aaaa evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bizim de 2 hafta sonra.
ne kadar kalcaksınız canım tr de zor olur tabi, gelince de olabilirsin, yesamın listesinde ne yazıyor bilemiyorum.
benim yaptıgım buydu:
uyaninca: 3 adet hurma veya 3adet incir veya 3 adet kayisi +1 bardak su
71 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 adet portakal veya 1 avuc yas üzüm +1 bardak su
09:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
11:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
12salata(10 yaprak marul +1 adet domates+1adet salatalik+1 tatli kasigi zeytinyagi)tuz ve limon eklenebilir +1su bardagi su
14:00: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
153 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
17:00: 1 adet elma veya 1 adet armut veya 2 adet mandalina veya 1 adet portakal veya 1 avuc yas üzüm +1 bardak su
183 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
20:00: salata(10 yaprak marul +1 adet domates+1adet salatalik+1 tatli kasigi zeytinyagi)tuz ve limon eklenebilir +1su bardagi su
Yatarken: 3 adet hurma veya 2 adet incir veya 3 adet kayisi +1su bardagi su
inanmiyorum yaaaaaaaaaaaaaa az kaldi birinci olacakmisin haa neyse Allah korumus hehhehehe :)))) sok oldum haaa listeyi gorunce lachesiscigim yaa ellerine saglik
eski kocumuza tesekkurler
yeni kocumuz NUTCASEYE kolay gelsin diyorum
canlar hic koc olmayan arkadaslar bitince basa donecegiz insallah nesmekaya buyuk ihtimalle haftaya ondan sonra da babymom tembel zukseddin melahat tatilden donerse o falan filan diye devam eder hayirlisi bakalim:)
canim benim ya moralimizi bozmayalim bence sonucta sikilasiyoruz kesinlikle karnimin sertlestigini ben de hissediyorum ama su an icin en buyuk problemim ic bacak
bu arada bugun ne giydine foto ekledim bakiniz canlar:))
Ok, teşekkürler. Azeri arkadaşlarım bana uşak uşak diyip sonra da gülüyorlardı, bir hinlik olduğunu anlamıştım da çözememiştim. Şimdi anladım@NUTCASE- azeri deiliz canım iş sebebiyle 3 senedir burdayız.bebegimde burda dogdu..i
uşak - cocuk demek..
Ortam müsaitse kitap okumayı uzanarak yapabilirsin, çok rahat oluyor.Dün 2 saate yakın tempolu yürüdüm bacaklarım çok ağrıyo birkaç gündür de ders çalış kitap oku bahanesi ile sürekli bacaklarım aşağı sallanıyor varislerim ağrıyo
Doktora gittin mi? İş yerin seni çok strese sokacak bir yer mi? Biraz sert çık istersen...Ay görevim olmayan işleri bana kaktırmaya çalışıyorlar ben de onlar uğraşıyorum yaa cumartesi cumartesi panik atağıma engel olamadım yine elim ayağım titriyo püfffff
bu kalp çarpıntısı geçmiycek mi hiç yahu???? eyvahedigeldismile
Güzel beslenmişsin. Her kahvaltını böyle mi yapıyorsun bilmiyorum, bazen kahvaltıda yumurta, peynir, domates yesen iyi olur. Domatesi kısıra da katabilirsin.merhaba kızlarrrrrrrr bugun sabah aç karnına 220 kez ip atladım 1 dilim kepekli ekmek 3 zeytin salatalık ve bir tatlı kaşığı bal yedim arada bir tane erik öğleyede bol maydonozlu filan kısır yapmayı düşünüyorum akşamada bakarız bişileropuyorumnanaktan
Tebrikler. Bu arada senin nişanlın bir yerden mi dönecekti de sen o gelene kadar kilo vermeye çalışıyordun? Yoksa başka biri miydi o?bilmiyorumkismilemerhaba arkadaşlar şuan çok mutluyum dün tartıldığımda 63.9 gelmiştim sabah aç karnına tartıldım 62.3 geldimmmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 dün karnım çok şişti gerçekten şuan hafif reglimde yaklaştı zaten ama çok sevindimmmmmmmzemuszemus
Ben çok beğendimalkisalkisalkis. Kahvaltıyı sağlam yapmak her zaman iyidir. Bir dilim kaşar peyniri görmezden gelicez artık zemuszemus. Etimek ne yalnız bir tek onu bilmiyorum.suana kadarki menum:,
uyanınca yarım greyfurt suyu
sabah: 1 dom,1 salatalı,1 dilim beyaz peynir,1 dilim kasar peynir,1dilim light etimek,bol maydonoz bol dereotu, 2 fincan yesil cay
ara: 1 kayısı,5 kiraz,1 cb sut
oglen: 1 kase corba , 1 salatalık, 2 ufak tavuk kanat fırında, 2 fincan yesil cay
sporlarım:tibet7li, start it up,callan karın
to be continued:)
Ben o zamana kadar hazırlanayım en iyisiyoktu bu hafta ilk defa alan sayısı çoktu. eeee böyle yumuşak koçlarla salıyor herkes kendini benim sıram gelsin ipe dizcem sizi ipe Çok üzgünüm çoook :mymeka:
Madem evlilik yıldönümünüz rahat rahat yiyin. Bunun kutlaması yeşil çayla olmaz ki di mi arkadaşlarbugun sabahtan beri kosturuyorum kizlar,
esim mesaiye gitti bugun;
...
aksama da evlilik yildonumuzu kutlucaz, fasil'a gidiyoruz))
ayyyyy canim benim yaaaaaaaaaaaaaa ne guzel yazmissin aslinda iki ayakkabi vardi bi tanesi narin sade falan onu begendim ama aralarinda fiyat farki vardi aman dedim ucuzu alayim ne olacak ama gercekten biraz kaba gibi kaliyor yaaaaaa valla bilemedim ama gorunmez demi yaaa siyah topuklu ayakkabilarim var da bu platform aaa aslinda bi tane daha platform var ama o da taslari var ustunde elbisenin kumasi da cok narin hemen takilacak gibi onu giyemem offf ne bilem hayirlisi:))
cok saolasin canim da ciplak gor sen benim bi bacaklarimi :))
Ortam müsaitse kitap okumayı uzanarak yapabilirsin, çok rahat oluyor.
Doktora gittin mi? İş yerin seni çok strese sokacak bir yer mi? Biraz sert çık istersen...
Dünkü menünü hatırlatırım şikerimopuyorumnanaktan.nutcaseeeeeeeeeeeeeeeeee ne keki ne cikolatasi yaw kuru iftira
Aaaaa sanki ben atladım "ben koç olayım bu hafta" diyekaydirigubbakcemile3. Gerçekten koçun hiç kilo vermemesi biraz ayıp oldu ama napayım, siz zaten biliyordunuz beni böyle kabullendinizaman senin de bi tek dilinde sinav sinav diyosun kendin kac tane cekiyosun acaba heheh isin gucun palavra haa bol keseden at bakalim :))) ne spor var ne menu yazma koca bak kocaaaaaaaaaaaaaaa hehe:)
Yaw çıldırtma beni, zaten yazdım ben daha yapmadım diye@nutcaseeee aha bi daha eski halinle yeni halin yok ki hep ayni hic bi sey yapmadigin icin hehehhehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?