Güzel beslenmişsin. Her kahvaltını böyle mi yapıyorsun bilmiyorum, bazen kahvaltıda yumurta, peynir, domates yesen iyi olur. Domatesi kısıra da katabilirsin.
Tebrikler. Bu arada senin nişanlın bir yerden mi dönecekti de sen o gelene kadar kilo vermeye çalışıyordun? Yoksa başka biri miydi o?bilmiyorumkismile
Yani Türkiyeye gelince artık burada mı kalacaksınız yoksa geçici süreliğine mi geleceksin? Nişanlın da Türkiye de mi yaşıyor? Kaç yıldır yurtdışında yaşıyorsun? Orada mı okuyorsun?:ecrin_bebek:
saol cnm yok yok dün yemiştim galiba ymurtayla domatesde kaydirigubbakcemile3 evt cnm inş temmuzun sonunda gitcem ben trye ama daha belli deil yüzde 50 gidioruz ama inş giderim 1 ay kaldı nerdeyse zayıflamam lazım
Bak bak... Önemli bir şey değil de yanlış anlaşılma falan olmuş sanırım. Yesa cadısı da takıldı orayane tartısması ?? bakayım hemen
Yani Türkiyeye gelince artık burada mı kalacaksınız yoksa geçici süreliğine mi geleceksin? Nişanlın da Türkiye de mi yaşıyor? Kaç yıldır yurtdışında yaşıyorsun? Orada mı okuyorsun?
Merak ettiklerimi tek seferde sorayım hepsinden kurtulayım dedim de...
Biraz abartmışlar evetgeyik ya okurken sıkıldım resmen..hiç hoslanmam mahalle agzı tipler..
Çok teşekkürler cevapların içina.s.. Bir de şunu merak ediyorum. İtalya da yaşıyordun değil mi? İtalyanca biliyor musun biraz? Bir de hep İtalyanlar sıcak insanlar falan derler, bir de senin fikrini alalım.kaydirigubbakcemile3
1. 1 aylığına gelioruz cnm
2.evet istanbulda yaşıyor
3.5 sene olcak aralıkta cnm
4.evet cnm şuan evdeyim turizm üzerinden liseyi bitirdim cnm
merak ettiğin başka şeyler varsa cvblarım cnm valla sor çekinmedenolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
Ama hiç sağlıklı değil ki. Bir şeyler yeseydin iyi olurdu. Ne olacak ki? Bu hafta 1 kilodan fazla vermişsin zaten, en kötü ihtimal birkaç yüz gram daha az verirsin bu hafta. Aceleniz ne bayanlar anlamıyorum ki, beni örnek alın birazkaydirigubbakcemile3.saplarımla yesil cayımı ictim yatıorum ama midem bulanıo aclıktan ya..poff
Çok teşekkürler cevapların içina.s.. Bir de şunu merak ediyorum. İtalya da yaşıyordun değil mi? İtalyanca biliyor musun biraz? Bir de hep İtalyanlar sıcak insanlar falan derler, bir de senin fikrini alalım.
slm canlar yaaa bogazim agriyor benim
yaptiklarim
1- ramp it up
pack yapmadim yapmayacagim da bogazim agriyor soylemismiydim :) ilgiye ihtiyacim var:))
canim parlament mavisi gece kiyafetlerinde favori rengim eger dugun icinse beyaz olmaz zaten kirmiziyi da salla mavi diyorrrr:)
Elbiseyi görmediğim için bilemem. Ama kırmızıyı sevmiyorum ben pek. Ancak koyu kırmızı falan olursa, yoksa basit duruyor bence.
2-3 ay kaldıysa iyiymiş, kurtuluyorsun. Ben bazen şöyle düşünürüm işe de yarar çok da olmasa dayerimseniben. Sonuçta insanların sana söyledikleri şeyler "laf" yani onlar söylese ne söylemese ne, senin hayatında, düzeninde, bedeninde herhangi bir şeyinde bir değişiklik olmuyor, böyle düşününce susmak daha kolay geliyor bana. Ama yaptıkları sadece lafla kalmıyorsa iş falan yaptırıyorlarsa bir şey diyemem tabi ki.
slm canlar yaaa bogazim agriyor benim
yaptiklarim
1- ramp it up
pack yapmadim yapmayacagim da bogazim agriyor soylemismiydim :) ilgiye ihtiyacim var:))
@nutcase yaaaaaaaaaa bi 50 mekik bile cekememissin gelmis hava atiyosun yaaa hehehhe:)) ayyy gozlerim de sulaniyor kapaniyor gibi amaninnn hasta neyim olmayim insallah masallah yaaaaa
@sheridans afferin canim kaybolma sakin bi yere aksam yeyince de yaz bakalim bi menu gorelim
yesacım akşam bitane biber dolması ve light yoğurtla yapılmış bi kase cacık yedim bi dilim kepek ekmeğiyle. umarım çok olmadı 2 saat öncede yeşil çay içtim. ve sonrasında daha bişey yemeyeyim diye de hemen dişlerimi fırçaladımama uygulamamı istediğiniz yardımcı başka taktikleriniz varsa dinlerim ve uygularım kaydirigubbakcemile5
ayyyy canlarimmmmm
hemen dus almaya calisiyorum da yine de uzerime sogudugu da olmustur bi de soguk su ile dondurma da etkiledi beni buralar sicak ama turkiye gibi degil tabii
yaa sut mu iceyim icine bal katip kilo aldirmaya birebirmis:)) kabuk tarcinlarim bitti asagida da sirf diger tarcindan varsa vardir sadece bulursam onu mu katayim ya da azicik bal ile dur bi ineyim de geleyim ben canlarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?