50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün ofisimi değiştirdim masanın yeri baktığım yer değişti. İyi geleceğini düşündüm ama bu kadar değil...

Valla aynı yere bak bak insanın ruhu daralıyormuş yaa ....

Şimdi tam süper oldu

Görüntüden sıkılanlar şimdi değiştirme zamanı hadi bakiiimmmm kaydirigubbakcemile3

yahu canlarim benim bu aralar yumurtlama gunlerim sanirim.
ama ayni regl belirtileri gosteriyorum,
kasigim agriyor; karnim siss, odem var heryerimde... ilginc..

olumuymus ki boylee

yılda iki kere falan bende değiştiririm odada 4 erkek 1 ben çalışıyorum (bir tanesi de sevgilim) nazım geçiyo nereye istersem oraya geçiyorum:dance:

senin soyledigin akli basinda insanlar icin gecerli,
akli basinda biri memnun olur..

o arkadasin icin de hayirlisi olsun canim, sen yine de olumsuz yorum yapma kiz arkadasi ile ilgili, kendisi gorsun dogruyu yanlisi

yok yapmadım, sevdin mi dedi, sevdim dedim, ona karşı bir kötülüğünü görmeden karışmam zaten ben ama onu kullandığını falan fark edersem uyarırım.

olumuymus ki boylee

üşüttün mü acaba, normalde pek böyle olmaz aslında. yani ben de olmuyor.

yılda iki kere falan bende değiştiririm odada 4 erkek 1 ben çalışıyorum (bir tanesi de sevgilim) nazım geçiyo nereye istersem oraya geçiyorum:dance:

ooo iyiymişşş, inana enerji geliyo valla harekette bereket var derler doğru vallahi...

Gözü gönlü açılıyo insanın yahuuuu sempatiksalakcinni

bizim oyle bi sansimiz yokk..
masa duzeni bozulamaz.. sirket kurallari ;-))

amanın o zaman masa üstünü değiştirmek lazım :)

aa evet bu iyi fikir,

slim in 6'nın karın için olanı galiba canım.

hmm anladim cnm sagoll
günaydın kızlar..

54,2 800gr vermişim :lepi:

bravooo, tebriklerrr

ay senin şu bebeği uyutup spor yapmalarına hastayım, ben olsa fırsat bu fırsat der uzanırdım bir yerlere spor yapmak hiç aklıma gelmezdi. helal olsun valla.

uyanıkken fırsat vermioki mızıklıo kıskanıo:) bide o uyurken ya evi topluycam ya spor , spor cazip gelio canım:)) persembe tr ye geliorum hiç olmazsa 55 olayım duz hesap ozamana..

BABYBİM bekle beni bende geliyorum PACK yapmaya..... zaten senin yanında olsam ben kilomu kalır bende ya:))))

sen o kocayı bırak bana gel..bak nası tıg yapıorum seni ...bence zayıflamanı kıskanmaya basladı ondan..

dedigin gibi cocuk ve hazımsız..sevgilisiyle samimiyetinide kıskanmıstır..

PACK ne kizlarr??

slim in 6da karın egzersizi 10dklık
http://www.*****************/showthread.php?t=11075 link bu canım

olumuymus ki boylee

odem olmuyo ama kasık batması oluyo bende..bence bi detox yap canım 1 gunde olsa..kayısıyı siz pek tutmadınız ama cok isime yaradı benim..almadımda geri hatta vermem hızlandı. ayda 1 -1gun yapıcam 2.gun bayıyo

olumuymus ki boylee

canım benim aynı anlattığın gibi olur yumurtlama günlerim. kasığım ağrır, karnım şişer. o yüzdendir merak etme yani...

bizim oyle bi sansimiz yokk..
masa duzeni bozulamaz.. sirket kurallari ;-))

bizim de öyle. sabit...
ama ben memnunum yerimden. sırtımı cama vermişim. öyle ortalık yerde oturmayı hiç sevmem...

günaydın kızlar..

54,2 800gr vermişim :lepi:

tebrik ederim kuzucum. düğün yaklaştıkça hızlanıyor kilo vermen dimi:lepi:

slim in 6'nın karın için olanı galiba canım.

evet karın için olan slim in 6 kızlar. benim gibi karın problemi olanlar için süper bir video.
10 dk da cayır cayır yakıyo karın kaslarını, deli gibi terletiyor.

menum

uyanınca 3 kiraz 1 bardak su

kahvaltı: 1 etimek form,1 domates,1 salatalık,1 haslanmıs yumurta,dereotu,maydonoz (peynir unutmusum yazarken anladım)- yesil cay 2 bardak..yani sallama copunun ustune tekrar sıcak su dokuyorum iciorum

ara:biraz kiraz , 1 kayısı,1 fincan su

oglen: 1 tabak bulgurlu ot yemegi, ufak bir parca fırında tavuk kanat , yarım salatalık-yarım domates sogus- yine 2 bardak yesil cay

sporlarım: tibet 7li,start it up,pack,callan karın ve platesten bi kac egzersiz..ben ozellikle karın calısıorum sezeryan gobegimi duzeltmek toplamak icin

Allahım ya bu laftan sözden anlamayan duyuduğu her lafa inanan kullardan uzak eyle bizi sinir oldum bi personele ya allahım bu insanlar nasıl işe alınıyo bi de saftirik evlenip evine bakacak nasıl olacaksa, güya cumartesilerini yemişimmmm maaşlarını cumartesi de çalışıyomuş gibi alıyorlar yıllık izinleri cumartesiye gelince yok efendim cumartesilerini yiyomuşum ama suç müdür yrd.cısında yanlış bilgi veriyo sinir mideme vurdu valla, 3 senedir aynı işte çalış sen sonra tut bu cümleyi kur bana saygısız şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…