Hoşbuldum sevgilim benimay cidden değiştirme bu nicki, her yazışımda gülesim geliyo
kaydirigubbakcemile3
Biz hep burdayız canım yaw, uyu da yürüyüş yap mis gibin, yoksa yarın yürüyüşe falan gitmezsin :)
Nişanlın askere gidiyormuş, umarım herşey güzel olur sevgilim benimBenim sevgili de askerdeydi, mayıs 16 da kavuştuk ama bu dönem askerlik olayları 1000 kat daha zor (QUOTE]
ayy bende alıştım değştirmicemmmkaydirigubbakcemile3 evt cnm yatmaya gidim en iisim valla kaydirigubbakcemile evt cnm şimdiden içim bi hoş valla umarım çok çabuk geçer çünkü çok zoe olcak bnm için birde burda hiç arkadaşım yok:umursamaz: daha doğrusu bizim oturuğumuz yerde türk yok valla çok şanslısınız türkiye yaşadığınız için gerçekten ölü burda yaşaması:ecrin_bebek:
fisfisfis Kııız, seni gidi seni, niler düşünüyo gece gece, seni NUTCASE e havale ediyom
Bi de nişanlı kaydirigubbakcemile şikayet edem seni aklinialirimsmile
Evet evet, ben de tam diyecektim nişanlısına şikayet edeliiiiiiiiiiiimmmmmm:sm_cool:. Çok örnek KK üyeleriyiz biz dimikaydirigubbakcemile3. Nişanlısının da işi kalmadı isimleri Dulcinea ve Nutcase olan iki forum cadısının dediklerini takacaktı:roflol:.fisfisfis Kııız, seni gidi seni, niler düşünüyo gece gece, seni NUTCASE e havale ediyom
Bi de nişanlı kaydirigubbakcemile şikayet edem seni aklinialirimsmile
Evet evet, ben de tam diyecektim nişanlısına şikayet edeliiiiiiiiiiiimmmmmm:sm_cool:. Çok örnek KK üyeleriyiz biz dimikaydirigubbakcemile3. Nişanlısının da işi kalmadı isimleri Dulcinea ve Nutcase olan iki forum cadısının dediklerini takacaktı:roflol:.
ayyy avatarına bakarken öğretmen olduğum gözüme çrptı geç oldu amakaydirigubbakcemile3 ne güzelll aklıma benimde türkiyedeki bi öğretmenim geldi 30 yaşında erkek bekar gözleri çok güzeldi yaa bakınca uzun bakıodu insanın gözüne aşık olmustum o hocama bir öğretmenim vardı evlendi şimdiii bebeği olmuştur belkimkaydirigubbakcemile3
Hoşbuldum sevgilim benimay cidden değiştirme bu nicki, her yazışımda gülesim geliyo
kaydirigubbakcemile3
Biz hep burdayız canım yaw, uyu da yürüyüş yap mis gibin, yoksa yarın yürüyüşe falan gitmezsin :)
Nişanlın askere gidiyormuş, umarım herşey güzel olur sevgilim benimBenim sevgili de askerdeydi, mayıs 16 da kavuştuk ama bu dönem askerlik olayları 1000 kat daha zor (
Çok güzel olmuş avatarın opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 başkasının olsa umusamıyom da, sevgümüze zarar gelsin istemedim :roflol:
Nbr water??
kaydirigubbakcemile3
Nişanlın askere gidiyormuş, umarım herşey güzel olur sevgilim benimBenim sevgili de askerdeydi, mayıs 16 da kavuştuk ama bu dönem askerlik olayları 1000 kat daha zor (QUOTE]
ayy bende alıştım değştirmicemmmkaydirigubbakcemile3 evt cnm yatmaya gidim en iisim valla kaydirigubbakcemile evt cnm şimdiden içim bi hoş valla umarım çok çabuk geçer çünkü çok zoe olcak bnm için birde burda hiç arkadaşım yok:umursamaz: daha doğrusu bizim oturuğumuz yerde türk yok valla çok şanslısınız türkiye yaşadığınız için gerçekten ölü burda yaşaması:ecrin_bebek:
türkiyede yasamakda yasarken olmek gıbı bırsey kaydirigubbakcemile3 maasa %2 zam kıraya %15 adalete bak dulcim de ole iş aryr
İyi geceler sevgilim benim. Rüyanda nişanlını mı, güzel gözlü öğretmenini mi yoksa beni mi göreceksin yarın yazarsın. Bak Dulciyi de görebilirsin, izin veriyorum .
Boşver canım yaw photoshop u, sen diyetten haber ver bakem aklinialirimsmile Şimdi sen bakem ne demek diye sorarsın kaydirigubbakcemile3 bakayım demek istedim :)))Merhaba. Ya Photoshop konusuna yazı hazırlıyordum, sonra bu cadılarla sohbete daldım, kopyaladığım yazı uçtu.
Aman herneyse. Zaten kısa yazmıştım yarın tekrar yazarım.
Valla o kadar abur cubur yedim, ama sana karşı öyle bi sorumluluk hissetmeme sebep oldun ki, bi taraftan yemek yerken, bi taraftan seni düşündüm sempatiksalakcinni Yediğim günler özel olarak gelmeye yüzüm tutmadı :kedi: Ama bakma yedim dememe, eskiye göre hala az yiyorum, hiç ekmek yemediğim gün sayısı o kadar çok ki, misafir gelince laf olmasın diye ortama uyum sağlamak için yiyiyorum. Zaten yavaş kilo verdim ya, o yüzden çizelgeden 1 kilo fazla geldim en çok bayanssulusmile O da şişlikten kaynaklandı, çok şükür herşey yolunda :lepi: kilo vermek de istiyom... Ama cidden çok teşekkür ederim, sana karşı sorumluluk duygusu bitmeyecek demek ki eyvahedigeldismilecanım benım ben eskı kocum ama senle ozel olarak ılgılenıyrm kork benden tabıkıkaydirigubbakcemile o kadar ugrastın verdın yazık degılmı sana ayy cok sevındım cızelgendekı kılona donmene önemi yok tatlım burdaa bırımız hepımız ıcın anlayısı var kaydirigubbakcemile3 canım yaa yemedım zaten dısımı fırcalamıstım gıttım 1 sıse su aldım onu ıcıyrm
ayy bırde bana cıtır demıs canım benımopuyorumnanaktan bızde cıtrlık kalmadı artık yaslanıyrz asılcıtır sızsınız yanı
yaa bulustular anchusa ve pepperda var resımler bakabılırsın evet yaa ılk ne der ınsan bır garıp olur
iyiyim kuzum..
diet güzelde şu sporda tembellik yapıyorum fisfisfis
sıcaklardan yapasım gelmio halının stünde zaten sıcak iice terlicem die itici gelio...
başlıyamadım bi türlü..
türlü türlü bahaneler işte
suna bak yaa nısanlın gormesın ayy ama benımde bır doktorum vardı aynen dedıgın gıbı gozlerı maviş maviş bakyrdu ameliyata girerken sacını fon cektırıp hafıf makyaj bıle yapmısımdır yanı bır ılkımdır bu konuda esım benzerm yokturkaydirigubbakcemile3 ama tam ameliyata gırerken orda bırıyle konusurken evlı oldugunu duydum esınden bahsedıyrdu o an ben bıtmıstım zatenkaydirigubbakcemile3 bırde daha uniye gıdıyrdum yaa cok komık ama hala kontrollerıme gıderken ıcıme heyecan basar fakat sımdı tayın sıtemıs yazın sırf onun ıcın gıttıgı sehre kontrole gıtmeyı planlyrm tabı sevgılımde benle gıdebılırsın ancak dıyorkaydirigubbakcemile3
Ama gerçekten mavi göz farklı oluyor di mi? Ben de çok severim mavi gözü. Yani sizin kadar ileri gitmedim de...suna bak yaa nısanlın gormesın ayy ama benımde bır doktorum vardı aynen dedıgın gıbı gozlerı maviş maviş bakyrdu ameliyata girerken sacını fon cektırıp hafıf makyaj bıle yapmısımdır yanı bır ılkımdır bu konuda esım benzerm yokturkaydirigubbakcemile3 ama tam ameliyata gırerken orda bırıyle konusurken evlı oldugunu duydum esınden bahsedıyrdu o an ben bıtmıstım zatenkaydirigubbakcemile3 bırde daha uniye gıdıyrdum yaa cok komık ama hala kontrollerıme gıderken ıcıme heyecan basar fakat sımdı tayın sıtemıs yazın sırf onun ıcın gıttıgı sehre kontrole gıtmeyı planlyrm tabı sevgılımde benle gıdebılırsın ancak dıyorkaydirigubbakcemile3
Boşver canım yaw photoshop u, sen diyetten haber ver bakem aklinialirimsmile Şimdi sen bakem ne demek diye sorarsın kaydirigubbakcemile3 bakayım demek istedim :)))
Valla o kadar abur cubur yedim, ama sana karşı öyle bi sorumluluk hissetmeme sebep oldun ki, bi taraftan yemek yerken, bi taraftan seni düşündüm sempatiksalakcinni Yediğim günler özel olarak gelmeye yüzüm tutmadı :kedi: Ama bakma yedim dememe, eskiye göre hala az yiyorum, hiç ekmek yemediğim gün sayısı o kadar çok ki, misafir gelince laf olmasın diye ortama uyum sağlamak için yiyiyorum. Zaten yavaş kilo verdim ya, o yüzden çizelgeden 1 kilo fazla geldim en çok bayanssulusmile O da şişlikten kaynaklandı, çok şükür herşey yolunda :lepi: kilo vermek de istiyom... Ama cidden çok teşekkür ederim, sana karşı sorumluluk duygusu bitmeyecek demek ki eyvahedigeldismile
Valla billa çıtırsın, en son giydiğin elbiseyi hatılıyom da, cidden çok hoştu aklinialirimsmile
Şu an size zor yazı yetiştiriyom -tatlicadiarzu- performansım düşmüşsonra bakem resimlere..
Kuzucum ben çok az spor yaptım, sporsuz da kilo veriliyo çatır çatır, tecrübeyle sabittir sempatiksalakcinni
Gerçekten de sıcaklarda imkansız geliyo, ama yürüyüş bence hala çok cazip, mümkün oldukça yürü, o bile yeterli. Diyetin güzel gitmesine çok sevindim, gelinlik nasıl gidiyo aklinialirimsmile
Ama gerçekten mavi göz farklı oluyor di mi? Ben de çok severim mavi gözü. Yani sizin kadar ileri gitmedim de...Bayağı severim, çok etkileyici bulurum, kadın ya da erkek farketmez, çok bakası geliyor insanın. Ama soğuk maviler buna sayılmaz tabi ki.
İşte Kıvançla(dadluştuğ) Halit(Errrrrgenç) arasındaki fark budur benim için.
Acaba ben de mi yatsam uyusam?bilmiyorumkismile
Kuzucum ben çok az spor yaptım, sporsuz da kilo veriliyo çatır çatır, tecrübeyle sabittir sempatiksalakcinni
Gerçekten de sıcaklarda imkansız geliyo, ama yürüyüş bence hala çok cazip, mümkün oldukça yürü, o bile yeterli. Diyetin güzel gitmesine çok sevindim, gelinlik nasıl gidiyo aklinialirimsmile
Boşver canım yaw photoshop u, sen diyetten haber ver bakem aklinialirimsmile Şimdi sen bakem ne demek diye sorarsın kaydirigubbakcemile3 bakayım demek istedim :)))
ilk provamızı yaptık..
üzerimde sadece beyaz bi kumaş iğneler ve işratler vardı ama ben yinede heyacanlandım ve karşıdaki aynadan kendimi çok güzel gördüm kaydirigubbakcemile3 delimiyim neyim..kaydirigubbakcemile3
içine çamaşırı aldım.. tümden bustiyer en ince bedeni oldu ona çoook sevindimm ama ondan göğüslerim fırladığı için bi büyüğünü aldım ama olsun öbürüne girebildiğimi gördüm ya o yetti bana..:ecrin_bebek:
ha bide gelinlikçi fizikte güzel olunca her gelinlikte çok yakışıyo dedi :kedi:
aslında öyle güzel fiziğim yok ama yinede mutlu oldum:kedi:
5 temmuzda ikinci provam var bakalım biraz belirginleşir gelinlik heralde daha çok heyecanlanırım kaydirigubbakcemile3
Benim burası sayesinden kolay geçmişti sevgilim benim, kilo vermeyle kafayı boz sen de, cidden iyi geliyo :lepi: O gelince şu kiloda olup süpriz yapcam falan diye düşün.ayy bende alıştım değştirmicemmmkaydirigubbakcemile3 evt cnm yatmaya gidim en iisim valla kaydirigubbakcemile evt cnm şimdiden içim bi hoş valla umarım çok çabuk geçer çünkü çok zoe olcak bnm için birde burda hiç arkadaşım yok:umursamaz: daha doğrusu bizim oturuğumuz yerde türk yok valla çok şanslısınız türkiye yaşadığınız için gerçekten ölü burda yaşaması:ecrin_bebek:
Mazerete bak :mymeka: :))) Tatlı rüyalar opuyorumnanaktanuykum geldiya sapıttım iicene ondankaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: Tek kelimeyle HARİKASIN :lepi: gece gece koptum burda kaydirigubbakcemile3İyi geceler sevgilim benim. Rüyanda nişanlını mı, güzel gözlü öğretmenini mi yoksa beni mi göreceksin yarın yazarsın. Bak Dulciyi de görebilirsin, izin veriyorum .
suna bak yaa nısanlın gormesın ayy ama benımde bır doktorum vardı aynen dedıgın gıbı gozlerı maviş maviş bakyrdu ameliyata girerken sacını fon cektırıp hafıf makyaj bıle yapmısımdır yanı bır ılkımdır bu konuda esım benzerm yokturkaydirigubbakcemile3 ama tam ameliyata gırerken orda bırıyle konusurken evlı oldugunu duydum esınden bahsedıyrdu o an ben bıtmıstım zatenkaydirigubbakcemile3 bırde daha uniye gıdıyrdum yaa cok komık ama hala kontrollerıme gıderken ıcıme heyecan basar fakat sımdı tayın sıtemıs yazın sırf onun ıcın gıttıgı sehre kontrole gıtmeyı planlyrm tabı sevgılımde benle gıdebılırsın ancak dıyorkaydirigubbakcemile3
canım benım yaa bende ondan korktum hemen degıstırdım gorudgun gıbı senı kaybetmek ıstemedımopuyorumnanaktan
türkiyede yasamakda yasarken olmek gıbı bırsey kaydirigubbakcemile3 maasa %2 zam kıraya %15 adalete bak dulcim de ole iş aryr
Ay şey acaba bir yanlış anlaşılma mı var? Ben Kıvançın gözlerini soğuk bulurum, Halitinkileri sıcak demek istedim. Sen sarışın demekle kimi demek istedin acaba?ayy dımı yaa superdı sarısın mavı gozlu falan ama sımdı sevgılımın alakası yok esmer sıyah boncuk boncuk gozlerı var ama olsun onun benı sevmesı ve benı dusunmesı yeterkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?