50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi limonlu yeşil çay içimde sakinleşeyim midem çok fena oldu zaten kilo veremedim bu hafta çok sinirliyim kendime, yağmur yağış 2 gündür yürüyüşte yapamıyorum
üşüttüm herhalde karnım şiş gaz var, üşüyorumdaa off off

Son düzenleme:

papatyada sakinlestirir canım hemde gazını rahatlatır varsa iç derim

derin derin nefes al ver burnundan...

Gülümsemeye çalış inan iyi gelecek olumunekankayizsmile

canim sen bilgi-islemci degil miydin?
personel'e de mi sen bakiyorsun??

selam kızlarr,

bugün çok yoğunum yarın memlkete(balıkesire) gideceğim 2 haftalığına.sonra eşim gelecek oraya 1 hafta tatile gideceğiz. ve bugü memleketten misafirim gelecek.yarın burda sınava girecek,yarın beraber döneceğiz.çok işim var çook.temizlik ,yemek, bavul hazırlama....

bu arada 500 gram vermişim.kilo bildirimini lacheis e mi yapıyorduk? ama regliyim ve daha şişkinliğim var.bitince inşalah tatrıda oynama olur.dönünve inşallah 56 falan ile gelirim okullar açılıncaya kadar 53 e inip, ramazandan sonra 50 e düşerim.

teşekkürler kızlar iyi ki varsınız. midemde küçülme oldu.daha az yiyorum.bundan sonra daha fazla kilo vereceğime inanıyorum.

kimseler yok bugun..herkeste cuma durgunlugumu yorgunlugumu

aynen yaa ole bır durgunluk varkı bende ıcım sıkılıyor hıcbırsey yapmak ıstemıyrm haftaya yola cıkacagm evin temızlenmesı gerekıyor bavul hazırlanmalı ama canım bısey ıstemıyor sureklı ertelyrm bende bır markete gıdeyımde meyve falan alayım canımın sıkıntısı gecer belkı belkı bırrazda cıslı seylerden alırım kaydirigubbakcemile3 bırazcık kacamak yapayım ama artık cıkolata reyonundan hıc alısverıs yapmayınca hıcbırsey almak istemıyrm boyle kacamagında tadı cıkmıyor

kimseler yok bugun..herkeste cuma durgunlugumu yorgunlugumu

öyle herhalde ara ara girip bakıyorum kimse bişi yazmamış oluyo
bugün Personel iyice azdı iyice yok efendim 180 günde bir yıllık izin hakkı doğarmışta bilmem neymiş, yaz geldi kaçmak için bire bin katıp duruyolar nasıl islah etcem ben bunları, (mrd. yrd.sından çok yüz buldular çokkk) hadi hadi genelgeyle çıkın karşıma diyip dah dahliyorum yoruldum yaww

Bu kadar hak hukuk biliyorlarsa yasal prosedür başlatsınlar madem cıkcıkcık...

Öyle ortaya konuşmakla olmuyo ... sempatiksalakcinni

merhaba kızlar senağlama sabah tartıda 63.7 geldim yaaa birde karnım ağrıdı regl olcam şişkinlik var aslında ama tartıda bole gösterince çok üzüldüm çünkü bu hafta çok sıkı yedim kaçamağım pek olmadı spormuda yaptım her gün acep regl olcam diemi böle çıktıki:gitme:senağlama

canim ac is kanunundan ilgili maddeyi goster..

soyle;
4857 sayili is kanunu madde 53 u acin okuyun de,
buna gore " ise basladigi gunden itibaren, dneme suresi dahil en az 1 yil calisana yillik izin verilir" dee.

ben mali musavirim cnm, soylemis miydim bilmiyorum

al al..bende cıkcam azcık meyve salatalık neyin alayım:)) evde domates salatalık olmayınca hiçbisey yokmus gibi gelio:))cikolataya okadar asık bir insanımkiii ama kilo verme askı agır bastıgından agzıma surmuyorum enson gecen ctesi ikindide magnum yemiştim aksamda yemek yememistim:))double cikolataydı teki yemek yerine gecerdi:))

cnm ben de ayni
az yedigim ve spor yaptigim bi 10 gunun sonunda bugun 55,2 ciktim,
ama senin gibi benim de karnim sis, dun tuvalete de gidememistim;

bir de dun aksam spor yaptigimdan kas siskinligi de olabilir.

ben bildirimimi yarin sabah yapmaya karar verdim;
bugun ku olumsuz etkenler ortadan kalkarsa yarin tartida normale donebilirim diye umuyorum

kizlar ben cok yorgun ve uykusuzum yaa,
her aksam isten eve git,
yemek hazirla,
ye, kaldir
meyve hazirla, cay yap
1 saat spo
esinle ilgilen

off 12.30 da uyu; 6 da kalk.

:-(((

bittimmm

cnm ben bu hafta başka tartılmak istemiorum morelim bozuluo hemen reglim bitsin ozaman kiloma bakcam oluyum bitim bi bakalım nese bu hafta kilo bildirimi yapmıcam çünkü iki gündür şiş karnım yarında geçiceni sanmıorum ben reglim yaklaştı çünkü inş reglim bitince kiloları atarım üzerimdenopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…