bir dahaki gorusmemizde sende laptopla gel, sana da butun arsivi kopyalayalim. ebru salliya bir suru alternatifte var...
indirebilirsin ebru 2 yi netten kolaylikla
totalde 2 dilim peynir yemiş oluyosunki 1i kasar..yani kalorili..onun yerine ikindide lor peyniri:)))
Kızlarrr ben ebrunun sahildekini malum sitede bulamadım ...
Netten mi aratıyim??
Torrent falan indiriyim olmadı..
Canım ben wc den önce tartılıyorum mecburen çünkü kahvaltıdan sonra evde olmuyorum ki o zmn wc ye gidiyorum ...
anchusa menumu yorumlamissin sagol cnm,
evet,
oglenki kremali tavuk olmadi ama aksam yemedim o yuzden.
inan 14 haziran pzartesinden beri nerdeyse 2 hafta olacak her aksam boyle yedim;
1 tabak salata/ fasulye/ semizotu/ yogurt vsss..
hala da zayiflamiyorsam yuh bana vallaa
spatz, ebru sallidvd2 yi tavsiye ederim ben begendim.
sirayla yapicam anchusanin videolarini, begendiklerimi yazarim buraya.
simdi bi sure ebru salli yapicam ama
bikana kadar)
sirt hareketleri ozellikle cok iyi, cok rahatlatiyor... tum sirttaki kulıunclar aciliyor.
bulursan bana da gonderir misin sense? ben arattım, ebru şallının sahildeki pikinili resimleri çıkıyor:kedi:
pepper-kremalı tavuktada kasar varmıydı..ayy deli oluyorum o yemege ben yaptım gecen gun ama ustunu sıyırıp sadece tavugunu yedimdi azcık kremada kalmıstı mis miss..
tamam canım getireyim laptopuma bir sonraki bulusmamizda kaydirigubbakcemile3
pepper'imin kaşar peynirine karışmayın, bi dilimcik yiyiversin noolcakolumunekankayizsmile
bulursan bana da gonderir misin sense? ben arattım, ebru şallının sahildeki pikinili resimleri çıkıyor:kedi:
evet yaaa.. ye arkadasim kasar.....o kadar da degil... yarim kalip yemedikten sonra mesele yoktam da bu kasar mevzuunu konusmustuk diy mi bulustugumuz da..
"yahu kasarima bile laf ediyorlar" demistimmm:roflol: :roflol: :roflol:
sagol cnm benimmmm
arkadasini da savunurrrmuss a.s.
anchusa hayatimda ilk defa yaptim bende;
semizotlarini ayiklayip yikamistim dolapta, aksamlari yogurtlu salatasini yapip yiyordum; baktim o sekilde bitmiyor, curuyecek yemegini yapayim dedim.
kafamdan yaptim, gercek tarifi o mudur bilmem
1 sogan dogradim tencereye
cok az aycicek yagi,
az tuz,
temizlenmis semizotlarini da doktum ustune ;
az kavrulurken 1 avuc pirinc yikadim, onu da tencereye attim.
az kaynamis su ilave edip pisirdim.
yogurtlu yenecegi icin salca koymadim- ama sanirim koyulmasi gerekiyordu, benimki beyaz kaldi biraz.
dun aksam yogurt kalmamis evde, yogurtsuz yedim, oyle bile guzel oldu.
burda bendeb daha tecrubeli arkadaslar var, belki onlar daha dogru bi tarif verirler cnm,
benim ki uydurmaydi cunku
(gerci ben tum yemeklerimi boyle kafamdan yapiyorum, kimse bana yemek ypmayi gostermedi bu gune kadar )
anchusa hayatimda ilk defa yaptim bende;
semizotlarini ayiklayip yikamistim dolapta, aksamlari yogurtlu salatasini yapip yiyordum; baktim o sekilde bitmiyor, curuyecek yemegini yapayim dedim.
kafamdan yaptim, gercek tarifi o mudur bilmem
1 sogan dogradim tencereye
cok az aycicek yagi,
az tuz,
temizlenmis semizotlarini da doktum ustune ;
az kavrulurken 1 avuc pirinc yikadim, onu da tencereye attim.
az kaynamis su ilave edip pisirdim.
yogurtlu yenecegi icin salca koymadim- ama sanirim koyulmasi gerekiyordu, benimki beyaz kaldi biraz.
dun aksam yogurt kalmamis evde, yogurtsuz yedim, oyle bile guzel oldu.
burda bendeb daha tecrubeli arkadaslar var, belki onlar daha dogru bi tarif verirler cnm,
benim ki uydurmaydi cunku
(gerci ben tum yemeklerimi boyle kafamdan yapiyorum, kimse bana yemek ypmayi gostermedi bu gune kadar )
spatzcım tamam hadi yesin yesin :))
pepper ıspanak vari yapmıssın cokta ii yapmıssın..bende simdi bi ot var burda ondan aldım ıspanaga benzio ama eksi adını bilmiorum onu oyle pişircem suya koydum sabahtan..hatta bi kısmını ayrıdım oglene salatama katarım marulum bitti
bayılırım semizotuna hımmmm
aynı ıspanak gibi yapılıyo ama mutlaka salçada konuluyo şimdi yaz domatesleriylede güzel olur
benim ocakta şuan dolma pişiyo yanınada semizotu yoğurtlıcam...
spatzcım tamam hadi yesin yesin :))
pepper ıspanak vari yapmıssın cokta ii yapmıssın..bende simdi bi ot var burda ondan aldım ıspanaga benzio ama eksi adını bilmiorum onu oyle pişircem suya koydum sabahtan..hatta bi kısmını ayrıdım oglene salatama katarım marulum bitti
evet yaaa.. ye arkadasim kasar.....o kadar da degil... yarim kalip yemedikten sonra mesele yok
pepermintcim bence sen de bir tiroidine baktir artik
hi ispanak gibi pisirmissin...ben de deneyeyeim tatilden gelince..
bayılırım semizotuna hımmmm
aynı ıspanak gibi yapılıyo ama mutlaka salçada konuluyo şimdi yaz domatesleriylede güzel olur
benim ocakta şuan dolma pişiyo yanınada semizotu yoğurtlıcam...
ben de böyle yapıyorum semizotunu.ve ben de herşeyi kafamdan yapıyorum. ya da önce internetten bi bakıyorum, o tarifi kafama göre düzenleyip yapıyorumzemuszemus
bence bütün ot yemekleri ıspanak gibi pişebilir. annem hep öyle yapar
yeşil çay içiyorum şimdi, bi tane de kepekli biskuvi yiyorum yanında. pff yarın hafif çıkayım nutfen nutfen nutfen yaaaakaydirigubbakcemile2
iyi bari,
dogru sekilde yapmisim yani;
sevindim.
bidahakine alca ya da domates de koyarim, ok.
anchusacigimm; tatile mi gidiyorsunuz;
yoksa hani sen y.disina gidecektin arkadasinin mezıniyeti icin mi ne? oraya mi gidiyorsun,
ne kadar kalacaksin;
valla sensiz eksik olur buralar, ozlicez
:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?