ayyy çok sevindirik oldumm valala,,böyle herkes gibii alıntıı yapabilinceeee okumaya yeni geçmiş çocuk gibii oluveriyorum...........
evet ama agrimasi ise yaradigini gosterir:lepi:
Son 1 haftadır hiç doymuyorum kızlar ama inanın az yemeye çalışıyorum acaba sabah akşam yürümeler yakıyo mu yediklerimi o yüzden mi böyleyim bi de öğlene doğru start it up yaptım onun da etkisi olabilir di mi?
Bıraksam kendimi otelin bütün mutfağını süpürücem yaaa o kadar yaniii kaydirigubbakcemile3
reglin yakınmı canım
şu an son günündeyim ....
Ama aman allahım bu kadar doymaz bi insan ...
Eskiden regl öncesi iştahım açılır gelince kapanırdı şimdi zor durduruyorum kendimi .... kaydirigubbakcemile2
yesa tartılcakta ama oglen saatlerinde galiba ..sabah ac karnına wcden sonra tartılmıomusunuz siz? gun icinde odem topluo vucut..
MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEN GELDIMMMM
AMANINNNNNNNNNNNN NUTCASE de bize katilacakmis bugun :)) yok mu arttiran:))
1-yesa
2-waterim spiderim
3-nutcase
hadi canlar ayni anda kalkip spor yapip gelenler grubu :)) kacta yapacagiz acaba ???
canim sabah ac karnina ihtiyacimizi giderdikten sonra ciplak tartilmak en dogru sonucu verir ancak benim bugun tartilacagim makina disarida bi yerdeydi ve de 10.30 gibi orada oluyoruz o yuzden degisikti sempatiksalakcinni
waterim yaaaaaaaaaaaaa nasil biliyosun beni var yaaaaaa tam 1 kilo cikarsam 50kilo oluyorum canim :)) cikarayim demi hem elbise hem kahvalti
canim birazdan yemege inecegim 48dk sigdiramam simdi bu araya ama pac yapalim mi hemen ne dersin 11 dk sigdiririm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?