waterspider+, sevgilim_benim, Nutcase+, yesa+ naber gece kuşları
İyi iyi. Bugünlerde tesadüfen bu foruma birkaç konuya rastladım da. Sevgililerini nasıl ailelerine söyleyeceklerini düşünüyordu bazı üyeler, bayağı sorunlu kişiler var bu konuda, babaları(aslında anaları da bazen :) ) direk hayır olmaz falan diyormuş, sebebini anlamadımeyvahedigeldismile. Sen bayağı rahatsın demek ki anne baba konusunda, sevindim senin içinyerimseniben.
Bir de siz nişanlınla yaşıt mısınız onu da merak ettim başka da soru sormuyommm..
WATERCIM o avatarın özel bi önemi yoksa, ya da çok sevmediysen, değiştirmeni rica edebilir miyim? :kedi:
(KK nın avatarlarının hepsi bana çok itici geliyo, farkında olmadan avatarın sahibine bakış açımı etkileyebiliyo -tatlicadiarzu-)
Burda çok seçenek var:
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
ayyy bu arada yarın aşkı memnunun final günü geldi çattı,çok heyecanlıyım
ayyy bende çok merak ediorum vallaaaaaahihoyyyt
güzelim dizi bitio yaaa
bende bendeeee
bende geldim..
aaaa kacak dulci gelmiş dulcim nerdesın yaa özlettin kendını ay benım karnım acıkıyor yatsammı acaba:kedi:
ayy canım yaa bıraz once bende sana yazmıstım ıyıdır canım bız bıraktıgın yerdeyızkaydirigubbakcemile3 bır ılerı bır gerı gıdıp gelıyrz senden nbr sevgılın geldı bızı unuttun ooo sen kacırdın topıkde bulusmalar oldu resımler kondu
şimdilik avatarımı degıstrdım cok ugrasmadım yarın daha cok arastırırım
Hoşbuldum sevgilim benimhoşgeldin canımmmmmmmkaydirigubbakcemile2
yok canım bır ozellıgı falan ole baktım o kadında ben gıbı alısverıs manyagı onu yaptım ama zaten baska nerden yapacagımı bılmyrdm degıstıreyım bakalım neler varmıs
Olsun olsun, ben de yazarım kulaktan duyma bilgilercanım varis coraplarıda onluyormus ılerlemesını ama ben gıyemem sureklı hatta hemsıre ve doktorlar ozellıkle uzun amelıyatlara gırerlerken varıs corabı gıyıyrlarmıs uzun sure ayakta kalacakları ıcın. işte benımkıler kulaktan duyma bılgıler
Merhabawaterspider+, sevgilim_benim, Nutcase+, yesa+ naber gece kuşları
Tamam bak ama sonra pişman olursun uyarmadı deme haaa, he he heeekaydirigubbakcemile3...benden 1 yaş büyük cnm aaa sor canım valla öle şey yapma yahuuuuukaydirigubbakcemile3
bende bendeeee
bende geldim..
opuyorumnanaktan Kuzucum hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 çok merak ediyom seni, nasılsın? Herşey yolunda mı? Diyet ne alemde?
Koçum benim kaydirigubbakcemile3 Biraz bazı mazeretlerim yüzünden, biraz da yüzüm tutmadığı için gelmedim sempatiksalakcinni Nasıl koçsun öyle, yiyom ama aklım sen de eyvahedigeldismile
Amaaa kendime getirdin opuyorumnanaktan şu anki kilo, çizelgemden pek farklı değil, ayrıca son günlerde güzel besleniyom zemuszemus Hep senin sayende oldu kaydirigubbakcemile5 Teşekkürler opuyorumnanaktan
Ben de özledim çıtır koçum, bu saatte ne yemeğiymiş kaydirigubbakcemile
Sevindim iyi olmanıza ama sevgülüm geleli 1,5 ay oldu, ben hala burdayım olumunekankayizsmile sen benim gözümü korkut o kadar, ben de kaçtım sempatiksalakcinni
Dimek buluşmalar oldu, geçmişe bakayım o zaman daha sonra delikafadulden Garip olmuştur ama yaw, o kadar netten konuş konuş, yüz yüze insan kala kalır sanki -tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktan Kuzucum hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 çok merak ediyom seni, nasılsın? Herşey yolunda mı? Diyet ne alemde?
ayyy avatarına bakarken öğretmen olduğum gözüme çrptı geç oldu amakaydirigubbakcemile3 ne güzelll aklıma benimde türkiyedeki bi öğretmenim geldi 30 yaşında erkek bekar gözleri çok güzeldi yaa bakınca uzun bakıodu insanın gözüne aşık olmustum o hocama bir öğretmenim vardı evlendi şimdiii bebeği olmuştur belkimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?