50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hala foto yuklemeye calisiyorum....

kizlar yukledimmm

gunaydın..cok zor bi gece gecirdim bebegim sabaha kadar uyumadı mızır mızır desem yeridir en son 7de uyuttum 11e kadar uyumusuz ikimizde, ancak kahvaltılarımızı yaptık spora baslamadan bakayım dedim .

buarada totalde 800gr ile detoxu bitirdim ama gelecek yine yaparım eger verdigimi almazsam. ayranı yapmıorum cunku geri alınıo o kilolar.

gunaydin kızlarrrrropuyorumnanaktan

kucuk sPatz senin kirpiklerin takma degil di mi????
NE kadaarrr uzun kirpiklerin varrr.... Ben ancak dolgunlastirici cekip cekistirip uzatici rimellerle gorunur hale getiriyorum benimkileri valla

takma değil canım. kendileri uzun, ama ben yine de bol bol rimelle daha da uzatıp kıvırıyorum. üniversitede bi gün rimel sürmemişim okula giderken " nooldu sana hasta falan mısın, rimel sürmemişsin" dedilerkaydirigubbakcemile3

olsun canım olunca görürüz artık...

bende hala foto yuklemeye calisiyorum....

anchusaaaa...çok güzellerrr hihoyyyt

Bilgi İşlem engelleme koymuş diyince üstüme alındım ne yalan söylim bizde herkezin usb lerine vs. internetlerini falan sınırladık gıcık oluyolar bize :tomato:
yani resimlere yarın bakıcam öylemiii

dun oglen yediklerimi gordunuz kizlar;

aksam ki menum:
3 ad. izgara tekirdag kofte
3 ad. patates kroket
2 kasik salata
yarim kase yogurt
1 dilim kepek ekmegi

ara
meyve salatasi (kayisi, muz, nektarin)

ben de yazayım dünkü yediklerimi. çok yedim amasempatiksalakcinni

sabah: 2 dilim kepekli ekmek + beyaz peynir +domates+salatalık
ara: yok
öğlen: tavuklu salata
ara: bir avuç beyaz leblebi + yeşil çay
ara: yarım simit
akşam: 2 kaşım bezelyeli patatesli yemek + karpuz çok az
gece: 1 kase bitter çikolu puding

spor yok, hareket yok,ama bol bol tembellik varkaydirigubbakcemile3

Bilgi İşlem engelleme koymuş diyince üstüme alındım ne yalan söylim bizde herkezin usb lerine vs. internetlerini falan sınırladık gıcık oluyolar bize :tomato:
yani resimlere yarın bakıcam öylemiii

valla ben de sinir oluyorum bazen ne yalan soyleyeyim;
"yeterli guvenlik agi kuramiyorlar, careyi tum sitelere engelleme koymakta buluyorlar" diye dusunuyorum.
isyerinde sakincali sitlere girecek hali yok ya kimsenin

ayrica ben usb taksam nolacak bilgisayarima; sirket dosyalarini mi calicammm..

ama sen ustune alinma tabi)

neyse; anchusa 2 foto yuklemis cnm ben de yarin yuklicem bendkileri

ben de dun aksam spor yapamadim :-((

tam spor yapacaktim; bi arkadasim aradi, 30 dk konustu tam telefon da; yatma saatim geldi :-((

Günaydınlar bende dünkü öğünlerimi yazayım,

kahvaltı: tuzsuz kepekli sandwich ekmeğinin içine lor peyniri sürdüm 2 çeri domates bi yaprak marul 4 - 5 dal maydanoz 3 dilim salatalık koydum diyet sandwich yaptım kendime:) bitki çayıyla afiyet le yedim

arada yeşil çay içtim

öğle: yoğurt, 2 küçük but haşlanmış tavuk 3 dilim haşlama patates, 2 ısırık peynirli börek

arada yarım salatalık , yeşil çay

akşam patates salatası tuzsuz çok az yağlı bol limonlu

ardından 1.30 saat tempolu koşu yürüyüş egzersiz yaptım, kol ve bacakları çalıştırdım koltuk altlarım, arka ve iç bacaklarım çok acıyo çürümüş gibi iki akşamdır yürüyüş sonunda bakınca korkulacak bi yokuşu tırmanıyorum çünkü

1 top dondurma yedim, 1 tane da bülbül yuvası yedim sopalığım ben sopalık ama annem babam çok kızıyo bişi yemiyorum diye bende fazladan bi kaç bişi sayıyorum oooo ben çok yeim bugün diyorum

baktım canım iki resme çok güzel çok zarifisinz her biriniz,
Üstüme alınmıyorum resmi kurumda çalıştığımdan, öyle uygun görüyor müdürler v.s malum bütçede kısıtlı

Son düzenleme:

omuzların hiç de iri göstermiyor inceler sonuçta, cümlelerin de sen söylemeseydin düşük olduğuna kimse dikkat etmeyecekti:) belirgin bir şey yok yani, sen takıyorsun galiba biraz:)

dondurma falan hep oluyor zaten evde, ama öyle bozulcak tatlı yapmıyorum sonra bozulmasın diye yiyorum çünkü

patlıcan dolmasını listedeen çıkarttım o kadar uğraşmaya üşendim.:)

sağol hayatım. krep mi dedin ay ben çok açım, ama kreple uğraşamam tabi, bir sandviç yapıyım.

yarın görürüz resimleri tatlım. bluetoothla da atabilirsin aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…