50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabi ki dondurma da yicez.
hmm onu nerde yesek acaba, onu da mado da yeriz bee; bi kesme dondurmasi var ki muthis , ben cok sevdim (maras kesme olarak geciyorr)

:icecream: cokacimcoook

evet canim ya, onumuzdeki yilbasindan sonra cocuk dusunmeye baslicaz , oyle kararlastirdik; Allah'tan bi mani olmazsa; ben de sanki gun saymaya basladim bu aralar ne hikmetse..

:CüvCüv: yakisir bana diy miii
spatzcim oyle dedi dunnn, cok yakisir annelik dediii kaydirigubbakcemile3

amaninnnnnnnnnnnnnnn ben bilmiyordum ULKERKCAN hamilemisin yawwww oooooo hadi msallah:)

ay ben de bayılıyorum o kesme dondurmaya ondan yiyelim lütfeeeeeeeennn :Saruboceq:

bence de çok yakışır hem fiziksel anlamda hamilelik yakışır hem de çok tatlı süper bir anne olursun, bebişin de çok tatlı olur senin

@PEPPERCIGIMM YAWWWW bana ne cezasi KOCA cezayi ben de verecegim omrumde boyle koc gormedim yaaa bu arada asil sana ceza vermeli ozel mesajima cevap bile alamadim

burasi aksam cosuyor bi de

ayy benim kuzucum,
sen bana "koc burda, haftasonu bile burdaydi diye yazdin" hani cevaplanacak bisey sormamistin o yuzden ben msj tmadim sana.
kusura bakma noolurrr

koc secimine gelince basarisiz buldum, o yuzden cezalik dedim sana.
kocumuz da akillara ziyan, hergun menu yaziyorum Allah icin birini yorumlasa.
aahh azulos ahhh klava:

menulerim ooyylee ortada kaldi :a015:

canim benim insallahh.
cok cok sagolll.

bence sana da , .... da cok yakisir hamilelik.

bebislerimizinde boyle boncuk boncuk gozleri olur; spatzcimin bebisi maviss olur.

(insallahhh)
aminnn

:Saruboceq:

Son düzenleme:

ah canım benim yaaaopuyorumnanaktan

dün söylediğimi bi kere daha tekrar edicem. çok harika bir anne olucaksın bence sen:CüvCüv: zamanı gelince elbette..o zaman da sizin eşinle başbaşa verip "tam zamanı" dediğiniz zaman olacak...

canim dun de yorumladi ondan onceki gun de hatta ondan onceki gun ben de yorumladim gecmise bi bak istersen

KOC secimine gelince eskilerden azulos kaldi bi tek ve de ozel mesajla konusup bu hafta uygun musun yapabilir misin diye sorup sorusturuyorum o yuzden KOC SECIMIME LAF SOYLETMEM hehhe: ama koca istediginiz lafi soyleyin bu seferki koc hiiiiiiiiiiiiiiiiic dikkat etmiyor yawwwwwwwwwwwww guya koc olacakkk azicik gaza getirse az ceza verse:)

bu posriyonları bılmem ıyı oldu :) o zaman benım eve karpuz almamam gerekıyormus bu sekılde karpuz ancak 1 aya bıter yaa

canım koc ceza versede sen kacamaklarını yapıyorsun yıne kaydirigubbakcemile3 ama sporda supersın keske bende yesa gıbı olabılsemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

wawwwwww valla ansiklopedi gibi olmuşsun sen cnm ya....işte bende ilk 20 hafta kilo almayayım depomdan yakıyım diyorum ama sebze meyve protein alıyorum menülerime bakarsanız...ilk hamileliğimde 23 kilo almıştım ve bebeğim 2.900 doğmuştu butun kiloyu kendime almıştım ve kendime cok kzımıştım

@LACHESISCIGIM hosbulduk gozunun capani yirim :))

@waterim spiderimm sanirim haklisin hehehe ama valla tam 2 haftayi 2 gun gecti duzenli spor yapiyorum :))) YASASIN RAMP IT UP:))

canim benim insallahh.
cok cok sagolll.

bence sana da , anchusaya da cok yakisir hamilelik.

bebislerimizinde boyle boncuk boncuk gozleri olur; spatzcimin bebisi maviss olur.

(insallahhh)
aminnn

:Saruboceq:

ay canım ne guzel dua bu. aminnnopuyorumnanaktan

yesacan sen bizim dünki buluşma resimlerimizi gördün müüüüü?

Son düzenleme:

off canım yaa 23 kılomu ay bunu duydum ya ben hamıle kalmaya korkarım ınan cok ıyı vermıssın bu kadar kıloyu yaa ıste bayanların kaderı bu zayıflıyoruz yıne alıyoruz sonra tekrar zayıflaaa bu boyle devam edip gıdıyor

@LACHESISCIGIM hosbulduk gozunun capani yirim :))

@waterim spiderimm sanirim haklisin hehehe ama valla tam 2 haftayi 2 gun gecti duzenli spor yapiyorum :))) YASASIN RAMP IT UP:))

yesam burdan senı cok enerjik göruyorum. merak edyorum gercektede bole enerjıkmısın spor yaparken off bugunude bıtırsek mı dıyorsun bırde sen dun konya dıyrdun ozel degılse senın ne ısın var konyayla canım ben hıc sevmemde konyayı

yook korkma ya......valla abimin eşi ve arkadaşım 20 kilo aldılar ilk 6 ayda çöp gibidydiler..yeme ile ilgili şekerim

@waterim spiderim ozelden yazayim hehhhehe bi de bu cikti ozelden cevaplayayim ozelden yazayim dur ozelden gonderiyim hehehhe:)))

ayy evet canim yaa cok enerjikim:))) ayyyy ben bugun burn it up mi denesem acaba

@HERKES lachesisin gozunun capaginin kalorisini bilen iyk heheh:)

@SPATZCIGIM gormem mi kuzum yorum da yaptim kizlara soyleme de en guzel sen cikmissin heheh:)) saclarina biittim ne kadar havali:"))

canim benim laf soylemedim sana.

alinma.

tmm geri aldim, bisey demedimmm

yook korkma ya......valla abimin eşi ve arkadaşım 20 kilo aldılar ilk 6 ayda çöp gibidydiler..yeme ile ilgili şekerim

ınsaallah canımda bu bünyeylede alakalı benım bunye aldıgı kıloyu sahıplenıyor resmen vermem de vermem dıye yırtınıyor bır yandan ben yırtınıyorum tabı gıtsın bu fazlalıklar dıye ama bazıları cabuk verebılıyor benım ablamda cabuk verdı su anda 48 kılo ama benden cok yer

ne alinmasi yaw :) tamam canim ben de geri aldim ben de bi sey demedim sen de alinma hehehhe

@TEMBEL ZUKSEDDDIN yaw bu tembel zukseddin yine pack de yapmis ben burdayken gelip pack de yaptim dersen ben de kalkar yapabilirim canim yawwwwwwwwwwww sonradan yaziyorsun is isten gecmis oluyor ama ben bugun burn it up deneyim diyorum nasil olur

@cokoprens sweetlikechocolate kullanici adlarina bak yaaa 50-59 ZAYIFLAMA grubuna geldiniz canlar yaaaaaaawwww insanin cani cekiyor haaaaaaa:)

@BABYMOM ozel tebrikler gidiyorrrrrrrrrrrr masallahin var canim DEMEK KI NEYMISSS YAPAN HER DAIM YAPARMIS SPORUNU :)))) BKN : BABYMOM, BEN, ZUKSEDDIN pardon TEMBEL ZUKSEDDIN :)))

keşke bizde o bünyelerden olsak yesek ama almazsak dermişim..kızlar akşama bir anda yemekli misafirim çıktı ben çıkıyorum..allahtan bir kişi eşimin kuzani

menüm
sabah
1/2 dlm ekmek
yağsız peynirli omlet
3 zeytin

öğlen
yarım porsiyon patates kızartma

ara
2 ad bisküvi

akşam
makarna (benimki yoğurlu ve az yağlı olacak)
salata
karides 1-2 yerim sanırım

ara
1 bardak süt

öptüm şimdilik hoş ve güzel kalın

pepper dualarım seninle inşallahhh özlemin biter dermişim:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…