50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de ask-i memnuyu hic izlemedim simdiye kadar,
bikac sefer izlemeye gayret ettim (en yakin arkadasimin israri ile )
dayanamadim, cok bunaldim.

neyse,
bugun bana mail geldi,
final bolumunun tum seneryasu; 80-90 sayfa.
nasil ele gecirmisler bilmem.
sonuna baktim.

ben biliyorum yani neler olacagini ;-))

Son 1 haftadır hiç doymuyorum kızlar ama inanın az yemeye çalışıyorum acaba sabah akşam yürümeler yakıyo mu yediklerimi o yüzden mi böyleyim bi de öğlene doğru start it up yaptım onun da etkisi olabilir di mi?

Bıraksam kendimi otelin bütün mutfağını süpürücem yaaa o kadar yaniii kaydirigubbakcemile3

reglin yakınmı canım

MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEN GELDIMMMM

AMANINNNNNNNNNNNN NUTCASE de bize katilacakmis bugun :)) yok mu arttiran:))

1-yesa

2-waterim spiderim

3-nutcase

hadi canlar ayni anda kalkip spor yapip gelenler grubu :)) kacta yapacagiz acaba ???

merhaba kızlar
ben de 59 kiloyum
1 yıl içinde 9 kilo aldım
son 3 ay içerisinde özellikle..
hamilelik yuzunden folik plus kullanmıştım
1 ay öncede bebğimi kaybetiğim için kürtaj oldum
bunların etkisi ve ömür boyu hipotroid te katlanınca artık ömür boyu kilo düzenime dikkat emem gerektiğini anladım
dolabımdaki kıyafetler artık olmuyor
ve işin kötü yano bn iştahlı birideğilim
maalesef hipotroid metabolizmayı az çalıştırdığı için..kilo vermek zorlaşıyor
artık ömür boyu bir mücadele gerekecek yani
herşeyden önce sağlık için uygulamaya çalışıyorum..yoksa bu işin ucundan çıkmak zor olacak gibi
ben yarından itibaren 3 gün kiraz detoksu uygulyacam...
bugun tv de de söyledi prof. dr. maranki ayın çekim kuvvetine göre 3 gün uygulanması gerekmiş.geniş bilgi için :

Ahmet Maranki Kiraz Detoksu 2010 | Sağlıklı Yaşam-Kilo Sorunu-Diyet ve Doğru Beslenme

inş. başarılı olurum
bnm zaten karaciğer enzimlerim hep yüksek..
vucuuttaki enzimleri atmam gerek...
herkese sağlıklı günler
a.s.

yesa tartılcakta ama oglen saatlerinde galiba ..sabah ac karnına wcden sonra tartılmıomusunuz siz? gun icinde odem topluo vucut..

canim sabah ac karnina ihtiyacimizi giderdikten sonra ciplak tartilmak en dogru sonucu verir ancak benim bugun tartilacagim makina disarida bi yerdeydi ve de 10.30 gibi orada oluyoruz o yuzden degisikti sempatiksalakcinni

yesamm nereye gıttın spor yapmaya mı yoksa tamam soyle bır saat yada ozele at:) o saatde baslayalım bugun senın ıcın ramp it up ı ındırdım ama orda birsey kullanıyor sen napıyrsn orda ben lastık kullanmayı planlıyrm

canim sabah ac karnina ihtiyacimizi giderdikten sonra ciplak tartilmak en dogru sonucu verir ancak benim bugun tartilacagim makina disarida bi yerdeydi ve de 10.30 gibi orada oluyoruz o yuzden degisikti sempatiksalakcinni

yanı nasıl degısık canm sen yıne karıstryrsun bırseyler hadı kıyafetden dolayı 500 gr 1 kıloyu cıkar emınım sen tartılacaksın dıye kahvaltıyı da az yapmıssındırkaydirigubbakcemile3

waterim yaaaaaaaaaaaaa nasil biliyosun beni var yaaaaaa tam 1 kilo cikarsam 50kilo oluyorum canim :)) cikarayim demi hem elbise hem kahvalti

canim birazdan yemege inecegim 48dk sigdiramam simdi bu araya ama pac yapalim mi hemen ne dersin 11 dk sigdiririm :))

canim lastik benim de yok ama lastik varmis gibi yapiyorum ben sen de ole yap TEMBEL ZUKSEDDIN atliyormus :))

merhaba kızlar. iğrenç koçluğum için özür diliyorum :/
hiç ilgilenemedim buralarla.
kuzenim ani bir kararla by-pass ameliyatı oldu. dün onun yanındayım iş çıkışı. yine yazamadım yine okuyamadım buraları.
benim için çok yoğun bir haftaydı bu. işyerinden buraya erişimimin olmaması da ekstrası tabi.
özür dileyerekten geçmişin en azından bir kısmını okumaya koyuluyorum.

bu arada yediklerimi yazayım:

sabah:
domates -salatalık-biber
çay
çok az tereyağ
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
2 dilim tam buğday ekmeği

ara yok

öğle
3-4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
2 tane yaprak sarması

ara
çeyrek paket çubuk kraker (tuzları alınmış)

akşam
1 kase çorba
1,2 galeta
salata

canım yemek ye gel sonra yapalım bence ama yınede yapalım dersen ok yaparm. bu arada 50 gelırsın canım 51 se 50 sındr

canim kuzenine cok gecmis olsun diyorum once Allah acil sifalar versin

sonra da bolca domates atiyorummm bu rezalet koclugun icin

:mymeka: dur once enseye tokat :tomato::tomato::tomato: azicik oklava gelsin klava:klava: yetmez ama ne yapalim:")

ps: bu arada bana da kizdilar bu koc secimi icin yesa da ceza vermek lazim dediler cok uzuldum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…