50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yedim ben önceden acıkmıştım de bari ...

gunaydin;

lachesis
noollduu ?

sayfalari bayag da okudum ama onu kacirmisim ..

azulos kuzenine gecmis olsun canim, uzulduk... sonra musait oldugun hafta yine kocluk yaparsin bize, olsun.

yesa kizmadik cnm, aaa, sen boyle alinmazdin kuzumm, niye bana alindin; azulosa da sikayet etmissin beni "bana kizdilar " diyeee

babymom nutcase seneryo dun 80-90 sayfalik bi word sayfasi olarak e-maille geldi elime,
diziyi normalde izlemem; ama meraktan sonuna baktim, aksam tvde de sonuna baktim; bire-birdi. ama sunu farkettim behlul hic iyi rol yapamiyor, bihter kizimiz iyi rol yapiyor ama;
cunku seneryoda senarist biseyler yazmis konusma aralarina; "sunu dercesine bakar, ya da sunu dusunerek susar" falan; behlul o duygulari verememis; ozellike en son mezarlik sahnesinde ki rolu kotuydu.
nebahat cehre de yuzunun yarisina felc gelmis, igneyle ayakta duruyor ; bunu oynamaliydi ama o da felcliyi tam yapamamis sanki.

benim yorumlarim bunlar.
diziyi bastan izlemedim; behlul mu bihteri bastan cikardi, yoksa bihter mi behlulu bilmiyorum; ama eger behlul kizi kandirip ortada biraktiysa yazik oldu kiza. uzuldumm..

ha bir de seneryoda sey vardi, en son nihal babasiyla bahcede otururken "kendimi su agac kadar yasli hissediyorum" dedigi yerde saclarini kisacik kestirmis olmaliydi; sanirim kiyamamis saclarina kestirmemis.

neyse bu kadar ask-i memnu yeterr

nesmekaya canim; lachesis ben ve anchusanin oldugu fotoyu yorumlamissin " en zayif anchusa, sonra da lachesis" demissin; ugrasmasaydin cnm boyle direkt en kilolu pepper deseydin (sinif siniff )) saka bi yana olsunlar varsinlar; arkadaslarimin zayif olmalarindan memnun olurummm
bir de lachesisle beni benzetmissin;
cnm saclarimizin uzunlugu duz olusu ayni, renkleri de neredeyse ayni. bu yuzden benzetmis olabilirsin; ama kas-goz-agiz burun farkli; bir de lachesis benden daha uzun, daha zayif, daha kucuk )

sensewitch kilonu korudun mu cnm bu haftaaa

gelelim dun aksam yedigime, yaptigima

aksam,
1 tabak yagsiz makarna (haslanmis)
bir parca sucuk

ara
2 fincan elma-limon cayi

ara
2 kayisi, 1 nektarin, yarim muz

-- bu aralar hasta olacak gibiyim, meyveyi bol yiyorum o yuzden

spor
1 saat 10 dk. ebru salli ile pilates dvd2

gegelim kilo bildirimine
dun hic tuvalete gidemedigim icin bu sabah fazla ciktim tartida, kilo bildirimini yarin sabah yapicamm

Oy pepperim beni de düşünürmüşşşş :)

46.3 üm canım 100 gr. gitmiş korudum sayılır :) Zorlaaaa (bu hafta malum haftamdı da... saldırmamak için zor tuttum kendimi yemeklere sempatiksalakcinni )

Dün ben de izledim aşk ı memnuyu Bihter iyi rol yapıyo iyice alıştı ama mezarlık cidden olmamıştı Behlül iyi rol yapamamıştı biraz havada kaldı

Bi de Deniz Hanımla evi kapattılar falan gittiler ne biliyim final sahnesi olmadı sanki oturmadı diziye

Bu tabi bizim düşüncelerimiz reytingi alan aldı satan sattı :)

Yedim ben önceden acıkmıştım de bari ...

keşke canım ama işte ne yediğimi biliyor... günlük menumü...sabahtan evden çıkmadan hazırlıyorum oda görüyor.... o yüzden böyle birşey söyleyemiyorum.....

birde bu RAMP IT ' i nerden indiriyorsunuz... bi bakayım yapabileceğim gibiyle kızımdan vakit kalırsa yaparıboshayallersmile

AŞKI memnu bence bihterin çok güzel rol yaptığını düşünüyorum..... hareketler mimikler yüz ifadesi gerçekten yaşıyormuş gibiydi o anı.... ama behlül tam bi vasattı herkesin dediği gibi o mezarlık sahnesi çok yapaydı sakallar hele hiç olmamıştı.... birde aslında bihterin elinden silahı alabilirdi orasıda biraz tam türk filmi havasındaydı...... final konusunuda katılıyorum...... yeni ev sözü geçti vs.. ama o evi göstermediler herkesin akıbeti ne oldu belli değil... matmazelle adnan evleniyormu ne oluyor vs. bellli değil....ama yinede bakalım hangi diziye bakacağız... iyiydi beeee:)))))

yok ya yemekler çok hafifti, öyle garip bişey de yoktu çünkü ben de herşeyi yiyemediğimden ona göre yaptım. ay neyse unutmuştum ben onu:)

ehehe ben tatlı getirirler nasıl olsa yaptığım bana kalmaz diye yapmamıştım, getirmediler:) neyse ki evde dondurma vardı zaten ona fazla bile

çekingenliğinden değilse komikti yani hali şimdi pek umursamıyorum:)

gunaydin kızlarzemuszemus

Lachesis'im en sevmediğim misafir tipi o. çok korkarım öyle uyumsuz biri olmaktan. boşver, dediğin gibi bi daha gelirse makarna yaparsın...

Peppermint'im gunaydinnnnopuyorumnanaktan bence de behlul iyi rol yapamadı hiç. zaten önceden bi ağlama sahnesinde o kadar kötü rol yapmış, beni o kadar güldürmüştü ki...

kızlar, ben bu sabah 53.4 çıktım. dünden iyiyim ama geçen haftaya göre 200 gr almışım.
ama dun akşam spor salonunda tartıldım,(ki esofmanım vardı üstümde, ve akşamdı) 53 çıktım.benim tartım ağır mı tartıyor ki?olsun benim hedefim kendi tartımda 51 olmak. belki o zaman gerçekte 50 filan olurum. ayy ne güzel minicik olurumkaydirigubbakcemile3

gunaydin;

lachesis
noollduu ?

sayfalari bayag da okudum ama onu kacirmisim ..

canım dün çok yakın bir arkadaşım yeni kız arkadaşını getirdi tanıştırmaya akşam yemeğine, ben de tanımadığım biri olduğundan baya özendim yemeklere, öyle çok değil ama farklı yemekler yaptım yani. neyse bu kızımız utangaçlığında mı bilmiyorum pek sinir bozucuydu. eşim ve arkadaşım bayıldılar yemeğe sürekli iltifatlar falan bundan hiç ses çıkmıyor. nachos vardı normalde acılı yapmıştım o yemez diye ona acısız yaptım, tadına bile bakmadı akannehir arkadaşım niye yemiyorsun deyince, sen benim hiç cips yediğimi gördün mü falan dedi, rejim falan mı yapıyorsun dedim ona mı bozuldu bilmem ki, biraz hafif balık etliydi çünkü. yok ülserim var dedi, gün boyu sigara içti ülseri olan insan. ülserle alakası yok bence yememesini onu etkiliycek bişey değildi çünkü.
çekindi mi ne oldu anlamadım ki, çatal bıçak bile kullanamadı yemeği yemesi baya uzun sürdü.

surat astı bir de, bu sıkılmasın diye tabu oynayalım okey oynayalım filan dedik, oyun sevmem, film izleyelim dedik burnun kıvırdı erkenden de gittiler sonra arkadaşımı dürte dürte. yaşı da küçük baya. bunalımlı ergenler gibiydi işte baydı bizi:)

bence seni kıskanmıs apacık ortada..hem hamaratlıgını hem zayıflıgını hem evini hemde sana yapılan iltifatları..kapris yaparak ilgi odagı olmaya calısmıs.salla canım

günaydın canım aynen öyle makarna yapıcam sempatiksalakcinni
digital tartılar pek fark etmez, belki sabah şişkinliği falan olmuştur.

bence seni kıskanmıs apacık ortada..hem hamaratlıgını hem zayıflıgını hem evini hemde sana yapılan iltifatları..kapris yaparak ilgi odagı olmaya calısmıs.salla canım

eşim de aynısını söyledi, bu kızı hiç sevmedim sana kötü kötü bakıyordu dedi. ben fark etmedim bakışını. bilemiyorum o yüzden.

bebegi uyuttum pack yapayım azcık..videolarım acılıo

ay senin şu bebeği uyutup spor yapmalarına hastayım, ben olsa fırsat bu fırsat der uzanırdım bir yerlere spor yapmak hiç aklıma gelmezdi. helal olsun valla.

LACHESiS ben bile sinir oldum o arkadaşının kız arkadaşına.... hiç gelemem öyle tiplere..... ya onca emek verilmiş sonuçta sen geliyorsun diye hazırlık yapılmış insan bi tadına bakar yada ellerinize sağlık der..... kesin seni kıskanmış katılıyorum arkadaşlara....

BABYBıM bekle beni bende geliyorum PACK yapmaya..... zaten senin yanında olsam ben kilomu kalır bende ya:))))

ayni seyleri soyleyecektim.
lachesiscigim, aynen apacik kiskanmisss..

kıskanması çok saçma ama, onun için o kadar özendiğim belli arkadaşım sürekli geliyor yabancı değil sonuçta. bak bana değer vermişler diye sevinmesi lazım aslında, neyse çocuk işte. eski kız arkadaşı ne kadar iyiydi mesela, bizim eşşek oğlan kaçırdı elinden o kızı çoluk çocuğa kaldı

canım belki kıskanmasının sebebi bu olabilir kendisi o kadar becerikli. marifetli ve özenli olmadığı için senin becerinide kıskanmış olabilira.s

dimi ya bak gaze geldim koş canım babymom'ı kaçırma çok hızlıdır:) ben yapamıyorum spor siz yapın, regl oldum her yerim ağrıyor, bir de donuyorum kışlıklarla geziyorum. tv8 de de ebrunun platesi başlıycak şimdi galiba evde olanlara duyurulur. canlı oluyor güzel oluyor.

canım belki kıskanmasının sebebi bu olabilir kendisi o kadar becerikli. marifetli ve özenli olmadığı için senin becerinide kıskanmış olabilira.s

bilmem daha çok beğenmemiş de burun kıvırır gibiydi ben bunun alasını yaparım peh gibi kaydirigubbakcemile3

kızlar bu bitki çayları regli falan erkene ağlıyor fark ettiniz mi zararı olur mu acaba?

senin soyledigin akli basinda insanlar icin gecerli,
akli basinda biri memnun olur..

o arkadasin icin de hayirlisi olsun canim, sen yine de olumsuz yorum yapma kiz arkadasi ile ilgili, kendisi gorsun dogruyu yanlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…