yapıp sabah kızartabilirsin. krep yapabilirsin ya da pankek, peynirli olmlet yapabilirsin, patates, sosis olur, sucuk ızgara, soğan halkası. yumurtasız omlet vs:)
kızlar perşembe günü tanımadığım birileri akşam yemeğine gelecek, mesafeli misafir yani, ne yapsam yemekte, hafif ve kolay olaraktan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?