50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesa napıyor diye bir bakayım dedim, bugün ne giydin konusuna bakıyormuş. Ben de dalayım belki Yesa yeni foto koymuştur dedim, girmemle çıkmam bir oldu ehe he :) . Tartışma çıkmış yahu. Canım adminlerim ilgilenin, ortamı yatıştırın lütfen... Neyse büyük bir şey değildir umarım...

:ecrin_bebek:
saol cnm yok yok dün yemiştim galiba ymurtayla domatesde kaydirigubbakcemile3 evt cnm inş temmuzun sonunda gitcem ben trye ama daha belli deil yüzde 50 gidioruz ama inş giderim 1 ay kaldı nerdeyse zayıflamam lazım

Yani Türkiyeye gelince artık burada mı kalacaksınız yoksa geçici süreliğine mi geleceksin? Nişanlın da Türkiye de mi yaşıyor? Kaç yıldır yurtdışında yaşıyorsun? Orada mı okuyorsun?

Merak ettiklerimi tek seferde sorayım hepsinden kurtulayım dedim de...
ne tartısması ?? bakayım hemen
Bak bak... Önemli bir şey değil de yanlış anlaşılma falan olmuş sanırım. Yesa cadısı da takıldı oraya ...

kaydirigubbakcemile3

1. 1 aylığına gelioruz cnm
2.evet istanbulda yaşıyor
3.5 sene olcak aralıkta cnm
4.evet cnm şuan evdeyim turizm üzerinden liseyi bitirdim cnm
merak ettiğin başka şeyler varsa cvblarım cnm valla sor çekinmedenolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

kızlar bugun carsıya gıttım geldım sonra aksama kadar yattım ve sonra silkelendım napıyorum ben dedım ve tembelliğimi yendım aksam 7 cıvarı kalktım evı sıldım suprurdum. buyuk bır derttı benım ıcın ve artık hafta ıcı yola cıkabılırım :)

geyik ya okurken sıkıldım resmen..hiç hoslanmam mahalle agzı tipler..
Biraz abartmışlar evet.
Çok teşekkürler cevapların içina.s.. Bir de şunu merak ediyorum. İtalya da yaşıyordun değil mi? İtalyanca biliyor musun biraz? Bir de hep İtalyanlar sıcak insanlar falan derler, bir de senin fikrini alalım.
saplarımla yesil cayımı ictim yatıorum ama midem bulanıo aclıktan ya..poff
Ama hiç sağlıklı değil ki. Bir şeyler yeseydin iyi olurdu. Ne olacak ki? Bu hafta 1 kilodan fazla vermişsin zaten, en kötü ihtimal birkaç yüz gram daha az verirsin bu hafta. Aceleniz ne bayanlar anlamıyorum ki, beni örnek alın birazkaydirigubbakcemile3.

Ya haftasonu olduğu için mi hiç kimse ok burada. Yoksa yeni koçunuzu mu beğenmediniz:sinifsinif:.

merhaba kızlar sabah aç karnına 220 kez ip atladım sora 1 dilim kepek ekmek 3 zeytin bir tane salatalık yedm arada 1 erik ögle 12de kısır yaptım bol maydonozlu domates salatalıklı çok az zeytinyağlı 4 kaşıkta barbunya yedim saat 1de pikniğe gittik babamlarla:sinifsinif: onun için 4 de yedik yemeğimizi 3 tane köfte yedimeyvahedigeldismile 2 dilim ekmekklava: 5 tane light bisküvi yedim o saatten sora da bişicikler yemedimkaydirigubbakcemile3

Çok teşekkürler cevapların içina.s.. Bir de şunu merak ediyorum. İtalya da yaşıyordun değil mi? İtalyanca biliyor musun biraz? Bir de hep İtalyanlar sıcak insanlar falan derler, bir de senin fikrini alalım.

evt cnm baya biliorum 1 sene kursuna gittim 3 senede liseye inanırmısın okulda bir tane bile türk yoktu abimden başkakaydirigubbakcemile3 zaten evin işlerini felanda büyük çoğunlukla ben halldediorum hep ben gidiorum:1no2: italyanlar insanına göre değisio cnm çok ırkçı olanda var çok ii olanda var ama huyları gerçekten çok ii mesela geçen amcam vodafone gitmiş bir sorun çıkmış kadına bir sürü bağırmış haksız yere (amcam çok sinirlidirkaydirigubbakcemile3) 1 gün sora gittik kadın herzamanki gibi davrandı aldık telefonu bizim türkiyede olsa satmam der kadın kovar bizikaydirigubbakcemile3 genede memnunum ben italyanlardan geneli iidir yani ama arkandan çok konuşurlarkaydirigubbakcemile3

slm canlar yaaa bogazim agriyor benim

yaptiklarim

1- ramp it up

pack yapmadim yapmayacagim da bogazim agriyor soylemismiydim :) ilgiye ihtiyacim var:))

@nutcase yaaaaaaaaaa bi 50 mekik bile cekememissin gelmis hava atiyosun yaaa hehehhe:)) ayyy gozlerim de sulaniyor kapaniyor gibi amaninnn hasta neyim olmayim insallah masallah yaaaaa

kızlar koşu bandı olan varsa teknik bir bilgi vereyim ben bunu cok gec öğrendım her 7 kullanımda bu bant slikonlanmalıymıs bense senede 5 kere ancak yapıyrdm ve adam dedıkı daha bızım verdıgımız sılıkonlar bıtmedımı dıyemedımkı adama 1 tanesını bıle bıtıremedım2.5 senedır. bantın ustundekı lastık yırtıldı adam dedıkı kesınlıkle kullanma motor yanar onu degıstırecegz ve degıstrmek de 150 tl ymıs off off daha bandın parasını bu sene bıtırdım yaa

canim parlament mavisi gece kiyafetlerinde favori rengim eger dugun icinse beyaz olmaz zaten kirmiziyi da salla mavi diyorrrr:)

slm canlar yaaa bogazim agriyor benim

yaptiklarim

1- ramp it up

pack yapmadim yapmayacagim da bogazim agriyor soylemismiydim :) ilgiye ihtiyacim var:))

@nutcase yaaaaaaaaaa bi 50 mekik bile cekememissin gelmis hava atiyosun yaaa hehehhe:)) ayyy gozlerim de sulaniyor kapaniyor gibi amaninnn hasta neyim olmayim insallah masallah yaaaaa

aferım yesa bugun yıne supersın ben ev temızlıgı yaptım ve kacamakda yapmadım. canım spordan sonra terın uzerınde kuruyorsa usutmus olabılırsın spordan sonra ya hemen dus almalı yada ustunu degıstrmelısın dıyene bak :)))

bu durumda ne yapmalıyız sutun ıcıne zencefıl ve cubuk tarcın koyup kaynat sonra bal ekle hem metabolızmayı calıstırıyor hem vucuda dırenc verıyr. yanı her derde deva yada sıcak ıhlamur falan ıc kıyamam sana orlarda tek basınasın hasta olsan kım bakar sana kendıne ıyı bak canım

ayyyy canlarimmmmm
hemen dus almaya calisiyorum da yine de uzerime sogudugu da olmustur bi de soguk su ile dondurma da etkiledi beni buralar sicak ama turkiye gibi degil tabii

yaa sut mu iceyim icine bal katip kilo aldirmaya birebirmis:)) kabuk tarcinlarim bitti asagida da sirf diger tarcindan varsa vardir sadece bulursam onu mu katayim ya da azicik bal ile dur bi ineyim de geleyim ben canlarim :)

nutcase ve yesa elbıse hakkında kı yorumlarınızıda okudum yaa elbısenın modelı klasık tv de hep sunucular falan gıyıyr ıste dar straplez ve dız ustu sanırım ben parlement mavısını alacak gıbıyım kırmızısı koyu degıldı aslında onu hıc denemedımde neyse tavsiyelerınız ıcın tesekkurler

canım onemlı olan saglık bır kereden bırsey olmaz hem sen bugun ıyılesemezsen yarın ramp yapamazsın bırde ıyıce kotu olursun bence ıcmen daha avantajlı sen yarın yakarsın nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…