50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy afferin yahuuu nilufertcan sen neymissin de ben senin kiymetini bilememisim hehe

WATERIMMMMMMMMMMMMM 3-2-1 hadi ciktim ben:)

sıkıkldııımmmmmm,,,canım fal çekiyo,evde de kimse yokk,.burda belki bakan olurrrr.......ekleyebildiysemm resmiii 40 dk dır uğraşıyommmmmmmmmmmm...

kulübü dolaştım da,her türlü forum açılmış,bi kahve falı formu açmamışlarr..burdan yetkililere yazıyorumm:açın bi form..bilsemm açacamm daa...........

kız niye mayo giyeceksin.
bak benim bi arkadaşımın da doğum çatlakları vardı.
ucuz fondoten alırdı göbeğine sürerdi bikini giymek için
sen de öle yap abilirsin çatlakların için

hım mantıklıymıs deneyeyim simdiden :) cok tskler canım

ayy bende 2 gun detoks yaptım ya resmen bugun spor sonrası cok fenaydım ona bagladım yoksa her daimm misler gibi kokarım:))

yesacım şekercim kapı gibi 1saat 17 dak pump.6 bölüm
ısınma
-yağ yakma
-aşırı yağ yakma
-bölgesel hareket mekik vs
soğuma gevşeme

iyi dimi hepsi bir arada-

ne diosunnnn supermiş

@yesa- bende nilufert gibi olma istiorum:)) ama cocuk durmaz okadar ya..uyuycagı varsada uyanır kesin uyuzluguna:)

yesacan hahaha ben geldım bıtırdım ayy 11 dakıkada resmen ter doktum nasıl hava vardır burda anlamadım

nesmecım alemsın yaa ayy ınan bakmayı bılsem hergun kendım kapatırım hıc becerım yoktur

herkese ii gecelerr,,yatayımmm en iyisiiii,kendinize iibakınnnnn,fal bilen varsa baksınn ama sabah okurumm ben......ay ne manyakk ımm demiiii........

nilufertcim senın sozunu dınledım canım yesa naptıkıkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o şimdi deli gibi tırmalıyodur şimdi. yoruluncada diyodur ki water a yetişmeliyim ondan geri kalmamm lazım diyordurr.haha ay hayal ediyorumda.
sanmıyoki sen çoktan yapmışsın şimdi keyif yapıyorsun

cocugu uyut,mutfagı topla,dus al camasır as,sapları kaynat yine saat 1 olmus...gun yetmio resmen

yaa nedir bu çektiğimiz.
sen çalışıyormusun canım . çalışıyor görünüyorsun ama?
ahh ahh sorma bazen hayal kuruyorum kocam yine kocam olsaydıda holding sahibi olaydı.
bende spor salonu güzellik salonu fellik fellik dolaşsaydım
o sapları mapları evdeki kadınlar önüme getirseydi.
bak çocuğum yok daha şimdiden yoruldum ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…