kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o şimdi deli gibi tırmalıyodur şimdi. yoruluncada diyodur ki water a yetişmeliyim ondan geri kalmamm lazım diyordurr.haha ay hayal ediyorumda.
sanmıyoki sen çoktan yapmışsın şimdi keyif yapıyorsun
@babymom cum
her dakka sürmüyosun.
denizdeyken sürüyorsun kapatmak için
canım yaa hıc gulecegım yoktu cok hos solemıssın allahta senı guldursundelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:
yaa nedir bu çektiğimiz.
sen çalışıyormusun canım . çalışıyor görünüyorsun ama?
ahh ahh sorma bazen hayal kuruyorum kocam yine kocam olsaydıda holding sahibi olaydı.
bende spor salonu güzellik salonu fellik fellik dolaşsaydım
o sapları mapları evdeki kadınlar önüme getirseydi.
bak çocuğum yok daha şimdiden yoruldum ben yaaa
onu anladım canım, ben yarın bi deneyim evdeki fondotenle nasıl goruncek die demiştim ilahi
Ehem öhöm:1closedeyes:... Anladığım kadarıyla... Yakında çok hoş bir adamla evleneceksin, daha ileride çok cici çocuklarınız olacak, iki hafta sonra farkedeceksin ki yiyorsun yiyorsun amaaaaaa hiiiiçççç kilo almıyorsun, öyle bir gelişmiş ki metabolizman, şaşıracaksın, sonra maaşını iki katına çıkaracaklar...nutcase bak falıma sen de o potansiyel var gibii,sallla bişeylerrrrr banaaa.....
yalnız döndüğünde ikimizide gebertecek hehe hee
yaa daha dogum yapmadım benım bacaklarda var o beyaz cızgılerden catlak oluo heralde dıyrm lazerle falan olursatedavı olayım dıye sonra oo daha cocuk dogacak yıne olacak ne anladımk. ben hıc vucuduma nemlendırıcı surmyrm ondan oldu sanırım ve hala surmemeye devam edyrm bronzlasınca ıgrenc duruyorlar vucut bronz ve beyaz cızgıler bellı oluo bunları gecrmek ıcın onerısı olan varmı
yaa daha dogum yapmadım benım bacaklarda var o beyaz cızgılerden catlak oluo heralde dıyrm lazerle falan olursatedavı olayım dıye sonra oo daha cocuk dogacak yıne olacak ne anladımk. ben hıc vucuduma nemlendırıcı surmyrm ondan oldu sanırım ve hala surmemeye devam edyrm bronzlasınca ıgrenc duruyorlar vucut bronz ve beyaz cızgıler bellı oluo bunları gecrmek ıcın onerısı olan varmı
water cim packi 2 gundur yapıorum muthis etkili bence..onun kemik olan yerlerde benim lop lop gobusum var :)
sen o deliyi beklersen .ohoooo
başla sen başla o arkandan gelsin
nilufertcim senın sozunu dınledım canım yesa naptıkıkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o şimdi deli gibi tırmalıyodur şimdi. yoruluncada diyodur ki water a yetişmeliyim ondan geri kalmamm lazım diyordurr.haha ay hayal ediyorumda.
sanmıyoki sen çoktan yapmışsın şimdi keyif yapıyorsun
yalnız döndüğünde ikimizide gebertecek hehe hee
o konuda süphem yok zaten:roflol:
yesa
hala seni hayal ediyorum
film gibisin
"durma yesa durma water anasını ağlattı sporun sen yoruldum diyorsun"
Bu bahsettiğiniz beyaz çatlaklar ne acaba? Bende de dizlerimde çizgiler var, sanki tüm vücudum güneşten yanmışta orası beyaz kalmış gibi. Annemin dediğine göre vitamin eksikliğinden olabilirmiş böyle şeyler. Bilmiyorum ben daha fazla yiyeyim diye mi söylüyorbilmiyorumkismile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?