@SPATZCIGIM gormem mi kuzum yorum da yaptim kizlara soyleme de en guzel sen cikmissin heheh:)) saclarina biittim ne kadar havali:"))
hakikaten benziyor haa,
babymom da benziyor avatarina, ozellikle hamilelik fotolari. ;-))
yok canım ya nerdeeee 57.4'düm cuma, şimdi daha da fazla olabilir, tickerımı düzeltmeye gönlüm el vermiyor mafoldumben
valla hamile kalana kadar verebildigimiz kadar vermemiz lazim kizlar..topic ten kopmak yok.....(ben kirkli kilolara dusmeyeyim ama) kisin daha tehlikeli..yemeye daha meyilli oluyoruz....
simdi internetten bebgin anne karnindaki gelisim evrelerini okuyorum da hayretler icinde kaliyorum birkez daha.
ne buyuk mucize Allah'im yaaa.
ulkerk nerelerde, hamileligi nasil gidiyor acep ?
ne alinmasi yaw :) tamam canim ben de geri aldim ben de bi sey demedim sen de alinma hehehhe
@TEMBEL ZUKSEDDDIN yaw bu tembel zukseddin yine pack de yapmis ben burdayken gelip pack de yaptim dersen ben de kalkar yapabilirim canim yawwwwwwwwwwww sonradan yaziyorsun is isten gecmis oluyor ama ben bugun burn it up deneyim diyorum nasil olur
@cokoprens sweetlikechocolate kullanici adlarina bak yaaa 50-59 ZAYIFLAMA grubuna geldiniz canlar yaaaaaaawwww insanin cani cekiyor haaaaaaa:)
@BABYMOM ozel tebrikler gidiyorrrrrrrrrrrr masallahin var canim DEMEK KI NEYMISSS YAPAN HER DAIM YAPARMIS SPORUNU :)))) BKN : BABYMOM, BEN, ZUKSEDDIN pardon TEMBEL ZUKSEDDIN :)))
esimin kuzeni italyaya gelin gidecek, nisanli su an.
onu ziyarete gidersek belki sana da ugrariz yerimseniben
hayali de guzel diy miiia.sa.s.
yesam burdan senı cok enerjik göruyorum. merak edyorum gercektede bole enerjıkmısın spor yaparken off bugunude bıtırsek mı dıyorsun bırde sen dun konya dıyrdun ozel degılse senın ne ısın var konyayla canım ben hıc sevmemde konyayı
resimlerinize baktımm,da lachesisi düz saç çok genç göstermiş,yaşını bilmiyorum ,ama tatil resimlerinde daha büyük gibiydi,sanırım saçtann..peprei yeni gördüm, güzelmiş...spatzın çokk masum bir bakışı vardı,saçalrı çok hoş.üçünün de fiziği güzel ya.
ayyy sendemi sevmiyorsun konyayyııı bendeeeeee
@babymomcum menun super hareketlerin super sen de supersin :))
ben gideyim de su macin son dklarina bakiyim bari asagidan sesler geliyor:)
mrbb herkese,
nasılsınız bakalımm,
ya ben kilo vermeyey deiği korumaya çaılışyorumm,ama hep arkdaşalrım korurken kilo aldıklarını söylüyolar,ben o yüzden ayarlayamıyorummm yaa,bana yardım edinnnn mesela dün
ço yedim gibi geldii,bugün de yemek istiyom ama,ya alırsam diye korkuyom,delimiiymm neyimm yaaaa,neyseeee....
menüm:sabah:1 bardak tarçınlı süt(geç uyanunca sadece süt içip çıktım)
ara:yok ama 5 bardak yeşil .çay içtim.9-12 aras
öğle:kabak yemeği+yoğurt+maydonoz(salatdan çok otları tüm olarak yemeyi seven biriyimmm)
ara:1 kkase kiraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?