evevt canımm,sanıırm oo,içeriğini hiçç bilmiyorumm,ismini de bugün duydumm,düşünsenee ben ta 8 yıl önce kpss ye girdimm o zamnlar da hiç ayrıntı yoktu,basittii herşey..adamalr bile freud,piaget,ericsoon ..vb.ç 4-5 taneydi..,şimdii bir sürü adam olmuşlarr,,allah kolaylık versinn canımmmm...inş.emeğinin karşılığını alırsınnn...
arkadaşlar bugun başım çok kötü ağrıo üşttümmü ne havalar 4 gündür çok serindi hiç spor yapasım yok erkenden uyumak istiorum bugun:umursamaz:
mantar sote evet güzel olabilir yada noddle yap gerçi lübnan üsulu ve çim usulu kaydirigubbakcemile3 yada makarnalı bir şey yap işte
evevt canımm,sanıırm oo,içeriğini hiçç bilmiyorumm,ismini de bugün duydumm,düşünsenee ben ta 8 yıl önce kpss ye girdimm o zamnlar da hiç ayrıntı yoktu,basittii herşey..adamalr bile freud,piaget,ericsoon ..vb.ç 4-5 taneydi..,şimdii bir sürü adam olmuşlarr,,allah kolaylık versinn canımmmm...inş.emeğinin karşılığını alırsınnn...
canım aktarlardan kolaylıkla bulabılırsın.
arkadaşlar bugun başım çok kötü ağrıo üşttümmü ne havalar 4 gündür çok serindi hiç spor yapasım yok erkenden uyumak istiorum bugun:umursamaz:
serinliğin kıymetını bıl bence burasıda öyle sıcak ve nemlıkı resmen boguyor hava benı zor nefes alıyrm gıbıme gelıyor sporda hıc ıcımden gelmıyor bugun
geçmiş oşlsun canım,sıcak bi bitki çayı yap,limonlu içç....sonra da güzelce yat....
MELABAAAAATürlü mazeretler sebebiyle gelemedim bi kaç gün kızlar :kedi: Umarım her şey yolundadır opuyorumnanaktan
ledoiSelam kızlar ben geldim, kızlar ben hepinizi çok sevdim ya artık karşıya taşınsam üzülmem valla size yakın olurum diye sevinirim:)
Ben de beyazıta gittin boşu boşuna, salak hoca gelemiycem dedi, kaçtır uğraştırıyor beni, neyse o bile moralimi bozamadı:)
herkese@ bu pepperın varya bir beli var kopacak incecik, süper orantılı bir vücudu var, çok tatlı kadınsı çok beğendim, çok tatlıydı ya ama zamanı azdı doyamadım valla:)
spatzim de bir güzel bir alımlı bir hoş, çıtı pıtı çok zarif ona da bayıldım ona da doyamadım:)
anchusamsa resmen manken ince ve uzun, sportif olduğu çok belli, omuzlarından gözümü alamadım kaydirigubbakcemile3 jestlerinde mimkilerinde çok değişik bir cazibesi var, onunla uzun uzun sohbet etme fırsatımız oldu, eski arkadaşlar gibiydik çok rahattım yanında:)
Kızlar tanışma fırsatınız olursa kaçırmayın bu 3lü ile tanışma fırsatını çok mutlu olacaksınız:)
Bu arada en çok ben konuştum galiba, keyfim yerinde olunca çenem düşüyor çok pardon :kedi:
ben dedim sana... kus kadar yedin.... kendimle kiyaslayinca utandim ben..ben gidiyim yemek yiyim salata kesmedi beni kaydirigubbakcemile3
kofte.. herkes sever.....kızlar perşembe günü tanımadığım birileri akşam yemeğine gelecek, mesafeli misafir yani, ne yapsam yemekte, hafif ve kolay olaraktan?
evet kabakl mucverde pek guzeldir dere otlu ve peynirli....kabak mücver yapabilirisn,kızartma değil de fırında +semizotuyla cacık+domates çorbası+sütlü bir tatlı(tavukgöğsü meselaa..)
ya tatli getirmezlerse???Kesme seker verirsin artik yiyin diye....Bari dondurma al...tatlı getirirler diye tatlı yapmıycam sonra hepsi bana kalıyor, kilo olarak dönüyor kaydirigubbakcemile3
et ya da tavuk yemeği olsa iyi olur diyorum öğünlerden biri ya da mantar falan bilmiyorum ay bilmiyorumkismile
Iyi bir yerden al.. Cogu aflatoxinli... Cok cok zararli...Ben cok severimonlarin sica suda kaynatiyon azicik sonra sogutup/ilitip dolduruyorsun...kuru patlıcan dolması yapabilen var mı aranızda kızlar, bunun patlıcanları nerde bulunur, marketlerde var ama pek minik nasıl dolduruyoruz onları:?
sen diyeti birakmadinmi hala?????80 tane çektim de şimdi de acıkır gibi oldum,tarçınlı süt+20-25 leblebi yiycemmmmm...bugün ço iştahlıyım ya,,hayırdıır noluyoo bnaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?