Sagol canim.. Evet doyuyorum bol su ictigim icin kesiyor.. birde tarcinli su iciyorum
seker ihtiyacimi gideriyo hemde tok tutuyo :)
Bugünlerde elma sirkesine basladim bende, oda cok iyi geldi...
hemen yapılabilecek şey pancake olabilir
yada omlet peynirli vs
ekmek kızart
sonra bir suru kahvaltılıklar var
elma sirkesi bende işe yaramıyo. tatlı ihtiyacını gideriyosa ben de yapayım tarçınlı su. suya çubuk tarçın mı atıyosun?
aynı fikirdeyim, güzel gözlü, senin gözlerin ne kadar güzel maşşallah
offffffffffff canlar super valla cok iyi etmissiniz
@HERKES konu disidir KONYA da yasayan okuyan KONYAYI bilenler bana bi ozel mesaj atabilirler mi operim al yanaktan bekliyorum:)
sağol canım. sabah kahvaltısı için bir gün önceden sigara böreği ya da muska böreği yapıp sabah kızartabilirsin. krep yapabilirsin ya da pankek, peynirli olmlet yapabilirsin, patates, sosis olur, sucuk ızgara, soğan halkası. yumurtasız omlet vs:)
elma sirkesi ben de denedim ve de gercekten fayda sagladi ama oyle bi biktim ki agzima vuramam heralde:))
ben kacaro RAMP IT UP beni bekler:))
canim bende ise yaradi,duyumlarima göre cogunda tutuyor
umarim sende faydasini görürsün..
bi cubuk tarcin atabilirsin.. toz tarcin atacaksan, 1-2 cay kasigi yeterli
canım ne ayakkabısı yaa yılların 6 şapkasına ayakkabıda mı eklenmıs bence yazı yanlıs gelmıstır dur bır arastırayım cok merak ettım canım bız sunum yapmıyacagz zaten okulda 60 ogretmen var sunum yapmaya kalksak yetısmez zaten grup olarak olsa bıle yetısmez bız sadece ödev halınde hazrlayıp mudure teslım edecgz bızım zumre baskanındada hazr bır tane varmıs onu cıkaracagz yardım edebılecegım bır yer olursa bende yardım edrm sana
canım bıber patlıcan kozledım zeytinyagıyla lımonla salata yaparm dedım sarılmıs sıgara boregım var buzlukda onuda kızartayım o zaman domateslı bıberlı melemen yumurtasız yumutayı ayrıca haslarım dıye dusundum yanına bırde poğaca yapsam cok olur degılmı zaten cok zayıf ve cok yemek yemeyen bır arkadas abartmıyayım degılmı
hımmm tab-nımadığı kişiler ise hem resmi hem pratik belki tabii bu benim nacizane fikrim
salata olarak
gavurdağı salata
havuç salatası(yeşil elmada rendeliyorsun içine yoğurt mayonez ve limon ile )
ana yemek
poşetli fırında tavuk (bagetleri al magiinin poşette fırında tavuk baharatını yada kendi baharatlarınla)
pilav (domatesli olabilir)
ara yemek
zeytinyağlı barbunya
bunlar kolay ve basit yemekler....
kuru patlıcan dolması yapabilen var mı aranızda kızlar, bunun patlıcanları nerde bulunur, marketlerde var ama pek minik nasıl dolduruyoruz onları:?
canım ne ayakkabısı yaa yılların 6 şapkasına ayakkabıda mı eklenmıs bence yazı yanlıs gelmıstır dur bır arastırayım cok merak ettım canım bız sunum yapmıyacagz zaten okulda 60 ogretmen var sunum yapmaya kalksak yetısmez zaten grup olarak olsa bıle yetısmez bız sadece ödev halınde hazrlayıp mudure teslım edecgz bızım zumre baskanındada hazr bır tane varmıs onu cıkaracagz yardım edebılecegım bır yer olursa bende yardım edrm sana
öğretim tekniği olan dimi altı ayakkabı, ben biliyorum onu, turuncu lastik çizmeler falan dimi, kpss soruları çöze çöze öğrendim galiba
canım hiç yapmadım ama aktarlarda var,ipe dizilmiş halde. haşladığın zaman büyüyor patlıcanlar.
kuru patlıcan dolması yapabilen var mı aranızda kızlar, bunun patlıcanları nerde bulunur, marketlerde var ama pek minik nasıl dolduruyoruz onları:?
AYYYYYYYYYYYYY cinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm insallah insallah konya beni cagiriyorr heheh:)) bakalim canim karisik isler :)) ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ben de trufla bulussam yaa truf benim annemlere yakin oturuyor anammmmmmm super olur valla ayyy ben kalkayim da ramp yapayim oturup kalmayim demi simdi TEMBEL ZUKSEDDIN gelip ben yaptim rampi mi neyim der de hehhe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?