tamam elimden geleni yapıyımda kaçamakda yapmıyım daha fazzla hareket etmeye çalışıyımda hemnceck 5 rakamlıları göriyim demeebu hafta sonu ankaraya düğüne gidicm bakalım koşuştrmyla gider mi 1 kilo merak ediorum azcık gitsede yeter aslında
:roflol: Kız sen ne cadısın öyle kaydirigubbakcemile3 Mavi göz sevdalısı water, gitti sevgilisinde itici olur dedi kaydirigubbakcemile3 Koyu mavi olur onun ki de o zaman lülülülülülüson cevap yazayım bırdaha yokkaydirigubbakcemile3 gıdecegım hemen ayy sevgılım mavı gozlu nasıl olur acaba esmerde mavi itici durur gıbıme gelıyor ben her kavgada uste cıkarım ordan kalma ozellık galıba yne sucu sevgılıme attımkaydirigubbakcemile3 opuldunuz
Nutcase le kuzu da yatcak sanırsam, ben de film izleyem bari
Tatlı rüyalar kızlar
Çok teşekkür ederim, kendimlen gurur duydum aniden:roflol: :roflol: :roflol: Tek kelimeyle HARİKASIN :lepi: gece gece koptum burda kaydirigubbakcemile3
İşte ben bu tarz bi yorum beklediğimden sana havale ettiydim, iyi beceleriyon bu işi :lepi: olumunekankayizsmile
Ok, ben de hatırlarsam, videoyu yüklersem, müsait olursam(bugün ayağımı çarptım biraz acıyor) bir aksilik çıkmazsa yapacağım ok? Slim in 6 Pack mi yapıyorsunuz?yarın yesayla spor var nutcase sende bıze katıl yesa sana solen yapar kaydirigubbakcemile3
Süper kilo vermişsin. Ben de hep merak ederdim hiç 30-40 kilodan fazla veren var mı diye, gerçekten varmış. Azmine hayranım, alnından öpeyim seniopuyorumnanaktan. Bir de meyve ayırt etmiyom yiyom demişsin o konuda da alnından öpeyim seniopuyorumnanaktan. Buradakiler bazen diyor, muz yerine şunu yiyim, muzun kalorisi çok, efenim günde 3,5 kirazdan fazla yemeyin(bu şakaydı tabi) falan da filan da... Ben pek onaylamıyorum böyle şeyleri, vitamin bunlar, meyve yenilecek tabi ki, destekliyorum bu konuda seniolumunekankayizsmile. Ama bu cadılara böyle konuştuğumu söylemeinş.2-3 kilo sonra burdaım kızlarrr.en büyük hayallermden biri açıkcasıı
Haaa senin kafan oradaydı hala, şimdi anladımcanım evet doktorun gozu ben onun guzel olduguna odaklanınca yanlıs anlamısımkaydirigubbakcemile3
Haklı ama yaaa. Senin o doktoru öven yazıyı gördükten sonra ben bile düşündüm, acaba ben de mi waterla birlikte gitsem muayeneye, sen yine böyle olursanbayanssulusmile sana hakim olayım diyecanım sevgılım tam olarak bılmıyr amelıyata suslenıp gırdıgımı falankaydirigubbakcemile3 o zaman o yoktu zaten ama bıraz bahsettım o yuzden kontrole beraber gıderz dıyr amann adamın cocukları var ıste erkekler kıskanclık genlerınde var
Sözlerinizle beni fevkalade memnun ettiniz azizim. Dilerim siz de berhudar... Klasik bir romandan alıntı yapayım dedim, elime yüzüme bulaştırmadan keseyim en iyisiTabi canım yaw, her insanın belli özellikleriyle tanıyıp, seviyoz, sen de bu özelliğinle aklımda yer ettin kaydirigubbakcemile3 yazdıklarımıza değer verdiğinin bi göstergesi bu neticede opuyorumnanaktan
Ayrıca türkçeyi çok güzel kullanıyo gözüküyon, anlamaman senden değil bizden kaynaklı
Boy 1.57, kilo 55. Ama doğru olduğuna emin değilim. Bu konu hakkındaki raporumu ayrıntılarıyla birkaç sayfa önce yazmıştım. Yarın sayfa sayısını sana gönderirim. Bu kez spora başlasam iyi olur cidden.Senin boy kilo kaçtı nutcasecim?? Cidden dediğin gibi olacak, kaç kez niyetlendin ama harekete geçemedin kaydirigubbakcemile
Onlar yürüyüşle gider sanırım. Benim kilom 52'ydi, düzenli yürüyüş yapınca bayağı incelmişti bacaklarım. Şimdi de kilom 55 aslında çok da kilolu değilim önceki halimden ama bacaklar bayağı genişledi. Hiç yürüyüş yapamıyorum çünkü. Hafif egzersizlerle çok kolay toparlarsınyerimseniben.boyum 1.63 canım kısalardanım :/ kalçalarım var üstüm yok gibi bişiy.bel boşluğum fln.war bayaa ince yani simidimde fln.kalmadı diyebiliriz spor sayesnde :) ama kalçalar felaket ya iç bacak,bacak,kalça fln.
Photoshopla mavi yap bir bak bakalım nasıl duruyor, içinde kalmasın:roflol:.ayy sevgılım mavı gozlu nasıl olur acaba esmerde mavi itici durur gıbıme gelıyor
Gerçekten ya, ben de bu mesajı okumadan benzer şeyler yazmıştım üstte. Hadi sevgilim_benimden sonra şimdi de waterı sevgilisine şikayet edeliiiimmmmmm:dance:.Aaaaa, hem adamdan hoşlanmış, hem sevgilisine laf atıyo :roflol: kıskançmış, genlerinde varmışmış, o gidip bayan doktorun peşinden gitse uzak illere böyle olmaz ama aklinialirimsmile
Yatmamıştım ben otlanmaya gitmiştimcokacimcoook. Ama şimdi yatıyorum yavaş yavaş uykum geldimirmirmirmir.Nutcase le kuzu da yatcak sanırsam, ben de film izleyem bari
Tatlı rüyalar kızlar
kızlar gunaydinnnn:ecrin_bebek:
nerelerdesiniz bu sabah kimsenin sesi çıkmamış?
bu sabah tartı çok moralimi bozdu benim. çok salmıştım kendimi, resmen suratıma tokat gibi çarptı tartıdaki rakam. haftaya pazartesi, salı ayran detoksu filan mı yapsam diyorum...
sPatz cim gunaydin. biz de dun disarida yedik.. gayet agirdi aksam yemegimiz.bugun tartiya hic cikmadim ve sabaha musli ile basladim....
hepinize gunaydin kizlar;
@spatz canim ben de bu sabah 55,2 ciktim nasil oldu anlamadim; haftabasindan beri cok da iyi besleniyorum halbu ki, ama dun karnim cook sisti; ayni regl olacakmisim gibi.. galiba onun etkisi olabilir. sen de bozma moralini, yarin sabah cok farkli cikabilirsin.
ben de dışarda yedim dun canım, hem de ne yemek. annemin doğumgunuydu, onu yemeğe götürdük, tatlıya kadar herşeyden yedim.sonra diyorum neden ağır çıkıyorum. nedeni belli iştekaydirigubbakcemile3
gunaydin canımmmopuyorumnanaktan
umarım öyle olur. temmuza kadar 52'ye ulaşmak istiyordum beceremedim. ama sporu da aksattım uzun zamandır.hemmencik toparlanıyorum-tatlicadiarzu-
pepper bu hafta kocsuz takıldık bakalım ne cıkcak yarın kilolar..
anchusa ii tatiller canım
spatz aksam yatmadan spor yapınca yıne işe yarıo dısarda yıyınce
yada ertesi gun su benim yaptıgım kayısı detoxu yapılabilir 1 gunluk
Selam leylacım, rahat ol, 1 kilo dediğin tam kilo olamaz, çok rahat verirsin, kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?