50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar buluşup foto çekinmişsinşz ne güzel olmuştur yaa vallahi bende görmek istiyorum yaa fotoları çok merak ettım nerde fotocuklarbilmiyorumkismile

kızlar resimlere baktım hepınız cok tatlı ve hossunuz cok kıskandım sızı.

bende bugun kahvaltıda arkadasım olunca bıraz yedım cıslı seylerden ama bugunu toparlıyacagım artık .bırde kızlar benım dıkkatımı ne cektı ben karpuz yıyınce cok da yemedım ertesı gun karnım o kadar kotu oluyrkı resmen şişkin oluyor ve tartıdada fazla cıkıyrm 1 yada 2 gun sonra duzelıyrm acaba bu karpuzdan mı kaynaklanıyor dıye dusundum

ben de karpuz yedigimin ertesi gunu tartida fazla cikiyorum.

sisiriyor galibaaa..

benim zaten 2 gundur karnim sis; regl olacak gibiyim ama reglime daha coookk var;
karnim falan da agriyor, aayyy hamile miyim yoksa )
ama bu kadar erken karnim sismez sanirim p

))))))))

evet kizlar bende dun karpuz yedim tartida fazla ciktim 1 kilo ondanmi acepkieyvahedigeldismile

kızlar bırde karpuz resmen kabız yapıyor daha onceden hıc farketmemıstım ben detoksda karpuz yedım ve detoksdan sonra fazla cıktım kıloda ardından 4 gun kabızdım dun duzeldım ve evde karpuz vardı bozulmasın az az yıyıp bıterym dıyrdm dun duzelınce yedım ve yıne karnım şiş karpuzdan sogudum resmen

aslinda karpuz bagirsaklari calistirir ama ??

cekirdeginden birtane olsun yutmak lazimmis karpuz yerken (bagirsaklar icin)

ben genelde tum cekirdeklerini ayiririm da..

kızlarrrr selammmm

epey sancılı donemdeyızzz nolur dua edınnnn allah ayrdımcımız olsunn bı yola bas koyduk annem anneannm ben allahh yolumuzu acık etsın ınsallahh
eskısı gıbı gelemesemde ınan aklımdasınız sızlerde benı unutmayınn olurmu candostlar

karpuz konusunda: gecen gun yazmıstım karpuzu abartmadan yemek gerkiomus.ozellikle gece yenen karpuz siskinlik yapıomus. yani 1 porsiyon 3-5 kucuk dilim yada 1 buyuk dilim yencek..kanımca:)

ben hep cekirdekle yerim karpuzu hiç ayırmadım simdiye kadar

Kızlar bi video izledim çay ve kahve üzerine hemen sizlerle paylaşmak istedim

Kahve: su, protein, şeker ve kafein içerir, sabah içilen kahve dertleri ve tasaları def eder.
düşünce akışını tetikler dikkati arttırır, hatta geç saatlere kadar konsantre çalışmamızı sağlar.
seyrek kahve içenlerin uykusunu kaçırır, ancak düzenli içenlerde uyanık tutma etkisini yitirir.
Kahve sayesinde zinde ve ince, bronşlar genişler ve yağ yakma hızı yükselir, kas ağrıları hafifler
yüze uygulandığında kan dolaşımı hızlanır ve kırışık oluşumunu engeller,
kahve telvesi üst bacaklara masaj yapılarak strec filim ile sarıldığında sıkılaştırı ve cildi temizler. Saçınızı kahve ile durularsanız uzamasını sağlar,

Çay: çayın yapraklarında da kafein bulur, demleme süresine bağlı olarak 2 dk demlenirse uyarıcı etki, 5 dk demlenirse sakinleştiri etki sağlar,
hazımsızlık, miğde ağrısı,cilt bozukluğu ve öksürüğe iyi gelir.
diç macunu gibi çok sayıda flroid içerir, çaydaki titanik asitlerdişte koruyucu etki sağlar ve diş taşı oluşumunu engeller,
banyo suyunda kullanıldığında sakinleştirir ve enfeksiyon gidericidir.
göz maskesi olarak kullanılırsa ağırlaşmış ve kanlanmış gözlere iyi gelir,
koyu renk ahşah mobilyaları parlatmada kullanılır.MIŞŞŞŞ

tibet(7),start it up, pack,callan karın ve bikac egzersiz daha yaptım.plates yapmıycam artık yeter bugunluk..

gobekten ve belden 4er cm incelmişim bel:76, gobek:86..sunları yuvarlak hesaba indirebilsem iidi:)))

dualarımız seninle prensescim.

ben de karpuzu çekirdekleriyle yerim hatta çekirdeklerini pek severim ben.

bende dün akşam çok yediğim için çok çıktım sabah öğlen yeşil elma yedim sadece

sagol canim faydali bilgiler icin;

bu arada senin boyun kac hedefin bayag dusukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…