- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
İstemeyen çekmeyebilir ama anlayış gösteririmyerimseniben. Nesmekaya bir sebepten dolayı şınav çekmiyordu sanırım ama şimdi unuttum sebebini.haftanın nasıl geçeceği belli oldu, şınav diyor ya :roflol:
yüzbaşı nutcase sengözlerimebaksanabİstemeyen çekmeyebilir ama anlayış gösteririmyerimseniben. Nesmekaya bir sebepten dolayı şınav çekmiyordu sanırım ama şimdi unuttum sebebini.
Havalara gireyim hemenyüzbaşı nutcase sengözlerimebaksanab
Slim milim bilmiyom, zaten şınav varsa yaptığınız şeylerde ok, sorun yok. Ama bazıları hiç çekmiyor galiba, yani en azından ben öyle hatırlıyorumfisfisfis.slimdeki şınavlar yetiyo be gülüm öldürüyo yeterince :)))
@senseeeeeeeee tamamen katiliyorum sinavla aram yok benim ramp it up dakiler yetiyor da artiyor valla
ıyi tamam reytinglerimiz yükselsin:roflol:. En çok bu suratı koyacağım menünüz süper olsa bile:@yeni kocumuz nutcaseeeeeeeeeeeeeeeeeee tamamdir canim guveniyorum sana bol ceza bol bagiris cagiris olsun reytingler yukselsin heheh
BenimBU haftanın koçu kim?
menümü yazayım da ortalık şenlensin :roflol:
sabah kahvaltı da 4-5 biskremle çay.
aralarda canım bişey istemedi.
akşam yemeğinde de 1 orta boy pizza ile ayran.
sonra karpuz
sonra 2-3 avuç fıstık ve 1-2 biskrem.
regl manyaklığı içerisindeyim ciddiye almayın evde denemeyin
puuuuuuuuuuuuuuuuuu lachesis in menusune bak bi de menu diye yazmis hehhehehe sanirim su 4731 sayfadaki tum menulere baksak en dandik menu seninki cikar lachesiscigim olsun bu da bi basari senaykahraman vardi bi ara onun menusunden bile kotu hehehhheheh
benim menumde rezalet ama olsun canim cekti lachesisten sonra :)
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
ogle
3 dilim ekmek
az kasar 3 kucuk domates minnacik marul- kereviz-salatalik
1 muz
1 kucuk cikolata
aksam
lazanya
salata
minnacik sarimsakli ekmek
1 kucuk kek hani kek kaliplari olur da onlarda yapar ya annelerimiz onlardan :))
offff ne kadar cok fena demi:)
babymomcum saolasin canim da yedigimi yakiyorum sadece varolan yaglardan bi sey gitmiyor(
YAPTIKLARIM
1-ramp it up
2- biri beni gaza getirirse ilerleyen saatlerde pack yaparim canlar aman nolcak kalk hadi deyin simdi degil de sonra:L)
lachesiscigim sanirim dogru bi sey soyluyosun :)) kafam almiyor bu ramp it up beni kirdi gecirdi hehhee:"))
yaa bi de ben bu aralar valla doymuyorum yaa 2 dilim ekmek yerdim oglenleri 3 yiyorum biraksalar 4 bile yerim heralde tekrar 2ye dusurecegim ama neden acaba spor yapiyorum o mu aciktiriyor sicaklar geldi buraya da ama insanin sicaktan bi sey yiyesi gelmez demi yoruluyorum bu ara ondan mi acaba?? valla bilemedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?