50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet suya cubuk tarcin atiyorum toz tarcinda olabilir, bi gece öncesinden bekletiyorum..
ertesi gün susadikca iciyorum.. diger gün yine ayni sekilde yeniden tarcin atiyorum 1,5 ltrlk su sisesine.
cok iyi geliyor, ne tatli asermesi nede o eskisi gibi istah kaliyor.. tavsiye ediyorum kesinlikle..

elma sirkesi sayesinde kilo vermem hizlandi.. mide sorunu olmayanlara tavsiyemdir

çok iyiymiş ya. ben de yapatım hemen. allahım lütfen işe yarasın. ne kadar tarçın atıcam 1.5 litreye ne kadar tarçın atıyorum??

hemen yapılabilecek şey pancake olabilir
yada omlet peynirli vs
ekmek kızart
sonra bir suru kahvaltılıklar var

canım bu pancake ın hamurunu aksamdan hazrlayıp dolaba koysam sabah sadece kabartma tozunu eklesem olurmu sence

elma sirkesi bende işe yaramıyo. tatlı ihtiyacını gideriyosa ben de yapayım tarçınlı su. suya çubuk tarçın mı atıyosun?

bende bır ara denedım elma sırkesını pek faydası olmadı

aynı fikirdeyim, güzel gözlü, senin gözlerin ne kadar güzel maşşallah

sağol canım benimopuyorumnanaktan

offffffffffff canlar super valla cok iyi etmissiniz

@HERKES konu disidir KONYA da yasayan okuyan KONYAYI bilenler bana bi ozel mesaj atabilirler mi operim al yanaktan bekliyorum:)

iyi ettik tabii..sen de gelsenee-tatlicadiarzu-
konyayla ne işin var cadı?

yaa lachecim seni gördükten sonra bunları söyleyenin sen olduguna inanamıyorum.
kötü bişey söylemiyorum haa...ev işi yapan, yemek yapan birine benzemiyorsun hiç, liseli gibisin valla. çıtırrrbayanssulusmile

elma sirkesi ben de denedim ve de gercekten fayda sagladi ama oyle bi biktim ki agzima vuramam heralde:))

ben kacaro RAMP IT UP beni bekler:))

canim bende ise yaradi,duyumlarima göre cogunda tutuyor
umarim sende faydasini görürsün..

bi cubuk tarcin atabilirsin.. toz tarcin atacaksan, 1-2 cay kasigi yeterli

ramp it up mi amannnn eski günlerim geldi aklima, güzeldi :)
kolay gelsin canim.. iyi ter dök :)

bende elma sirkeli suyumu icip geleyim

elma sirkesi ben de denedim ve de gercekten fayda sagladi ama oyle bi biktim ki agzima vuramam heralde:))

ben kacaro RAMP IT UP beni bekler:))

yavruuumm. elma sirkesini epey kullandım gıdım işe yaramadı. ama allahtan hiç tiksinmedim ondan ben. sirke severim
kolay gelsin kuzum:)

canim bende ise yaradi,duyumlarima göre cogunda tutuyor
umarim sende faydasini görürsün..

bi cubuk tarcin atabilirsin.. toz tarcin atacaksan, 1-2 cay kasigi yeterli

tamam canım sağol, çubuk tarçın da vardı onunla deneyeyim hemen. yarın işe götüreyim içerim orda. inş. işe yarar ya.
artık deneye deneye bi şey kalmadı :)

evet canım altı ayakkabı yeni geliştirilmiş altı şapkadan türetilmiş galiba.

poğaçaya gerek yok sigara böreği yapıcaksan hem zaman alır diğerleri yeter de artar bence:)

çok sağol hayatım salata fikirlerini uygulayacağım, o poşette tavuk zor pişiyor ondan sevmiyorum bir lübnan yemeği buldum tavuklu onu yapıcam, lavaşlı falan. yanına havuçlu salata yaparım, bir de gavurdağı olabilir, başka ne yapsam makarna salatası da yapsam mı, pilav falan gitmez bu yemeğe ne yapsam? mantar sote yapsam mı bir de.

kuru patlıcan dolması yapabilen var mı aranızda kızlar, bunun patlıcanları nerde bulunur, marketlerde var ama pek minik nasıl dolduruyoruz onları:?

AYYYYYYYYYYYYY cinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm insallah insallah konya beni cagiriyorr heheh:)) bakalim canim karisik isler :)) ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ben de trufla bulussam yaa truf benim annemlere yakin oturuyor anammmmmmm super olur valla ayyy ben kalkayim da ramp yapayim oturup kalmayim demi simdi TEMBEL ZUKSEDDIN gelip ben yaptim rampi mi neyim der de hehhe:))

sağoll canım,,internetetn hazır indirdimm,biraz düzenledimm 10 dk mı aldııı..sunuma son akşam bi hazırlanıırmmm...ne güzel bu da büüyk okulun avantajııııı...

çok sağol hayatım salata fikirlerini uygulayacağım, o poşette tavuk zor pişiyor ondan sevmiyorum bir lübnan yemeği buldum tavuklu onu yapıcam, lavaşlı falan. yanına havuçlu salata yaparım, bir de gavurdağı olabilir, başka ne yapsam makarna salatası da yapsam mı, pilav falan gitmez bu yemeğe ne yapsam? mantar sote yapsam mı bir de.[/QUOTE]

mantar sote evet güzel olabilir yada noddle yap gerçi lübnan üsulu ve çim usulu kaydirigubbakcemile3 yada makarnalı bir şey yap işte

öğretim tekniği olan dimi altı ayakkabı, ben biliyorum onu, turuncu lastik çizmeler falan dimi, kpss soruları çöze çöze öğrendim galiba

evevt canımm,sanıırm oo,içeriğini hiçç bilmiyorumm,ismini de bugün duydumm,düşünsenee ben ta 8 yıl önce kpss ye girdimm o zamnlar da hiç ayrıntı yoktu,basittii herşey..adamalr bile freud,piaget,ericsoon ..vb.ç 4-5 taneydi..,şimdii bir sürü adam olmuşlarr,,allah kolaylık versinn canımmmm...inş.emeğinin karşılığını alırsınnn...

kuru patlıcan dolması yapabilen var mı aranızda kızlar, bunun patlıcanları nerde bulunur, marketlerde var ama pek minik nasıl dolduruyoruz onları:?

canım aktarlardan kolaylıkla bulabılırsın.

konyayla ne ısın var tatlım. konyaya gıtmıslıgım vardır gelısmıs ve hala gelısmekte olan bır sehır ama ben hıc sevmem konyayı cok soguk bır sehır hava anlamında degıl bu sogukluk tabı havasıda kısın sert gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…