50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy canım allah kolaylık versin işin zor ensorun kısmıda kaynanaaaa benceekaydirigubbakcemile3

yalnizken daha iyi konsantre olursun aslinda......
esim gelene kadar su konulari bitirip su kadar kilo verecegim desen gaza gelir misin ki?????
yeme pacanga sigara boregi falan...... cik cik cik.......

Kizlar ALES eski LES mi oluyor???? Onda zaten tavan puan 80 di benim zamanimda. Bogazici univ in bir ilani var 80 istiyor ALES ten.. yani hic soru kacirmamamk lazim benim mantigima gore.... Biri beni aydinlativersin nolur////sistem mi degisti?

Kizlar ALES eski LES mi oluyor???? Onda zaten tavan puan 80 di benim zamanimda. Bogazici univ in bir ilani var 80 istiyor ALES ten.. yani hic soru kacirmamamk lazim benim mantigima gore.... Biri beni aydinlativersin nolur////sistem mi degisti?

Canım 100 üzerinden 80..
eski LES de diyebilirzi akademik personel ve lisans üstü eğitim olarak ikisini de kapsıyo bu sınav...

evet cnm eski les , ales oldu simdi.
benim zamanimda da en cok 80 vardi les de.

ama ales'i bilmiyorum malesef. :-((

lachesis cnm hepimiz icin ayni sey gecerli, ben de h.sonlari esim olunca rejim falan yapamam hic.
ama genelde disari ciktigimiz icin disarda fazla kacririz, evde ise ben yine hafif seyler pisirmeye gayret ederim.
yani sabah sabah borek de noluyorrr kuzum..

sabahlari guzel haslanmis yumurtali, peynir, domatesli kahvalti hazirla sen.
oglen gene sandwichinizi yiyin senin eksiden yaptigin gibi, aksama da sebze turu falan biseyler yaparsin;
esin dunya kupasini izlerken de sen ders calis, ok?

nasil fikir ?

;-)

herkese selam uzun zamandır diyetteyim ve sonunda 67 den 59 a düşmeyi başardım kızlar benide gruba dahil edermisiniz?yürüyüş yapa rak ve düzenli beslenerek sonunda bu kiloya kadar indi fakat benim hedefim 53 olmak.59 oldum diye diyeti bırakmak rahatlamak istemiyorum kızlar boyum 1.58 ve ideal kilom 53 öncelikle sağlığım için sonrada aynadaki görüntüm için bunu istiyorum.son 6 kilom kaldı umarım onlarıda düzenli bir şekilde veririm yeniden 70 lere çıkmak iatemiyorum.zaten 2. çocuktan sonra kilo vermede dahada zorlandım.

evet cnm eski les , ales oldu simdi.
benim zamanimda da en cok 80 vardi les de.

ama ales'i bilmiyorum malesef. :-((
ya ben de diyorum ben les ten 70 almistim bana inek demislerdi 80 uzerinden bu notu aldim diye... simdi 80 alamam herhalde diye dusunuyorum.. hic soru kacirmamak lazim....ben takip edemiyorum turkiyedeki bu sinav sistemlerini
ay bizde izliyoruz dunya kupasini... dun ganayi tuttum alman patronumla dalga gecmek icin ama almanya kazandi. ama golu turk attigi icin lafimi yine soyleyebilirim.
Canım 100 üzerinden 80..
eski LES de diyebilirzi akademik personel ve lisans üstü eğitim olarak ikisini de kapsıyo bu sınav...

tesekkur ederim anladim simdi

ay hiç anlamıyorum bu les larden aleslerden bintürlü sınav var şimdilerde çocuklar büyüyünce nasıl takip etcez bunları bilemem..gerçi sizinkiler farklı sınavlar

ay hiç anlamıyorum bu les larden aleslerden bintürlü sınav var şimdilerde çocuklar büyüyünce nasıl takip etcez bunları bilemem..gerçi sizinkiler farklı sınavlar

ben de bu kadar sınav olmasını anlamıyorummmmm...
Gıda mühendisiyken hala neden tarihten coğrafyadan yaptığım soru ile seçiliyorum anlamıyorum ??? Anlamıycam da ... :1ninca:

Son düzenleme:
Benim girdiğim sene ALES olmuştu LES, tavan puan da 80'den 100'e çıktı. 2007'de yani.
sonra da değişmiş olabilir ama bilmiyorum.

ayy canım allah kolaylık versin işin zor ensorun kısmıda kaynanaaaa benceekaydirigubbakcemile3

ayy evet.

yalnizken daha iyi konsantre olursun aslinda......
esim gelene kadar su konulari bitirip su kadar kilo verecegim desen gaza gelir misin ki?????
yeme pacanga sigara boregi falan...... cik cik cik.......

canım yalnız olsam keşke, işte şimdi izin aldı ya evden çıkmaz k normalde sevinirdim de şimdi sevinemiyorum

sen 80'i havada karada alırsın ben 2 senin çıkmış sorularını çözüp 81 almıştım. ay keşke kpss de öyle olsa

böreği eşim istedi ya, kırk yılda bir bişey ister onda da pek reddetmem kendisini.

çok sağol canım yemek fikirleri süper yalnız derse o kadar zaman yetmiyor gibi, günde 4-5 deneme çözmem lazım.

ben de bu kadar sınav olmasını anlamıyorummmmm...
Gıda mühendisiyken hala neden tarihten coğrafyadan yaptığım soru ile seçiliyorum anlamıyorum ??? Anlamıycam da ... :1ninca:

aynen, hem ben niye matematik çözüyorum ki, türkçe dışında soru olmasın sempatiksalakcinni

kızlarrr selammm
sabahtan yoktum.
köye göreve gittim.
şoför öle bi araba kullandıki bi hatim indirmişimdir .
miğdem alt üst oldu.
indim işyerine geldim hala bulanıyor miğdem
eve gidicem.
köyde muhtarın evinde yedik öğle yemeğini.
ama içim almadı yemekleri sırf yiyor görünmek için kola içtim:)
çorba içtim birde.

nilufertcigim,
cok macerali bi yasamin var, hep komik seyler senin basina geliyor,
ya da sen komik anlatiyosun bilmiyorum

gecmis olsun cnmm,
su ic yudum yudum, midene iyi gelir

Nilüüüüü olumunekankayizsmile

geçmiş olsun kuzum yaaaa bizim servis şoförü de bazen abartıyo bi de dikktasizler allha korusun bigün .... cıkcıkcık....

10 gundur cok cok az yiyip, spor da yapip zayiflayamama sinirlendim;
bugun cook yedim..

sabah
2/3 simit
yarim k.k.tulum peynir
4 ad. y.zeytin
1 kucuk nutella

ara
--

ogle
1 kase ispanak corbasi
3 ad. yaprak sarma

ara
-- yarim simitim ,
yarm k.k. tulum peynirim var;

birazdan bunlari yerim;
aksama da yine az yerim, sporumu da yaparim insallah.

anchusa haklisin cnm,
tiroidime baktirmanin zamani geldi geciyor.

belim yuzumdn doktorlara gitmekten o kadar biktim ki, bunun icin gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…