50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ii geceler hepinize packimi yaptım gene her zamanki azimle,rampta ise ara günüm
yemem açısındanda gayet başarılıydım(detoks gene yalan oldu ama:)

benden 1 yaş büyük cnm aaa sor canım valla öle şey yapma yahuuuuukaydirigubbakcemile3

yok canım bır ozellıgı falan ole baktım o kadında ben gıbı alısverıs manyagı onu yaptım ama zaten baska nerden yapacagımı bılmyrdm degıstıreyım bakalım neler varmıs

ayy kızlar annemler bugün bir duadan bahsediolardı tam 4444 kez okuyunca allah ne dileğimiz var kabul ediomuş bende yarın okumaya başlıcam zayıflamak içinkaydirigubbakcemile3 sorada nişanlımın ii bir yere çıksın askerliği die okuycam inşş çünkü çok korkuyorum kötü bir yere çıkcak die bide televizyonda bu aralar çok kötü haberler çıkıo çok endişeleniorum aslında:sinifsinif:senağlama

bende bendeeee

bende geldim..

opuyorumnanaktan Kuzucum hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 çok merak ediyom seni, nasılsın? Herşey yolunda mı? Diyet ne alemde?

aaaa kacak dulci gelmiş dulcim nerdesın yaa özlettin kendını ay benım karnım acıkıyor yatsammı acaba:kedi:

Koçum benim kaydirigubbakcemile3 Biraz bazı mazeretlerim yüzünden, biraz da yüzüm tutmadığı için gelmedim sempatiksalakcinni Nasıl koçsun öyle, yiyom ama aklım sen de eyvahedigeldismile
Amaaa kendime getirdin opuyorumnanaktan şu anki kilo, çizelgemden pek farklı değil, ayrıca son günlerde güzel besleniyom zemuszemus Hep senin sayende oldu kaydirigubbakcemile5 Teşekkürler opuyorumnanaktan

Ben de özledim çıtır koçum, bu saatte ne yemeğiymiş kaydirigubbakcemile

Sevindim iyi olmanıza ama sevgülüm geleli 1,5 ay oldu, ben hala burdayım olumunekankayizsmile sen benim gözümü korkut o kadar, ben de kaçtım sempatiksalakcinni

Dimek buluşmalar oldu, geçmişe bakayım o zaman daha sonra delikafadulden Garip olmuştur ama yaw, o kadar netten konuş konuş, yüz yüze insan kala kalır sanki -tatlicadiarzu-

şimdilik avatarımı degıstrdım cok ugrasmadım yarın daha cok arastırırım

ayyy avatarına bakarken öğretmen olduğum gözüme çrptı geç oldu amakaydirigubbakcemile3 ne güzelll aklıma benimde türkiyedeki bi öğretmenim geldi 30 yaşında erkek bekar gözleri çok güzeldi yaa bakınca uzun bakıodu insanın gözüne aşık olmustum o hocama bir öğretmenim vardı evlendi şimdiii bebeği olmuştur belkimkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımmmmmmmkaydirigubbakcemile2
Hoşbuldum sevgilim benim ay cidden değiştirme bu nicki, her yazışımda gülesim geliyo
kaydirigubbakcemile3

Biz hep burdayız canım yaw, uyu da yürüyüş yap mis gibin, yoksa yarın yürüyüşe falan gitmezsin :)

Nişanlın askere gidiyormuş, umarım herşey güzel olur sevgilim benim Benim sevgili de askerdeydi, mayıs 16 da kavuştuk ama bu dönem askerlik olayları 1000 kat daha zor (

yok canım bır ozellıgı falan ole baktım o kadında ben gıbı alısverıs manyagı onu yaptım ama zaten baska nerden yapacagımı bılmyrdm degıstıreyım bakalım neler varmıs

Çok güzel olmuş avatarın opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 başkasının olsa umusamıyom da, sevgümüze zarar gelsin istemedim :roflol:

Olsun olsun, ben de yazarım kulaktan duyma bilgiler . Teşekkürler bilgi için. Şu anda yok sanırım kırmızı çizgi. Ama emin de değilim bi ara bakmam lazım, kendimden haber yok he he hee.
waterspider+, sevgilim_benim, Nutcase+, yesa+ naber gece kuşları
Merhaba. Ya Photoshop konusuna yazı hazırlıyordum, sonra bu cadılarla sohbete daldım, kopyaladığım yazı uçtu.
Aman herneyse. Zaten kısa yazmıştım yarın tekrar yazarım.
benden 1 yaş büyük cnm aaa sor canım valla öle şey yapma yahuuuuukaydirigubbakcemile3
Tamam bak ama sonra pişman olursun uyarmadı deme haaa, he he heeekaydirigubbakcemile3...

Aşk-ı Memnu izlemedim ben hiç. Ama yani karşı olduğum için falan değil. Bereni sevmiyom, Kıvançı da sevmiyom, lütfen kızmayın. Siz yarın finalden sonra sonunu söyleyin bana ok? Kitapla aynı mıymış merak ettim şimdi...

canım benım ben eskı kocum ama senle ozel olarak ılgılenıyrm kork benden tabıkıkaydirigubbakcemile o kadar ugrastın verdın yazık degılmı sana ayy cok sevındım cızelgendekı kılona donmene önemi yok tatlım burdaa bırımız hepımız ıcın anlayısı var kaydirigubbakcemile3 canım yaa yemedım zaten dısımı fırcalamıstım gıttım 1 sıse su aldım onu ıcıyrm

ayy bırde bana cıtır demıs canım benımopuyorumnanaktan bızde cıtrlık kalmadı artık yaslanıyrz asılcıtır sızsınız yanı

yaa bulustular anchusa ve pepperda var resımler bakabılırsın evet yaa ılk ne der ınsan bır garıp olur

opuyorumnanaktan Kuzucum hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 çok merak ediyom seni, nasılsın? Herşey yolunda mı? Diyet ne alemde?

iyiyim kuzum..

diet güzelde şu sporda tembellik yapıyorum fisfisfis

sıcaklardan yapasım gelmio halının stünde zaten sıcak iice terlicem die itici gelio...

başlıyamadım bi türlü..

türlü türlü bahaneler işte

fisfisfis Kııız, seni gidi seni, niler düşünüyo gece gece, seni NUTCASE e havale ediyom

Bi de nişanlı kaydirigubbakcemile şikayet edem seni aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…