50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pepper-kremalı tavuktada kasar varmıydı..ayy deli oluyorum o yemege ben yaptım gecen gun ama ustunu sıyırıp sadece tavugunu yedimdi azcık kremada kalmıstı mis miss..

Kızlarrr ben ebrunun sahildekini malum sitede bulamadım ...

Netten mi aratıyim??

Torrent falan indiriyim olmadı..

Canım ben wc den önce tartılıyorum mecburen çünkü kahvaltıdan sonra evde olmuyorum ki o zmn wc ye gidiyorum ...

bir dahaki gorusmemizde sende laptopla gel, sana da butun arsivi kopyalayalim. ebru salliya bir suru alternatifte var...
indirebilirsin ebru 2 yi netten kolaylikla

tamam canım getireyim laptopuma bir sonraki bulusmamizda kaydirigubbakcemile3

totalde 2 dilim peynir yemiş oluyosunki 1i kasar..yani kalorili..onun yerine ikindide lor peyniri:)))

pepper'imin kaşar peynirine karışmayın, bi dilimcik yiyiversin noolcakolumunekankayizsmile

bulursan bana da gonderir misin sense? ben arattım, ebru şallının sahildeki pikinili resimleri çıkıyor:kedi:

semiz otu yemegini nasil yapiyorsun pepeprmint??? ben hic yapmadim su ana kadar

pepper-kremalı tavuktada kasar varmıydı..ayy deli oluyorum o yemege ben yaptım gecen gun ama ustunu sıyırıp sadece tavugunu yedimdi azcık kremada kalmıstı mis miss..

yok cnm , kasar yoktu,
bizim sirkette cikiyor bu yemek,
aslinda hazir krema da yok icinde
ahci kendisi sutle besamel sos benzeri bisey yapiyor sanirim.
tam tarifini bilmedigimden kremali tavuk diyorum ben de.

ben de kremali-mantarli tavuk yaparim bazen (misafirlerim falan olursa) herkes bayilir..
krema her yemege lezzet veriyor hakikaten,
ama cook kalorilii :-(((

tam da bu kasar mevzuunu konusmustuk diy mi bulustugumuz da..
"yahu kasarima bile laf ediyorlar" demistimmm:roflol: :roflol: :roflol:

sagol cnm benimmmm
arkadasini da savunurrrmuss a.s.

anchusa hayatimda ilk defa yaptim bende;
semizotlarini ayiklayip yikamistim dolapta, aksamlari yogurtlu salatasini yapip yiyordum; baktim o sekilde bitmiyor, curuyecek yemegini yapayim dedim.
kafamdan yaptim, gercek tarifi o mudur bilmem

1 sogan dogradim tencereye
cok az aycicek yagi,
az tuz,
temizlenmis semizotlarini da doktum ustune ;
az kavrulurken 1 avuc pirinc yikadim, onu da tencereye attim.
az kaynamis su ilave edip pisirdim.

yogurtlu yenecegi icin salca koymadim- ama sanirim koyulmasi gerekiyordu, benimki beyaz kaldi biraz.

dun aksam yogurt kalmamis evde, yogurtsuz yedim, oyle bile guzel oldu.

burda bendeb daha tecrubeli arkadaslar var, belki onlar daha dogru bi tarif verirler cnm,
benim ki uydurmaydi cunku

(gerci ben tum yemeklerimi boyle kafamdan yapiyorum, kimse bana yemek ypmayi gostermedi bu gune kadar )

spatzcım tamam hadi yesin yesin :))

pepper ıspanak vari yapmıssın cokta ii yapmıssın..bende simdi bi ot var burda ondan aldım ıspanaga benzio ama eksi adını bilmiorum onu oyle pişircem suya koydum sabahtan..hatta bi kısmını ayrıdım oglene salatama katarım marulum bitti

tam da bu kasar mevzuunu konusmustuk diy mi bulustugumuz da..
"yahu kasarima bile laf ediyorlar" demistimmm:roflol: :roflol: :roflol:

sagol cnm benimmmm
arkadasini da savunurrrmuss a.s.
evet yaaa.. ye arkadasim kasar.....o kadar da degil... yarim kalip yemedikten sonra mesele yok
pepermintcim bence sen de bir tiroidine baktir artik

hi ispanak gibi pisirmissin...ben de deneyeyeim tatilden gelince..

bayılırım semizotuna hımmmm
aynı ıspanak gibi yapılıyo ama mutlaka salçada konuluyo şimdi yaz domatesleriylede güzel olur
benim ocakta şuan dolma pişiyo yanınada semizotu yoğurtlıcam...

ben de böyle yapıyorum semizotunu.ve ben de herşeyi kafamdan yapıyorum. ya da önce internetten bi bakıyorum, o tarifi kafama göre düzenleyip yapıyorumzemuszemus

bence bütün ot yemekleri ıspanak gibi pişebilir. annem hep öyle yapar

yeşil çay içiyorum şimdi, bi tane de kepekli biskuvi yiyorum yanında. pff yarın hafif çıkayım nutfen nutfen nutfen yaaaakaydirigubbakcemile2

evet yaaa.. ye arkadasim kasar.....o kadar da degil... yarim kalip yemedikten sonra mesele yok
pepermintcim bence sen de bir tiroidine baktir artik

hi ispanak gibi pisirmissin...ben de deneyeyeim tatilden gelince..

bayılırım semizotuna hımmmm
aynı ıspanak gibi yapılıyo ama mutlaka salçada konuluyo şimdi yaz domatesleriylede güzel olur
benim ocakta şuan dolma pişiyo yanınada semizotu yoğurtlıcam...

yeşil çay içiyorum şimdi, bi tane de kepekli biskuvi yiyorum yanında. pff yarın hafif çıkayım nutfen nutfen nutfen yaaaakaydirigubbakcemile2

iyi bari,
dogru sekilde yapmisim yani;
sevindim.

bidahakine alca ya da domates de koyarim, ok.

anchusacigimm; tatile mi gidiyorsunuz;
yoksa hani sen y.disina gidecektin arkadasinin mezıniyeti icin mi ne? oraya mi gidiyorsun,
ne kadar kalacaksin;
valla sensiz eksik olur buralar, ozlicez
:a015:

evet tatil dedigim o iste....budapesteye gidiyorum...
Surpriz yapiyorum bizim kizlara. haberleri yoook...... dun tel actilar gelemiyorum cok ozur dilerim dedim....... boooooo ben geldim diye cikcam mezuniyette meydana sempatiksalakcinni
arkadasimin evinde kalacagim girerim foruma.. zaten 1 hafta yokum uzun sureli de degil...
hediye almam baklava yaptirmam ve valiz toplamam lazim ben hala oturuyorum....

günaydın kızlar ya benim rejim için de ders için de ters bir durum oldu. eşim bir haftalık izne çıktı evde, tamam çok seviniyorum ama o evdeyken ders çalışasım hiç gelmiyor sürekli de dikkatim dağılıyor. Bir de öğünleri sandviç yoğurt vs geçiştiriyordum şimdi öyle mi, hem yemeğe zaman hem kalorili şeyler. gerçi yardımcı oluyor ama, sabah kahvaltısında börek yedik mesela 8-9 tane yemiş olabilirim. daha da fazla olabilir. minik paçangalar olur ya sigara böreği gibi o boyultarda. yanında da baya kaşar yedim. gerçi bu saatten sonra öğlen yemem akşama da misafir gelcek ama hafif şeyler yapıcam.
ay yandım ben bir de kalk şimdi ders çalış, kuşlar yeterince gürültü yaparken bir de eşim çıktı:S haftaya da kayınvalideler gelir üstüne, benim sınav yalan olur

ay yine tersimden kalkmışım ben bu sabah yazdıklarımı okuyunca farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…