50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bıraz once arastırdım da buldum hıc duymamıstım

arkadaşlar bugun başım çok kötü ağrıo üşttümmü ne havalar 4 gündür çok serindi hiç spor yapasım yok erkenden uyumak istiorum bugun:umursamaz:

arkadaşlar bugun başım çok kötü ağrıo üşttümmü ne havalar 4 gündür çok serindi hiç spor yapasım yok erkenden uyumak istiorum bugun:umursamaz:

serinliğin kıymetını bıl bence burasıda öyle sıcak ve nemlıkı resmen boguyor hava benı zor nefes alıyrm gıbıme gelıyor sporda hıc ıcımden gelmıyor bugun

mantar sote evet güzel olabilir yada noddle yap gerçi lübnan üsulu ve çim usulu kaydirigubbakcemile3 yada makarnalı bir şey yap işte

sağol tatlım baya bir çeşit not ettim sayenizde, noddle da içlerinde:)

sağol canım.

canım aktarlardan kolaylıkla bulabılırsın.

sağol canım:)

neyse kızlar ben kaçıyorum çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

80 tane çektim de şimdi de acıkır gibi oldum,tarçınlı süt+20-25 leblebi yiycemmmmm...bugün ço iştahlıyım ya,,hayırdıır noluyoo bnaa.....

CANLARIMMMMMMMMMM ramp it up imi yaptim :))) belki bugun pack da yapabilirim insallah bi TEMBEL ZUKSEDDIN gelsin bakalim o ne yapmis hehe:)

MELABAAAAA

YESA gibi olsam keşke kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-

Türlü mazeretler sebebiyle gelemedim bi kaç gün kızlar :kedi: Umarım her şey yolundadır opuyorumnanaktan

bende 4 5 gündür giremedim geçmişede bakamıyorum çünkü benim son mesajımdan sonra maşşallahhh 100 sayfa kadarcık atlamışsınızkaydirigubbakcemile3
umarım herkez iidir ve ben gibi 1 kilo almamıştır...(

serinliğin kıymetını bıl bence burasıda öyle sıcak ve nemlıkı resmen boguyor hava benı zor nefes alıyrm gıbıme gelıyor sporda hıc ıcımden gelmıyor bugun

evet cnm bir ara burada öyle sıcaktı gerçekten bunaltıo ama serin hava birden sıcak birden ondan kötü oldum demekki:ecrin_bebek:

geçmiş oşlsun canım,sıcak bi bitki çayı yap,limonlu içç....sonra da güzelce yat....

içtim cnm saol bişiler uyudum az kalktım şimdi geri yatcam inş uyanmam sabaha kadar:kedi:

MELABAAAAA Türlü mazeretler sebebiyle gelemedim bi kaç gün kızlar :kedi: Umarım her şey yolundadır opuyorumnanaktan

hoşgeldin dulcineacım özlettin kendini canım vallaopuyorumnanaktan

Ugramadigim zamanlarda bende eski iletilere bakamiyorum, yetisemem asla :)
Bu güzel ortam hic bozulmaz umarim..
Iyi geceler canlar..bayanssulusmile

kızlar herkese selam geçmişi okudumda pek bi özendim maşşallah ne güsel buluşmusunuz öyle:)
klikcim çok geçmiş olsun ya her işte bi hayır vardır ya,öle düşünelim,kendine çok dikkat emi,çok yorma kendini

ramp ıt up artı packimi yaptım(CADI YESA ÇATLASIN)
YARIN dinlenme günüm olacak,ama dinlenme gününde zükşeddin boş durur mu durmaz yarın madem dinlenme detoks yapacam( hep böle diom ama yapamıom ama yapacam:) yarın egersiz olarak sadece slim pack yapmayı düşünüyorum

ledoi
Gayet konuskansin ama iyidir konuskan insanlar..biz sikayet etmedik ...
herkes benim omuzlarima takilmis bu arada.. Genis omuz hos duruyor, kolsuz tshirtlerle ama sizin kadar minyon durmuyorum mesela genis omuzlar yuzunden..gayet iri gosteriyor gibime duruyor zayif ta olsam..
Bu arada iltifatlar icin tesekkurler.Ben de senin yaninda rahattim

Bu arada dusuk cumlelerim icin kusura bakmayin . cumle agzimdan ciktiktan sonra ben bile anlamiyorum bazen ne demek istedigimi. Ama inanin baska dilde dusunup turkceye cevirip agzimdan cikardigim icin oluyor bunlar. Benim acilen turkce kitap okumaya baslamam lazim...
ben gidiyim yemek yiyim salata kesmedi beni kaydirigubbakcemile3
ben dedim sana... kus kadar yedin.... kendimle kiyaslayinca utandim ben..
kızlar perşembe günü tanımadığım birileri akşam yemeğine gelecek, mesafeli misafir yani, ne yapsam yemekte, hafif ve kolay olaraktan?
kofte.. herkes sever.....
kabak mücver yapabilirisn,kızartma değil de fırında +semizotuyla cacık+domates çorbası+sütlü bir tatlı(tavukgöğsü meselaa..)
evet kabakl mucverde pek guzeldir dere otlu ve peynirli....
tatlı getirirler diye tatlı yapmıycam sonra hepsi bana kalıyor, kilo olarak dönüyor kaydirigubbakcemile3
et ya da tavuk yemeği olsa iyi olur diyorum öğünlerden biri ya da mantar falan bilmiyorum ay bilmiyorumkismile
ya tatli getirmezlerse???Kesme seker verirsin artik yiyin diye....Bari dondurma al...
kuru patlıcan dolması yapabilen var mı aranızda kızlar, bunun patlıcanları nerde bulunur, marketlerde var ama pek minik nasıl dolduruyoruz onları:?
Iyi bir yerden al.. Cogu aflatoxinli... Cok cok zararli...Ben cok severimonlarin sica suda kaynatiyon azicik sonra sogutup/ilitip dolduruyorsun...
80 tane çektim de şimdi de acıkır gibi oldum,tarçınlı süt+20-25 leblebi yiycemmmmm...bugün ço iştahlıyım ya,,hayırdıır noluyoo bnaa.....
sen diyeti birakmadinmi hala?????

kucuk sPatz senin kirpiklerin takma degil di mi????
NE kadaarrr uzun kirpiklerin varrr.... Ben ancak dolgunlastirici cekip cekistirip uzatici rimellerle gorunur hale getiriyorum benimkileri valla

lachesis tatlm cok sagol guzel sozlerin icin, sevindim beni begenmene...
sen de cok tatlisin; saclarin upuzunmus, bir de kestirdim diyordun; boyun da uzun; kilo sorunun da yokkk.. kreplere devam pp

ben dun aksam internete baglanamadim, evde cok mesguldum :-(
telefonumun usb kablosunu yanimda getirdim , isyerinden yukleyeyim resimleri diye; isyerindeki bilgisayara da bilgi-islem engelleme koymus; baglanamadim telefonumdan bilgisayara;

fotolari yukleyemedim yani..

:-(((

aksama ama yuklerim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…