dondurma da yiycez ama onu iptal etmedik dimi:) :icecream:
az kaldı senin de tatiline tatlım. hihoyyyt
evet öyle gerçekten ama şimdi hava açtı ben de sıkıldım bıraktım
hadi ya tüh :bbo:
az kaldı ama canım, 6 ay su gibi geçer, hamilelik asıl uzun olan akannehir
tabi ki dondurma da yicez.
hmm onu nerde yesek acaba, onu da mado da yeriz bee; bi kesme dondurmasi var ki muthis , ben cok sevdim (maras kesme olarak geciyorr)
:icecream: cokacimcoook
evet canim ya, onumuzdeki yilbasindan sonra cocuk dusunmeye baslicaz , oyle kararlastirdik; Allah'tan bi mani olmazsa; ben de sanki gun saymaya basladim bu aralar ne hikmetse..
:CüvCüv: yakisir bana diy miii
spatzcim oyle dedi dunnn, cok yakisir annelik dediii kaydirigubbakcemile3
@PEPPERCIGIMM YAWWWW bana ne cezasi KOCA cezayi ben de verecegim omrumde boyle koc gormedim yaaa bu arada asil sana ceza vermeli ozel mesajima cevap bile alamadim
burasi aksam cosuyor bi de
ay ben de bayılıyorum o kesme dondurmaya ondan yiyelim lütfeeeeeeeennn :Saruboceq:
bence de çok yakışır hem fiziksel anlamda hamilelik yakışır hem de çok tatlı süper bir anne olursun, bebişin de çok tatlı olur senin
canim arkadaslarim;
sanirim yumurtlama donemindeyim; ve ruh halim cok fena.
o kadar cok hamile kalmak istiyorum ki su anda anlatamam..
isi gucu birktim, internette hamilelikle ilgili seyler okuyorum.
deli miyim ben yaaa..
zaman su gibi aksa; 2011 yilbasi olsa ........
karpuz konusunda: gecen gun yazmıstım karpuzu abartmadan yemek gerkiomus.ozellikle gece yenen karpuz siskinlik yapıomus. yani 1 porsiyon 3-5 kucuk dilim yada 1 buyuk dilim yencek..kanımca:)
ben hep cekirdekle yerim karpuzu hiç ayırmadım simdiye kadar
canim dun de yorumladi ondan onceki gun de hatta ondan onceki gun ben de yorumladim gecmise bi bak istersen
KOC secimine gelince eskilerden azulos kaldi bi tek ve de ozel mesajla konusup bu hafta uygun musun yapabilir misin diye sorup sorusturuyorum o yuzden KOC SECIMIME LAF SOYLETMEM hehhe: ama koca istediginiz lafi soyleyin bu seferki koc hiiiiiiiiiiiiiiiiic dikkat etmiyor yawwwwwwwwwwwww guya koc olacakkk azicik gaza getirse az ceza verse:)
canim simdi nette okudum;
hamilelikte gunluk kalori ihtiyaci artiyormus,
ve de bilincsiz diyet yapmak cok sakincaliymis,
her ay duzenli bi sekilde kilo alinmaliymis;
yani bazi aylar cok kilo alip sonra rejim yapmak falan iyi degilmis.
ilk20 hafta 2,5 kilo (en fazla )
sonraki yirmi hafta her hafta yarim kilo alinmaliymis; toplamda 12,5 kilo
10 kilonun altinda almak da sakincaliymis.
gunde 1 lt sut,
sevmiyorsan peynir, ksar peynir yogurt, sutlac, muhallebi
haftada 5 gun yumurta yenmeliymis
2 kofte buyuklugunde et, bir but tavuk, bir orta boy balik; bunlar bir porsiyon et sinifina giriyor,
hafta da en az 2 porsiyon et yenmeliymis bu sekilde
aklimda kalanlar,
gerci sen daha iyi bilirsinnyerimseniben
canim benim insallahh.
cok cok sagolll.
bence sana da , anchusaya da cok yakisir hamilelik.
bebislerimizinde boyle boncuk boncuk gozleri olur; spatzcimin bebisi maviss olur.
(insallahhh)
aminnn
:Saruboceq:
canim dun de yorumladi ondan onceki gun de hatta ondan onceki gun ben de yorumladim gecmise bi bak istersen
KOC secimine gelince eskilerden azulos kaldi bi tek ve de ozel mesajla konusup bu hafta uygun musun yapabilir misin diye sorup sorusturuyorum o yuzden KOC SECIMIME LAF SOYLETMEM hehhe: ama koca istediginiz lafi soyleyin bu seferki koc hiiiiiiiiiiiiiiiiic dikkat etmiyor yawwwwwwwwwwwww guya koc olacakkk azicik gaza getirse az ceza verse:)
wawwwwww valla ansiklopedi gibi olmuşsun sen cnm ya....işte bende ilk 20 hafta kilo almayayım depomdan yakıyım diyorum ama sebze meyve protein alıyorum menülerime bakarsanız...ilk hamileliğimde 23 kilo almıştım ve bebeğim 2.900 doğmuştu butun kiloyu kendime almıştım ve kendime cok kzımıştım
@LACHESISCIGIM hosbulduk gozunun capani yirim :))
@waterim spiderimm sanirim haklisin hehehe ama valla tam 2 haftayi 2 gun gecti duzenli spor yapiyorum :))) YASASIN RAMP IT UP:))
off canım yaa 23 kılomu ay bunu duydum ya ben hamıle kalmaya korkarım ınan cok ıyı vermıssın bu kadar kıloyu yaa ıste bayanların kaderı bu zayıflıyoruz yıne alıyoruz sonra tekrar zayıflaaa bu boyle devam edip gıdıyor
yook korkma ya......valla abimin eşi ve arkadaşım 20 kilo aldılar ilk 6 ayda çöp gibidydiler..yeme ile ilgili şekerim
ınsaallah canımda bu bünyeylede alakalı benım bunye aldıgı kıloyu sahıplenıyor resmen vermem de vermem dıye yırtınıyor bır yandan ben yırtınıyorum tabı gıtsın bu fazlalıklar dıye ama bazıları cabuk verebılıyor benım ablamda cabuk verdı su anda 48 kılo ama benden cok yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?