50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

waterimmmmmmmmmmmmmmm ben geldim ama pack yapmadim sonra yapayim yahuuuuu canim spor arkadasim benimm

@NUTCASE yok canim slim in 6 ramp it up ve de pack yapiyoruz:)

kız yesa atlarmıyım hiç ayıpsınsempatiksalakcinni dumble var bende onla yapıom oraları çalıştırıom yani kollarıdaa

biliom kuzum benim anammm gelmis de aciklama yapmis bi de bana yirim hehhe:)

yesaa ben bıtırdım pack yapacakmıyız
herkes dizi izliyor galiba bende sporlarımı yazayım
ramp it up
pack yaptım

afferin kuzum yaw valla bravo ben de yazayim

1-ramp it up

pack yapinca bi daha yazarim heheh:)

menumu yazmaya useniorum unuttumda cogunu su askı memnuya bakarken..zaten kocunda cokta tınıydı..:) yarın bakalım ne olcak saplarla yesilcay karısımı iciorum

waterimmmmmmmmmmmmmmm ben geldim ama pack yapmadim sonra yapayim yahuuuuu canim spor arkadasim benimm

@NUTCASE yok canim slim in 6 ramp it up ve de pack yapiyoruz:)

canım benım yaa sen olmasan bende yapamazdım ınan packın zaten son 2 dakıkasını yapamadım ıkımızede gecmıs olsun ama bu ramp it up benı cok zorlamadı kaydirigubbakcemile3 daha zor bırsey beklıyordum

@waterim spiderim yaaa ramp it up iyidir gercekten de pack yapmadim ben daha ama yaparim yaw eger ben yapmaya gidiyom gibi bi yazi gormessen hadi kalk git yap falan de emi bana:)))

yesaaa orlardaysan cabuk packını yap hadı kalk oo ben yaptım sen hala beklıyorsun bende dusa gıdıyrm cok gerdı bı dızı benı bıraz kendıme geleyım

canimm yaaa var yaa hic kalkasim yok da sirf senin guzel hatirin icin offf offf 11 dk demi yaa hemencik gecer hadi kactim ben

mrbbb herese,,ay bu internet bugün sürekli gidip geldiiiii,beni kabız etti....tam bişeyelr yazzıyorummmm tak giidiyooooo..........her sabah uyanınca sıcağa yakın ılık suya limon sıkıp içrseniz yağ yakmanıza yardım ediyomuşşşşşşşş......

melabaaaaaaaaaaaaaaaaa

nesmecim ben sabah kalkar kalmaz ac karnina neler neler icmistim gercekten faydasi var ilik suya limon olur elmasirkesi bal sicak su olur ne biliyim oda sicakliginda su bile olur

waterimmmmmmmmmmmmmm

yaptim da geldim valla

1-ramp it up

2-pack:)

yememe dikkat etmedigim icin kilom oynamiyor bi de kas da yapmis olabilirim kas agir geliyor ya heheh:)) ama sonucta vucudum sikilasir degil mi insallah:) bi de bacaklarim hala igrenc hala igrenc yaww ozellikle ust bacak

ayyy kizlar aski memnu simdi bitti helal olsun guzel bir son oldu yani hakettiler kimbilir ne kadar reting kirdilar once bogdu beni baslayinca ama soradan sonu cok heyecanli ve huzunlu bitti:ecrin_bebek:

ay kizlar yengemlerdeyim yengemlerin pc italyan mali oldugundan noktali harfler yok ben en iiisi askimin aldigi turk mali pcme gecemmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kızlar bugun pek kalamıcam uyumam lazım erkenden gene yürüyüşe çıkcam inş hem bugün çok yoruldum tam 130 dk yürüdüm galiba kaydirigubbakcemile2 inş atarım şu kiloları yaa deli oluorum kendime biran önce geçsin şu bir ay nese kızlar görüşürüz yarınnnnn herkese ii geceler çıtırlarrrrrropuyorumnanaktan

iyi geceleeer kızlaar

ne var ne yok son gelişmeler nelerrr:1rolleyes:
ayy çok yorgunumm 3 gün çocuk baktımmmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…