pepperim metabolzma hızlandırıcı caydan yapıp icsen belki durmustur metabolizman
yemekleri 1 kasık yag ile yapıorum artık..iide oluyo tavsiye ederim..burda deli gibi yaglı yiyolar inanamazsınız..hamileyken bende calısırken kadın geliodu eve vede yarım litre yagım kalmıstı eski sisenin dibindede cok az. eve geldimki kadın yemek yapmıs aklı sıra iilik yapmıs nal kadar kofteler patatesler salcalı yaglı suda yuzuo ve bilin bakalım yag kutularım nerde ..ikiside bos ve copte...inanamadım zaten etten midem bulanıodu..böğğğ
yemekleri 1 kasık yag ile yapıorum artık..iide oluyo tavsiye ederim..burda deli gibi yaglı yiyolar inanamazsınız..hamileyken bende calısırken kadın geliodu eve vede yarım litre yagım kalmıstı eski sisenin dibindede cok az. eve geldimki kadın yemek yapmıs aklı sıra iilik yapmıs nal kadar kofteler patatesler salcalı yaglı suda yuzuo ve bilin bakalım yag kutularım nerde ..ikiside bos ve copte...inanamadım zaten etten midem bulanıodu..böğğğ
1.tarcınlı elmalı olan guzel herdaim icilio
2.sde guzel onuda yapmıstım eskiden..
3.de 2gun iciosun sonra kabak tadı verio.:)) ben 1.yi tavsiye ederim
birde dereotu bir tutamda olsa olsun kahvaltında hem tiroide ii gelio hem zayıflatıo
1.tarcınlı elmalı olan guzel herdaim icilio
2.sde guzel onuda yapmıstım eskiden..
3.de 2gun iciosun sonra kabak tadı verio.:)) ben 1.yi tavsiye ederim
birde dereotu bir tutamda olsa olsun kahvaltında hem tiroide ii gelio hem zayıflatıo
iğrençççç dersem kızarmısın,bol yağlı bş yemek gördüğmmü yada yağlı bir balık falan yedimmi kendimi duşa zor atıyorum nedense bu konuda pskolojim acayip bozuk...eskiden kalma anısı var. hamile olan yengem yaz sıcağında hersabah koca yarım ekmak ama her iki tarafı bol yağlanmış içi sucuk ve kaşar dolu tost yapardı ve yanında yarım kutu falanda vişne suyu içerdi hersabah vıcık vıcık yağ içinde güne başlardık ıııı unutamıyorum o sabahlardan birinde duşa girip 1 saat kesenlenmiştim sanki oyağları bana sürüyomuş gibi gelirdi hep:bbo:
hamileyken sucukmu her sabahmı..yaglımı..daha neler duycaz acaba..
cnm cookk sagol,
1. formulu denemistim;
limon tansiyonumu dusurmustu;
ben de degistirmistim onu,
yes,il cay, hibiskus- cubuk tarcin-k.biber-karanfil seklinde.
o da bana cok iyi odem attiriyodu, iyi hatirlattin, ne zamandir yapmadim.
ama bu kez limon-elmali yapayim, bikac gun iceyim bkayim nolacak..
gecmis olsunnn. bende patronum surerken olup olup dirilirdim. yeni araba almidti.. napa=bilirim ki benim araban 90 da gitmiyor diyordu... 120 altina dusurmek iyi degilmiste.... o kadar hizli kullaniyor ve keskin harekerler yapiyordu ki ben koltuga sariliyordum yanindakızlarrr selammm
sabahtan yoktum.
köye göreve gittim.
şoför öle bi araba kullandıki bi hatim indirmişimdir .
miğdem alt üst oldu.
indim işyerine geldim hala bulanıyor miğdem
eve gidicem.
köyde muhtarın evinde yedik öğle yemeğini.
ama içim almadı yemekleri sırf yiyor görünmek için kola içtim:)
çorba içtim birde.
sabirli ol... bazen gitmiyor gitmiyorbirden gidiyor kilolar...10 gundur cok cok az yiyip, spor da yapip zayiflayamama sinirlendim;
bugun cook yedim..
sabah
2/3 simit
yarim k.k.tulum peynir
4 ad. y.zeytin
1 kucuk nutella
ara
--
ogle
1 kase ispanak corbasi
3 ad. yaprak sarma
ara
-- yarim simitim ,
yarm k.k. tulum peynirim var;
birazdan bunlari yerim;
aksama da yine az yerim, sporumu da yaparim insallah.
anchusa haklisin cnm,
tiroidime baktirmanin zamani geldi geciyor.
belim yuzumdn doktorlara gitmekten o kadar biktim ki, bunun icin gidemiyorum
tmm anchusacigim; gidicem cnm
ac karnina mi yapiliyor tiroid testi ?
ben ac gitmistim./ tiroid yaninda bir suru test yaptilar.
hmm anladim cnm,
dur bakalim ben de yaptiricam birara.
bu arada ben dun kol hareketleri calistim ya, sag ust kolumu acayip agritmisim.... offfff
kızlarrr selammm
sabahtan yoktum.
köye göreve gittim.
şoför öle bi araba kullandıki bi hatim indirmişimdir .
miğdem alt üst oldu.
indim işyerine geldim hala bulanıyor miğdem
eve gidicem.
köyde muhtarın evinde yedik öğle yemeğini.
ama içim almadı yemekleri sırf yiyor görünmek için kola içtim:)
çorba içtim birde.
günaydın kızlar ya benim rejim için de ders için de ters bir durum oldu. eşim bir haftalık izne çıktı evde, tamam çok seviniyorum ama o evdeyken ders çalışasım hiç gelmiyor sürekli de dikkatim dağılıyor. Bir de öğünleri sandviç yoğurt vs geçiştiriyordum şimdi öyle mi, hem yemeğe zaman hem kalorili şeyler. gerçi yardımcı oluyor ama, sabah kahvaltısında börek yedik mesela 8-9 tane yemiş olabilirim. daha da fazla olabilir. minik paçangalar olur ya sigara böreği gibi o boyultarda. yanında da baya kaşar yedim. gerçi bu saatten sonra öğlen yemem akşama da misafir gelcek ama hafif şeyler yapıcam.
ay yandım ben bir de kalk şimdi ders çalış, kuşlar yeterince gürültü yaparken bir de eşim çıktı:S haftaya da kayınvalideler gelir üstüne, benim sınav yalan olur
ay yine tersimden kalkmışım ben bu sabah yazdıklarımı okuyunca farkettim
disarida yiyince ertesi gun 1 kilo fark ediyor ve iki gunde ancak eski formuna donuyorsun.....ben yarin tatile cikiyorum iyice cozutacagim, bari sporu birakmasam....
spor eşliğinde vermd canım.aerobick ve taybo yaptım spor salonunda hoca eşliğinde.okul döneminde hiç yapmam spor yememde gayet normaldir diyet yapmam yane.
ama yazlarıı 3 yaz spora gittim her sene 2 ay.bu sne 3.yazım yane :) 102 ile başladım 61.700 üm şu an hedefim 56 bakalım kalçalarım çoğunluktaa en zoruyla uğraşıorum yane amaa inş.onlar içinde elimden geleni yapıcm.akşam 7 den sonra bişiy yemiorum.kaçamakları en aza indirmeye çalışıorum.acıktıkca meyve ve leblebi yiorum.öle karpuzdan yada meyveden hiç korkmam hep yerim aşırısını bileee :)) spor salonumuda aksatmamaya çalışıorum işde yaptıklarım pekde farklı deil aslındaa :))
Aşk-ı Memnu izlemedim ben hiç. Ama yani karşı olduğum için falan değil. Bereni sevmiyom, Kıvançı da sevmiyom, lütfen kızmayın. Siz yarın finalden sonra sonunu söyleyin bana ok? Kitapla aynı mıymış merak ettim şimdi...
ayyyy süpersinnn ya,ağzına sağlık,inş. istediiğin kiloya kavuşursunn,hem de böyle yatarak....Senin ismimni yazma nedenimm gençsin ya,kalbibn daha temizdir,,artık biiizimkilerr irli.......Ehem öhöm:1closedeyes:... Anladığım kadarıyla... Yakında çok hoş bir adamla evleneceksin, daha ileride çok cici çocuklarınız olacak, iki hafta sonra farkedeceksin ki yiyorsun yiyorsun amaaaaaa hiiiiçççç kilo almıyorsun, öyle bir gelişmiş ki metabolizman, şaşıracaksın, sonra maaşını iki katına çıkaracaklar...
Anlayacağınız bu konu bilgim 0(sıfır).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?