canim ac is kanunundan ilgili maddeyi goster..
soyle;
4857 sayili is kanunu madde 53 u acin okuyun de,
buna gore " ise basladigi gunden itibaren, dneme suresi dahil en az 1 yil calisana yillik izin verilir" dee.
ben mali musavirim cnm, soylemis miydim bilmiyorum
cnm ben bu hafta başka tartılmak istemiorum morelim bozuluo hemen reglim bitsin ozaman kiloma bakcam oluyum bitim bi bakalım nese bu hafta kilo bildirimi yapmıcam çünkü iki gündür şiş karnım yarında geçiceni sanmıorum ben reglim yaklaştı çünkü inş reglim bitince kiloları atarım üzerimdenopuyorumnanaktan
:teytey: yaa diğim ben benim mali müşavir arkadaşım var diye,
Bilmiyodum memnunda oldumsositososito
yaz güneşi vurdu bunların kafalarına zaten aynen dediğin gibi yaptım iş kanunun ilgili maddesini açtım yok öyle bişi tamam dedi ben bulayım getiririm sana:1shok: gözlerim pörtledi resmen
pepper gece spor yapınca kas siskinliginden yuksek cıkıosun ertesi gun spor yapma ve yatmadan kiraz sapı kaynat iç vucudundai odemi atıo..ben hergece iciorum ve gece tartılıorum sabahla en az 500gr fark edio o odem
oyle de canimmm :roflol:
genelde iscilerle ugrasmak zordur, anlatamazsin;
bizim merkezde problem olmaz ama fabrikasi da var sirketin; ordaki mali isler sefinin cok basi agriyormus, iscilere dert anlatmak zor, bordrolara, izinlere herseye itiraz ediyorlar.
halbu ki kurumsal bi sirkette kanuna aykiri bi islem olmaz, buna guvenmeleri lazim ama
gel de anlattt
TARTILMAK
• Kilo tartımları sabah aç karnına alınmalıdır.
• Aynı saatlerde tartım yapılmalıdır.
• Hafif kıyafetlerle veya çıplak tarım gerçek ağırlığı göstermektedir
• Aynı tartıda tartılmaya özen gösterilmelidir.
• Evde kullanılan tartılar belli aralıklarda servise gönderilip kalibrasyonları yapılmalıdır.
• Menstürasyon, seyahat, kabızlık, ishal veya egzersiz sonrası tartımlar doğru değildir.
• Sadece kilo değil, yağ ve kas oranınızın da önemli olduğunu unutmayınız, kilo verebilirsiniz fakat bunun yağdan mı kastan mı kaybedildiği de önemlidir.
• Sürekli tartılmak kişi de psikolojik bozukluklara sebep olabilir.
• Önemli olan sadece kilo vermek değil, beslenme alışkanlıklarını uzun süreli değiştirmektir, bu yüzden amaç dengeli ve yeterli beslenme olmalı ikinci olarak kilo kaybetmek olmalıdır.
• Haftada 1 veya en fazla 2 gün sadece sabah aç karnına tartılmak yeterlidir.
ben de her sabah tartiliyorum,
bunu degistiricem,
bir h.ici, bir h.sonu tartilicam artik
yahu truf nerelerde??
bu arada 500 gram vermişim.kilo bildirimini lacheis e mi yapıyorduk? ama regliyim ve daha şişkinliğim var.bitince inşalah tatrıda oynama olur.dönünve inşallah 56 falan ile gelirim okullar açılıncaya kadar 53 e inip, ramazandan sonra 50 e düşerim.
.
cnm ben de ayni
az yedigim ve spor yaptigim bi 10 gunun sonunda bugun 55,2 ciktim,
ama senin gibi benim de karnim sis, dun tuvalete de gidememistim;
bir de dun aksam spor yaptigimdan kas siskinligi de olabilir.
ben bildirimimi yarin sabah yapmaya karar verdim;
bugun ku olumsuz etkenler ortadan kalkarsa yarin tartida normale donebilirim diye umuyorum
kizlar ben cok yorgun ve uykusuzum yaa,
her aksam isten eve git,
yemek hazirla,
ye, kaldir
meyve hazirla, cay yap
1 saat spo
esinle ilgilen
off 12.30 da uyu; 6 da kalk.
:-(((
bittimmm
evet yaa yok ne zamandır degil mi? tatile filan mı gitti ki?
1 deneme 1 çıkmış sorular yaptım moralim bozuldu, sonuçlarım çok kötü ya, bu tarih niye bu kadar karışık mafoldumben
bebiş gelince ne yapcaksın:) ay kadınların işi gerçekten zor yabir de kişisel bakıma bir sürü zaman harcıyoruz efff
çok erken kalkıyormuşsun bir de
.
1 deneme 1 çıkmış sorular yaptım moralim bozuldu, sonuçlarım çok kötü ya, bu tarih niye bu kadar karışık mafoldumben
sınav ne zamandı LAchesiscim?
valla aynen canim;
gecen pzt aksami oturdum 45 dk epilasyon isiyle ugrastim bir de, soylemesi ayip..
gercekten kadin olmak zor,
atom karinca gibi ordan oraya kosturuyosun, dinlenmek yok.
calissan da, ogrenci de olsan; evliysen kadinsan evinle ilgili sorumluluklarina da vakit ayiracaksin illa ki..
ama boyle sikayet eder gibi olduguma bakma,
genelde bi sorunum yoki yetisiyorum islere,
ama bazi zamanlar boyle bi daraliyorummm
bebis bi olsun,
ben ona hic sikayetsiz gul gibi bakarimm, pamuklara sararim onuu (insallahh)
bozma moraliniii
dnemeler herzaman gercek sinavi yansitmazzz.
basarirsin sennn
kizlar opuldunuz hepinizzz..
pepper kacar))
lachesis cnm yarin sabah kilo bildirimimi yapicam cnm sana, insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?