50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar perşembe günü tanımadığım birileri akşam yemeğine gelecek, mesafeli misafir yani, ne yapsam yemekte, hafif ve kolay olaraktan?

ben akşamüstü 2 saat yürüyş yaptım gelince de 1 top dondurma yedimm..haftalardır hiç cısım yoktu,ama yürüyünce serinlememk istedim.....

kabak mücver yapabilirisn,kızartma değil de fırında +semizotuyla cacık+domates çorbası+sütlü bir tatlı(tavukgöğsü meselaa..)

tatlı getirirler diye tatlı yapmıycam sonra hepsi bana kalıyor, kilo olarak dönüyor kaydirigubbakcemile3
et ya da tavuk yemeği olsa iyi olur diyorum öğünlerden biri ya da mantar falan bilmiyorum ay bilmiyorumkismile

canım geçmişi okumazsan nasıl yorumlayacaksın menüleri, yesa duymasın paralar valla seni sempatiksalakcinni

hihihi.. valla bence de ben yavaştan başlıyım bari okumaya. gözüm yorulana kadar artık sempatiksalakcinni

slm hoş geldinn,
ist.lu 4 kk lı buluştuşlar bugün..lach.spat.peper.anch.biz de fotoalrını merakla bekliyoruzzz...

hoşbuldum canım. onları okudum ben de merak ediyorum valla :)

tatlı getirirler diye tatlı yapmıycam sonra hepsi bana kalıyor, kilo olarak dönüyor kaydirigubbakcemile3
et ya da tavuk yemeği olsa iyi olur diyorum öğünlerden biri ya da mantar falan bilmiyorum ay bilmiyorumkismile

pardonn hafif deyincee dire sebzeye odaklandımmmm..devletşah ın sitesinde güzel ve basit tarifler var,ben ordann genelde yararlanırımmmm..güzel oarayya bi bak benceee...

canım tavuklu sebzeli mantar cok guzel olur yada fırında patates biber domatesle tavugu fırında yapabılırsın bunu köfteylede yapabilirsin bende bır fıkır ıstyrm sabah arkadasım kahvaltıya gelecek sabah kalkınca hemen neler yapılabılır kı

waterciğim,bize de bugün müdür toplantıda konuları dağıttı,ben zihin haritasını aldım,pzt sunum yapcammmmm.....perş.başlıyoruz çarş.ya kadar sunum yapcak herkess.....müdür konuları okuyo 6 şapka ve ayakkabı dedii, biz de dalga geçtiğini sandık,meğerr ayakkabı da varmışş.....yeni öğrendikkkkk en gencimiz 2 yıllıkk o bile duymamış....

pardonn hafif deyincee dire sebzeye odaklandımmmm..devletşah ın sitesinde güzel ve basit tarifler var,ben ordann genelde yararlanırımmmm..güzel oarayya bi bak benceee...

tamam tatlım çok sağol.

sağol canım. sabah kahvaltısı için bir gün önceden sigara böreği ya da muska böreği yapıp sabah kızartabilirsin. krep yapabilirsin ya da pankek, peynirli olmlet yapabilirsin, patates, sosis olur, sucuk ızgara, soğan halkası. yumurtasız omlet vs:)

merhaba kizlar, biraz kayboldum ortaliktan ama burdayim yine :)
günlük menüm ve spor özetimle :=)

Artik eskisi gibi hergün spor yapmiyorum hedefime az kaldigi icin

15 dk turbo jam, 10 dk dans, 8 dk great body karin egzersizi

Sabah: Kepekli tost, zeytin
Ara: Yesil cay, tarcinli süt

Öglen: Yogurt corbasi
Ara: 3 Findik

Aksam: Izgara tavuk, 3 yk bulgur pilavi, yogurt
Ara: Karpuz

canım ne ayakkabısı yaa yılların 6 şapkasına ayakkabıda mı eklenmıs bence yazı yanlıs gelmıstır dur bır arastırayım cok merak ettım canım bız sunum yapmıyacagz zaten okulda 60 ogretmen var sunum yapmaya kalksak yetısmez zaten grup olarak olsa bıle yetısmez bız sadece ödev halınde hazrlayıp mudure teslım edecgz bızım zumre baskanındada hazr bır tane varmıs onu cıkaracagz yardım edebılecegım bır yer olursa bende yardım edrm sana

Geceden hazirlarsan sabah telasiniz azalmis olur..

Mantar sote,
yumurtali yada yogurtlu fasülye (bunun baska orjinal bi adi vardi)
patates salatasi
kisir
yogurtlu lahana salatasi
ekmek dilimlerinden mini pizzalar
milföy hamurundan mini börekler

son 2 secenekler bize yasakkaydirigubbakcemile2
diger standart alternatiflerle birlikte yeterde artar bile.. kolay gelsin canim..

nihayet okudum bütün geçmişi :)

çok geçmiş olsun klikçiğim, dikkat et kendine. moralini de yüksek tur. bunları duymaktan bıkmışsındır ama daha gençsin hiç üzülme canım.

süpersin canım, bozmazsan iyi böyle ama spor az gibi sanki :)

sabah
1 dlm kızarmış ekmek
1/2 domates

ara
1 ceviz

öğlen(hastanedeydim )
1 pohaça
1 çay

akşam da hafif bi şeyler yiyip sporunu da yaptın mı tamamdır. bugünü kurtuldu demektir.:sempatiksalakcinni

bi çorba filan eçeydin yanına bari. yoğurttan ne olur ki.. lmaz:

bu menüyü sevdim. maaşallah diyorum nesmekayacım. :) türk kahvesi benim de aklıma geldi şimdi ben de içeyim . :kedi:

koşmayı kurabileri eritmek için gerçekleştirmedin diy mi aslında?
olumunekankayizsmile

öğretim tekniği olan dimi altı ayakkabı, ben biliyorum onu, turuncu lastik çizmeler falan dimi, kpss soruları çöze çöze öğrendim galiba

çok güzel menün canım. sporların da iyiymiş ama çok az değil mi bunlar? doyuyo musun? :1shok:

canım bıber patlıcan kozledım zeytinyagıyla lımonla salata yaparm dedım sarılmıs sıgara boregım var buzlukda onuda kızartayım o zaman domateslı bıberlı melemen yumurtasız yumutayı ayrıca haslarım dıye dusundum yanına bırde poğaca yapsam cok olur degılmı zaten cok zayıf ve cok yemek yemeyen bır arkadas abartmıyayım degılmı

kızlar perşembe günü tanımadığım birileri akşam yemeğine gelecek, mesafeli misafir yani, ne yapsam yemekte, hafif ve kolay olaraktan?

hımmm tab-nımadığı kişiler ise hem resmi hem pratik belki tabii bu benim nacizane fikrim

salata olarak
gavurdağı salata
havuç salatası(yeşil elmada rendeliyorsun içine yoğurt mayonez ve limon ile )

ana yemek
poşetli fırında tavuk (bagetleri al magiinin poşette fırında tavuk baharatını yada kendi baharatlarınla)
pilav (domatesli olabilir)

ara yemek
zeytinyağlı barbunya

bunlar kolay ve basit yemekler....

Sagol canim.. Evet doyuyorum bol su ictigim icin kesiyor.. birde tarcinli su iciyorum
seker ihtiyacimi gideriyo hemde tok tutuyo :)
Bugünlerde elma sirkesine basladim bende, oda cok iyi geldi...

hemen yapılabilecek şey pancake olabilir
yada omlet peynirli vs
ekmek kızart
sonra bir suru kahvaltılıklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…