50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyyyyyyyyyyyyy yasemncigim yaaaaaaaaaaaaaa seni gormek cok guzel valla tam ben de kacar canlarim yaziyordum ki seni gordum bi mesaj yazayim da kacayim dedim:)) hep ayni canim bi sen yoksun umarim hersey iyidir sen iyisindir halin keyfin keyfinin kahyasi iyidir :)) hadi operim al yanaktan:)

oyyy gidiyormusuunn :gitme:
iyiyim canım nolsun iştee :)) bi bakayım dedim foruma bende öptüm kuzuşummmŞeniz

iyi geceleer tatlışımopuyorumnanaktan
3 gündür misafirim vardı bugün gittiler sersem gibiyim şu anda bide regli oldum buraya yazarken bile zorlanıyorum:1shok:

ay aynen benimkiler sadece akşam yemeğine geldiler ama erkenden regl oldum bu bitki çaylarından herhalde, ben iyiyiö gerçi karpuz yedim iyi geldi, enerji verdi:)

çok yorgunsun yat dinlen kuzum.

ay aynen benimkiler sadece akşam yemeğine geldiler ama erkenden regl oldum bu bitki çaylarından herhalde, ben iyiyiö gerçi karpuz yedim iyi geldi, enerji verdi:)

çok yorgunsun yat dinlen kuzum.

reglinin etkisi canım bide kafam bişeye takıldı CADIARZU( misafirlerle alakalı )bilmiyorumkismile
o yüzden
yarına kendime gelirim heraldeyerimseniben
evdede karpuz varda kesmedim daha bayılıyorum şu karpuzaopuyorumnanaktan
allahtan ağrım sızım yok sempatiksalakcinni

hımmm anladım canım, yarına geçer tabi, ben de çok özenerek bir sofra hazırladım bugün dünya mutfağından yemekler falan, misafir de mırın kırıncı çocuk gib bir tip çıktı ilk defa geldi bize arkadaşımın yeni kız arkadaşı sevmedim yani, bir daha da gelirse makarna yaparım ancak

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yok yaa inanamıyorum böyle tiplere
ben bidaha kabul etmem bilee:dilcikar: o kadar özenmişin miss gibi yemekler hazırlamışın mıy mıy mıy:sm_confused:
evet e güzeli makarnaaa:jeyyar:

ay bir eline sağlık demedi ya mal hatun, konuşmayı bilmiyor öle oturdu sap sap, sıkılmış tavırlar falan. bu arkadaşım da böyle salak salak kızları buluyor sonra anlaşamayıp ayrılıyor. iyi ki tatlı falan yapmamışım

bu arada yaseminim anchusa, spatz, peppermint ve ben buluştuk geçen gün, pepperla anchusanın profillerinde resimlerimiz var

@NUTCASE yok canim slim in 6 ramp it up ve de pack yapiyoruz:)
Napıyonuz diye yazdım bekledim kimse cevap vermedi ben de hiç yapmadım he he heeesempatiksalakcinni. Yok ondan değil, yine gittim odaya, baktım halı tozluydu, olsun Mehmet abimin ayakta yapılan hareketlerini yapayım dedim sonra aklıma geldi 5 saattir bir şey yememiştim sanırım. Arada bir şeyler atıştırmıştım ama meyve falan gibi düzgün bir şey yememiştim. Şu meyve yeme alışkanlığını kazanırsam daha iyi olacam ya. Artık yarın sizle birlikte spor yapmaya çalışırım kusura bakmayın. Halıyı da süpüreyimsempatiksalakcinni.
Böyle sıkılgan tiplere de baylırım. Hep öf püf falan, ıyyyyy:1closedeyes:.
Belki midesi kaldırmıyordur değişik yemekler yaptıysan diyeceğim ama ben bile bu hassas midemle kendimi zorlayıp öğüre öğüre yiyorum sevmediğim yemekleri. En azından bir "kusura bakma benim midem bunu kaldıramıyor da" falan deseydi:sm_confused:.

Son düzenleme:

bu arada yaseminim anchusa, spatz, peppermint ve ben buluştuk geçen gün, pepperla anchusanın profillerinde resimlerimiz var

yaa canım kusura bakmaa geç yazdım bilmiyorumkismile
bazı erkekler görmek istedikleri şeyleri görüyorlar kızlarda sonra uykudan uyanıyorlar ama çok geç oluyoookaydirigubbakcemile3
helede sofrada böylee soğukluklar iştah kapatıyor:bbo:
evet tatlı ve geceki yemek sana kilo olarak geri dönebilirdi iyiki yapmamışsın:teselli:

canım peperın profilinden baktım resimlere haberim vardıı hatta kıskandım bile demiştim siz buluşmaya giderkenaklinialirimsmile
ama yorum yapmadım daha :1closedeyes: yarını bekliyeyim dedim:1rolleyes:

iyi geceler canım iyi drsler :1hug:

selam tatlışşş

bende gözümle yerim boğarım en sonunda lafımı da söyler işime bakarım :icecream:
ben kimseye yapmıyorum kimseyede yaptırmam:dilcikar:
sağolsun kayınvalidem aynen şöyle der fenaa değilllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dilcikar:

O zaman ona da "fena değil" kıvamında yemekler yapmak lazım. Ay ben gelinlere iyi örnek olmuyorum galiba. En iyisi sen onun yemeklerini acayip öv o zaman belki farkeder.

Beni de gaza getirin de yarın spor yapayımguclubacismile.

gunaydınnn...dunku final stresinden sonra yeni hafta tartı ve koc heycanı sardı:))hadi bakalım bu kocsuzlukta neler yapmısız cıkacak ortaya:))

gunaydınnn...dunku final stresinden sonra yeni hafta tartı ve koc heycanı sardı:))hadi bakalım bu kocsuzlukta neler yapmısız cıkacak ortaya:))

Bu koçsuzluk verdiğim gr.ları geri verdiği gibi vereceklerimi de verdirmedi berbat sonuçlarrrr,
p.tesi cumadan sonra 400 gr vermiş görünüyordum hepsi gitmiş hepssiii :2:şuanda çok fenaaa hepsi gitmişş:gitme:

Canlar günaydınnnnn....

Lachesis bazı insan kendine misafir olarak verilen değeri göremiyor malesef kendileri ve istekleri ile o kadar haşır neşirler ki böyle olması normal tabi...

Valla iyi ki tatlı yapmadın hepsini sen yerdin amanınnnnnn sempatiksalakcinni

günaydın... diyetim sıkıntıya girmeye başladı arkadaşlar.... eşim destek yerine köstek oluyor......gündüz hadi idare ediyorum ama akşamları yok ekmek yemiyorsun yok yiyeceksin yok hasta olacaksın miden küçülecek illaki deyip yiyem konusunda zorluyor..... buna rağmen hala 62 kiloyum..... yani koca bi haftada anca 500 gr. verebildim.... artık vermeyi geçtim almasam bari......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…