50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tegocum eminim şu anda da fiziğin çok güzeldir, zaten spor da yapıyorsun... Düğün tarzı işlerden bence kesin gider :lepi:

Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

:roflol: Kız sen ne cadısın öyle kaydirigubbakcemile3 Mavi göz sevdalısı water, gitti sevgilisinde itici olur dedi kaydirigubbakcemile3 Koyu mavi olur onun ki de o zaman lülülülülülü

Tatlı rüyalar canım Şeniz

:roflol: :roflol: :roflol: Tek kelimeyle HARİKASIN :lepi: gece gece koptum burda kaydirigubbakcemile3

İşte ben bu tarz bi yorum beklediğimden sana havale ettiydim, iyi beceleriyon bu işi :lepi: olumunekankayizsmile
Çok teşekkür ederim, kendimlen gurur duydum aniden. Nesme de kahveyi bana baktırmıştı, yarın da onun sebebini öğreneyimboshayallersmile. Başka işim yok zaten.
yarın yesayla spor var nutcase sende bıze katıl yesa sana solen yapar kaydirigubbakcemile3
Ok, ben de hatırlarsam, videoyu yüklersem, müsait olursam(bugün ayağımı çarptım biraz acıyor) bir aksilik çıkmazsa yapacağım ok? Slim in 6 Pack mi yapıyorsunuz?
Ayrıca...
ŞÖLEN YAP BANA YESAAAAAAAsositososito:sm_cool: :dance: .
inş.2-3 kilo sonra burdaım kızlarrr.en büyük hayallermden biri açıkcasıı
Süper kilo vermişsin. Ben de hep merak ederdim hiç 30-40 kilodan fazla veren var mı diye, gerçekten varmış. Azmine hayranım, alnından öpeyim seniopuyorumnanaktan. Bir de meyve ayırt etmiyom yiyom demişsin o konuda da alnından öpeyim seniopuyorumnanaktan. Buradakiler bazen diyor, muz yerine şunu yiyim, muzun kalorisi çok, efenim günde 3,5 kirazdan fazla yemeyin(bu şakaydı tabi) falan da filan da... Ben pek onaylamıyorum böyle şeyleri, vitamin bunlar, meyve yenilecek tabi ki, destekliyorum bu konuda seniolumunekankayizsmile. Ama bu cadılara böyle konuştuğumu söyleme.
canım evet doktorun gozu ben onun guzel olduguna odaklanınca yanlıs anlamısımkaydirigubbakcemile3
Haaa senin kafan oradaydı hala, şimdi anladım .

Bu arada önceki mesajlarımda yazacaktım unuttum. Bir erkek arkadaşım da mavi göz hayranı, ben dedim ya kadın erkek farketmez mavi göz beğenirim diye, o da aynen öyle. Bir keresinde Halitten bahsetmiştim çok etkileyici falan diye. O da dedi ki "yaaaa gerçekten çok etkileyici gözleri var, benim bile erkek halimle baktıkça bakasım geliyorsa, etkileniyorsam, zavallı kadınların halini düşünmek istemiyorum":roflol::roflol::roflol:. Hadi Water'cım bak bir şansın var, belki senin sevgili de doktora bakakalır, sana laf edemez.
Haklı ama yaaa. Senin o doktoru öven yazıyı gördükten sonra ben bile düşündüm, acaba ben de mi waterla birlikte gitsem muayeneye, sen yine böyle olursanbayanssulusmile sana hakim olayım diye. Şaka bir yana, sevgülünün(bu kelimeyi de burdan öğrendim :) ) de bir hemşirenin gözlerine hasreti olsaydı sen sanki yalnız bırakacaktın. Yeme bizi wateerrrrr:jeyyar:.

Geçmiş olsun bu arada, böbrek problemin için. Bir tehlikesi yoktur umarım.
Sözlerinizle beni fevkalade memnun ettiniz azizim. Dilerim siz de berhudar... Klasik bir romandan alıntı yapayım dedim, elime yüzüme bulaştırmadan keseyim en iyisi .
Senin boy kilo kaçtı nutcasecim?? Cidden dediğin gibi olacak, kaç kez niyetlendin ama harekete geçemedin kaydirigubbakcemile
Boy 1.57, kilo 55. Ama doğru olduğuna emin değilim. Bu konu hakkındaki raporumu ayrıntılarıyla birkaç sayfa önce yazmıştım. Yarın sayfa sayısını sana gönderirim. Bu kez spora başlasam iyi olur cidden.
boyum 1.63 canım kısalardanım :/ kalçalarım var üstüm yok gibi bişiy.bel boşluğum fln.war bayaa ince yani simidimde fln.kalmadı diyebiliriz spor sayesnde :) ama kalçalar felaket ya iç bacak,bacak,kalça fln.
Onlar yürüyüşle gider sanırım. Benim kilom 52'ydi, düzenli yürüyüş yapınca bayağı incelmişti bacaklarım. Şimdi de kilom 55 aslında çok da kilolu değilim önceki halimden ama bacaklar bayağı genişledi. Hiç yürüyüş yapamıyorum çünkü. Hafif egzersizlerle çok kolay toparlarsınyerimseniben.
ayy sevgılım mavı gozlu nasıl olur acaba esmerde mavi itici durur gıbıme gelıyor
Photoshopla mavi yap bir bak bakalım nasıl duruyor, içinde kalmasın:roflol:.
Aaaaa, hem adamdan hoşlanmış, hem sevgilisine laf atıyo :roflol: kıskançmış, genlerinde varmışmış, o gidip bayan doktorun peşinden gitse uzak illere böyle olmaz ama aklinialirimsmile
Gerçekten ya, ben de bu mesajı okumadan benzer şeyler yazmıştım üstte. Hadi sevgilim_benimden sonra şimdi de waterı sevgilisine şikayet edeliiiimmmmmm:dance:.
Nutcase le kuzu da yatcak sanırsam, ben de film izleyem bari

Tatlı rüyalar kızlar
Yatmamıştım ben otlanmaya gitmiştimcokacimcoook. Ama şimdi yatıyorum yavaş yavaş uykum geldimirmirmirmir.

kızlar gunaydinnnn:ecrin_bebek:

nerelerdesiniz bu sabah kimsenin sesi çıkmamış?

bu sabah tartı çok moralimi bozdu benim. çok salmıştım kendimi, resmen suratıma tokat gibi çarptı tartıdaki rakam. haftaya pazartesi, salı ayran detoksu filan mı yapsam diyorum...

sPatz cim gunaydin. biz de dun disarida yedik.. gayet agirdi aksam yemegimiz.bugun tartiya hic cikmadim ve sabaha musli ile basladim....

hepinize gunaydin kizlar;

@yesa cnm, gecmis sayfalari heep dolastim, sadece son bikac sayfayi okumadim; koctan yorum falan goremedim kuzum

@spatz canim ben de bu sabah 55,2 ciktim nasil oldu anlamadim; haftabasindan beri cok da iyi besleniyorum halbu ki, ama dun karnim cook sisti; ayni regl olacakmisim gibi.. galiba onun etkisi olabilir. sen de bozma moralini, yarin sabah cok farkli cikabilirsin.

@water, babymım, nesmekaya; fotolarimizi begenmissiniz kizlar sagolun guzel yorumlariniza;
ben de sizleri cok guzel buluyorumm

sPatz cim gunaydin. biz de dun disarida yedik.. gayet agirdi aksam yemegimiz.bugun tartiya hic cikmadim ve sabaha musli ile basladim....

ben de dışarda yedim dun canım, hem de ne yemek. annemin doğumgunuydu, onu yemeğe götürdük, tatlıya kadar herşeyden yedim.sonra diyorum neden ağır çıkıyorum. nedeni belli iştekaydirigubbakcemile3

gunaydin canımmmopuyorumnanaktan
umarım öyle olur. temmuza kadar 52'ye ulaşmak istiyordum beceremedim. ama sporu da aksattım uzun zamandır.hemmencik toparlanıyorum-tatlicadiarzu-

disarida yiyince ertesi gun 1 kilo fark ediyor ve iki gunde ancak eski formuna donuyorsun.....ben yarin tatile cikiyorum iyice cozutacagim, bari sporu birakmasam....

gunaydın...videolarımın azizliğie ugradım resmen acılmıolar aklımda kaldıgı kadar yaptım packle plates vs ortaya karısık bişilerr

ama ne kadar nankör dimi bu kilolar ? 1 güncük dikkat etme hemmen geri geliyorlar:sinifsinif:
anchusa sen nasıl koruyorsun kilonu?

pepper bu hafta kocsuz takıldık bakalım ne cıkcak yarın kilolar..

anchusa ii tatiller canım

spatz aksam yatmadan spor yapınca yıne işe yarıo dısarda yıyınce

pepper bu hafta kocsuz takıldık bakalım ne cıkcak yarın kilolar..

anchusa ii tatiller canım

spatz aksam yatmadan spor yapınca yıne işe yarıo dısarda yıyınce

saol babymom'cum...bundan sonra her gece uyumadan mekik çekicem,ne yapsam kardırzemuszemus

avatarın çok hoş yaa...peppermint'in söylediği gibi sana benziyor gerçekten dekaydirigubbakcemile3

Selam leylacım, rahat ol, 1 kilo dediğin tam kilo olamaz, çok rahat verirsin, kendimden biliyorum

ayy inşallah canım ya çok morelim bozuldu bu duruma çünkü ben bu 60 dan kurtulamıcakmışım gibi geliyor,kahvaltımı yazayım bari
2 dilim ekmek
3 yeşil zeytin
2 çeri domates
kk peynir
şekersiz çay

temizliğe gelne bayanı bekliyorum sinir etti beni sabah sabah,geç kalıcakmış biraz.iş güç öyle bekliyo..

Kızlar günaydınnnnn

Peppercim nereye kayboldun yorum yapmıştım oysa ki beklenen fotolara :)

Kızlar ne kadar soğuk yahu hava gerçi işime geliyo benim yürürken terlemiyorum çok fazla :)

Napıyonuz bakiiim?

Koçumuz nerde bu hafta yaa Azulooooooooooooooo hooooppp nirdesin kızım herkes şişti bu hafta senin yüzündennnnn :)

merhaha çıtırlarrrrr sabah 7e doğru kalktım yürüyüşe gittim 45 dk yürüdüm sora evi felan temizledim annem az rahatsızdı bugün bana kaldı iide oldu aslında aç karnına yaptım sora güzel bir kavhaltıyla güne başladım 1 dilim kepekli ekmek peynir 3 zeytin ve bol salata ve domates birazdanda yiğenimle sırf yürümek için tamaaaaaaaammm nerden bir dudak parlatıcısı almaya gitcezzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…