50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fisfisfis Kııız, seni gidi seni, niler düşünüyo gece gece, seni NUTCASE e havale ediyom

Bi de nişanlı kaydirigubbakcemile şikayet edem seni aklinialirimsmile
Evet evet, ben de tam diyecektim nişanlısına şikayet edeliiiiiiiiiiiimmmmmm:sm_cool:. Çok örnek KK üyeleriyiz biz dimikaydirigubbakcemile3. Nişanlısının da işi kalmadı isimleri Dulcinea ve Nutcase olan iki forum cadısının dediklerini takacaktı:roflol:.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy kızlar alemsiniz vallaaaaaaasırnaşık şey

ıyi geceler sevgilim benim. Rüyanda nişanlını mı, güzel gözlü öğretmenini mi yoksa beni mi göreceksin yarın yazarsın. Bak Dulciyi de görebilirsin, izin veriyorum .

suna bak yaa nısanlın gormesın ayy ama benımde bır doktorum vardı aynen dedıgın gıbı gozlerı maviş maviş bakyrdu ameliyata girerken sacını fon cektırıp hafıf makyaj bıle yapmısımdır yanı bır ılkımdır bu konuda esım benzerm yokturkaydirigubbakcemile3 ama tam ameliyata gırerken orda bırıyle konusurken evlı oldugunu duydum esınden bahsedıyrdu o an ben bıtmıstım zatenkaydirigubbakcemile3 bırde daha uniye gıdıyrdum yaa cok komık ama hala kontrollerıme gıderken ıcıme heyecan basar fakat sımdı tayın sıtemıs yazın sırf onun ıcın gıttıgı sehre kontrole gıtmeyı planlyrm tabı sevgılımde benle gıdebılırsın ancak dıyorkaydirigubbakcemile3

canım benım yaa bende ondan korktum hemen degıstırdım gorudgun gıbı senı kaybetmek ıstemedımopuyorumnanaktan

iyidir kuzum napalım hem yatayım dıyrm hem burdan cıkamıyrm

Merhaba. Ya Photoshop konusuna yazı hazırlıyordum, sonra bu cadılarla sohbete daldım, kopyaladığım yazı uçtu.
Aman herneyse. Zaten kısa yazmıştım yarın tekrar yazarım.
Boşver canım yaw photoshop u, sen diyetten haber ver bakem aklinialirimsmile Şimdi sen bakem ne demek diye sorarsın kaydirigubbakcemile3 bakayım demek istedim :)))

Valla o kadar abur cubur yedim, ama sana karşı öyle bi sorumluluk hissetmeme sebep oldun ki, bi taraftan yemek yerken, bi taraftan seni düşündüm sempatiksalakcinni Yediğim günler özel olarak gelmeye yüzüm tutmadı :kedi: Ama bakma yedim dememe, eskiye göre hala az yiyorum, hiç ekmek yemediğim gün sayısı o kadar çok ki, misafir gelince laf olmasın diye ortama uyum sağlamak için yiyiyorum. Zaten yavaş kilo verdim ya, o yüzden çizelgeden 1 kilo fazla geldim en çok bayanssulusmile O da şişlikten kaynaklandı, çok şükür herşey yolunda :lepi: kilo vermek de istiyom... Ama cidden çok teşekkür ederim, sana karşı sorumluluk duygusu bitmeyecek demek ki eyvahedigeldismile

Valla billa çıtırsın, en son giydiğin elbiseyi hatılıyom da, cidden çok hoştu aklinialirimsmile

Şu an size zor yazı yetiştiriyom -tatlicadiarzu- performansım düşmüş sonra bakem resimlere..

Kuzucum ben çok az spor yaptım, sporsuz da kilo veriliyo çatır çatır, tecrübeyle sabittir sempatiksalakcinni

Gerçekten de sıcaklarda imkansız geliyo, ama yürüyüş bence hala çok cazip, mümkün oldukça yürü, o bile yeterli. Diyetin güzel gitmesine çok sevindim, gelinlik nasıl gidiyo aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 seninkide güzelmiş canım vallaaaaopuyorumnanaktan

Ama gerçekten mavi göz farklı oluyor di mi? Ben de çok severim mavi gözü. Yani sizin kadar ileri gitmedim de... Bayağı severim, çok etkileyici bulurum, kadın ya da erkek farketmez, çok bakası geliyor insanın. Ama soğuk maviler buna sayılmaz tabi ki.

İşte Kıvançla(dadluştuğ) Halit(Errrrrgenç) arasındaki fark budur benim için.

Acaba ben de mi yatsam uyusam?bilmiyorumkismile

rica ederım canım aferim dulcim gozum uzerınde mısafır gelıncede ekmekden kucuk bır parca koparıp onu ufak ufak kemırkaydirigubbakcemile3 ben ole yapıyrm genelde iltifatların ıcın cok sagol tatlım bızde yarın yesayla 8 yada 9 gıbı spor yapacagz beraberkaydirigubbakcemile3 bugun pac yaptık sende katıl bıze uclu oluruz

ayy dımı yaa superdı sarısın mavı gozlu falan ama sımdı sevgılımın alakası yok esmer sıyah boncuk boncuk gozlerı var ama olsun onun benı sevmesı ve benı dusunmesı yeterkaydirigubbakcemile3

ilk provamızı yaptık..
üzerimde sadece beyaz bi kumaş iğneler ve işratler vardı ama ben yinede heyacanlandım ve karşıdaki aynadan kendimi çok güzel gördüm kaydirigubbakcemile3 delimiyim neyim..kaydirigubbakcemile3
içine çamaşırı aldım.. tümden bustiyer en ince bedeni oldu ona çoook sevindimm ama ondan göğüslerim fırladığı için bi büyüğünü aldım ama olsun öbürüne girebildiğimi gördüm ya o yetti bana..:ecrin_bebek:
ha bide gelinlikçi fizikte güzel olunca her gelinlikte çok yakışıyo dedi :kedi:
aslında öyle güzel fiziğim yok ama yinede mutlu oldum:kedi:
5 temmuzda ikinci provam var bakalım biraz belirginleşir gelinlik heralde daha çok heyecanlanırım kaydirigubbakcemile3

Boşver canım yaw photoshop u, sen diyetten haber ver bakem aklinialirimsmile Şimdi sen bakem ne demek diye sorarsın kaydirigubbakcemile3 bakayım demek istedim :)))
Anlıyorum o kadarınıııı... Hep o ne demek bu ne demek diye soruyorum di mi? Ama ne yapayım, günümüz gençliğinin(bu ben oluyorum) kullandığı günlük kelime sayısı bilmemkaçmış. Unuttum şimdi kaç olduğunu ama az bir şeydi. Kelime neyimizdi o hazinemiz mi ne işte o fazla değilmiş. Ben de elimden geldiğince roman falan okuyarak genişletmeye çalışıyorum. Arada ablalarıma da soracam ama değil mi. Yoksa nasıl can sıkıcı illet getirici biri olayım ki değil mi
Photshop demekle bu arkaplan değiştirme olayını demek istemedim merak etmeyin . Diyet-spor yok daha başlamadım. Bugünlerde düşünüyorum ama bakalım yapabilecek miyim. Yaparsam forumda duyuru yapacağım zaten, bunu bilmeyen kalmasın, doğurmuşum ya da sünnet olmuşum gibi şölen isterim spora başlayınca:roflol::roflol::roflol:. Ay bana bir haller oluyor:1rolleyes:.

ayy canım ne guzel yaa kolay gelsın sımdıkı asamalar en zorlu ve streslı asamlardır hoop kendınden gıder kılolar

kızlar bızım okulda bır ogretmen var kız ıncecık kemık gıbı bırsey kılo alamıyrmus bırde dun gelmıs dıyorkı stresten 1 haftada 3 kılo verdım dıyor ayy bızde stres yapıyrz kılo veremıyrz dıye ama bızden nıye gıtmıyr o kılo o bunu dıyınce ayy dedım kız bır haftada 3 kılo vermıs benım hedefıme 3 kılo var nasıl versem dıye dusunuyrnkaydirigubbakcemile3

Benim burası sayesinden kolay geçmişti sevgilim benim, kilo vermeyle kafayı boz sen de, cidden iyi geliyo :lepi: O gelince şu kiloda olup süpriz yapcam falan diye düşün.
Türk olmasa da olur sevgilim belim dünya vatandaşıyız hepimiz opuyorumnanaktan Burdaki türkler yetmiyo mu sana sempatiksalakcinni :))

Ben pek şanşlı hissetmiyorum canım, ne kadar doğal tarihi güzelliğimiz varsa hepsini tüketmeye devam ediyoz, cumhuriyet kazanımları da aynı şekilde... ( Waterın dediği şeyler de cabası...

uykum geldiya sapıttım iicene ondankaydirigubbakcemile3
Mazerete bak :mymeka: :))) Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

İyi geceler sevgilim benim. Rüyanda nişanlını mı, güzel gözlü öğretmenini mi yoksa beni mi göreceksin yarın yazarsın. Bak Dulciyi de görebilirsin, izin veriyorum .
:roflol: :roflol: :roflol: Tek kelimeyle HARİKASIN :lepi: gece gece koptum burda kaydirigubbakcemile3

İşte ben bu tarz bi yorum beklediğimden sana havale ettiydim, iyi beceleriyon bu işi :lepi: olumunekankayizsmile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Kızlar çok güldüm yaw :roflol: Watercım kesinlikle eşin benzerin yoktur, hala gülüyorum :roflol:

:roflol: Sevgilin biliyo mu bu olayı??? Ne ameliyatı bi de canım, geçmiş olsun?

İş aramıyom artık sempatiksalakcinni Zaten son 2 aydır 1 başvuru yaptıydım.
Yüksek lisans a başvurdum, bakalım olacak mı -tatlicadiarzu-

ayy dımı yaa superdı sarısın mavı gozlu falan ama sımdı sevgılımın alakası yok esmer sıyah boncuk boncuk gozlerı var ama olsun onun benı sevmesı ve benı dusunmesı yeterkaydirigubbakcemile3
Ay şey acaba bir yanlış anlaşılma mı var? Ben Kıvançın gözlerini soğuk bulurum, Halitinkileri sıcak demek istedim. Sen sarışın demekle kimi demek istedin acaba? Yoksa yine doktordan mı bahsettin .

Kahverengi gözler de güzel ama. Güneş ışığında bir de biraz açılıyor ya, çok duygusal, hüzünlü bir bakış oluyor, o da çok etkileyici. Yani önemli olan bakışların güzel olması. Halitinkiler kahverengi olsaydı da o bakışlarla hoş gözükürdü yani.

Ben biraz gideyim belki sonra gelirim. Görüşürüz kızlarrrr...

dulcim yeni geldin senı bırakmak ıstemzsım ama saat 1 olmus gıdeyımde yatayım dınleneyım yarın yesayla spor var nutcase sende bıze katıl yesa sana solen yapar kaydirigubbakcemile3 kızlar sızlere doyum olmuyor ama ben gıdıyorm artık opuldunuz ıyı gecelr ruyanızda ne isterseniz gorunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…