menum
uyanınca 3 kiraz 1 bardak su
kahvaltı: 1 etimek form,1 domates,1 salatalık,1 haslanmıs yumurta,dereotu,maydonoz (peynir unutmusum yazarken anladım)- yesil cay 2 bardak..yani sallama copunun ustune tekrar sıcak su dokuyorum iciorum
ara:biraz kiraz , 1 kayısı,1 fincan su
oglen: 1 tabak bulgurlu ot yemegi, ufak bir parca fırında tavuk kanat , yarım salatalık-yarım domates sogus- yine 2 bardak yesil cay
sporlarım: tibet 7li,start it up,pack,callan karın ve platesten bi kac egzersiz..ben ozellikle karın calısıorum sezeryan gobegimi duzeltmek toplamak icin
ogleden sonraki menum:
ara: 3 badem 3 kuru kayısı
ikindi: etimek uzeri peynir
aksam: corba, salata,ufak parca tavuk
asagıdakileri yiycem daha yemedim:
ara: biraz kiraz
2 fincan yesil cay 1 bardak zayıflama cayı vede kiraz saplarım
vaktim olursa bikez daha pack yapmak istiorum
Ne güzel ya, senaryodan okuyup direk karar verebiliyorsun iyi yansıtmış mı yansıtmamış mı olması gereken ifadeyibabymom nutcase seneryo dun 80-90 sayfalik bi word sayfasi olarak e-maille geldi elime,
diziyi normalde izlemem; ama meraktan sonuna baktim, aksam tvde de sonuna baktim; bire-birdi. ama sunu farkettim behlul hic iyi rol yapamiyor, bihter kizimiz iyi rol yapiyor ama;
cunku seneryoda senarist biseyler yazmis konusma aralarina; "sunu dercesine bakar, ya da sunu dusunerek susar" falan; behlul o duygulari verememis; ozellike en son mezarlik sahnesinde ki rolu kotuydu.
nebahat cehre de yuzunun yarisina felc gelmis, igneyle ayakta duruyor ; bunu oynamaliydi ama o da felcliyi tam yapamamis sanki.
Aaaa bir Mehmet Özcü daha buldum, çok sevindimolumunekankayizsmile. Bir de çok merak ediyorum babymom Azerbaycanda mı yaşıyor?mehmet ozu seyrediorum yesil cay cok faydalıymıs..yag yakımı icin hergun C vitamini sartmıs.
Çok fazla içmemek daha iyidir diye düşünüyorum. Her şeyin azı yarar çoğu zarar sonuçta. Ama günde 2-3 bardaktan zarar gelmez herhalde. Bir de bitki çayı demekle yeşil çay mı demek istedin sadece yoksa başka şeyler de mi var?kızlar bu bitki çayları regli falan erkene ağlıyor fark ettiniz mi zararı olur mu acaba?
Belki videoda zaten söylüyordur ama ben yine de uyarayımevet karın için olan slim in 6 kızlar. benim gibi karın problemi olanlar için süper bir video.
10 dk da cayır cayır yakıyo karın kaslarını, deli gibi terletiyor.
Koçsuzluktan değildir o ya merak etme. Çünkü koç olmayınca bile başkaları menülere yorum yapıyor, "koçsuzluk" bahanedir yani ehe he hekaydirigubbakcemile3.:sinifsinif:
hemen herkes salmış ve "koçsuzluktan" demiş ya.
Çok güzel açıklamışsın, çok güldüm yakaydirigubbakcemile3. Yok yok tabi ki istediğiniz kadar yiyin demiyeceğim de... Mesela Pepper mıydı kimdi hatırlamıyorum, çikolatalı krep çekmiş canı. Ya da Sensewitch'in canı tatlı çekiyordu sürekli. Arada bir yemelerine izin veririm. Çünkü tamam zayıflamaya çalışıyoruz da ne yani bir daha hiç çikolata, tatlı falan yemeyecek miyiz? Arada bir kaçamaklar olur diyorum ben sadece. Arada birin anlamı da haftada 5 kez değil tabi kiOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO nutcaseeeeeeee ne sikisi diye baslarsan yandik canim bizim grup kacamak yapmaya yer ariyor lutfen yemekten kesmem bilmem ne deme sen normal olculerde yeyin dersen cok yerler yemeyin hic bi sey dersen normal olculerde yerler valla boyleler bak hehheheh yani boleyiz ben de basta olmak uzere
Tamambu arada nutcase'ciğim koçluğun şimdiden hayırlı olsun canım. sımsıkı cezalar ver bize her cısımızda. :)
selam kızlar bende zayıtflamak istiyorum 10 kilo fazlalıgım var ama siz 50ile59arası kişileri kabul ediyosunuz galiba
@LACHESISCIGIM simdi ben kahvaltidan 2 saat sonra ustumde kiyafetlerle tartildim bi onceki gun de egzersiz neyim yapmistimm 51 kilo ciktim normal kilomu 50 dedik ama belki 50den de azdir deeeemi:)) canim bu mesajimi okuyorsan beni 49.9 yazarmisin hehe:)
Yok ne sıkısı ya. Ben yemeklerden kesmem merak etmeyin, aksine yediririmolumunekankayizsmile. Ama şınav çektirebilirim tabi, şimdiden uyarayım da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?