@tamamdir waterim da 1 saati bulur uyar mi sana ?? cok gec kalirsam sen basla ben yetisirim artik:))
bu arada sok bi haberim var bu makina boyumu kac gosterdi bilin
1.55 acaba dik mi durmadim yaaaaaaaaa 1.57 derdim hep offf offf cekiyorum ben sanirim haaa
B.M.I
21.3 CIKTI
ideali
20-25 arasiymis
ideal kilom da 48 ile 60 arasindaymis offffff offfffffffff
@WATERIM SPIDERIM tamamdir canim benim operim goruusurzz
ayy inşallah canım ya çok morelim bozuldu bu duruma çünkü ben bu 60 dan kurtulamıcakmışım gibi geliyor,kahvaltımı yazayım bari
2 dilim ekmek
3 yeşil zeytin
2 çeri domates
kk peynir
şekersiz çay
temizliğe gelne bayanı bekliyorum sinir etti beni sabah sabah,geç kalıcakmış biraz.iş güç öyle bekliyo..
koc yok ama dun ki menumu yazayim ben yine de,
sabah
1 dilim kepek ekmegi
yarim k.k beyaz peynir
yarim k.k kasar peynir
1 kucuk nutella küçük derken? küçük kavanoz mu? :O)
ceyrek salatalik
ara
--
ogle
2 kasik pilav
2 kasik kremali tavuk
1 kase cacik
ara
ceyrek salatalik
kalan yarim k.k peynirlerim
cay
aksam
2 kasik semizotu yemegi
1 dilim kavun
1 dilim kepek ekmegi
ara
meyve salatasi
(muz-kayisi-nektarin-kavun )
meyveyi fazla kacirdim galibaa
neyse.
spor:
50 dk. ebru salli ile pilates-dvd2
--bayag guzelmis, dun ilk kez yaptim bu 2. dvd yi. anchusacim sagol tekrar
ama sonuna kadar yapamadim; esim geldi, kapatmak zorunda kaldim.
evet azulo yaaaa hepsi senin yüzünden!delikafadulden
çok yesen de onu dengelemeye çalışıyorsun ama..süpervereliniortak
zaten herhalde midemiz küçüldü artık, dün ben çok yedim ama gece o kadar rahatsız oldum ki anlatamam..-tatlicadiarzu-
ya nerden nasıl buldum hatırlamıorum ama cok hosuma gitmisşti sonra benimle ozdeslesti:))
ilkgun anlamıosunda 2.gun felaket ..cok halsizdim 2.gun.zaten 1.gun 600gr 2.gun 200gr verdim
masallah canım..gotur hakkındır ama bisekilde dengeliosundur zaten
totalde 2 dilim peynir yemiş oluyosunki 1i kasar..yani kalorili..onun yerine ikindide lor peyniri:)))
gece meyve salatası olmas 1 porsiyon meyve yenecek kokteyl deil:)
cok azulos...N**** (Siyahi) gordum kendimi:)))
amma sporun harika..toplada yapıosun dimi
10 gundur cok cok az yiyip, spor da yapip zayiflayamama sinirlendim;
bugun cook yedim..
sabah
2/3 simit
yarim k.k.tulum peynir
4 ad. y.zeytin
1 kucuk nutella
ara
--
ogle
1 kase ispanak corbasi
3 ad. yaprak sarma
ara
-- yarim simitim ,
yarm k.k. tulum peynirim var;
birazdan bunlari yerim;
aksama da yine az yerim, sporumu da yaparim insallah.
anchusa haklisin cnm,
tiroidime baktirmanin zamani geldi geciyor.
belim yuzumdn doktorlara gitmekten o kadar biktim ki, bunun icin gidemiyorum
mrbb kızlarr,,,
seminere giidp geldimm,sonra da öylesine bi ev temizledimm.(görünne yerleri süpürüp,sildim).ay canım hiç bişey yapmak istemiyo,çok tembelim çook.
menüm:sabah:uyanınca 10 kadar kiraz+tibet21 +yeşilçay+kahvaltım:1/2 dilim kepek ekmek +peynir+zeytin+maydonoz+domates+biber+salaltalık
öğleeynirli omlet+1 dilim kepek ekmek
ara:türk kahvesi yeni içtimm
ara:4-5 kayısı
akşamatlıcan yemeği+yoğurt+ott çeşitleri ya da üşenmezsem salataa
harekt:walk walk yaptım yarım saat+tibet yaptım+akşam start it yapcamm
Şimdi sonunu yazdın diye kızmasınlar sana:jeyyar:. Ben de kitabı okumadım, ama konusunu okumuştum sonunu da oradan biliyorum. Ya Berenle Kıvançtan da hiç hoşlanmıyorum, dizi hayranları alınmasın amayasakkelime. Siz de Haliti beğenmiyorsanız söyleyebilirsiniz ben kızmamsositososito.benim de hiç izlemediğim,ama izleyenler kadar bilgi sahibi olduğum bir dizz,,esprielrde bile behlüllelr bitterlerr uçuşuyooooo,lisede de edbytan geçmek için sadece özetini oumuştumm,kız intihar etcek onu hatırlıyommmmm.....
Çok teşekkürler. Yatarak kilo vermek, kas yapmak, dikleşmek falan güzel olurduayyyy süpersinnn ya,ağzına sağlık,inş. istediiğin kiloya kavuşursunn,hem de böyle yatarak....Senin ismimni yazma nedenimm gençsin ya,kalbibn daha temizdir,,artık biiizimkilerr irli.......
Çok ilginç ya, senaryosu mu dolaşıyor netteakannehir. Çok tutulan Amerikan dizilerinde böyle bir sorun olduğunu biliyordum ama hiç bir Türk dizisi hakkında bunu duymamıştım, demek ki çok tutuldu bu Aşk-ı Memnu. Bir link falan varsa verir misin lütfen, ama yoksa da önemli değilyerimseniben.ben de ask-i memnuyu hic izlemedim simdiye kadar,
bikac sefer izlemeye gayret ettim (en yakin arkadasimin israri ile )
dayanamadim, cok bunaldim.
neyse,
bugun bana mail geldi,
final bolumunun tum seneryasu; 80-90 sayfa.
nasil ele gecirmisler bilmem.
sonuna baktim.
ben biliyorum yani neler olacagini ;-))
Küçük bir hazır kek, ya da tost, ya da dondurma yersen geçer bu açlığın bence. Hem aç dolaşmak da hiç iyi bir şey değil. Verdiğin kiloları geri almazsın ki o kadar kolay, boşuna çekiniyorsun benceyerimseniben.Son 1 haftadır hiç doymuyorum kızlar ama inanın az yemeye çalışıyorum acaba sabah akşam yürümeler yakıyo mu yediklerimi o yüzden mi böyleyim bi de öğlene doğru start it up yaptım onun da etkisi olabilir di mi?
Bıraksam kendimi otelin bütün mutfağını süpürücem yaaa o kadar yaniii kaydirigubbakcemile3
Ne sporu yapıyoruz? Kafamıza göre mi? Öyleyse ben Mehmetinkini yapayım.MELABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEN GELDIMMMM
AMANINNNNNNNNNNNN NUTCASE de bize katilacakmis bugun :)) yok mu arttiran:))
1-yesa
2-waterim spiderim
3-nutcase
hadi canlar ayni anda kalkip spor yapip gelenler grubu :)) kacta yapacagiz acaba ???
canim lastik benim de yok ama lastik varmis gibi yapiyorum ben sen de ole yap TEMBEL ZUKSEDDIN atliyormus :))
Herkese iyi akşamlar kızlar
Menüm
sabah
1 kk peynir
4 zeytin
1 dlm ekmek
1 ceviz
öğlen
1 patlıcan dolma
4 sarma
yoğurt
ara
1 ıspanaklı gül böreği
akşam
ton balıklı salata
yoğurt
ara
1 şeftali
20 dk yürüyüş
mrb koç,geçmiş olsun kuzenin için..menümü beğenmene sevindimm...
kızlar selamlar günlük raporumu veremde kaçayım aşkı memnu beni bekler
dünki 1 günlük aradan sonra tekrardan ramp a ve slim packe gene başladım ve yaptım,üzerine banyomuda yaptım.
ya ben tartılmaya korkar oldum kendimi sanki şiş şiş hissediyorum reglimde yeni bitti oysaki
hergün maydonoz suyu sirkeli su ve 1 fincanda yeşil çay içiyorum ee yediklerimede dikkat ediorum eee yaptığım spor zaten ortada buna rağmen vermessem yandım,acillllllllll 10 gün içinde 2 kilo daha gitmesi gerek
ulerk nasıl giidyoo bebek?umarımm barışmışsındırr bebekle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?