sagol anchusacigim.
zaten sen de olmasann..
soz verdigin videolari yapicam arkadasim.
yaa kizlar burda hava berbat, tufan, firtina; yagmur kovayla dokermiscesine yagiyor; simsekler cakiyor; gok gurultusu susmuyorr.ohaoldumsmile
korkuyorum cokkeyvahedigeldismile
eve nasil gidicem ben :uhm:
korkarım yağıcak ama...maslak'ta sel olmuş 10-15 dk icinde...
anchusa sen avatarına benziyorsun yaopuyorumnanaktan inceciksin öylekaydirigubbakcemile3
yaz yağmuru, akşama kadar diner bence korkma :teselli:
insallahh
su anda sen tickerindaki kiloda misin lachesiscigimm
canım hormonlu elmalarla ilgili araştırma yapayım dedim ama anca bunu bulabildim; çekirdeksiz üzüm ve elma gibi tabii görünümü bozuk meyvelerden uzak durmalıyız fazlasyla düzgün oluşuda düşündürmüyo değil
yap bencede videolari/ cok guzel pilates videolarin var artiksagol anchusacigim.
zaten sen de olmasann..
soz verdigin videolari yapicam arkadasim.
yaa kizlar burda hava berbat, tufan, firtina; yagmur kovayla dokermiscesine yagiyor; simsekler cakiyor; gok gurultusu susmuyorr.ohaoldumsmile
korkuyorum cokkeyvahedigeldismile
eve nasil gidicem ben :uhm:
hii bildim bildim...anchusa; bu hafta koc azulosssstttvvkhspopa (bu nicki bi turlu ogrenemedimm)
apandisitin icin hic iyi degil zaten..aaa ben de karpuz cekirdegi bagirsaklara iyiymis diye duymsutum.
ben hic yiyemem zaten; tek tek ayiririmmm
tesekkur ederimde o kadar da degil yahuuu.....korkarım yağıcak ama...maslak'ta sel olmuş 10-15 dk icinde...
anchusa sen avatarına benziyorsun yaopuyorumnanaktan inceciksin öylekaydirigubbakcemile3
yogurt uyku getirir baska birsey yeee :hulya:ayyy benim derse dönmem lazım üfffff
nasıl da açım, yemek yapmaya da hiç vaktim ve isteğim yok, yoğurt falan yiyip derse devam ediyim bari efffff
biz lachesisle konusuyorduk;
hedef kilolara ulasinca bulusup dondurma yicektik.
baktik hedef kilolara gelemiyoruz; bulusmayi one cektik.
dondurma da ymedik,
uzel guzel diyet diyet sandwichimizi yedik)
Bugun benim temizlik gunum. O yuzden pek bakamadim foruma kizlar...Ama fotolar hakkinda guzel guzel yorumlar yapilmis hep...
canımmm oyazdıklaıma bakıpda merak ediyorsan etme beni hiç merak.nilufert ben seni de coook merak ediyorum yaaa..
keske istanbulda olsaydin
amanın şu andaki halimi görseniz saçlar özensiz toplanmış.üstümde düz bi tşört altımda kot (teknik eleman olduğumuz için kot serbest)ortaokul öğrencileri gibi.
canım biliyorum tabi beni fiziksel olarak merak etmediğini bende seni yakından tanımayı çok isterdim.ama ne kadar sanal gibi olsada nebiliyim çok alıştım ben size.
hatta dün eşime anlatıyorum nicklerinizle anchusa var diyorum istanbulda .şu şöle bu böle
eşiminde pek bi hoşuna gitti.
canımmmm moralimizi bozmak yokkk. bak kaçkilolardan geldik buraya.ya da herkes hedefine ulasti
ondan yazmiyo
bi ben kaldimmmmmmmm:çok üzgünüm:
canım yaz geldi milletin dağılması normal kimi izinde kimi nerde.anchusa; bu hafta koc azulosssstttvvkhspopa (bu nicki bi turlu ogrenemedimm)
kızlarr yazın yazın herkes oraya buraya dağılabilir ama sonbaharda yine burda olalım dapılmayalım hiçççç
ayyy benim derse dönmem lazım üfffff
nasıl da açım, yemek yapmaya da hiç vaktim ve isteğim yok, yoğurt falan yiyip derse devam ediyim bari efffff
canım ha gayret az kaldı.
hazır bak yağmur da yağıyormuş yağmurlu havalarda çalışmak ders daha kolay
lachesis & peppermint resimlere tekrar bakıyorum da, siz tatil güzellerinin yanında ben amma beyaz kalmışımkaydirigubbakcemile3
canımmm oyazdıklaıma bakıpda merak ediyorsan etme beni hiç merak.
amanın şu andaki halimi görseniz saçlar özensiz toplanmış.üstümde düz bi tşört altımda kot (teknik eleman olduğumuz için kot serbest)ortaokul öğrencileri gibi.
canım biliyorum tabi beni fiziksel olarak merak etmediğini bende seni yakından tanımayı çok isterdim.ama ne kadar sanal gibi olsada nebiliyim çok alıştım ben size.
hatta dün eşime anlatıyorum nicklerinizle anchusa var diyorum istanbulda .şu şöle bu böle
eşiminde pek bi hoşuna gitti.
olsun ben cok severim kot....\
ben de is yerind eoyleyim hep.. laboratuvarda kime susleneyim???
saclar at kuyrugu... gayet spor giysiler....yazinda sort ve sandaletler...
ama herseyden cok senin konusmani falan merak ediyorum. Cok komik ifade edebiliyrosun kendini ve neseli....
olsun ben cok severim kot....\
ben de is yerind eoyleyim hep.. laboratuvarda kime susleneyim???
saclar at kuyrugu... gayet spor giysiler....yazinda sort ve sandaletler...
ama herseyden cok senin konusmani falan merak ediyorum. Cok komik ifade edebiliyrosun kendini ve neseli....
teşekkür ederim canım ortama ısındıktan sonra komik olurum çok.
kimbilir bir gün bir yerde tanışırızz:)))) inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?