50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemekleri 1 kasık yag ile yapıorum artık..iide oluyo tavsiye ederim..burda deli gibi yaglı yiyolar inanamazsınız..hamileyken bende calısırken kadın geliodu eve vede yarım litre yagım kalmıstı eski sisenin dibindede cok az. eve geldimki kadın yemek yapmıs aklı sıra iilik yapmıs nal kadar kofteler patatesler salcalı yaglı suda yuzuo ve bilin bakalım yag kutularım nerde ..ikiside bos ve copte...inanamadım zaten etten midem bulanıodu..böğğğ

pepperim metabolzma hızlandırıcı caydan yapıp icsen belki durmustur metabolizman

nasil bi cay o?

iyyyy.. cok kotuymuss

ben de hep 1 kasik yagla yapiyorumm

1.tarcınlı elmalı olan guzel herdaim icilio
2.sde guzel onuda yapmıstım eskiden..
3.de 2gun iciosun sonra kabak tadı verio.:)) ben 1.yi tavsiye ederim

birde dereotu bir tutamda olsa olsun kahvaltında hem tiroide ii gelio hem zayıflatıo

iğrençççç dersem kızarmısın,bol yağlı bş yemek gördüğmmü yada yağlı bir balık falan yedimmi kendimi duşa zor atıyorum nedense bu konuda pskolojim acayip bozuk...eskiden kalma anısı var. hamile olan yengem yaz sıcağında hersabah koca yarım ekmak ama her iki tarafı bol yağlanmış içi sucuk ve kaşar dolu tost yapardı ve yanında yarım kutu falanda vişne suyu içerdi hersabah vıcık vıcık yağ içinde güne başlardık ıııı unutamıyorum o sabahlardan birinde duşa girip 1 saat kesenlenmiştim sanki oyağları bana sürüyomuş gibi gelirdi hep:bbo:

bu çayları bende denemeliyim zaten troid hastasıyım geçen c.ertesi kontrolüm vardı dünyanın tahlilş yapıldı anormal bişey yok ama değer düşük ve ilaca devammmmmm...(

cnm cookk sagol,
1. formulu denemistim;
limon tansiyonumu dusurmustu;
ben de degistirmistim onu,
yes,il cay, hibiskus- cubuk tarcin-k.biber-karanfil seklinde.

o da bana cok iyi odem attiriyodu, iyi hatirlattin, ne zamandir yapmadim.

ama bu kez limon-elmali yapayim, bikac gun iceyim bkayim nolacak..

hamileyken sucukmu her sabahmı..yaglımı..daha neler duycaz acaba..

rica ederim canım

gecmis olsunnn. bende patronum surerken olup olup dirilirdim. yeni araba almidti.. napa=bilirim ki benim araban 90 da gitmiyor diyordu... 120 altina dusurmek iyi degilmiste.... o kadar hizli kullaniyor ve keskin harekerler yapiyordu ki ben koltuga sariliyordum yaninda
sabirli ol... bazen gitmiyor gitmiyorbirden gidiyor kilolar...
bir de baktir tiroidine saglik ocaklarinda bile yapiliyor artik

sunu okumustum,

hamileyken,
annenin yedikleri kana karisiyor ve buyuk parcacikli seyler plasentadan gecemiyor, kucuk parcaciklilar gecerek bebege ulasiyor (vitaminler, mineraller vs ) buraya dikkat, alkol ve kafein de kucuk parcacikli oldugu icin direkt bebege geciyormus...

pek teknik anlatamadim ama boyleymis.

kahve-cay-yesil cay- alkol tuketmemek lazim demekki hamileykenn

mrbb kızlarr,,,
seminere giidp geldimm,sonra da öylesine bi ev temizledimm.(görünne yerleri süpürüp,sildim).ay canım hiç bişey yapmak istemiyo,çok tembelim çook.
menüm:sabah:uyanınca 10 kadar kiraz+tibet21 +yeşilçay+kahvaltım:1/2 dilim kepek ekmek +peynir+zeytin+maydonoz+domates+biber+salaltalık
öğleeynirli omlet+1 dilim kepek ekmek
ara:türk kahvesi yeni içtimm
ara:4-5 kayısı
akşamatlıcan yemeği+yoğurt+ott çeşitleri ya da üşenmezsem salataa
harekt:walk walk yaptım yarım saat+tibet yaptım+akşam start it yapcamm

çok geçmiş olsunnnn.ASLINDA iyi yönden bakarsan az eyemk yemiş oldun..polayannna ol......

bu çalışmayall başarılı olursunn sen,dış etkenleri takmamay çalışş,zaten haftaya son hafta olcak,çok ta sıkma kendini...kuzenim de hazırlanıyo hem de 5 yıldır....maaleseff 85 alması gerekiyooo en az,ama inş.buyıl emek verenn herkess alırr.....

disarida yiyince ertesi gun 1 kilo fark ediyor ve iki gunde ancak eski formuna donuyorsun.....ben yarin tatile cikiyorum iyice cozutacagim, bari sporu birakmasam....

sen azimlisinn cozutmazsın,,,iyi tatillerrrr.....

tebrik ediyorummm..süpermişisnnn hayran kaldımm sana..seni annemin idolüü yapcammmmm.o inananmazz o kadar kilo verileceğine de.....

benim de hiç izlemediğim,ama izleyenler kadar bilgi sahibi olduğum bir dizz,,esprielrde bile behlüllelr bitterlerr uçuşuyooooo,lisede de edbytan geçmek için sadece özetini oumuştumm,kız intihar etcek onu hatırlıyommmmm.....

ayyyy süpersinnn ya,ağzına sağlık,inş. istediiğin kiloya kavuşursunn,hem de böyle yatarak....Senin ismimni yazma nedenimm gençsin ya,kalbibn daha temizdir,,artık biiizimkilerr irli.......

ayyy çok sevindirik oldumm valala,,böyle herkes gibii alıntıı yapabilinceeee okumaya yeni geçmiş çocuk gibii oluveriyorum...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…