Benim şınav takıntımı bilmeyen kalmamış he heenutrace konusunda haklısın ancaa şınavv :jeyyar:
napalım sensecim cocuk sallıosstart it upla tibeti yaptım birazdan pack yapıp evi toplucam..kahvaltımla ara ogunumde ok
Ay görevim olmayan işleri bana kaktırmaya çalışıyorlar ben de onlar uğraşıyorum yaa cumartesi cumartesi panik atağıma engel olamadım yine elim ayağım titriyo püfffff
bu kalp çarpıntısı geçmiycek mi hiç yahu???? eyvahedigeldismile
günaydin herkezee
kizlar uzun bi aradan sonra burdayim yine
bu haftam cok berbat gecti, bende anlamadim ne oldu bana
sabah tartildim 53,8 ciktim
allahtan sade 500gr almisim
ama artik yine burdayim
opuyorumnanaktan
tünayydıınnn
bu sabah tartıldım 56.6:lepi::teytey: ve halaa şişliği hissediyorum dudaklarım ve yüzüm şiş şimdi kiraz sapı kaynatıcam 600 gr da öyle gidermiki:sm_confused: fisfisfis
Yasuşummmmmmmmmmmmmmmmm sonunda denk geldik yahu napıyosunnn????? Şeniz
Gidebilir neden olmasın??
ayy caanım benim hem çalışıp hemde sınava hazırlanıyorsun bilmiyorumkismile
iyidir işte şişliklerle boğuşuyorum:bbo: şimdi kiraz sapı ve yeşil çay karışımımı içiyom
ama kesin kilo aldığımı düşünmüştümeyvahedigeldismile
ayy caanım benim hem çalışıp hemde sınava hazırlanıyorsun bilmiyorumkismile
iyidir işte şişliklerle boğuşuyorum:bbo: şimdi kiraz sapı ve yeşil çay karışımımı içiyom
ama kesin kilo aldığımı düşünmüştümeyvahedigeldismile
1 gun kayısı detoxunu yapsana ise yarar belki..ben 2 gun yaptım 800gr gitti.1.gun 600-2.gun 200..ondan artık 1 gun yapıcam..yani kayısı sart deil hurma yada incirde olabilir
Evet canım yaaa hayat bu napalımmm yerimseniben
Canım yoğurdu çok kaçırınca yapıyo bi de bende ona da dikkat et istersen... olumunekankayizsmile
yok tatlım ben tuzlu bile yemiyordum uzun süredir ama şu 1 haftadır hem gittiğim yerde hemde evde resmen cıvıttım kafamçokkarıştı hadi gittiğim yer tamam herkezin damak zevki eve geldiğimde niye toplamadım kendimisenağlama ee zımbırtının marifeti bunlarda-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?