50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nutrace konusunda haklısın ancaa şınavv :jeyyar:
Benim şınav takıntımı bilmeyen kalmamış he hee. Ok, mekik falan onlara da başlayacağım, bir de yürüyüş yapsam iyi olacak. Ama zaten Mehmet Özün sporunu yaptım diyince anlayın ki(hoş daha hiç demedim ama) sadece şınav çekmiyorum başka şeyler de var onda.

Yalnız mekik çekince benim bir tek üst karın kaslarım yanıyor. Daha mı fazla kalkmam lazım acaba alttaki kaslar için?bilmiyorumkismile

conileeerrr selam gene gecenin bu saati bi tek varım hee topicte en gece kuşunuz benim hehehe
tembel zükseddiniz rampı ve packi gene bitirdi,üstünede banyosunu çekti ve ben yatar

Günaydınnn herkeseee....

Dün 2 saate yakın tempolu yürüdüm bacaklarım çok ağrıyo birkaç gündür de ders çalış kitap oku bahanesi ile sürekli bacaklarım aşağı sallanıyor varislerim ağrıyo

Canım yanıyoooooooooo

SİZ NAPIYONUZ???

napalım sensecim cocuk sallıos start it upla tibeti yaptım birazdan pack yapıp evi toplucam..kahvaltımla ara ogunumde ok

Ay görevim olmayan işleri bana kaktırmaya çalışıyorlar ben de onlar uğraşıyorum yaa cumartesi cumartesi panik atağıma engel olamadım yine elim ayağım titriyo püfffff

bu kalp çarpıntısı geçmiycek mi hiç yahu????
eyvahedigeldismile

sıkılma yav boşver,başka şeylerle ilgilenkaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar şuan çok mutluyum dün tartıldığımda 63.9 gelmiştim sabah aç karnına tartıldım 62.3 geldimmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 dün karnım çok şişti gerçekten şuan hafif reglimde yaklaştı zaten ama çok sevindimmmmmmmzemuszemus

merhaba kızlarrrrrrrr bugun sabah aç karnına 220 kez ip atladım 1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin salatalık ve bir tatlı kaşığı bal yedim arada bir tane erik öğleyede bol maydonozlu filan kısır yapmayı düşünüyorum akşamada bakarız bişileropuyorumnanaktan birde kilo çizelgemi 58 e indiricem hedefimi sorada 55e ozaman daha çabuk veririm herhalde dimibilmiyorumkismile

günaydin herkezee
kizlar uzun bi aradan sonra burdayim yine
bu haftam cok berbat gecti, bende anlamadim ne oldu bana
sabah tartildim 53,8 ciktim
allahtan sade 500gr almisim
ama artik yine burdayim
opuyorumnanaktan

tünayydıınnn

bu sabah tartıldım 56.6:lepi::teytey: ve halaa şişliği hissediyorum dudaklarım ve yüzüm şiş şimdi kiraz sapı kaynatıcam 600 gr da öyle gidermiki:sm_confused: fisfisfis

tünayydıınnn

bu sabah tartıldım 56.6:lepi::teytey: ve halaa şişliği hissediyorum dudaklarım ve yüzüm şiş şimdi kiraz sapı kaynatıcam 600 gr da öyle gidermiki:sm_confused: fisfisfis

Yasuşummmmmmmmmmmmmmmmm sonunda denk geldik yahu napıyosunnn????? Şeniz

Gidebilir neden olmasın??

Yasuşummmmmmmmmmmmmmmmm sonunda denk geldik yahu napıyosunnn????? Şeniz

Gidebilir neden olmasın??

ayy caanım benim hem çalışıp hemde sınava hazırlanıyorsun bilmiyorumkismile
iyidir işte şişliklerle boğuşuyorum:bbo: şimdi kiraz sapı ve yeşil çay karışımımı içiyom
ama kesin kilo aldığımı düşünmüştümeyvahedigeldismile

suana kadarki menum:,

uyanınca yarım greyfurt suyu

sabah: 1 dom,1 salatalı,1 dilim beyaz peynir,1 dilim kasar peynir,1dilim light etimek,bol maydonoz bol dereotu, 2 fincan yesil cay

ara: 1 kayısı,5 kiraz,1 cb sut

oglen: 1 kase corba , 1 salatalık, 2 ufak tavuk kanat fırında, 2 fincan yesil cay

sporlarım:tibet7li, start it up,callan karın

to be continued:)

1 gun kayısı detoxunu yapsana ise yarar belki..ben 2 gun yaptım 800gr gitti.1.gun 600-2.gun 200..ondan artık 1 gun yapıcam..yani kayısı sart deil hurma yada incirde olabilir

Evet canım yaaa hayat bu napalımmm yerimseniben

Canım yoğurdu çok kaçırınca yapıyo bi de bende ona da dikkat et istersen... olumunekankayizsmile

1 gun kayısı detoxunu yapsana ise yarar belki..ben 2 gun yaptım 800gr gitti.1.gun 600-2.gun 200..ondan artık 1 gun yapıcam..yani kayısı sart deil hurma yada incirde olabilir

aa hiç duymamıştım :sm_confused:
nası bişeyki:uhm:
şu anda kayısı bol kayısı daha mantıklı galibaa:1rolleyes:

Evet canım yaaa hayat bu napalımmm yerimseniben

Canım yoğurdu çok kaçırınca yapıyo bi de bende ona da dikkat et istersen... olumunekankayizsmile

yok tatlım ben tuzlu bile yemiyordum uzun süredir ama şu 1 haftadır hem gittiğim yerde hemde evde resmen cıvıttım kafamçokkarıştı hadi gittiğim yer tamam herkezin damak zevki eve geldiğimde niye toplamadım kendimisenağlama ee zımbırtının marifeti bunlarda-tatlicadiarzu-

ay o zımbırtı beni de mahvetti geçen hafta zor tuttum kendimi yok böyle bişiy yaaa :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…