@waterim ayni seyleri yazmisiz kuzum yaw:))) yarin 8 degil de 9 daha bi uyuyor gibi canim ama aksam yine denk gelir ayarlariz insallah bi de ilk video start it up :)) sen onu yaptin mi bakalim:))
ben de yatsam artik deeemi:)
@sevgilim benim hayirlisi olsun diyelim o zaman canim :)
Ayyyy, yeter annemin kulaklarını çınlattın yawkaydirigubbakcemile3. Du bakalım, bugünlerde niyetliyim spora(evet sadece spora, diyete değillllll), belkim yakında başlarım. Kalsın o çizelge.@NUTCASECIM o zaman kaldir canim yaw goren de tembel sanacak seni HIC SPOR YAPMIYOR MENU FALAN YAZMIYOR BIRI MENUMU GORUR DE BENI TANIR ANNEME SOYLER SANACAK HEHHEHEHEEHH:))
Varis ne acaba ya, hiç duymadım. ınternetten araştırasım da yok, bir açıklarsanız sevinirim :) .canım onlarda buyuk ıhtımalle varistir varis çorabı kullan kremlerı falan var bende topuklu gıymeye baslayınca ortaya cıkıyorlar gıbıme gelıyor ama bu tedavı edılır
Ay ay ay ay ay ne şekeryerimseniben. 18 bana da ilginç geldi ama kötü anlamda değil yani yanlış anlama. Yaşlı hissettim aniden, bizim dönemimizde böyle değildi konuşmalarına geçicem sanırımyok cnm kalmamişsinizdır yahuuu askere gitcek inş nişanlım ondan sora gelince derken felan baya var düğünümüze yani adını koyduk sadece yüzük takarak yoksa zorluk çekiyorduk dışarıya karşıopuyorumnanaktan çatlaklar çıkınca bidaha gitmiyor ama
Ayyyy, yeter annemin kulaklarını çınlattın yawkaydirigubbakcemile3. Du bakalım, bugünlerde niyetliyim spora(evet sadece spora, diyete değillllll), belkim yakında başlarım. Kalsın o çizelge.
Varis ne acaba ya, hiç duymadım. İnternetten araştırasım da yok, bir açıklarsanız sevinirim :) .
Ay ay ay ay ay ne şekeryerimseniben. 18 bana da ilginç geldi ama kötü anlamda değil yani yanlış anlama. Yaşlı hissettim aniden, bizim dönemimizde böyle değildi konuşmalarına geçicem sanırım. Bu yaşta bu ne hız kız, doğru söyle zorla mı taktın yüzüğüaklinialirimsmile?
Bir de fazla özel olmazsa merak ettim, nişanlın Türk mü yabancı mı? Yurtdışında oturuyorsun da galiba o yüzden soruyorum.
Aaaa şimdi aklıma geldi yavuklun kelimesini yavıklık diye yazan biri vardı burada. Yesa mıydı yine o?
Ay ay ay ay ay ne şekeryerimseniben. 18 bana da ilginç geldi ama kötü anlamda değil yani yanlış anlama. Yaşlı hissettim aniden, bizim dönemimizde böyle değildi konuşmalarına geçicem sanırım. Bu yaşta bu ne hız kız, doğru söyle zorla mı taktın yüzüğüaklinialirimsmile?
Bir de fazla özel olmazsa merak ettim, nişanlın Türk mü yabancı mı? Yurtdışında oturuyorsun da galiba o yüzden soruyorum.
Aaaa şimdi aklıma geldi yavuklun kelimesini yavıklık diye yazan biri vardı burada. Yesa mıydı yine o?
hehhehhehe offff nutcase yaw:)) surekli boyle sorular soruyorsun surekli cevabi ben oluyorum utaniyorum yaw:)) canim bi de senin boy-kilo arasindaki farkin 10sa bosver cizelgeyi kaldir yeter:)
wayyyyyyyy waterim korkma yaw bi sey olmaz :))) hem bi yazi vardi kadinlar kas yapmaktan korkmasin diye simdi bulamam da insallah yarina:)
sevgılım benım[/B] sende yasın kucukken nemlendırıcı yada beb yagı falan kullanda ılerlemsını engelle barı
türk türkkk canım kaydirigubbakcemile2 valla çok sevdik yaa birbirimizi aslında tesadüfen çıkmaya başladık biz eski tanıdığım arkadaşımdı msj felan çekmişti napıosun felan filan derken bende annemden korktum görcek die annem karşıdır biraz öle şeylere kaydirigubbakcemile3 onada böle diyince oda sende beni anlamıosun ben seni çok seviorum konuşmak istiorum diyince bende sevio sandım oda lafın gelişi dertleşmek için demişkaydirigubbakcemile3 sora konuşa konuşa çok sevdik ilk aşkım oldu bölelikle 4 sene olcak inş 6 yada 7 sene sorada evlenicez inşkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ayy bu kadar sene nısanlı ıyı kalmıssın annen de nısana ıyı ızın vermıs sen 14 yasında nısanlandın o zaman ayy bızımkıler kesınlıkle ızın vermezlerdı aklını karıstırma okulunu oku derlerdı klasık ebeveyn nasıhatleri sen daha cocuk falan kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun canım ınsaallah cok mutlu olursunuz
hehhehhehe offff nutcase yaw:)) surekli boyle sorular soruyorsun surekli cevabi ben oluyorum utaniyorum yaw:)) canim bi de senin boy-kilo arasindaki farkin 10sa bosver cizelgeyi kaldir yeter:)
Herhalde odur bendeki kızıl çizgiler o zaman. Ya aslında dar pantalon giymem, topuklu da hiç giymedim, herhalde çok ayakta kalmaktan değil çok oturmaktan oldu bende tam ters şekildecanım varis cok ayakta kalmaktan topuklu ayakkabı gıyıncede oluo bırde dar kotlar falan gıyınce kan dolasımı engellenıyor sanırım bunlardan kaynaklanıyor ılerlerse agrı falanda yapıyor dıye bılıyrm ama bende kulakdan duyma seylerle konusuyrm ama tedavısı var once kırmızı ınce cızgıler oluo damarların onlar sonra morarmaya baslıyor
Ne güzel yaboshayallersmile. Peki annen-baban bir şey demedi mi nişan işi falan olunca?türk türkkk canım kaydirigubbakcemile2
...
sora konuşa konuşa çok sevdik ilk aşkım oldu bölelikle 4 sene olcak inş 6 yada 7 sene sorada evlenicez inşkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
önerdiğiniz bir nemlendirici varmı kieyvahedigeldismile bebek yağı kullanmadım hiçde bebe şampuanı kullanıyorum hepkaydirigubbakcemile3
Ne güzel yaboshayallersmile. Peki annen-baban bir şey demedi mi nişan işi falan olunca?
Böyle sormayı da istemiyorum aslında çünkü "aaaa nasıl izin verdiler seninkilerlmaz:" gibi duruyor ama inan ben sadece meraktan çatladığım için soruyorum, öyle bir yargılama durumu yok yani:sm_confused:.
Yok ya, benim boy 1.57, kilo 55. Aslında ikisinden de tam emin değilim. Boyu ölçtüreli en az 1-1.5 sene olmuştur(iki olma ihtimali de var). Kilodan da emin değilim, tartımızda pek iş yoktur. Ama önemli değil. Sonuçta daha ince olabilirim, bir ara yürüyüş falan yapınca olmuştum sonra oturunca kilo aldım yine.
Boy-kilo biraz hatalı da olsa 10 kilo fark olmadığına eminim. Yani öyle olsaydı bile farketmezdi. Düşünsene aslında 48 kiloyum ya da 66ama yine de kilo verdikçe tartı oynadığı için kilo verip vermediğimi anlardım. Ay ne saçma konuştum ben ya, kafa kalmadı bende. Kısaca demek istediğim, kilom 55 değilse de farketmez, nasıl olsa benim için önemli olan kaç kilo olduğum-olacağım değil, kilo verip-vermediğim, verince nasıl olsa bu tartıdan anlayacağım, o yüzden adam gibi bir tartı aramıyorum.
Herhalde odur bendeki kızıl çizgiler o zaman. Ya aslında dar pantalon giymem, topuklu da hiç giymedim, herhalde çok ayakta kalmaktan değil çok oturmaktan oldu bende tam ters şekilde. Çünkü genelde ayaklarımı altıma toplarım, o da kan dolaşımı engelliyor. Bir arkadaşım da sürekli ayaklarını toplayarak oturuyordu, onda da aynısı vardı.
Ne güzel yaboshayallersmile. Peki annen-baban bir şey demedi mi nişan işi falan olunca?
Böyle sormayı da istemiyorum aslında çünkü "aaaa nasıl izin verdiler seninkilerlmaz:" gibi duruyor ama inan ben sadece meraktan çatladığım için soruyorum, öyle bir yargılama durumu yok yani:sm_confused:.
waterspider+, sevgilim_benim, Nutcase+, yesa+ naber gece kuşları
İyi iyi. Bugünlerde tesadüfen bu foruma birkaç konuya rastladım da. Sevgililerini nasıl ailelerine söyleyeceklerini düşünüyordu bazı üyeler, bayağı sorunlu kişiler var bu konuda, babaları(aslında anaları da bazen :) ) direk hayır olmaz falan diyormuş, sebebini anlamadımeyvahedigeldismile. Sen bayağı rahatsın demek ki anne baba konusunda, sevindim senin içinyerimseniben.yok cnm sor nedemek cvplarım ben evet annem biraz olmaz filan dedi ama sora babam olur diyince bişi demedi alıştı işte öle böle derken babamla ben aynı arkadaş gibiyiz herşeyimi bilir çok seviorum babamı bi derdim olsa onu söletmeden kaldırmaz yerimden annemde artık çok ii oldu gerçekten önceki gibi deil şuan opuyorumnanaktan
waterspider+, sevgilim_benim, Nutcase+, yesa+ naber gece kuşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?