50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İlk menü yorumum sana geliyor. Ehe öhö... DİKKAAATTTT! Başlıyorum:1closedeyes:.

Biskremi çok gereksiz buldum. Belki de tadına bayılmadığım içindirdelikafadulden. Yok onun için değil tabi ki, canınız tatlı çekince sütlü tatlılardan bir şeyler yerseniz daha sağlıklı olur. Ya da vanilyalı dondurma yiyin(mmmm). Bir iki tane olsa neyse de, günde 5-7 arası biraccık fazla sanki.
Bir de 2-3 avuç fındık yazmışsın, avuçların çok küçüktür en fazla 5 fındık sığıyordur diye umuyorum. Bir avuç fındık yeterli sanırım, söyle kocana o kendi eline bir avuç alıp sana versin, yoksa onun elleri de mi çok küçük?kaydirigubbakcemile3

Ama sen bu yazdıklarımın hepsini UNUT! Çünkü regl var yazmışsın, bir haftalık rahat davran nasıl olsa sonra kaç haftan olacak yine kendini kasmak içinkaydirigubbakcemile5.
nutcase evet bakude yasıyorum can balam :)
Aaaa ne güzelboshayallersmile. Ben de Azerbaycana gitmeyi çok isterim. Peki siz Azeri misiniz?
YESAAAAA gelseydim de beni de yeseydin yaaa he he heeeekaydirigubbakcemile3. Bak çok tatlıyımdır midene de oturmam:roflol::roflol::roflol:. Kalorim de az...

Lachesise dediğimi tekrarlayayım, sütlü tatlı falan yeseydin. Ya da tamam çikolata yeseydin kek kalsaydı, veya kek yeseydin çikolata kalsaydı. Kahvaltıda yemen gerekenleri de öğle yemişsin gibi geldi bana biraz. Annenin kek kalıplarının boyutunu biraz daha açıklar mısın canım, Lachesisin küçük avuçları gibi bir durum var da burada?:jeyyar:

Lachesis gibi bir regl bahanesi de göremedim bilmiyorum ben mi kaçırdım canım:umursamaz:.

Normalde böyle yazmazdım ama sen istedin Yesa, ben şirin şirin menü yorumları yazacaktım ama senin gazınla reytinglerimiz artsın diyorum artık:lepi:.

2- biri beni gaza getirirse ilerleyen saatlerde pack yaparim canlar aman nolcak kalk hadi deyin simdi degil de sonra:L)
Ben az sonra kalkıp yapacağım, bi yarım saat sonra falan. Sırf sen kalkasın diye he he hee. Bu arada her gün her gün pack yapma ya. Kaslar iki günde bir çalıştırılmalıdır. Sonra adın erkek Yesa ya çıkar he he hee(biraz korkutayım).

Olsun canım sen bilinçaltında Nesmeyi falan düşünüyorsundur o yüzden onların yerine de yiyorsundur. Eveeet, Yasemine, tembel zukseddine(kadıncağızın ismi böyle kaldı yafisfisfis) ve diğerlerine çektirdiklerinin kaşılığını alıyorsunsempatiksalakcinni.

Neyse ciddi yazayım. Bence kendini aç hissediyorsan ye, sonra güçsüz düşebilirsin. Tabi ki ekmek değil de meyve yesen çok daha iyi olur.
haydi kalk yap ben bile 2 kez yaptım bugun..zukseddinle nilufer gecicek seni..waterda yapar kesin..kimse senden daha hızlı atik cevik atılgan olmamalı :)) vınnnkaydirigubbakcemile:dance:
Bu gazla Yesa 6 pack yapıp geri döner eminim.
ii gecelr yesa sPatz+, Nutcase, Lachesis+ :) goremediklerim varsa onlarada:))
İyi geceler...

Bir de Azerice "uşak" ne demek acaba? Aslında ne anlama geldiğini tahmin ediyorum da biraz tuhaf duruyor doğru bilmiyorumdur diye düşünüyorum.

bu hafta sizi yakıcam diyosun yaniii vereliniortak
bende 10 gündür pump ıt up yada adı her neyse yapmadım kollarım hemen cıvıdı e bide 1.5 kilo aldım daa ne olsun
hadi nutrace yak biziii ben hazırım :dance:

bu manyaklık bendede var ama benimkisi delilik delikafadulden biri bana dur desinnnnnnbilmiyorumkismile

ii gecelr yesa sPatz+, Nutcase, Lachesis+ :) goremediklerim varsa onlarada:))
sanada iyi geceleeerrr

azulcummm teşekkürlerrrr canıımyerimseniben

canım benim 10 temmuzda sınavım olduğundan o zamana kadar diyete ara verdim, o sebepten dikkat etmiyorum pek. menüyü yazma sebebim de burası çok sessizdi ondan öyle yani yerimseniben

aboooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:1shok: kafamçokkarıştı akannehir

melabaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim packimi yaptim

1-ramp it up

2-pack

yapmis oldum kisa gunun kari

ben gideyim de yatayim:)) hadi operim canlar:)

bu hafta sizi yakıcam diyosun yaniii vereliniortak
bende 10 gündür pump ıt up yada adı her neyse yapmadım kollarım hemen cıvıdı e bide 1.5 kilo aldım daa ne olsun
hadi nutrace yak biziii ben hazırım :dance:
İşte örnek öğrenci, tam bir koçun istediği gibi siz de örnek alınolumunekankayizsmile.

Spor yapamadığınız günler en az 30 dk yürümeye çalışın benden size tavsiye. Çok hızlı yürümeyin ama ağır ağır, duraksayarak da yürümeyin, vitrinlere dalmayın yani
canım benim 10 temmuzda sınavım olduğundan o zamana kadar diyete ara verdim, o sebepten dikkat etmiyorum pek. menüyü yazma sebebim de burası çok sessizdi ondan öyle yani yerimseniben
Ok, o zaman çikolataya bile izin veririm, çünkü beyne mi ne iyi geliyormuş. Şimdi Yesa da hiç alakası olmayan bir sınava girecek bu yazdığımı görünce. Fındıktan da bol bol ye o zaman, kocanın eliyle bile 3 avuç yiyebilirsin :) . Ceviz de ye, bal da ye, balık da ye... Sınavda sıraya sığamazsan lütfen sinirini benden çıkarmakaydirigubbakcemile.
aboooooooooooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:1shok: kafamçokkarıştı akannehir
Çok mu sert çıktım aniden acaba ehe he he. Ama Yesa istedi napayım :) .
melabaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim packimi yaptim

1-ramp it up

2-pack

yapmis oldum kisa gunun kari

ben gideyim de yatayim:)) hadi operim canlar:)
İyi geceler, ben yine yapmadım spor pardon :) . Aniden başlayınca kaslarım birkaç gün geriliyor, o yüzden bu hafta hafif geçiştireyim Pazartesi belki sizin sporlara başlarım.

amman örnek öğrenci falan deyip benii şımartma sakın yasakkelime

yanlız lacheye dediğine koptuumm sıraya sığmazsannnnn:roflol: kaydirigubbakcemile3
ee canım sende kendine gel bakayım birazcıcıkk :mymeka:

Bugünlerde artık ciddi ciddi düşünüyorum spor yapmayı. Bakın ciddi ciddi diyorum yani büyük ihtimalle başlayacağım . Ya aslında spor yapmak zor gelmiyor bana, seviyorum ama bir türlü başlayamadım. Böyle bir "nasıl olsa yaparım canım" rahatlığı var bende. Artık başlasam iyi olacak.

Diyet konusunu hiç açmıyorum dikkat ederseniz .

yok canım o kadar da değil, bu arada ısrarla yediğim fıstıklara fındık diyorsun hala kaydirigubbakcemile3
ya ben almasam bana yeter bu dönemde.

spor kim sen kim be nutcase, tek bildiğim şınav o da 10 sene önceden kalma
uğraşıyım da senle azcık gaza gel spor yap.

@yasemin napıyon kuzu?

ay nasıl uykum var bir bilseniz gözlerim kapanıyor açılıyım diye geldim ama yok açılamıycam şu soruları da bitirip yatayım bari iyi geceler kızlar opuyorumnanaktan

@yasemin napıyon kuzu?[/QUOTE]

iyiyim canım bugün gaza geldim şu rehavetten çıkmam lazım artık birazda havalar sebeb hep kapalı yada boğucu:1no2:
sen nasılsın derslerle bide hakikatten yediklerine dikkat et sınavda faydalı gıdaları seç önceden yeki işe yarasın zihin açıcı gıdalaryerimseniben
nutrace konusunda haklısın ancaa şınavv :jeyyar:

lache vallaha pcnin yada kk nın suçu o alıntı bilmiyorumkismile

iyi geceler bu arada canım olumunekankayizsmile

ben de napıyım paso ders çalışıyorum işte böyle son 3 ayda jeton düşünce böyle yoruyor, millet bir sene çalışıp dersaneye falan gidiyor. o yüzden çok çalışmam lazım çokkk guclubacismile
şimdi sorulara döniyim sonra da yatıyım 4-5 satt uyuyorum kaç gündür, çok öptüm opuyorumnanaktan

offf benimde uykum geldii fisfisfis mirmirmirmir

kaç gündür hep erkenden uykum geliyo hemde geç kalktığım halde:sm_confused:

hadi herkeze iyi geceleer

yok canım o kadar da değil, bu arada ısrarla yediğim fıstıklara fındık diyorsun hala kaydirigubbakcemile3
ya ben almasam bana yeter bu dönemde.
Aaa şimdi iki sayfa geriye baktım gerçekten de fıstıkmış yahu. Ben aceleden hızlı okumuşum fındık sanmışım demek ki. Hmmmm ama fındık-ceviz de ye, çok yararlılar bildiğim kadarıyla. Aman hepsinin toplamı 3 avuç olsun dikkat et, yoksa 9 avuç çerez yersinkaydirigubbakcemile3. Hayır kilo alman benim için problem değil, acısı bana çıkacak, dayağı ben yiyecem sonunda gibi hissediyom:mymeka:
İyi iyi gaza getirin benikaydirigubbakcemile3. Ama çok doğru bir laf ettin, o şınav da 10 sene önceden kalma. Yani şöyle, benim hiç aylar yıllar boyu sürekli spor yaptığım bir dönem olmadı, ama yine de dönem dönem yapıyordum doğru düzgün bir şekilde. Son birkaç yılda da ne zaman arada spora başlasam tek ağırlık verdiğim şey şınav oldu. Başka şeyler de yapıyordum ama arada bir değiştiriyordum yaptığım şeyleri, tek değişmeyen şınavdı . Sonra 1-2 yıldır da çok doğru düzgün spor yapamadım, ne zaman başlamaya niyetlensem hep şınavdan başlıyordum, diğer hareketleri sonra ekliyordum. Birkaç hafta sonra sporu bırakıyordum, bir-iki ay sonra yine şınavla başlıyordum. Hatta bir keresinde birkaç dakikalık aralıklarla 100 şınav çekmiştim, ertesi günü hiç sormayın:roflol:.
Herhalde bu yüzden ayaklarım falan çok daha güçsüzdür benim. Ayakları çok çalıştıran hareketleri yapınca 5 dk sonra çok yorulurum, birkaç dk dinlenmem gerekir. Şınavda birkaç saniye yetiyor. Bundan sonra eşit spor yapayım da orantısız vücudum olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…