50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ogleden sonraki menum:

ara: 3 badem 3 kuru kayısı

ikindi: etimek uzeri peynir

aksam: corba, salata,ufak parca tavuk

asagıdakileri yiycem daha yemedim:

ara: biraz kiraz

2 fincan yesil cay 1 bardak zayıflama cayı vede kiraz saplarım

vaktim olursa bikez daha pack yapmak istiorum

@NUTCASEEEEEEEEEEEEEE mesajimi aldin mi acikliyorum:)))

@babymom menun cok sahane canim ama yaptiklarin ondan da sahane valla bravo

@peppermintcigimm yok canim saka saka:))

@TRUF can 8 gunlugune ankaraya dugune gitti canlar

@slim in 6 ramp it up sende zayifla sitesinde indirilecek pack da karin videosu pek cok guzel

@LACHESISCIGIM simdi ben kahvaltidan 2 saat sonra ustumde kiyafetlerle tartildim bi onceki gun de egzersiz neyim yapmistimm 51 kilo ciktim normal kilomu 50 dedik ama belki 50den de azdir deeeemi:)) canim bu mesajimi okuyorsan beni 49.9 yazarmisin hehe:)

o zaman bugun 12den sonrakı haftanın kocunu acıklıyorummm

NUTCASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:)

bu hafta en sıkı haftalardan bırı olacakk

herkes sole bı sılkınıp kendıne gelsın bakalımm hobaaaaaaaaaaaa

Yok ne sıkısı ya. Ben yemeklerden kesmem merak etmeyin, aksine yediririmolumunekankayizsmile. Ama şınav çektirebilirim tabi, şimdiden uyarayım da.

:sinifsinif:
hemen herkes salmış ve "koçsuzluktan" demiş ya.
ama gerçekten korkunç bir hafta geçirdim. kuzenin ameliyatı, öteki kuzenin iş için yurtdışına çıkması, çalıştığım kuruma sayıştandan denetçinin gelmesi...ölesiye yorgundum eve her geldiğimde ilgilenemedim. affedin canolar.

daha rahat günlerimde, sımsıkı koçluğumda telafi edicem inşallah.

bu arada koç yok sanıp bildirim yapmayanların da gözlerinden öpüyorum. kaydirigubbakcemile3

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO nutcaseeeeeeee ne sikisi diye baslarsan yandik canim bizim grup kacamak yapmaya yer ariyor lutfen yemekten kesmem bilmem ne deme sen normal olculerde yeyin dersen cok yerler yemeyin hic bi sey dersen normal olculerde yerler valla boyleler bak hehheheh yani boleyiz ben de basta olmak uzere

@KOC OLACAK TUM ARKADASLARA DUYRULUR

lutfen ama lutfen SIKI bi hafta olsun her haftamiz CEZALAR bol olsun bagirin cagirin kizin yawwww:

Ne güzel ya, senaryodan okuyup direk karar verebiliyorsun iyi yansıtmış mı yansıtmamış mı olması gereken ifadeyi . Ben de Kıvançın oyunculuğunu hiç beğenmiyorum. İlk bölümlerinden birine 5 dakika bakmıştım eskiden, pek bir şey beceremiyordu. Bereni de yapmacık buluyorum açıkçası böyle çok "ben fettan kadınım, çok çirkefim haa siz benim gözüme bakınaklinialirimsmile" havalarında geziyordu. Ama sonra düzeltmiş olabilir, son bölümü yükleyip izleyeyim bir, merak ettim şimdi.
mehmet ozu seyrediorum yesil cay cok faydalıymıs..yag yakımı icin hergun C vitamini sartmıs.
Aaaa bir Mehmet Özcü daha buldum, çok sevindimolumunekankayizsmile. Bir de çok merak ediyorum babymom Azerbaycanda mı yaşıyor?
kızlar bu bitki çayları regli falan erkene ağlıyor fark ettiniz mi zararı olur mu acaba?
Çok fazla içmemek daha iyidir diye düşünüyorum. Her şeyin azı yarar çoğu zarar sonuçta. Ama günde 2-3 bardaktan zarar gelmez herhalde. Bir de bitki çayı demekle yeşil çay mı demek istedin sadece yoksa başka şeyler de mi var?
evet karın için olan slim in 6 kızlar. benim gibi karın problemi olanlar için süper bir video.
10 dk da cayır cayır yakıyo karın kaslarını, deli gibi terletiyor.
Belki videoda zaten söylüyordur ama ben yine de uyarayım. Karın kası çalışırken mideyi içeri çekin yoksa kaslarınız dışa doğru gelişir.

:sinifsinif:
hemen herkes salmış ve "koçsuzluktan" demiş ya.
Koçsuzluktan değildir o ya merak etme. Çünkü koç olmayınca bile başkaları menülere yorum yapıyor, "koçsuzluk" bahanedir yani ehe he hekaydirigubbakcemile3.
Çok güzel açıklamışsın, çok güldüm yakaydirigubbakcemile3. Yok yok tabi ki istediğiniz kadar yiyin demiyeceğim de... Mesela Pepper mıydı kimdi hatırlamıyorum, çikolatalı krep çekmiş canı. Ya da Sensewitch'in canı tatlı çekiyordu sürekli. Arada bir yemelerine izin veririm. Çünkü tamam zayıflamaya çalışıyoruz da ne yani bir daha hiç çikolata, tatlı falan yemeyecek miyiz? Arada bir kaçamaklar olur diyorum ben sadece. Arada birin anlamı da haftada 5 kez değil tabi ki. Şöyle şeyler okuyorum "ayyyyy canım şundan şundan çok çekti ama yemeyeceğim gidip geçtiğimiz 748.957 gün boyu yaptığım gibi yeşil çay içeyim", o zaman bana fenalık basıyor, sanki benim canım o yemekten, tatlıdan çekmiş gibi oluyorum, bu kadar kasmaya gerek yok diye düşünüyorum, siz yiyin ben de rahatlayayım:1hug:. Neyse artık bana bir hafta dayanın da öyle bakarsınız artık iyi koç muyum böcek koçmuyum

canım 70-79 kilo aralığında olanlar topiğindeki arkadaşlara katılabilirsin.
dr hamile kalman için mi kilo vermen gerektiğini söyledi. yoksa tiroidlerinle ilgili bi sorun mu var canım?
kilo veremiyorsan bununla da ilgili olabilir.

hımm 1 kilo mu verdin ne kadar verdin kuzum peki. 1.2 mi yazıyım.

Yok ne sıkısı ya. Ben yemeklerden kesmem merak etmeyin, aksine yediririmolumunekankayizsmile. Ama şınav çektirebilirim tabi, şimdiden uyarayım da.

haftanın nasıl geçeceği belli oldu, şınav diyor ya :roflol:
neyse ben zaten diyette değil bu aralar problem yok o sebepten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…