50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay benimde tüm umudum ostresli dönem..kaydirigubbakcemile3
inşallah 3,4 kilo giderdelikafadulden

inş.2-3 kilo sonra burdaım kızlarrr.en büyük hayallermden biri açıkcasıı

gel canım gel bekleme iki kiloyu...

canım evet doktorun gozu ben onun guzel olduguna odaklanınca yanlıs anlamısımkaydirigubbakcemile3

canım sevgılım tam olarak bılmıyr amelıyata suslenıp gırdıgımı falankaydirigubbakcemile3 o zaman o yoktu zaten ama bıraz bahsettım o yuzden kontrole beraber gıderz dıyr amann adamın cocukları var ıste erkekler kıskanclık genlerınde var

canım bobrek amelıyatı benımkı bıraz sorunlu dogustan darlık varmıs bobrek bole olunca tabıkı yarısından fazlası ölmüş bır kısmı calısıyr ama tek bobrek oylesıne gıtmıstım doktora bu cıkmıstı ama sımdı sorun yok gıbı az calıssada ısıme yarıyr en azından ama amelıyatda bobrekden 1 bucuk lıtre su cıkmıstı kılo alınca acaba yınemı su bırıktıkı dıyrmkaydirigubbakcemile3 işte annemler bu yuzden ben kılo verdıkce endıselenıyrlar aaa bu kız yınemı hastalandı dıye ama bılmyrlar ben o kılolar ıcın nasıl ugrasıyrm

canım ınsaallah kabul edılırsın senden ıyısını mı bulacaklar canım hem guzel fit akıllı 10 elınde 10 marifetkaydirigubbakcemile3

Misafir gelince kızartma falan hiç bişi affetmedim, ama az yedim :)) Şaka bi yana, aylarca kızartma yemesem, ay kalkıp da kızartma yapayım demem, diyetten önce geliştirmiştim kendimi bu konuda bayanssulusmile

Kolay gelsin canım ama ben dahil olamam (videolar yok), ama yarın otobüsle gideceğim uzuuun ve güzel yolu yürürüm çok yağmur yağmazsa yerimseniben

opuyorumnanaktan Beyaz bi çok insana çok yakışır zaten opuyorumnanaktan

Çok sevindim kuzucum yaw, bu zamana dek herşey çok güzel gidiyo, bundan sonra daha da güzel olur umarım :lepi: Beden küçük, göğüsler büyük de çok güzel :teytey:

Oooooo, terzi bunu dediyse bize laf düşmez zaten, maşallah kaydirigubbakcemile3

Tabi canım yaw, her insanın belli özellikleriyle tanıyıp, seviyoz, sen de bu özelliğinle aklımda yer ettin kaydirigubbakcemile3 yazdıklarımıza değer verdiğinin bi göstergesi bu neticede opuyorumnanaktan
Ayrıca türkçeyi çok güzel kullanıyo gözüküyon, anlamaman senden değil bizden kaynaklı

Senin boy kilo kaçtı nutcasecim?? Cidden dediğin gibi olacak, kaç kez niyetlendin ama harekete geçemedin kaydirigubbakcemile

spor eşliğinde vermd canım.aerobick ve taybo yaptım spor salonunda hoca eşliğinde.okul döneminde hiç yapmam spor yememde gayet normaldir diyet yapmam yane.

ama yazlarıı 3 yaz spora gittim her sene 2 ay.bu sne 3.yazım yane :) 102 ile başladım 61.700 üm şu an hedefim 56 bakalım kalçalarım çoğunluktaa en zoruyla uğraşıorum yane amaa inş.onlar içinde elimden geleni yapıcm.akşam 7 den sonra bişiy yemiorum.kaçamakları en aza indirmeye çalışıorum.acıktıkca meyve ve leblebi yiorum.öle karpuzdan yada meyveden hiç korkmam hep yerim aşırısını bileee :)) spor salonumuda aksatmamaya çalışıorum işde yaptıklarım pekde farklı deil aslındaa :))

ay inşallah dulcim yaaa.

benimde tek isteğim bu bi aksilik olmadan gelip geçse şu günler..boshayallersmile

boyum 1.63 canım kısalardanım :/ kalçalarım var üstüm yok gibi bişiy.bel boşluğum fln.war bayaa ince yani simidimde fln.kalmadı diyebiliriz spor sayesnde :) ama kalçalar felaket ya iç bacak,bacak,kalça fln.

Rica ederim canım benim, yat dinlen tabi opuyorumnanaktan İyi haberlerinizi aldım, yeter bana o kadarı kaydirigubbakcemile3
Bilgisayardan sıcak başlamaya başladı zaten, benden sizin yatmanızı bekliyom, çaktırmaaa sırnaşık şey
Tatlı rüyalar, rüyanda sevgülünü mavi gözlü gör kaydirigubbakcemile3
inş.2-3 kilo sonra burdaım kızlarrr.en büyük hayallermden biri açıkcasıı
buyrunnnnnnnnn Yürekten tebrik ederim opuyorumnanaktan çok sevindici bi başarı opuyorumnanaktan

Şimdiden hoşgeldin aramıza boşver 2-3 kiloyu, gel katıl bize kaydirigubbakcemile3

Aaaaa, hem adamdan hoşlanmış, hem sevgilisine laf atıyo :roflol: kıskançmış, genlerinde varmışmış, o gidip bayan doktorun peşinden gitse uzak illere böyle olmaz ama aklinialirimsmile

Çok geçmiş olsun watercım, bu konuda hiçbi bilgim yok ama gereken bakımı yap kendine olumunekankayizsmile

İnşallah watercım, eskiden olsa lay lay lom olurdum da, iş aramak insanı çok kötümser yapıyor :sm_confused: yoksa akademik olarak hep çok iyiydi herşey.

(yanıt yazma bu mesaja, yat uyu )

sen yuru bakalım yuruyusde guzeldır canım. ayrıca kızartmaya hayır dıyebılıyorsan bıtmıstır bu iş zaten yazın bırde hiç çekilmiyor degılmı ayy bende kabızım dıye olan bıten acı bıberı yedım sımdıde karnım agryrkaydirigubbakcemile3

dulcim birde ben dugun ıcın bır elbıse buldum beyaz dıyınce aklmıa geldı beyaz straplez dız ustu ve dar small u ustume harıka durdu ama strec olunca otururken falan cok zor olacak gıbı hemen tepege cıkıyr medium un da gogus bolgesı ve etek kısmı hafıf bol olması onu daraltıp alacagım fıyatıda 60 mılyoncuk cok da hos bakalım hafta sonu alacagım heralde pembe ve beyaz vardı sevgılım beyaz yakıstı dedı ama sence?

tamam elimden geleni yapıyımda kaçamakda yapmıyım daha fazzla hareket etmeye çalışıyımda hemnceck 5 rakamlıları göriyim demee bu hafta sonu ankaraya düğüne gidicm bakalım koşuştrmyla gider mi 1 kilo merak ediorum azcık gitsede yeter aslında

@water geçmiş olsun canım :teselli:

sagol canım

son cevap yazayım bırdaha yokkaydirigubbakcemile3 gıdecegım hemen ayy sevgılım mavı gozlu nasıl olur acaba esmerde mavi itici durur gıbıme gelıyor ben her kavgada uste cıkarım ordan kalma ozellık galıba yne sucu sevgılıme attımkaydirigubbakcemile3 opuldunuz

Kız sen hala yatmadın mı kaydirigubbakcemile3

Amanıın, acı biber mi, her türlü sorun yapar valla sempatiksalakcinni

Straplez de rahat edeceksen bende küçük olanı almalısın canım, çünkü öbür türlü göğüs bölgesini çekiştirmek zorunda kalırsın. Beyaz kesinlikle yakışıyor, ben pek bilmem ama düğünden gelinden başka kişinin beyaz giymesi normal karşılanıyo mu? (en son 15-16 yaşımda düşüne gitmiştim valla bilmiyom )

Açık pembe de çok yakışmıştı sana yerimseniben Bi de sen bacaklarına laf ediyodun ya, kesinlikle o konuda yanılıyon, kısa elbise daha çok yakışmıştı sana :lepi:

Hadi yat artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…