50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bizim de 2 hafta sonra.

cnm sizin de simdiden kutlu olsunn..

bizim aslinda pzt. gunu evlilik yildonumumuz,
ama fail cmr aksamlari varmis gidecegiz restaurantta, bir de pzt aksam isten gelip yetismek guc olur diye bugunden kutlicaz cnm.

insallah ayni guzellikte gecer diger yillarimiz da.

hepimizinnn

inanmiyorum yaaaaaaaaaaaaaa az kaldi birinci olacakmisin haa neyse Allah korumus hehhehehe :)))) sok oldum haaa listeyi gorunce lachesiscigim yaa ellerine saglik

eski kocumuza tesekkurler

yeni kocumuz NUTCASEYE kolay gelsin diyorum

canlar hic koc olmayan arkadaslar bitince basa donecegiz insallah nesmekaya buyuk ihtimalle haftaya ondan sonra da babymom tembel zukseddin melahat tatilden donerse o falan filan diye devam eder hayirlisi bakalim:)

canım yaa sen bu detoksu yaparken saat kaçta kalkıyorsumki bende salı çarsamba yapayım barı yoksa 40 lı rakamları ruyamda gorurum ne guzel istikrarlı bir seklde her hafta kılo verıyorsun canım cok cektı ınan

yesacım bu hafta 3 keere fılan pack yaptım karnım dumduz belım ıncecık kaldı bundan sonra sana takılacagım dun bıraz canım sıkılıyrdu gırmedım nete hatta bugun bır gece elbısesı baktı dar bır elbıse 1 numaranın belı bol geldı ınanamadım ama nıye kılo veremyrz bız anlamıyrm bu hafta babymoon un detoksunu yapacagm salı carsamba persembe gunu yola cıkacagm zaten bırsey yıyemem o gunde yaparm eve gıdınce tabı benı ne surprızler bekıyor bılmıyrm

canim benim ya moralimizi bozmayalim bence sonucta sikilasiyoruz kesinlikle karnimin sertlestigini ben de hissediyorum ama su an icin en buyuk problemim ic bacak

bu arada bugun ne giydine foto ekledim bakiniz canlar:))

canim benim ya moralimizi bozmayalim bence sonucta sikilasiyoruz kesinlikle karnimin sertlestigini ben de hissediyorum ama su an icin en buyuk problemim ic bacak

bu arada bugun ne giydine foto ekledim bakiniz canlar:))

canım baktım bbu arada sen gercekten zayıfsın yaa bacakların da gayet ince ne iç bacagından bahsedyrsn elbisen cok hos ayakkabı ıse sankı elbıseye gore bıraz kaba olmus gıbıme geldı sen onun altına ince iplı daha narın bır ayakkabı gıyebılırsın ama elbısen uzun oldugu ıcın ayakkabı aslında o kadar dıkkat cekmez bunnu da gıyebılırsn kotunlada gayet hos olmus

ayyyyy canim benim yaaaaaaaaaaaaaa ne guzel yazmissin aslinda iki ayakkabi vardi bi tanesi narin sade falan onu begendim ama aralarinda fiyat farki vardi aman dedim ucuzu alayim ne olacak ama gercekten biraz kaba gibi kaliyor yaaaaaa valla bilemedim ama gorunmez demi yaaa siyah topuklu ayakkabilarim var da bu platform aaa aslinda bi tane daha platform var ama o da taslari var ustunde elbisenin kumasi da cok narin hemen takilacak gibi onu giyemem offf ne bilem hayirlisi:))

cok saolasin canim da ciplak gor sen benim bi bacaklarimi :))

@NUTCASE- azeri deiliz canım iş sebebiyle 3 senedir burdayız.bebegimde burda dogdu..i
uşak - cocuk demek..
Ok, teşekkürler. Azeri arkadaşlarım bana uşak uşak diyip sonra da gülüyorlardı, bir hinlik olduğunu anlamıştım da çözememiştim. Şimdi anladım.
Dün 2 saate yakın tempolu yürüdüm bacaklarım çok ağrıyo birkaç gündür de ders çalış kitap oku bahanesi ile sürekli bacaklarım aşağı sallanıyor varislerim ağrıyo
Ortam müsaitse kitap okumayı uzanarak yapabilirsin, çok rahat oluyor.
Doktora gittin mi? İş yerin seni çok strese sokacak bir yer mi? Biraz sert çık istersen...
Güzel beslenmişsin. Her kahvaltını böyle mi yapıyorsun bilmiyorum, bazen kahvaltıda yumurta, peynir, domates yesen iyi olur. Domatesi kısıra da katabilirsin.
Tebrikler. Bu arada senin nişanlın bir yerden mi dönecekti de sen o gelene kadar kilo vermeye çalışıyordun? Yoksa başka biri miydi o?bilmiyorumkismile
Ben çok beğendimalkisalkisalkis. Kahvaltıyı sağlam yapmak her zaman iyidir. Bir dilim kaşar peyniri görmezden gelicez artık zemuszemus. Etimek ne yalnız bir tek onu bilmiyorum.
Sporun da güzelmiş guclubacismile. Bakın da örnek alın çocuk olduğu halde disiplindi biri spor konusunda. Duydun mu Yesa? Sen kekleri çikolataları götürüyorsundur şimdikaydirigubbakcemile3...
yoktu bu hafta ilk defa alan sayısı çoktu. eeee böyle yumuşak koçlarla salıyor herkes kendini benim sıram gelsin ipe dizcem sizi ipe Çok üzgünüm çoook :mymeka:
Ben o zamana kadar hazırlanayım en iyisi.
bugun sabahtan beri kosturuyorum kizlar,
esim mesaiye gitti bugun;
...
aksama da evlilik yildonumuzu kutlucaz, fasil'a gidiyoruz ))
Madem evlilik yıldönümünüz rahat rahat yiyin. Bunun kutlaması yeşil çayla olmaz ki di mi arkadaşlar.

Bir yerde şöyle okumuştum. Önemli olan santim olarak ne kadar inceldiğimizmiş. Çünkü kilo verince su kaybı da olabiliyor, ya da kilo alınca kasların ağırlığı da olabiliyor. O yüzden en iyisi arada bir vücut fotosu çekmek, kilo kaybı olmasa da sporla vücudunuzun değiştiğini görebilirsiniz, çok zevkli oluyor insanın eski haline bakması. Ben henüz yapmadım ama.

canım elbısen uzun ve altındam gozukmuyrsa takma yada baska ayakkabın varsa onlarda olur diğer pahalıyı alsan gunlukde kullanamazsan sadec dugun ıcın o kadar masrafta sacma oluyr ama bu ayakkabını gunluk yasamda gayet rahat kullanırsın sen bır dene ıste gozukmyrsa takma

ben o zaman çıplak halını almıyayım:))

nutcaseeeeeeeeeeeeeeeeee ne keki ne cikolatasi yaw kuru iftira

aman senin de bi tek dilinde sinav sinav diyosun kendin kac tane cekiyosun acaba heheh isin gucun palavra haa bol keseden at bakalim :))) ne spor var ne menu yazma koca bak kocaaaaaaaaaaaaaaa hehe:)

@waterim saolasin canim benim artik bunu giyecegim gibi gorunuyor pek valla masraf neyim yapmayim simdi evet canim bence de hic gorme hehe:)

@nutcaseeee aha bi daha eski halinle yeni halin yok ki hep ayni hic bi sey yapmadigin icin hehehhehe

kızlar sızce bugay tenlı hatta yanarım esmer bırıne beyz mı kırmızımı yoksa parlement mavısımı hos olur bu bır gece kıyafetı ıcın dar dızıstu bır elbıse

Ortam müsaitse kitap okumayı uzanarak yapabilirsin, çok rahat oluyor.

Doktora gittin mi? İş yerin seni çok strese sokacak bir yer mi? Biraz sert çık istersen...

Gittim cnm önceden tedavim bitti ama gerisi bana kalmış yani...

Kitap olayını uzanarak okursam uyuyorum çünkü yorgun oluyorum genelde...

Sert yapamıyorum dikkatli davranmak lazım kim kimin nesi belli değil çünkü her an herşey olabilir gitmeden ortalık karışmasın dişimi sıkıyorum son 2-3 ay offf geçsin artıq eyvahedigeldismile

nutcaseeeeeeeeeeeeeeeeee ne keki ne cikolatasi yaw kuru iftira
Dünkü menünü hatırlatırım şikerimopuyorumnanaktan.
aman senin de bi tek dilinde sinav sinav diyosun kendin kac tane cekiyosun acaba heheh isin gucun palavra haa bol keseden at bakalim :))) ne spor var ne menu yazma koca bak kocaaaaaaaaaaaaaaa hehe:)
Aaaaa sanki ben atladım "ben koç olayım bu hafta" diyekaydirigubbakcemile3. Gerçekten koçun hiç kilo vermemesi biraz ayıp oldu ama napayım, siz zaten biliyordunuz beni böyle kabullendiniz. Gelecek hafta belkim spor yazmaya başlarım. Diyetten bahsetmiyorum bak .
Neeeeeee??? Şimdi farkettim şu şınav yazınıohaoldumsmile. Ben spor yapınca 30-40 tane çekiyorum yahu. Tabi ki hepsi tek seferde değil arada birkaç saniyelik duraklamalar oluyor, her zaman söylemişimdir. Mimkin olsaydı da video koysaydım.
@nutcaseeee aha bi daha eski halinle yeni halin yok ki hep ayni hic bi sey yapmadigin icin hehehhehe
Yaw çıldırtma beni, zaten yazdım ben daha yapmadım diye . Size fikir verdim sadece. Sonra iki ay sonra sıfır beden olsanız bile ay ben incelmedim mi acabaaaa diyeceksiniz balık hafızalarınızla. Şimdiden foto çekin de sonra aradaki farkı görün taam mı?alsanaalsanasmile

hehehehhehehe nutcase guldurdun beni yaaaaa sadece agzi calisan can kocum benim hehhehehe:))) yaw gelecek hafta deme artik yawww basla iste bugun hatta yapacagin zaman ben de burda olursam beraber yapalim ertele ertele nereye kadar canim benim yaw spor yapinca 30-40 tane cekiyormus hehehhhehe 3-4 sene oncesinden bahsediyor hehehheh ayyy cok guldum :"))

kızlar yardım ediiin!!! delikafadulden 1 ay sonra düğünüm var ve 4 kilo fazlam var. sizce sıkı bi rejim ve sporla verebilirmiyim? fisfisfis şu an kilom 52,5 boyum 158cm.. ve bu fazla 4 kilo göbek bölgemde toplanmış durumda mafoldumben lütfen lütfen lütfen şu önümdeki bi ay içinde size etkili gelen diyet ve hareketleri benimle paylaşırsanız kurtulacağımı düşünüyorum. eğer sizde öyle düşünüyorsanıuz yardım edin bana lütfen :Saruboceq:

@sheridans

simdi bizden tiyolari alip sonra hic ugramayacaksan olmaz :))) ama valla gelecegim hergun yedigimi ictigimi yaptigim hareketlerimi sporlarimi yazacagim ceza alirsam hemen cekecegim cezami dersen o zaman basliyorum:))

1-sen de zayifla sitesine git videolar linkler basligi alinti SLIM IN 6 slim &pack diye bi video var rap i d share den 2 tanecik onu hergun duzenli yap gobek 4 haftaya gider insallah :)) ama yaparken dikkat et karnini icine cek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…