50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlarrr..

soz verdigim fotolari ancak yukleyebildim.

simdide spora kaciyorum..

guzel bi pilates seceyim kendime ;-))

opuldunuzzz byee

Bu arada da herkes aynı soruyu soruyor koç kim yada koç nerdekaydirigubbakcemile3 koçum senin yerinde olsam ugramam yesa sana ceza verir inan

bende baktım resimlere hepiniz cok hossunuz anchusacım fızıgınde omuzlarında cok hos :) lachesis sende kucuk gosteryrsn gercekten pepperı ılk defa gordum sabah yorum yazamamıstım o da cok hos sacları cok guzel spatzcım canım sende cok hossun sacların harıka ayrıca hepınızınde fızıgı gayet hos hepınız bırbırınızden guzelsınız

kızlarr pump it up mı yaptım .yalnız yaparken bugün çok zorlanmadım.
ilk 20 dakkkada ölüp biterdim .bugün çok rahat hemen hemen hepsini yaptım.

ben de sizin gibi ramp it up amı geçsem .yavaş yavaş.

yalnız kızlar size bi tavsiye spordan sonra ki duşumu alırken soğuk denilebilecek ılıklığa getiriyorum. daha bi canlandırıyor.
waterspider cım canım bi kere memleket mevzuları geçmişti. bi arkadaş bana senin .... ilinin .... ilçesinden olduğunu söylemişti. aslında ben burdur lu değilim .ben de o ildenim merkez
hemşerihliyişz yani :))))
ama şu anda orda değiliö

selam kızlar.
ben bugün pek diet yapamadımm.çnkü 10 gündür beklediğim adetim geldi.ağrım vardı ,spor yapamadım.eşimin doğum günü azcık pasta da yedimm .

bi de ben de merak ediyorum fotolarınızı nasıl görebilirimm?

vay be hemşeriyiz sanal dünya ne kadar küçükmüş:) canım bende orda degılım su an ama az kaldı gıdecegım ınsaallah. ayrıca banyodan cıkmadan buz gıbı suyun altına gırmek de super oluo resmen şok duş ben onceden spor salonuna gıdıyordum saunadan sonra gırerdık sok dusa hem kan akısını hızlandıryrmus gayetde faydalıymıs sen bunu dustan sonrada deneyebılırsın

kızlar hıc spor yapmak gelmıo ıcımden cok tembellestım yagmur yagıyr hafıf serınlık var ama nem var cok kotu bırısı benı canlandırsın

yesa keske bende senin gibi olsam.ramp it up yapsam 50kg olsam catlak olmayan gobusum olsa,bikini giyebilsem..ama nirdee mayo gıyces bu sene mecburen

kız niye mayo giyeceksin.
bak benim bi arkadaşımın da doğum çatlakları vardı.
ucuz fondoten alırdı göbeğine sürerdi bikini giymek için
sen de öle yap abilirsin çatlakların için

kızlar hıc spor yapmak gelmıo ıcımden cok tembellestım yagmur yagıyr hafıf serınlık var ama nem var cok kotu bırısı benı canlandırsın

kalk kalk yappp
bende kaç gündür yapmıyordum bahaneler buluyordum.
yapmaya başlayınca ohhh mis gibi
bugün sporumu yaptıkatan sonra bir kez daha kalas gibi geçirdiğim günlerime üzüldüm

@NILUFERTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT canim yaaaaaaaaaaaaa pump it up baska tek basina

start it up
ramp it up
burn it up
bu 3u bi

o yuzden start it up ile baslaman gerek:)

burn it up kac dk

burn it up 59.kusur dk canim 1 saat diyelim tam yarisini yaptim bi de karin hareketlerini yaptim

kızlar merhaba nasılsınız? bayadır uğrayamıyorum yaaaaa.. ahhh canım çok sıkkın.. neyse zayıfladım ama:))) yesacımmmm 15 haziran 15. günümde 60.2ydim. yani testi geçtim sayılır demi????

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy supersin canim yaaaaaaaaaaa valla bravo tam yakisir oldu artik 50-59:)))) gitme sakin bi yerlere:)

canim menun iyi bugun de gecmis icin sana start it up videosunu ceza olarak veriyorum o yoksa pack yap o yoksa leslie 5 mil yap

Bu arada da herkes aynı soruyu soruyor koç kim yada koç nerdekaydirigubbakcemile3 koçum senin yerinde olsam ugramam yesa sana ceza verir inan

bu haftaki koc var yaaaaaaaaaaaaaaaaaa tam carpmalik hehehhe ne spor yapiyor ne milleti gaza getiriyor ne de ceza veriyor yawww

yawrim ramp it up in ilk videosu start it up :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…