50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Prensesim dualarımız senle...

Kurtulun bitsin bu iş valla bu kadar zulüm yeter...:gitme:

iki günlük yoğun koşu ve egzersiz (bana göre yoğun normalde hareketsizim) sonucu cumadan bu yana 400 gr vermişim:) yuppiii

Bugun benim temizlik gunum. O yuzden pek bakamadim foruma kizlar...Ama fotolar hakkinda guzel guzel yorumlar yapilmis hep...

kizlar ;

sesiniz cikmiyor fazla.

motivasyonumuzu kaybetmeyelim haaa..

kocumuz da zaten hiiiccc ortalarda yok;

ne menulerimizi yorumluyor;
ne ceza veriyor;
ne 2 satir bisey yaziyorrrklava:

koca ben ceza vericem valla haaa.
bir de yesa'yaaa..

aaa.

ilgilenin accik bizimlee

babymom masallah, daha ne yapacaksin; cosmussun.

bebegimi parka goturcem biraz yuruyus oluyo pusetle..gerci viledamın ucunu yıkayıp balkona koymustum bi baktım ucmus ruzgardan..tum evi elle silmek zorunda kaldım..artık bebegim surundugu icin parkeleri surekli (halıyıda) temiz tutmam gerekio..heran heryerde bulabiliorum cunku

evet ya..koc gece gelio cokta yemiş oluyosempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3 ozamanda bizde hal kalmıo..bu hafta kimse kilo veremiycek..imam ve cemaat hesabıaklinialirimsmile mucx azulosnegro

elimde bir yeşil elma var çok tedirginim sempatiksalakcinni fazlasıyla düzgün ve aşırı parlak :1shok:

canım hormonlu elmalarla ilgili araştırma yapayım dedim ama anca bunu bulabildim; çekirdeksiz üzüm ve elma gibi tabii görünümü bozuk meyvelerden uzak durmalıyız fazlasyla düzgün oluşuda düşündürmüyo değil

bu hafta ben de motivasyonumuzu dusuk goruyorum..

koc da bizi gaza getirmeyince kaldik boyle.

gerci ben gecen haftanin basindan itibaren bayag dikkatliyim, aksam yemeklerim decok hafif.
ama bu hafta hic tartilmadim; (normalde her sabah tartilirim) bu sefer cumaya kadar tartilmayayim diyorum; bakalim ne olacak.

gerci bugun karnim koocamann, ayni regl olacakmisim gibi... bilmem neden ??

Prensesim bir tanem, dualarımız seninle, kurtulursunuz inşallah bu dertten, huzur bulursunuz.

Kızlar karpuzu çekirdeğiyle yemeyin apandisiti tıkıyormuş, bir iki çekirdek elbet kaçar ama, her ağzınıza geleni yutmayın.

Ben de mola verdim burası kapkaranlık oldu gök gürlüyor yağmur yağcak.

evet evet karpuz cekirdegi yemek iyi degil bende aynen boyle biliyorum..
yaaa yagmur yagmasin camlarim yeni silindiiiii:bbo:

sagol anchusacigim.
zaten sen de olmasann..

soz verdigin videolari yapicam arkadasim.

yaa kizlar burda hava berbat, tufan, firtina; yagmur kovayla dokermiscesine yagiyor; simsekler cakiyor; gok gurultusu susmuyorr.ohaoldumsmile

korkuyorum cokkeyvahedigeldismile

eve nasil gidicem ben :uhm:

evet evet karpuz cekirdegi yemek iyi degil bende aynen boyle biliyorum..
yaaa yagmur yagmasin camlarim yeni silindiiiii:bbo:

korkarım yağıcak ama...maslak'ta sel olmuş 10-15 dk icinde...

anchusa sen avatarına benziyorsun yaopuyorumnanaktan inceciksin öylekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…