50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@NILUFERTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT canim yaaaaaaaaaaaaa pump it up baska tek basina

start it up
ramp it up
burn it up
bu 3u bi

o yuzden start it up ile baslaman gerek:)

ayy şekerim ben pump it up ı baştan sona yaptım bugün.
sadece bi 10 dakkasını atlamışımdır
bana star it up az gelmezmi:1closedeyes:

kalk kalk yappp
bende kaç gündür yapmıyordum bahaneler buluyordum.
yapmaya başlayınca ohhh mis gibi
bugün sporumu yaptıkatan sonra bir kez daha kalas gibi geçirdiğim günlerime üzüldüm

yaa yapınca bende oohh ıyı yaptım dıyrm ama yapmaya baslamak ayrı bır dert acaba ne yapsam hadı bana odev verın

slim in 6
kosu bandında 40 dakıka yuruyus
plates
leslie 4 mil

ayy callan yazacaktım ama onu hıc yapamam sımdı ıyıce gerılırım

nilufertcim öpesim geldi senı aa hemsehrım benımopuyorumnanaktan acaba tanıyormuyuz bırbırımızı ben liseyı ilde okudumda aklinialirimsmile

kaç doğumlusun canım sen

kızlar size iğrenç bi şey anlatayımmı.
dün sarımsaklı yoğurt yemiştim bolca.
Allahım bugün spor yapıp terlerken ayy diyom ne pis kokuyorum ben sonra aklıma geldi sarımsak yediğim.
wayy be bak dedim terleyince vücuttan bütün pislikler çıkıyorkaydirigubbakcemile3

tesekkur ederiz waterspider...
gerçekten güzel çıkmış resimler:) çok sağol tatlım kolay gelsin iyi sporlar:) kaydirigubbakcemile2
bence de...
selam kizlarrr..

soz verdigim fotolari ancak yukleyebildim.

simdide spora kaciyorum..

guzel bi pilates seceyim kendime ;-))

opuldunuzzz byee
ellerine saglik
yok guzelim. almazsin kilo. bak baya yiyorum ama koruyabiliyorum kilomu. ustelik1.5 aydir spor da yapmiyorum. o kadar baski yapma kendine
kızlar hıc spor yapmak gelmıo ıcımden cok tembellestım yagmur yagıyr hafıf serınlık var ama nem var cok kotu bırısı benı canlandırsın
bendede ayni problem var.. tembellestim. canim hic spor istemiyor.

@TEMBEL ZUKSEDDIN yaaaa gel de hemen soyle pack yaptin mi yapmadin mi ben de yapsam yapacak var mi beraber cikip yapip da gelelim yanima bi yandas hadi canlarrrrr

@NILUFERTCIM

1- evet sekerim igrencsin hehehe

2-bi de artiste bak yahuuuuu pump it kac dk :)) start it up 24 dk falandi sanirim hatirlamiyorum ben onu geceliiiiiiiiiiiiiiiii hehheh canim 1 gun yap baktin rahat gec hemen :))

3-dur ben de bakayim merak ettim aslinda istemezdi uyelik ammaaaaaaaaa yok canim baktim VIDEOLAR LINKLER basligi altinda kapi gibi duruyor

nilufertcim özeline yazdım :) dıkkat etmezsın dıye hbr vereyım dedım. yesacım ben senın hızına yetısemem daha slım bıle yapmadım aa hadı yesa bana odev versın benı gaza getırsın ahhh keske bende yesa gıbı olsam

yesacım şekercim kapı gibi 1saat 17 dak pump.6 bölüm
ısınma
-yağ yakma
-aşırı yağ yakma
-bölgesel hareket mekik vs
soğuma gevşeme

iyi dimi hepsi bir arada-

canım sen hedefıne ulasmıssın tembellık hakkın benım daha yolu varr oofff bırdaha aksama bırakmıyayım bu sporu en ıyısı erken yatıp erken kalkıp yapmak heralde

@HERKES soktayim yawwwww pump it up o kadar uzunmuymus :))) bence sana hersey mustehak nilufertcim sen aslansin asil ben keske senin gibi olsam yaw:)))

@WATERCAN hadi kalk da yapalim yaw ne olacak 11dk degil mi hadi canlar yaw yanima biri lazim :))

.

resimler cok guzeller..fıstıksınız 4unuzde

çok sağolun kızlar siz de çok fıstıksınız opuyorumnanaktan

yesacım hadı barı pack yapayım sımdı kızlar yaa burda dehset yagmur basladı cok kötüde şimşek çakıyor

yaaaaa ne sandın kızımmmmm

ama ilk yaptığım gün ilk 20 dakkada gözüm karadı başım döndü. atlaya atlaya soğuma esnemeye geçtim. bu kadarı yeter soğuyayım biraz dedim.
yaptıkça süreler uzadı.

bugün hele çok rahat yaptım.

bak bide onu dene ilk günler çok gülüyorsun kendine manyak gibi bişey oluyosun hareketler falan elin ayağına dolaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…