Bi limonlu yeşil çay içimde sakinleşeyim midem çok fena oldu zaten kilo veremedim bu hafta çok sinirliyim kendime, yağmur yağış 2 gündür yürüyüşte yapamıyorum
üşüttüm herhalde karnım şiş gaz var, üşüyorumdaa off off
Bi limonlu yeşil çay içimde sakinleşeyim midem çok fena oldu zaten kilo veremedim bu hafta çok sinirliyim kendime, yağmur yağış 2 gündür yürüyüşte yapamıyorum
üşüttüm herhalde karnım şiş gaz var, üşüyorumdaa off off
papatyada sakinlestirir canım hemde gazını rahatlatır varsa iç derim
derin derin nefes al ver burnundan...
Gülümsemeye çalış inan iyi gelecek olumunekankayizsmile
papatyada sakinlestirir canım hemde gazını rahatlatır varsa iç derim
Allahım ya bu laftan sözden anlamayan duyuduğu her lafa inanan kullardan uzak eyle bizisinir oldum bi personele ya allahım bu insanlar nasıl işe alınıyo bi de saftirik evlenip evine bakacak nasıl olacaksa, güya cumartesilerini yemişimmmm maaşlarını cumartesi de çalışıyomuş gibi alıyorlar yıllık izinleri cumartesiye gelince yok efendim cumartesilerini yiyomuşum ama suç müdür yrd.cısında yanlış bilgi veriyo sinir mideme vurdu valla, 3 senedir aynı işte çalış sen sonra tut bu cümleyi kur bana saygısız şey
canim sen bilgi-islemci degil miydin?
personel'e de mi sen bakiyorsun??
Şey yapsam limonlu yeşil çayımın içine papatya da atsam nolurki iyi gelmezmi?
kimseler yok bugun..herkeste cuma durgunlugumu yorgunlugumu
kimseler yok bugun..herkeste cuma durgunlugumu yorgunlugumu
öyle herhalde ara ara girip bakıyorum kimse bişi yazmamış oluyo
bugün Personel iyice azdı iyice yok efendim 180 günde bir yıllık izin hakkı doğarmışta bilmem neymiş, yaz geldi kaçmak için bire bin katıp duruyolar nasıl islah etcem ben bunları, (mrd. yrd.sından çok yüz buldular çokkk) hadi hadi genelgeyle çıkın karşıma diyip dah dahliyorum yoruldum yaww
öyle herhalde ara ara girip bakıyorum kimse bişi yazmamış oluyo
bugün Personel iyice azdı iyice yok efendim 180 günde bir yıllık izin hakkı doğarmışta bilmem neymiş, yaz geldi kaçmak için bire bin katıp duruyolar nasıl islah etcem ben bunları, (mrd. yrd.sından çok yüz buldular çokkk) hadi hadi genelgeyle çıkın karşıma diyip dah dahliyorum yoruldum yaww
aynen yaa ole bır durgunluk varkı bende ıcım sıkılıyor hıcbırsey yapmak ıstemıyrm haftaya yola cıkacagm evin temızlenmesı gerekıyor bavul hazırlanmalı ama canım bısey ıstemıyor sureklı ertelyrm bende bır markete gıdeyımde meyve falan alayım canımın sıkıntısı gecer belkı belkı bırrazda cıslı seylerden alırım kaydirigubbakcemile3 bırazcık kacamak yapayım ama artık cıkolata reyonundan hıc alısverıs yapmayınca hıcbırsey almak istemıyrm boyle kacamagında tadı cıkmıyor
merhaba kızlar senağlama sabah tartıda 63.7 geldim yaaa birde karnım ağrıdı regl olcam şişkinlik var aslında ama tartıda bole gösterince çok üzüldüm çünkü bu hafta çok sıkı yedim kaçamağım pek olmadı spormuda yaptım her gün acep regl olcam diemi böle çıktıki:gitme:senağlama
cnm ben de ayni
az yedigim ve spor yaptigim bi 10 gunun sonunda bugun 55,2 ciktim,
ama senin gibi benim de karnim sis, dun tuvalete de gidememistim;
bir de dun aksam spor yaptigimdan kas siskinligi de olabilir.
ben bildirimimi yarin sabah yapmaya karar verdim;
bugun ku olumsuz etkenler ortadan kalkarsa yarin tartida normale donebilirim diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?