günaydın kızlar ya benim rejim için de ders için de ters bir durum oldu. eşim bir haftalık izne çıktı evde, tamam çok seviniyorum ama o evdeyken ders çalışasım hiç gelmiyor sürekli de dikkatim dağılıyor. Bir de öğünleri sandviç yoğurt vs geçiştiriyordum şimdi öyle mi, hem yemeğe zaman hem kalorili şeyler. gerçi yardımcı oluyor ama, sabah kahvaltısında börek yedik mesela 8-9 tane yemiş olabilirim. daha da fazla olabilir. minik paçangalar olur ya sigara böreği gibi o boyultarda. yanında da baya kaşar yedim. gerçi bu saatten sonra öğlen yemem akşama da misafir gelcek ama hafif şeyler yapıcam.
ay yandım ben bir de kalk şimdi ders çalış, kuşlar yeterince gürültü yaparken bir de eşim çıktı:S haftaya da kayınvalideler gelir üstüne, benim sınav yalan olur
ay yine tersimden kalkmışım ben bu sabah yazdıklarımı okuyunca farkettim
günaydın kızlar ya benim rejim için de ders için de ters bir durum oldu. eşim bir haftalık izne çıktı evde, tamam çok seviniyorum ama o evdeyken ders çalışasım hiç gelmiyor sürekli de dikkatim dağılıyor. Bir de öğünleri sandviç yoğurt vs geçiştiriyordum şimdi öyle mi, hem yemeğe zaman hem kalorili şeyler. gerçi yardımcı oluyor ama, sabah kahvaltısında börek yedik mesela 8-9 tane yemiş olabilirim. daha da fazla olabilir. minik paçangalar olur ya sigara böreği gibi o boyultarda. yanında da baya kaşar yedim. gerçi bu saatten sonra öğlen yemem akşama da misafir gelcek ama hafif şeyler yapıcam.
ay yandım ben bir de kalk şimdi ders çalış, kuşlar yeterince gürültü yaparken bir de eşim çıktı:S haftaya da kayınvalideler gelir üstüne, benim sınav yalan olur
ay yine tersimden kalkmışım ben bu sabah yazdıklarımı okuyunca farkettim
yalnizken daha iyi konsantre olursun aslinda......
esim gelene kadar su konulari bitirip su kadar kilo verecegim desen gaza gelir misin ki?????
yeme pacanga sigara boregi falan...... cik cik cik.......
kesinlikle yanlızken oluyo ne oluyosa..bende pazarları rejim spor yapamıorum
Kizlar ALES eski LES mi oluyor???? Onda zaten tavan puan 80 di benim zamanimda. Bogazici univ in bir ilani var 80 istiyor ALES ten.. yani hic soru kacirmamamk lazim benim mantigima gore.... Biri beni aydinlativersin nolur////sistem mi degisti?
Kizlar ALES eski LES mi oluyor???? Onda zaten tavan puan 80 di benim zamanimda. Bogazici univ in bir ilani var 80 istiyor ALES ten.. yani hic soru kacirmamamk lazim benim mantigima gore.... Biri beni aydinlativersin nolur////sistem mi degisti?
ya ben de diyorum ben les ten 70 almistim bana inek demislerdi 80 uzerinden bu notu aldim diye... simdi 80 alamam herhalde diye dusunuyorum.. hic soru kacirmamak lazim....ben takip edemiyorum turkiyedeki bu sinav sistemlerinievet cnm eski les , ales oldu simdi.
benim zamanimda da en cok 80 vardi les de.
ama ales'i bilmiyorum malesef. :-((
ay bizde izliyoruz dunya kupasini... dun ganayi tuttum alman patronumla dalga gecmek icin ama almanya kazandi. ama golu turk attigi icin lafimi yine soyleyebilirim.lachesis cnm hepimiz icin ayni sey gecerli, ben de h.sonlari esim olunca rejim falan yapamam hic.
ama genelde disari ciktigimiz icin disarda fazla kacririz, evde ise ben yine hafif seyler pisirmeye gayret ederim.
yani sabah sabah borek de noluyorrr kuzum..
sabahlari guzel haslanmis yumurtali, peynir, domatesli kahvalti hazirla sen.
oglen gene sandwichinizi yiyin senin eksiden yaptigin gibi, aksama da sebze turu falan biseyler yaparsin;
esin dunya kupasini izlerken de sen ders calis, ok?
nasil fikir ?
;-)
Canım 100 üzerinden 80..
eski LES de diyebilirzi akademik personel ve lisans üstü eğitim olarak ikisini de kapsıyo bu sınav...
ay hiç anlamıyorum bu les larden aleslerden bintürlü sınav var şimdilerde çocuklar büyüyünce nasıl takip etcez bunları bilemem..gerçi sizinkiler farklı sınavlar
ayy canım allah kolaylık versin işin zor ensorun kısmıda kaynanaaaa benceekaydirigubbakcemile3
yalnizken daha iyi konsantre olursun aslinda......
esim gelene kadar su konulari bitirip su kadar kilo verecegim desen gaza gelir misin ki?????
yeme pacanga sigara boregi falan...... cik cik cik.......
lachesis cnm hepimiz icin ayni sey gecerli, ben de h.sonlari esim olunca rejim falan yapamam hic.
ama genelde disari ciktigimiz icin disarda fazla kacririz, evde ise ben yine hafif seyler pisirmeye gayret ederim.
yani sabah sabah borek de noluyorrr kuzum..
sabahlari guzel haslanmis yumurtali, peynir, domatesli kahvalti hazirla sen.
oglen gene sandwichinizi yiyin senin eksiden yaptigin gibi, aksama da sebze turu falan biseyler yaparsin;
esin dunya kupasini izlerken de sen ders calis, ok?
nasil fikir ?
;-)
ben de bu kadar sınav olmasını anlamıyorummmmm...
Gıda mühendisiyken hala neden tarihten coğrafyadan yaptığım soru ile seçiliyorum anlamıyorum ??? Anlamıycam da ... :1ninca:
kızlarrr selammm
sabahtan yoktum.
köye göreve gittim.
şoför öle bi araba kullandıki bi hatim indirmişimdir .
miğdem alt üst oldu.
indim işyerine geldim hala bulanıyor miğdem
eve gidicem.
köyde muhtarın evinde yedik öğle yemeğini.
ama içim almadı yemekleri sırf yiyor görünmek için kola içtim:)
çorba içtim birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?