50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:teytey: yaa diğim ben benim mali müşavir arkadaşım var diye,
Bilmiyodum memnunda oldumsositososito
yaz güneşi vurdu bunların kafalarına zaten aynen dediğin gibi yaptım iş kanunun ilgili maddesini açtım yok öyle bişi tamam dedi ben bulayım getiririm sana:1shok: gözlerim pörtledi resmen

oyle yap cnm,
reglin bitince tartil;

moralini de bozma,
kadinlar kilolarina gore 1-2,5 kg arasi su tutarlarmis regl doneminde.
adacayi falan ic.
bir de dogadan relax cay bayag iyi geliyor bu donemde.

pepper gece spor yapınca kas siskinliginden yuksek cıkıosun ertesi gun spor yapma ve yatmadan kiraz sapı kaynat iç vucudundai odemi atıo..ben hergece iciorum ve gece tartılıorum sabahla en az 500gr fark edio o odem

oyle de canimmm :roflol:

genelde iscilerle ugrasmak zordur, anlatamazsin;

bizim merkezde problem olmaz ama fabrikasi da var sirketin; ordaki mali isler sefinin cok basi agriyormus, iscilere dert anlatmak zor, bordrolara, izinlere herseye itiraz ediyorlar.
halbu ki kurumsal bi sirkette kanuna aykiri bi islem olmaz, buna guvenmeleri lazim ama
gel de anlattt

pepper gece spor yapınca kas siskinliginden yuksek cıkıosun ertesi gun spor yapma ve yatmadan kiraz sapı kaynat iç vucudundai odemi atıo..ben hergece iciorum ve gece tartılıorum sabahla en az 500gr fark edio o odem

evet cnm,
kaslarda laktif asit mi ne birikiyomus spor yapinca, ben de simdi mecburen sporumu gece gec saatte yapiyorum, dusun 11-11 bucukda sporum bitiyo sabah 6 da tartiliyorum,
onun etkisi olumsuz oluyo,

kiraz sapi alayim da kaynatayim cnm,
sporu da aksam erken yapip, sbaha da bira gec tartilayim bakalim, sonuc ne olacak

bizde resmi bi kurumda büyük bi şirketin taşeron elemanlarıyız dediğin gibi bu tür şeyler olmaz bunun Mali müşaviri İK sı var Personel birimi var sonuçta onlardan aldığım bilgiyi uyguluyorum ben burda valla işimin en sıkıntılı tarafı Personel tarafı:Saruboceq:

TARTILMAK

• Kilo tartımları sabah aç karnına alınmalıdır.
• Aynı saatlerde tartım yapılmalıdır.
• Hafif kıyafetlerle veya çıplak tarım gerçek ağırlığı göstermektedir
• Aynı tartıda tartılmaya özen gösterilmelidir.
• Evde kullanılan tartılar belli aralıklarda servise gönderilip kalibrasyonları yapılmalıdır.
• Menstürasyon, seyahat, kabızlık, ishal veya egzersiz sonrası tartımlar doğru değildir.
• Sadece kilo değil, yağ ve kas oranınızın da önemli olduğunu unutmayınız, kilo verebilirsiniz fakat bunun yağdan mı kastan mı kaybedildiği de önemlidir.
• Sürekli tartılmak kişi de psikolojik bozukluklara sebep olabilir.
• Önemli olan sadece kilo vermek değil, beslenme alışkanlıklarını uzun süreli değiştirmektir, bu yüzden amaç dengeli ve yeterli beslenme olmalı ikinci olarak kilo kaybetmek olmalıdır.
• Haftada 1 veya en fazla 2 gün sadece sabah aç karnına tartılmak yeterlidir.

sürekli tartılmak kişide psikolojik bozukluklara sebep olabilir mii
ben her sabah tartılıyorumeyvahedigeldismile

ben de her sabah tartiliyorum,
bunu degistiricem,
bir h.ici, bir h.sonu tartilicam artik

ben de her sabah tartılıyorum.
dün ağır çıktım diye bütün gün bitki çayı içip durdum,akşam da deli gibi spor yaptım. ne kadar saçma ve mantıksız bi davranış dimi:sinifsinif:

aynen oyle,
1 gun az cikiyoruz o zaman sevinip daha rahat davraniyoruz, sonra bigun cok cikiyoruz; o gun hicbisey yemiyoruz ... dengemizi bozuyoruz.

eskiden anneme kizardim, hergun tartilinir mi, haftada bir tartil diye,
simdi ben onu gectim,
sabah aksam tartiliyorum,
yarin sabah tartilicam ve birdaha ki cmr.ye ya da cumaya kadar tartilmicam
-buraya yaziyorum

(hakikaten yaziyorum )

evet canım kilon kaç oldu ne kadar verdin mesaj atarsan iyi olur. burdan karışıyor hep.

bebiş gelince ne yapcaksın:) ay kadınların işi gerçekten zor ya bir de kişisel bakıma bir sürü zaman harcıyoruz efff
çok erken kalkıyormuşsun bir de

evet yaa yok ne zamandır degil mi? tatile filan mı gitti ki?

evet canım tatile gitti diye hatırlıyorum.

1 deneme 1 çıkmış sorular yaptım moralim bozuldu, sonuçlarım çok kötü ya, bu tarih niye bu kadar karışık mafoldumben

bebiş gelince ne yapcaksın:) ay kadınların işi gerçekten zor ya bir de kişisel bakıma bir sürü zaman harcıyoruz efff
çok erken kalkıyormuşsun bir de

.

valla aynen canim;
gecen pzt aksami oturdum 45 dk epilasyon isiyle ugrastim bir de, soylemesi ayip..

gercekten kadin olmak zor,
atom karinca gibi ordan oraya kosturuyosun, dinlenmek yok.
calissan da, ogrenci de olsan; evliysen kadinsan evinle ilgili sorumluluklarina da vakit ayiracaksin illa ki..

ama boyle sikayet eder gibi olduguma bakma,
genelde bi sorunum yoki yetisiyorum islere,
ama bazi zamanlar boyle bi daraliyorummm

bebis bi olsun,
ben ona hic sikayetsiz gul gibi bakarimm, pamuklara sararim onuu (insallahh)

1 deneme 1 çıkmış sorular yaptım moralim bozuldu, sonuçlarım çok kötü ya, bu tarih niye bu kadar karışık mafoldumben

bozma moraliniii
dnemeler herzaman gercek sinavi yansitmazzz.
basarirsin sennn

sirkette ki kahvaltilardan, ogle yemeklerinden cok biktim
(aslinda cesit yok da, ben diyette olunca cok kisitlaniyorum ) hep ayni kahvalti, ayni ogle yemegi gibi oluyor.

su anda canim cok degisik seyler yemek istiyo, ama ne? bilmiyorumm :-((

cikolatali krep mesela, ayy simdi geldi aklima, cok canim cekti yaaa

sınav ne zamandı LAchesiscim?

10 temmuzda canım evlilik yıldönümüzde:)

ben evde otururken bile bunalıyorum bazen, ev işi yapmaktan çalışırken çok normal. bebek olunca insanın gözü bişey görmez tabi

kizlar opuldunuz hepinizzz..

pepper kacar))

lachesis cnm yarin sabah kilo bildirimimi yapicam cnm sana, insallahhh

tamam tatlım görüşürüz, çok öptümŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…