merhaba kızlar buluşup foto çekinmişsinşz ne güzel olmuştur yaa vallahi bende görmek istiyorum yaa fotoları çok merak ettım nerde fotocuklarbilmiyorumkismile
ofisteki pc de bluetooth yok kiii lachesisismmm
aksam atarim cnm garantii
ben de karpuz yedigimin ertesi gunu tartida fazla cikiyorum.
sisiriyor galibaaa..
benim zaten 2 gundur karnim sis; regl olacak gibiyim ama reglime daha coookk var;
karnim falan da agriyor, aayyy hamile miyim yoksa)
ama bu kadar erken karnim sismez sanirimp
))))))))
Kızlar bi video izledim çay ve kahve üzerine hemen sizlerle paylaşmak istedim
Kahve: su, protein, şeker ve kafein içerir, sabah içilen kahve dertleri ve tasaları def eder.
düşünce akışını tetikler dikkati arttırır, hatta geç saatlere kadar konsantre çalışmamızı sağlar.
seyrek kahve içenlerin uykusunu kaçırır, ancak düzenli içenlerde uyanık tutma etkisini yitirir.
Kahve sayesinde zinde ve ince, bronşlar genişler ve yağ yakma hızı yükselir, kas ağrıları hafifler
yüze uygulandığında kan dolaşımı hızlanır ve kırışık oluşumunu engeller,
kahve telvesi üst bacaklara masaj yapılarak strec filim ile sarıldığında sıkılaştırı ve cildi temizler. Saçınızı kahve ile durularsanız uzamasını sağlar,
Çay: çayın yapraklarında da kafein bulur, demleme süresine bağlı olarak 2 dk demlenirse uyarıcı etki, 5 dk demlenirse sakinleştiri etki sağlar,
hazımsızlık, miğde ağrısı,cilt bozukluğu ve öksürüğe iyi gelir.
diç macunu gibi çok sayıda flroid içerir, çaydaki titanik asitlerdişte koruyucu etki sağlar ve diş taşı oluşumunu engeller,
banyo suyunda kullanıldığında sakinleştirir ve enfeksiyon gidericidir.
göz maskesi olarak kullanılırsa ağırlaşmış ve kanlanmış gözlere iyi gelir,
koyu renk ahşah mobilyaları parlatmada kullanılır.MIŞŞŞŞ
sagol canim faydali bilgiler icin;
bu arada senin boyun kac hedefin bayag dusukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?