@NILUFERTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT canim yaaaaaaaaaaaaa pump it up baska tek basina
start it up
ramp it up
burn it up
bu 3u bi
o yuzden start it up ile baslaman gerek:)
kalk kalk yappp
bende kaç gündür yapmıyordum bahaneler buluyordum.
yapmaya başlayınca ohhh mis gibi
bugün sporumu yaptıkatan sonra bir kez daha kalas gibi geçirdiğim günlerime üzüldüm
yaa yapınca bende oohh ıyı yaptım dıyrm ama yapmaya baslamak ayrı bır dert acaba ne yapsam hadı bana odev verın
slim in 6
kosu bandında 40 dakıka yuruyus
plates
leslie 4 mil
ayy callan yazacaktım ama onu hıc yapamam sımdı ıyıce gerılırım
nilufertcim öpesim geldi senı aa hemsehrım benımopuyorumnanaktan acaba tanıyormuyuz bırbırımızı ben liseyı ilde okudumda aklinialirimsmile
tesekkur ederiz waterspider...bende baktım resimlere hepiniz cok hossunuz anchusacım fızıgınde omuzlarında cok hos :) lachesis sende kucuk gosteryrsn gercekten pepperı ılk defa gordum sabah yorum yazamamıstım o da cok hos sacları cok guzel spatzcım canım sende cok hossun sacların harıka ayrıca hepınızınde fızıgı gayet hos hepınız bırbırınızden guzelsınız
bence de...gerçekten güzel çıkmış resimler:) çok sağol tatlım kolay gelsin iyi sporlar:) kaydirigubbakcemile2
ellerine saglikselam kizlarrr..
soz verdigim fotolari ancak yukleyebildim.
simdide spora kaciyorum..
guzel bi pilates seceyim kendime ;-))
opuldunuzzz byee
yok guzelim. almazsin kilo. bak baya yiyorum ama koruyabiliyorum kilomu. ustelik1.5 aydir spor da yapmiyorum. o kadar baski yapma kendinemenü devam:
ara:1 şeftali
akşam:yarım yufka ekmekle,1 haşlanmış yumurta+çeşitli otlardan oluşan dürüm yedimmm...yufka emeğimiz tam buğday unundan yapılmış,tır...
ara:birazdan tür kahvemle sodamı içcemm..
hareket:tibet+50 karın hareketi (mekik çeşitlerii)+startit+30 ip atladım
bendede ayni problem var.. tembellestim. canim hic spor istemiyor.kızlar hıc spor yapmak gelmıo ıcımden cok tembellestım yagmur yagıyr hafıf serınlık var ama nem var cok kotu bırısı benı canlandırsın
yesacım şekercim kapı gibi 1saat 17 dak pump.6 bölüm
ısınma
-yağ yakma
-aşırı yağ yakma
-bölgesel hareket mekik vs
soğuma gevşeme
iyi dimi hepsi bir arada-
tesekkur ederiz waterspider...
bence de...
ellerine saglik
yok guzelim. almazsin kilo. bak baya yiyorum ama koruyabiliyorum kilomu. ustelik1.5 aydir spor da yapmiyorum. o kadar baski yapma kendine
bendede ayni problem var.. tembellestim. canim hic spor istemiyor.
bende baktım resimlere hepiniz cok hossunuz anchusacım fızıgınde omuzlarında cok hos :) lachesis sende kucuk gosteryrsn gercekten pepperı ılk defa gordum sabah yorum yazamamıstım o da cok hos sacları cok guzel spatzcım canım sende cok hossun sacların harıka ayrıca hepınızınde fızıgı gayet hos hepınız bırbırınızden guzelsınız
resimler cok guzeller..fıstıksınız 4unuzde
@HERKES soktayim yawwwww pump it up o kadar uzunmuymus :))) bence sana hersey mustehak nilufertcim sen aslansin asil ben keske senin gibi olsam yaw:)))
@WATERCAN hadi kalk da yapalim yaw ne olacak 11dk degil mi hadi canlar yaw yanima biri lazim :))
@HERKES soktayim yawwwww pump it up o kadar uzunmuymus :))) bence sana hersey mustehak nilufertcim sen aslansin asil ben keske senin gibi olsam yaw:)))
@WATERCAN hadi kalk da yapalim yaw ne olacak 11dk degil mi hadi canlar yaw yanima biri lazim :))
yesa hazrmısın cvp yaz baslayalım beraber donerz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?