50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sızce bugay tenlı hatta yanarım esmer bırıne beyz mı kırmızımı yoksa parlement mavısımı hos olur bu bır gece kıyafetı ıcın dar dızıstu bır elbıse
Elbiseyi görmediğim için bilemem. Ama kırmızıyı sevmiyorum ben pek. Ancak koyu kırmızı falan olursa, yoksa basit duruyor bence.
2-3 ay kaldıysa iyiymiş, kurtuluyorsun. Ben bazen şöyle düşünürüm işe de yarar çok da olmasa dayerimseniben. Sonuçta insanların sana söyledikleri şeyler "laf" yani onlar söylese ne söylemese ne, senin hayatında, düzeninde, bedeninde herhangi bir şeyinde bir değişiklik olmuyor, böyle düşününce susmak daha kolay geliyor bana. Ama yaptıkları sadece lafla kalmıyorsa iş falan yaptırıyorlarsa bir şey diyemem tabi ki.

canim parlament mavisi gece kiyafetlerinde favori rengim eger dugun icinse beyaz olmaz zaten kirmiziyi da salla mavi diyorrrr:)

Sana inat 50 çekeceğim bugün. Ya ben bir-iki yıl önce fena gaza gelmişim herhalde, 100 şınav çekmiştim. Niye gaza geldim bilmiyorum Yesa diye birini de tanımıyordum o zaman, neyse... Ertesi gün kolumu arkaya, yani sırtıma doğru götüremiyordum. Aslında götürebiliyordum da çok komik bir şekildekaydirigubbakcemile3. Omuzlarım falan bayaa ağrımıştı onu hatırlıyorum, hoş bir hatıramboshayallersmile.

Ya ben zaten bugün başlayacağım spora. Ama gelecek hafta doğru düzgün spora başlayacağım o yüzden o zaman yazayım diyorum. Bir anda yüklenince 2-3 gün ağrı oluyor da o zaman da spor aksıyor, ben de bu hafta light takılacağım gelecek hafta daha ağır.
Yesa yapacağın sporu yazmış zaten. Bir de her gün en az yarım saat yürüyüş yapmaya çalış. Yapabilirsen 1 saat de olur tabiyerimseniben

çooookk teşekkür ederim yesacım! 1.part yükleniyo şu anda. ve de hergün düzenli bir şekilde yazacağım buraya, hatta şu an kiraz yiyorum ama 6 tanecik

ara ogunum 1 adat double cikolatalı magnum..1 hafta sonra yedim gerci cikolatalarını kızım yedi saldırdı:)) aksam corba icicem

oncesinde pack yapıp dusumu almıstım

@water--- bebegim kacta uyanıosa o zaman kalkıorum canım ama genelde 8bucuk-cok sanslıysam10u buluo..kafana gore ayarla..ben ilk gun 11den sonra baslamıstım yapmaya mesela..

he hehh bende yazayım bari menümü biraz rezil ama:1ninca:

sabah : 1 fincan kiraz sapı ve yeşil çay karışımı 1 dilim ekmek peynir domates yeşillik

ara geleta ve meyva

öğle: nohut salatası karpuz

akşamda haşlanmış tavuk ve zetin yağlı taze fasulye 2 dilim ekmek yerim
ara yine karpuz
spor falan yapmadım sadece 1 saat yürüşüş
işte böyle aaa bide şimdi yine kiraz sapı ve yeşil çay karışımı içerim

@sheridans afferin canim kaybolma sakin bi yere aksam yeyince de yaz bakalim bi menu gorelim

@babymom sana da super menu super sporlar neyim dedikce iki gundur double cikolatali magnum goruyoruz haa menunde

@sadece agzi calisan can koc nutcase:) kocum bugun 50 cek de utandir beni yaa buraya gel buyuk harflerle kalin yaz bakalim 50 mekik diye disimi kiracam ama geldiginden beri bi 3 mekik 2 sinav cektim dedigin yok hehhee:)

@babymomcugum cok tesekkurler cnaim benim

@yasemncigimmmmmmmmmmmmmmmmmm bu gunu bi yere not edip her yil kutlayalim canim yaa uzun bi aradan sonra ilk defa menunu yazdin haaaaa:)) ben begendim canim menunu valla ama aksama da 1 dilim ekmek ye :)))

@babymomcugum cok tesekkurler cnaim benim

@yasemncigimmmmmmmmmmmmmmmmmm bu gunu bi yere not edip her yil kutlayalim canim yaa uzun bi aradan sonra ilk defa menunu yazdin haaaaa:)) ben begendim canim menunu valla ama aksama da 1 dilim ekmek ye :)))

yaa bana zor deliyor şu menü işi yaptığım yaramazlıkları mecburen yazıyorsun
tamam akşama 1 dilim yerim zımbırtı bitti artık rahatımsositososito
bide yarın minicik bir tatil var orada ipin ucu yine kaçıcak fisfisfis
bugünden dengeliyeyim barii:1closedeyes:

dun yoktu gecen ctesiydi o..dun dedimki ben magnum yedigimde aksam co az yıyorum nitekim yine oyle yaptım canım..hemide bebeimin popişini yıkarken nası becerdiyse muslugu en dibe cevirdi ayakları haslandı..cok zor 1 saat yasadım kremledim yumurta akı surdum oyle gecti..o agladı ben agladım..gecince ikimizinde keyfi gelsin die yedim..cok acıklı oldu

aksam menum

-bol yesillikli otlu (ıspanakvari bi ot) salata- cok az taze fasulye omleti-2fincan çin zayıflama cayı

yiyeceklerim

--ara: kiraz+kayısı +2bardak yesil cay

yatmadan kiraz sapını içerim
bujadar bugunluk

ayyyyyyyyy canimmmm nasil anlatmissin ole bu anlatistan sonra ben ne diyebilirim git bi tane al da ye canim benim afiyet bal seker olsun sana:)) yawrina:))

ayyyyyyyyy canimmmm nasil anlatmissin ole bu anlatistan sonra ben ne diyebilirim git bi tane al da ye canim benim afiyet bal seker olsun sana:)) yawrina:))

yokki 2 taneydi nicedir:) biri gecen hafta gitti biri bugun..zaten dahada almayız gdios:))saol hayatım ayrıcada erittim o magnumuda:)

Ben rezil bir şey göremedim. Rezil için bakınız; Yesanın dünkü menüsükaydirigubbakcemile3. Dün koçluğumun ilk günü iki süper menü gördüm. Biri Lachesisin ama o zaten sınavdan dolayı diyeti bırakmış anlayışla karşılıyoruz, diğeri de Yesanın. Seninki çok daha masum kalmış onların yanında.
Pek spor yapmamışsın ama 1 saat yürüyüş de iyidir. Uzun uzun spor yapamadığınız zamanlar esneme hareketleri yapın, sonra çok salmamış olursunuz, daha rahat hareket edersiniz.
@sadece agzi calisan can koc nutcase:) kocum bugun 50 cek de utandir beni yaa buraya gel buyuk harflerle kalin yaz bakalim 50 mekik diye disimi kiracam ama geldiginden beri bi 3 mekik 2 sinav cektim dedigin yok hehhee:)
50 ŞINAV ÇEKTİİİİMMMMMM

Ya ben senin gazınla gittim 50 şınav çektim. Şimdi farkediyorum ki sen 50 mekik demişsinfisfisfis. Neyse, zaten halıya hiç yatasım yoktu mekik çekemezdim, o yüzden şınavla idare ediverin artık. Bir de "şimdi Yesa görür he he hee:jeyyar:" düşüncesiyle havalara girmiştim o kadar, boşa gitti neyse artık...

Ayrıca yanlışınız var hanfendü. Ben birkaç kere(ya da sadece bir kere ) spor yapmıştım buraya da yazmıştım. Fazla bi şi değildi, şınav ve mekikti sanırım. Şınavı hatırlamıyorum da mekik 15 miydi neydi çok azdı. Karın kaslarım bayaa gevşemiş demek ki anca o kadar çekebilmiştim. Hatırlıyorum hatta biri(Yasemindi sanırım) şınav çekmeme şaşırmıştı, ben de "ben sizin mekiklerinize şaşırıyorum" yazmıştım. Ay, eskileri hatırladım anidenboshayallersmile... Eski dediğim de en fazla 1 ay öncesi .
Üzüldüm ya... Bilmiyordum, o zaman gerçekten evde ne kadar tatlı varsa silip süpürebilirsiniz, bebişle moraliniz iyi olsun yeter.

Ayrıca bak Yesa, ben biliyordum zaten Babymom'ın diğer magnumu geçen Cumartesi yediğini, o yüzden laf etmedim, atlaya atlaya okumuyom senin gibi :dilcikar:kaydirigubbakcemile3.
Çok güzelmiş. Fasulye omleti ne? Merak ettim şimdi bayılırım da omletecokacimcoook.

nutcasecim o omleti gecen sene buzamanlar ebru sallı programında yapmıstı bende gecen sene buzamanlar hamileydim:))bi tarif defterim vardı agzım sulananı hemen yazıodum onu yapmıstım guzel ve kolay...250gr için olculer:

fasulyeyi normal krıoruz yemeklik yapar gibi sonra haslıoruz

haslandıktan sonra: az tuz,3 yumurta ,2kasık zeytinyag,1kasık un,rendelenmiş kasar ve fasulyeyi karııstırıp 180 derecede fırında pişiriyoruz..

benim olculerim 1 kasık yag,2yumurta , az kasar tad versin die

cok lezzetli oluo gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…