50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hakikaten benziyor haa,

babymom da benziyor avatarina, ozellikle hamilelik fotolari. ;-))

cok seviorum avatarımı hatta herkes beebegini koy degiş dio ama degişmem ben benim bebegimle varolmadımki..zaten heranımı kaplıo bari sanalda ozgur olayım

yok canım ya nerdeeee 57.4'düm cuma, şimdi daha da fazla olabilir, tickerımı düzeltmeye gönlüm el vermiyor mafoldumben

duzeltme ben asagıları yazıorum yukarıları yazmıorum :)

valla hamile kalana kadar verebildigimiz kadar vermemiz lazim kizlar..topic ten kopmak yok.....(ben kirkli kilolara dusmeyeyim ama) kisin daha tehlikeli..yemeye daha meyilli oluyoruz....

bencede oyle..ben 59la kaldım 77yle doguma girdim ama kalcam hiç buyumedi alt bedenim aynı kaldı ustten sistim..yani bebegimde 4kg dogdu yaglanmadım cok guzel beslendim 40ım cıktıgında 60tım...yani doguımdan 1 hafta sonra 67idim. 10kg dogumda gitti ..emzimek muthisn kalori yaktırıo ama sut azalıomus gibi olunca yıyosun kilo aalıosun sonra emzirdigin icin diyet yapamıosun sutas gibi bıngıl bıngıl geziosun..bbebegim az emmeye baslayınca diyete basladım zaten az emince adet oldum adetle birliktede karın azalmaya basladı...boyle bir surec bu. 9ayda alınan kilolar 1 senede anca gidio ve karın sonuk balon burusuklugunu alıo..

simdi internetten bebgin anne karnindaki gelisim evrelerini okuyorum da hayretler icinde kaliyorum birkez daha.

ne buyuk mucize Allah'im yaaa.

ulkerk nerelerde, hamileligi nasil gidiyor acep ?

hemde ne mucize...heranını doya doya yasamak lazım

saol canım walla ne zor sartlarda yaptıgımı gorsen acırsın..kızım mızırdanıo pcye yanasıp yanasıp aglıo eline oyuncak veriom cizgi film acıorum vs vs..bir kkısmınıda o uyurken yapıorum sonra ev hayatıma donuyorum ..mucx

@SPATZCIGIM canim valla yapiyorum surekli son 4 kurum kaldi uzuyorlar ama ne biliyim ole cok da degil gogsumu kapatmiyorlar hala mesela offffffff offffffffff

@HERKES ben burn it up yapmaya karar verdim kaciyorum eger bitiremezsem videoyu gelirim hehee:)

@BABYMOMcum valla azmine hayranim canim keske ben de senin gibi olsam heheheh:))

@DULCIIIIIIIIIIIIII aaaaaaaaaa canim simdi aklima geldi keske yesa gibi olsam demissin operim al yanaktan hehe:)

resimlerinize baktımm,da lachesisi düz saç çok genç göstermiş,yaşını bilmiyorum ,ama tatil resimlerinde daha büyük gibiydi,sanırım saçtann..peprei yeni gördüm, güzelmiş...spatzın çokk masum bir bakışı vardı,saçalrı çok hoş.üçünün de fiziği güzel ya.

ayyy sendemi sevmiyorsun konyayyııı bendeeeeee

teşekkürler nesmecimmmopuyorumnanaktan

yesa keske bende senin gibi olsam.ramp it up yapsam 50kg olsam catlak olmayan gobusum olsa,bikini giyebilsem..ama nirdee mayo gıyces bu sene mecburen

ayyyyyyyyyyyy canimmmmmm 50 kiloyum ama gobegimi gorme valla:)))) bi de bacaklarimi o kadar fena ki

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

1-BURN IT UP ilk 30 dk yaptim:))) bi de karin hareketlerini yaptim:) devamini da yapardim da :)) ya yok yaaaaaaaa ben hazir degilmisim daha burn it up a gecmeye onun icin yasasin RAMP IT UP

bugunku menum..

uyanınca 1 bardak limolu su
kahvaltıdan once yarım greyfurt suyu

kahvaltı: 1 haslanmıs yumurta, 1 domates, 1 salatalık, kk peynir,dereotu
ara:2 kayısı (kuru deil:))
oglen: fırında kabak yemegi cok az ama, 1.5 kofte, 1 domates, ceyrek turuncu biber
ara:etimek ustu lor peynir
aksam: bol yesillikli salata,(icine 1 kofte dilimledim), 1 bardak ayran
ara : yok

egzersizler:tibet 7li, start it up, pack, callan karın ve baska egzersizler, elle tum evi silme:)
içilenler 3bardak yesil cay, 1 bardak cin zayıflama cayı,kiraz sapı-icicem yatmadan

@babymomcum menun super hareketlerin super sen de supersin :))

ben gideyim de su macin son dklarina bakiyim bari asagidan sesler geliyor:)

kızlar merhaba nasılsınız? bayadır uğrayamıyorum yaaaaa.. ahhh canım çok sıkkın.. neyse zayıfladım ama:))) yesacımmmm 15 haziran 15. günümde 60.2ydim. yani testi geçtim sayılır demi????

menü devam:
ara:1 şeftali
akşam:yarım yufka ekmekle,1 haşlanmış yumurta+çeşitli otlardan oluşan dürüm yedimmm...yufka emeğimiz tam buğday unundan yapılmış,tır...
ara:birazdan tür kahvemle sodamı içcemm..
hareket:tibet+50 karın hareketi (mekik çeşitlerii)+startit+30 ip atladım

size bir bilgi;taze ve kurutulmuş domatesin şker oranı çok yüksekken,dondurup çözülmüş domatesin şeker oranı çok düşükmüş,bu da demek oluyo ki,dondurulmuş gıdalar kesinlikle değer kaybediyolar......o yüzden,kış için gıdları dondurucuya atmak yerine kurutalım......

kaç gündür yotkum niye birinicisi hafta sonu kızımın doğum günüydü ipin ucu ta aya kaçtı..ikincisi sproumu fila yapamdım yüzüm yoktu buraya gelip yazmay ama yazmadıköada kendmi kötü hissettim .. YESA beni cezalandırsın bari koç kim bilemedim.
bugünkü menümü yazayım
sabah :1 dilim beyaz ekmek
1 yumurta
1 parmak peynir
form plus çay +yeşil çay..
arada: yarım simit malesef..ve naneli limonlu yeşil çay
öğlen :nesfit
ara :1 karpuz..
akşam bir kase çorba ..
spor çocukalrı yatırınca leslie 3 mill yapamayı planlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…