50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yaa hıc gulecegım yoktu cok hos solemıssın allahta senı guldursundelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:

hamileligiin 5.ayında bıraktım calısmayı canım..ozamandan beri evdeyim..yai eger cocuk olmasaydı hic bana gore deil ama onuda kimseye emanet edemem daha cok kucuk 11 ayına yeni girdi ve hergecen gun bana daha cok baglanıo..0-3 yas anneye baglılıkta tavan durumuymus

kaydirigubbakcemile3 en çıtır olmuşum heee?
oleyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2

öpücükler topicimizin hepsi birbirinden güzel bayanlarınaŞeniz

onu anladım canım, ben yarın bi deneyim evdeki fondotenle nasıl goruncek die demiştim ilahi

yaa daha dogum yapmadım benım bacaklarda var o beyaz cızgılerden catlak oluo heralde dıyrm lazerle falan olursatedavı olayım dıye sonra oo daha cocuk dogacak yıne olacak ne anladımk. ben hıc vucuduma nemlendırıcı surmyrm ondan oldu sanırım ve hala surmemeye devam edyrm bronzlasınca ıgrenc duruyorlar vucut bronz ve beyaz cızgıler bellı oluo bunları gecrmek ıcın onerısı olan varmı

nutcase bak falıma sen de o potansiyel var gibii,sallla bişeylerrrrr banaaa.....
Ehem öhöm:1closedeyes:... Anladığım kadarıyla... Yakında çok hoş bir adamla evleneceksin, daha ileride çok cici çocuklarınız olacak, iki hafta sonra farkedeceksin ki yiyorsun yiyorsun amaaaaaa hiiiiçççç kilo almıyorsun, öyle bir gelişmiş ki metabolizman, şaşıracaksın, sonra maaşını iki katına çıkaracaklar...

Anlayacağınız bu konu bilgim 0(sıfır).

MELABAAAAAAAAAAAAAAAA ben geldim

1- PACKIMI YAPTIMM ohhh:))

2-nilufertcigimle waterima laflar hazirladim heheh

3-neyse waterim bana eslik ettigi icin onu affediyorum ama nilufert cadisi arkamdan atip tutmussun bakiyorum da:)

caresi yokmus ama kahve limon yapanlar var,krem surenler var vs vs bende cok kremler surdum hamileyken ama olacagı varsa oluyo engelleyemesin 3 aylıktan itibaren surekli kremlemdim 9.ayımda catladım..

ya aslında biz ona biraz geç kaldık. neyse kızlarımız olursa onlarda deneriz.
bu ergenlik çağında yoğurt gibi bol bol nemlendirci sürmek gerekiyormuş.
ama hamile kalnıca yapabiliriz bak.
benim dizimde bile var.büyüme çağında oldu.

Ama bu potansiyeli bende gördüğüne sevindim Nesmecim. Nedir bu uydurma potansiyeli mi:roflol:.

Bir de başka bir işle uğraşıyordum geç gördüm mesajını kusura bakma.

water cim packi 2 gundur yapıorum muthis etkili bence..onun kemik olan yerlerde benim lop lop gobusum var :)

ben onceden slim den sonra yapınca yorgunluk normal dıyrdm ama yok packın kendısı zaten dehset yorucuymus yarın sabah erken kalkıp yapayım bırde. bende benım kaburga kemıklerım cıktı dıyrdm yaa daha bısey degılmıs baktımda kemık falan goremedım bende etler kapatmıs daha cok calısmamız gerek

sen o deliyi beklersen .ohoooo
başla sen başla o arkandan gelsin
nilufertcim senın sozunu dınledım canım yesa naptıkıkaydirigubbakcemile3
yalnız döndüğünde ikimizide gebertecek hehe hee
o konuda süphem yok zaten:roflol:

delilerrrrrr valla ben bu videoyu cok seviyorum gercekten de hic durmuyor kadin yaw :)) aklimda water vardi hep acaba o nasil yapiyordur acaba karnini icine cekiyormudur acaba bacaklarini karnina dogru getiriyormudur diye heheh

ayyy toplu yazasim geldi bugun yaptiklarim

1-BURN IT UP (ILK 30DK + karin hareketleri:)

2-PACK (TEMBEL ZUKSEDDIN CATLASIN HEHEHEH:)

ama yarin ramp it geri donecegim

Bu bahsettiğiniz beyaz çatlaklar ne acaba? Bende de dizlerimde çizgiler var, sanki tüm vücudum güneşten yanmışta orası beyaz kalmış gibi. Annemin dediğine göre vitamin eksikliğinden olabilirmiş böyle şeyler. Bilmiyorum ben daha fazla yiyeyim diye mi söylüyorbilmiyorumkismile...

yesa
hala seni hayal ediyorum
film gibisin
"durma yesa durma water anasını ağlattı sporun sen yoruldum diyorsun"

heheheh :roflol: yok kuzum karistirdin yoruldum diyen TEMBEL ZUKSEDDIN hehhe:)) ben aslanim ya bana virt gelir tiris gider laelaelaelaelae

canım annen seni yıllarca kandırmış:)))
o sen uzamaya başlatyınca deri de uzuyor o sırada çatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…