Elbiseyi görmediğim için bilemem. Ama kırmızıyı sevmiyorum ben pek. Ancak koyu kırmızı falan olursa, yoksa basit duruyor bence.kızlar sızce bugay tenlı hatta yanarım esmer bırıne beyz mı kırmızımı yoksa parlement mavısımı hos olur bu bır gece kıyafetı ıcın dar dızıstu bır elbıse
2-3 ay kaldıysa iyiymiş, kurtuluyorsun. Ben bazen şöyle düşünürüm işe de yarar çok da olmasa dayerimseniben. Sonuçta insanların sana söyledikleri şeyler "laf" yani onlar söylese ne söylemese ne, senin hayatında, düzeninde, bedeninde herhangi bir şeyinde bir değişiklik olmuyor, böyle düşününce susmak daha kolay geliyor bana. Ama yaptıkları sadece lafla kalmıyorsa iş falan yaptırıyorlarsa bir şey diyemem tabi ki.Gittim cnm önceden tedavim bitti ama gerisi bana kalmış yani...
Kitap olayını uzanarak okursam uyuyorum çünkü yorgun oluyorum genelde...
Sert yapamıyorum dikkatli davranmak lazım kim kimin nesi belli değil çünkü her an herşey olabilir gitmeden ortalık karışmasın dişimi sıkıyorum son 2-3 ay offf geçsin artıq eyvahedigeldismile
Sana inat 50 çekeceğim bugünhehehehhehehe nutcase guldurdun beni yaaaaa sadece agzi calisan can kocum benim hehhehehe:))) yaw gelecek hafta deme artik yawww basla iste bugun hatta yapacagin zaman ben de burda olursam beraber yapalim ertele ertele nereye kadar canim benim yaw spor yapinca 30-40 tane cekiyormus hehehhhehe 3-4 sene oncesinden bahsediyor hehehheh ayyy cok guldum :"))
Yesa yapacağın sporu yazmış zaten. Bir de her gün en az yarım saat yürüyüş yapmaya çalış. Yapabilirsen 1 saat de olur tabiyerimsenibenkızlar yardım ediiin!!! delikafadulden 1 ay sonra düğünüm var ve 4 kilo fazlam var. sizce sıkı bi rejim ve sporla verebilirmiyim? fisfisfis şu an kilom 52,5 boyum 158cm.. ve bu fazla 4 kilo göbek bölgemde toplanmış durumda mafoldumben lütfen lütfen lütfen şu önümdeki bi ay içinde size etkili gelen diyet ve hareketleri benimle paylaşırsanız kurtulacağımı düşünüyorum. eğer sizde öyle düşünüyorsanıuz yardım edin bana lütfen :Saruboceq:
@sheridans
simdi bizden tiyolari alip sonra hic ugramayacaksan olmaz :))) ama valla gelecegim hergun yedigimi ictigimi yaptigim hareketlerimi sporlarimi yazacagim ceza alirsam hemen cekecegim cezami dersen o zaman basliyorum:))
1-sen de zayifla sitesine git videolar linkler basligi alinti SLIM IN 6 slim &pack diye bi video var rap i d share den 2 tanecik onu hergun duzenli yap gobek 4 haftaya gider insallah :)) ama yaparken dikkat et karnini icine cek :)
İyi iyi o kadarcık ödül olsunolumunekankayizsmile. Aman Yesa kızmasın, şöyle anlaşalım, haftada bir magnumdan bi şi çıkmaz:icecream:.odullendirdim kendimi yani..
@babymomcugum cok tesekkurler cnaim benim
@yasemncigimmmmmmmmmmmmmmmmmm bu gunu bi yere not edip her yil kutlayalim canim yaa uzun bi aradan sonra ilk defa menunu yazdin haaaaa:)) ben begendim canim menunu valla ama aksama da 1 dilim ekmek ye :)))
@sheridans afferin canim kaybolma sakin bi yere aksam yeyince de yaz bakalim bi menu gorelim
@babymom sana da super menu super sporlar neyim dedikce iki gundur double cikolatali magnum goruyoruz haa menunde
@sadece agzi calisan can koc nutcase:) kocum bugun 50 cek de utandir beni yaa buraya gel buyuk harflerle kalin yaz bakalim 50 mekik diye disimi kiracam ama geldiginden beri bi 3 mekik 2 sinav cektim dedigin yok hehhee:)
ayyyyyyyyy canimmmm nasil anlatmissin ole bu anlatistan sonra ben ne diyebilirim git bi tane al da ye canim benim afiyet bal seker olsun sana:)) yawrina:))
Ben rezil bir şey göremedim. Rezil için bakınız; Yesanın dünkü menüsükaydirigubbakcemile3. Dün koçluğumun ilk günü iki süper menü gördüm. Biri Lachesisin ama o zaten sınavdan dolayı diyeti bırakmış anlayışla karşılıyoruz, diğeri de Yesanın. Seninki çok daha masum kalmış onların yanındahe hehh bende yazayım bari menümü biraz rezil ama:1ninca:
sabah : 1 fincan kiraz sapı ve yeşil çay karışımı 1 dilim ekmek peynir domates yeşillik
ara geleta ve meyva
öğle: nohut salatası karpuz
akşamda haşlanmış tavuk ve zetin yağlı taze fasulye 2 dilim ekmek yerim
ara yine karpuz
spor falan yapmadım sadece 1 saat yürüşüş
işte böyle aaa bide şimdi yine kiraz sapı ve yeşil çay karışımı içerim
50 ŞINAV ÇEKTİİİİMMMMMM@sadece agzi calisan can koc nutcase:) kocum bugun 50 cek de utandir beni yaa buraya gel buyuk harflerle kalin yaz bakalim 50 mekik diye disimi kiracam ama geldiginden beri bi 3 mekik 2 sinav cektim dedigin yok hehhee:)
Üzüldüm ya... Bilmiyordum, o zaman gerçekten evde ne kadar tatlı varsa silip süpürebilirsiniz, bebişle moraliniz iyi olsun yeter.dun yoktu gecen ctesiydi o..dun dedimki ben magnum yedigimde aksam co az yıyorum nitekim yine oyle yaptım canım..hemide bebeimin popişini yıkarken nası becerdiyse muslugu en dibe cevirdi ayakları haslandı..cok zor 1 saat yasadım kremledim yumurta akı surdum oyle gecti..o agladı ben agladım..gecince ikimizinde keyfi gelsin die yedim..cok acıklı oldu
Çok güzelmiş. Fasulye omleti ne? Merak ettim şimdi bayılırım da omletecokacimcoook.aksam menum
-bol yesillikli otlu (ıspanakvari bi ot) salata- cok az taze fasulye omleti-2fincan çin zayıflama cayı
yiyeceklerim
--ara: kiraz+kayısı +2bardak yesil cay
yatmadan kiraz sapını içerim
bujadar bugunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?