MELABAAAAAAAAAAAAAAAA ben geldim
1- PACKIMI YAPTIMM ohhh:))
2-nilufertcigimle waterima laflar hazirladim heheh
3-neyse waterim bana eslik ettigi icin onu affediyorum ama nilufert cadisi arkamdan atip tutmussun bakiyorum da:)
caresi yokmus ama kahve limon yapanlar var,krem surenler var vs vs bende cok kremler surdum hamileyken ama olacagı varsa oluyo engelleyemesin 3 aylıktan itibaren surekli kremlemdim 9.ayımda catladım..
ya aslında biz ona biraz geç kaldık. neyse kızlarımız olursa onlarda deneriz.
bu ergenlik çağında yoğurt gibi bol bol nemlendirci sürmek gerekiyormuş.
ama hamile kalnıca yapabiliriz bak.
benim dizimde bile var.büyüme çağında oldu.
delilerrrrrr valla ben bu videoyu cok seviyorum gercekten de hic durmuyor kadin yaw :)) aklimda water vardi hep acaba o nasil yapiyordur acaba karnini icine cekiyormudur acaba bacaklarini karnina dogru getiriyormudur diye heheh
ayyy toplu yazasim geldibugun yaptiklarim
1-BURN IT UP (ILK 30DK + karin hareketleri:)
2-PACK (TEMBEL ZUKSEDDIN CATLASIN HEHEHEH:)
ama yarin ramp it geri donecegim
Iyi geceler canimmmmm
yarin buyuk gun su aletler var ya boyunu kilonu yagini bilmem neni soyluyor onun ustune cikacagim cok heyecanliyim umarim hala bozuk deeeldir :)
@waterim:) canim ayni anda basladik yaa 3-2-1 dedim ya bi ben bitince esneme neyim yapiyorum :))) sonra acaba baska ne yapsam diye dusunuyorum o da zamanimi aliyor hehe:) yok canim kizarmiyim hic nilufert cadisina:)
Iyi geceler canimmmmm
yarin buyuk gun su aletler var ya boyunu kilonu yagini bilmem neni soyluyor onun ustune cikacagim cok heyecanliyim umarim hala bozuk deeeldir :)
@waterim:) canim ayni anda basladik yaa 3-2-1 dedim ya bi ben bitince esneme neyim yapiyorum :))) sonra acaba baska ne yapsam diye dusunuyorum o da zamanimi aliyor hehe:) yok canim kizarmiyim hic nilufert cadisina:)
Ayyy hi hi hiii. Bir aile sırrını öğrenmiş oldumkaydirigubbakcemile3. Neyse ben mutluyum beyaz çizgilerimle. Boşvereyim en iyisi.canım annen seni yıllarca kandırmış:)))
o sen uzamaya başlatyınca deri de uzuyor o sırada çatlıyor.
Ama ben kilo vermeye çalışmıyorum ki. Daha önce de söylemiştim. Çizelgeyi kaldırsam iyi olur herhalde@NUTCASE canim senin cizelgen niye hic degismiyor hehheheh kaydirigubbakcemile3
canım karnımıda ıyıce ıcıne cektım bacaklarımıda cektım hatta boynuma elımı koymadan dırek karnımda guc alarak yaptımkaydirigubbakcemile3
ayyyyy alemsin yesaaaaaaa görende çok kilolu tartıya çıkmaya korkuosun sanır ayyy sen öyle heyecanlanırsan biz napcez acep bilmiom valla heeeeee cadıııııııııkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
sen super kıvırtıyorsun lafı yaa demek ne yapsam dıye dusundun canım benımkaydirigubbakcemile3 ama ben senden once gıttım ve yaparkende acaba yesa basladımı kı gormusmudur msjı dıye dusundum ama kacarmı yesadan
Ayyy hi hi hiii. Bir aile sırrını öğrenmiş oldumkaydirigubbakcemile3. Neyse ben mutluyum beyaz çizgilerimle. Boşvereyim en iyisi.
Bir de bir ara dizlerimin arkasında bir şey vardı. Ne olduğunu hatırlayamıyorum tam olarak. Koyu kırmızı çizgilerdi sanırım, sanki hafif morartmışım gibi. Ama onlar da yürüyüş yapmaya başlayınca geçtiler diye hatırlıyorum. Belki hala vardır, bir ara kontrol edeyim.
Ama ben kilo vermeye çalışmıyorum ki. Daha önce de söylemiştim. Çizelgeyi kaldırsam iyi olur herhalde.
kuzum yapimda var bole gaza gelen bi tipim :))) cok heyecanliyimdir soylemesi ayip
":))
vayyy afferin ben de ole yaptim valla:)
kuzum yapimda var bole gaza gelen bi tipim :))) cok heyecanliyimdir soylemesi ayip
":))
hehehhe gordum gordum canim benim :lepi: yani sonuc olarak diyosun ki ayni anda basladik hehehhe sempatiksalakcinni
@NUTCASECIM o zaman kaldir canim yaw goren de tembel sanacak seni HIC SPOR YAPMIYOR MENU FALAN YAZMIYOR BIRI MENUMU GORUR DE BENI TANIR ANNEME SOYLER SANACAK HEHHEHEHEEHH:))
hadi kızlar iyi geceler yatıyorum ben.bol sporluuu günlerrrr
kızlar bendede çatlaklar varyaaaaaaaa daa 18 buçuk yaşındayım sadece bacaklarımda var çokkk kötü nie çıktı anlamadım yaaa valla nişanlım sorun etmem dedi öle şeyleri ama insan çok kötü oluo görünce hamile felan kalınca nolcak kimbilir valla ondan çok korkuyorum benden başka çatlakları olan varmıbilmiyorumkismile:sinifsinif:
@waterim spirderim o zaman yarin bi saat verelim bulusalim canim yaw:)) aksam burdayim sanirim galiba:))) hatta yarin hem ramp it up hem de pack beraber yapalim aaaaaaaaaaaaaaaaa sen ramp it da degildin demi heheheh:))
@sevgilim benim nisanlin mi var senin 18 yasindasin yaw:)) dugun yakin mi bari yoksa pastane yuzugumu taktiniz hehheheheh offf gece geceeee yaa saka canim ya saka:))
[
@sevgilim benim nisanlin mi var senin 18 yasindasin yaw:)) dugun yakin mi bari yoksa pastane yuzugumu taktiniz hehheheheh offf gece geceeee yaa saka canim ya saka:)) [/B]
var canımm bırcok kısıde var genelde kılo alıp vermekten oluo benım ole oldu. bırde sen cok kucukmussun yaa ve nısanlısın bız evdemı kadık necok erken degılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?