50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@tamamdir waterim da 1 saati bulur uyar mi sana ?? cok gec kalirsam sen basla ben yetisirim artik:))

bu arada sok bi haberim var bu makina boyumu kac gosterdi bilin

1.55 acaba dik mi durmadim yaaaaaaaaa 1.57 derdim hep offf offf cekiyorum ben sanirim haaa

B.M.I

21.3 CIKTI

ideali

20-25 arasiymis

ideal kilom da 48 ile 60 arasindaymis offffff offfffffffff

@WATERIM SPIDERIM tamamdir canim benim operim goruusurzz

tatlım yaa sen ıdealı falan bosver sen kendını nasıl ıyı hıssedyrsan nasıl zayıf hıssedıyrsan o dur 50 kılosun yaa sole 2 kılo daha ver ok o da cok gereklı degıl bence fotolarını gorduk zaten zayıfsın

diğer öğünleri göremedim canım??

kremalı tavuklar, pilavlar, meyvelerr.. oh..

ya özür dilerim kızlar 3. koçluğum böyle olmiycak söz veriyorum

:)) ahaha beni çok güldürdün canım ya, allah dsa seni güldürsün. :kedi:

gerçmiş olsun canım hala ağrıyor mu belin? tiroidlere aile hekimliği de bakıyor hemen de veriyorlar sonuçları.

pörfekt menün ve sporların için seni tebrik ediyorum canım. alkisalkisalkis

Şimdi sonunu yazdın diye kızmasınlar sana:jeyyar:. Ben de kitabı okumadım, ama konusunu okumuştum sonunu da oradan biliyorum. Ya Berenle Kıvançtan da hiç hoşlanmıyorum, dizi hayranları alınmasın amayasakkelime. Siz de Haliti beğenmiyorsanız söyleyebilirsiniz ben kızmamsositososito.
ayyyy süpersinnn ya,ağzına sağlık,inş. istediiğin kiloya kavuşursunn,hem de böyle yatarak....Senin ismimni yazma nedenimm gençsin ya,kalbibn daha temizdir,,artık biiizimkilerr irli.......
Çok teşekkürler. Yatarak kilo vermek, kas yapmak, dikleşmek falan güzel olurdu.
Uydurdum uydurabildiğim kadar, zaten fal bakmak aslında böyle bir şey değil mi .
Çok ilginç ya, senaryosu mu dolaşıyor netteakannehir. Çok tutulan Amerikan dizilerinde böyle bir sorun olduğunu biliyordum ama hiç bir Türk dizisi hakkında bunu duymamıştım, demek ki çok tutuldu bu Aşk-ı Memnu. Bir link falan varsa verir misin lütfen, ama yoksa da önemli değilyerimseniben.
Küçük bir hazır kek, ya da tost, ya da dondurma yersen geçer bu açlığın bence. Hem aç dolaşmak da hiç iyi bir şey değil. Verdiğin kiloları geri almazsın ki o kadar kolay, boşuna çekiniyorsun benceyerimseniben.
Ne sporu yapıyoruz? Kafamıza göre mi? Öyleyse ben Mehmetinkini yapayım.

kızlar selamlar günlük raporumu veremde kaçayım aşkı memnu beni bekler
dünki 1 günlük aradan sonra tekrardan ramp a ve slim packe gene başladım ve yaptım,üzerine banyomuda yaptım.
ya ben tartılmaya korkar oldum kendimi sanki şiş şiş hissediyorum reglimde yeni bitti oysaki
hergün maydonoz suyu sirkeli su ve 1 fincanda yeşil çay içiyorum ee yediklerimede dikkat ediorum eee yaptığım spor zaten ortada buna rağmen vermessem yandım,acillllllllll 10 gün içinde 2 kilo daha gitmesi gerek

waterim geldimmmmmmmmmmm

hadi 3-204-3954895- anamm heyecanladim dur:))

ramp it up hadi ciktim : )

Herkese iyi akşamlar kızlar
Menüm
sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 dlm ekmek
1 ceviz

öğlen
1 patlıcan dolma
4 sarma
yoğurt

ara
1 ıspanaklı gül böreği

akşam
ton balıklı salata
yoğurt

ara
1 şeftali

20 dk yürüyüş

merhaba arkadaslar sabah 7 05den 7 50ye kadar yurudum sora guzel bir kahvalti yaptim 3 zeytin bir dilim kepek ekmek peynir salatalik domatesden olusan sora arada erik yedim ogle yemeginde omlet karisik kepekli makarna yedim bir tabak arada gene erik ilkindi de 35 dk yuruyus yaptim sora gene saat 6 ya dogru 15 dk daha yurudum aksamda bulgur pilavi 4 yada 5 kasik sebze yemegi ve bol salata yedim 500 kez ip atladim 35 dk yuruyus yaptim bugunluk bukadarrrrrrrrrropuyorumnanaktan

pardon,yanlış mı hatırlıyorum sen hamile değil miydin?snaki beklenmedik bir gebeliğin var gibii hatırlıyodummmm...ama yeni reglin bitmiş,,yine karıştırdımm ben,yukardaki yazım içinn çok pardonnnnn.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…