50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya var mı böle bişi ya daha sporumu yapmadım ama
mutlaka yapmam lazım çok üşeniom çok
yatak çok sıcak gelio şu anda bi kapasam gözümü uyucam o derece yani hiç spor yapasım yok,ama bugünde çok yedim napacam ben ya offffffffffff

@sheridans afferin canim aksamin guzel ama gunde 2 dilim ekmek hakkin var sabah kullan gitsin aksama birakma:_))) bi de sabah ogle aralar neyim ne yaptin bakalim:)) kacamak neyim yoktur umarim

@CANLARIMMMM waterimmm oncelikle cuval giysen yakisir sana canim ama tabii cuvalin rengi de onemli hehhe offf yaa sutun icine bal kattim da iciyorum canim iyi gelir umarim insallah masallah da ilac da mi alsam ben yatmadan iyi olur demi

@MERVESAYS sessiz sessiz gelip tiyolari alip uygulayip zayifliyosun canim heralde bi tesekkur neyim et bari hehhe:)

hehhehehhe tam TEMBEL ZUKSEDDINE yakisacak bi davranis heheh ayyy su halimle guldurdun beni tembelim zukseddinim yaahuuuuu git yat sen sana boylesi yakisir adina yarasir ol biraz yaw:)) hatta yatmadan bi seyler ye sen hehehhe :))

@SHERIDANS canim sana asagidaki arkadaslari tanistiriyim

1- tembel zukseddin:)) iki lafindan biri ayyy yoruldum ayy bacagim ayyy ben bu videonun su kismini atladim ayy cok yorgunum ayyy ben bugun yapmasamdir :))

2-waterim spiderim cok severim cok sahanedir benimle ayni anda kalkar ayni anda spor yapar ama beni gecemez tabii:))

3-sevgilim benim nicki rezalettir :) bi turlu degistirememistir arada kacamaklari olsa da iyi gidiyordur afferin alir benden arada:))

ayıpsın yedim bile bi kaç çatal buzlukta duran hafif talıya dadandım kilo verdim ya hafif salar gördüm kendimi
ama yok yok bu böle olmaz ha gayret diorum ve slimlerime gidiorummmmmm
yapacam yapacam söz
herkese ii geceler ben geceleri haber veriom bazen slimleri yaptım die kimse olmuo ama gecenin o saati normal olarak
herkese şimdiden ii geceler dileyim(bugün haber vermem artkın)

kaçamak yok canım :lepi: zaten açlıktan başım ağrıyo. o yüzden ilaç alıp hemen yatmak istiyorum.. bu arada çok geçmiş olsun,iyi bak kendine lütfen. lazımsin bize buralarda!! opuyorumnanaktan iyi geceler

sheridansss sakın inanma yesa seni kandırıo,bende sana yesayı tanıtayım,aman bi açık verme açık verdin mi yandın hemen seni damgalarsempatiksalakcinni
senin A DEDİĞİNE O Z DER
sen gel bana inan kuzum:teytey::dance::sm_cool:

ooooooooooooo zukseddinim afferin umarim yag olur yapisir kalcana gobegine onlar hehehheheh saka yaw saka:)GECENIN BI YARISI bi daha gormeyim durmayim bak valla bilion beni:))

zukseddinim yaa cok guzel anlatmissin beni:)

@sheridans cok tesekkurler canim benim sen de iyi bak kendine canim daha guzel gunler icin elele omuz omuza hehhe:)

canım sagol tatlım evet renk onemlı yaa :) afıyet olsun şifa olsun canım

canım seenı gecmek ne mumkun bız bosuna mı dıyrz keske yesa gıbı olsam dıyekaydirigubbakcemile3

yesacım nickimi değiştirmicemkaydirigubbakcemile2 bütünn arkadaşlar beğendi bende beğeniom artık vallakaydirigubbakcemile3 saol cnm benimmmm senden aferin alıosam ne mutlu banakaydirigubbakcemile3

hehheh:)) canlarim benim cok seviyorum ben sizi ahanda duygusallastim da valla ben hasta oluyorum:))

ben yatayim canlarim gideyim artik gozlerim de bi acaip burnum da

hadi operim herkesleri goruusruzz

hehheh:)) canlarim benim cok seviyorum ben sizi ahanda duygusallastim da valla ben hasta oluyorum:))

ben yatayim canlarim gideyim artik gozlerim de bi acaip burnum da

hadi operim herkesleri goruusruzz

gecmıs olsun canım ıyı geceler ınsaallah yarın sapasaglam kalkarsın:) optumopuyorumnanaktan

Menün güzelmiş. Tabi piknik olunca biraz bozulmuş ama olsun, fazla bir şey olacağını sanmıyorum. Yalnız 4'ten sonra hiç bir şey yememek biraz yanlış gibi geldi bana. Meyve falan yiyebilirsin. Ya da az bir yemek. Bilmiyorum saat sekizde-dokuzda falan uyuyorsan sorun yok da, daha geç yatıyorsan 4'te yemek yemek biraz erken değil mi? Dur bunu Yesaya da soralım.

Evet sayın ÇokBilmiş(Yesa), saat 4'te, 5'te fazladan yemek yenilirse o akşam bir daha hiç bi şi yemiycek miyiz? Acıksak da mı yemiycez? Bak koç benim ona göre cevap ver haa:jeyyar:. Sonra bütün cezalar sana gelir:roflol:.
evt cnm baya biliorum 1 sene kursuna gittim 3 senede liseye
...
genede memnunum ben italyanlardan geneli iidir yani ama arkandan çok konuşurlarkaydirigubbakcemile3
Bilgiler için çok teşekkürler a.s. . Başka sorum yok... Şimdilik .
slm canlar yaaa bogazim agriyor benim

yaptiklarim

1- ramp it up

pack yapmadim yapmayacagim da bogazim agriyor soylemismiydim :) ilgiye ihtiyacim var:))
İyi iyi, pack falan yapma sen. İki günde bir yapılır onlar.
Ay canım ilgiye ihtiyacı varmışolumunekankayizsmile. Benim sana tavsiyem, bol bol limonlu çay, limon suyu falan iç. Ne yersen-içersen içinde limon da olsun, çok iyi geliyor. Balın kalorisini falan da düşünme, boğaza o da iyi geliyor. Ayrıca koç benim burada, ben yemene izin veriyorsam sorun yoktur! - Ohhh tadını çıkarayım biraz :)
@nutcase yaaaaaaaaaa bi 50 mekik bile cekememissin gelmis hava atiyosun yaaa hehehhe:))
İyi tamam yarın da 50 mekik çekerim, mutlu ederim seni, belki daha çabuk iyileşirsin :) .
Akşam yediklerin fena değilmiş. Yarın daha detaylı yazarsan(kahvaltı, sporlar) daha iyi olur. Nerede yanlış yaptığını falan söyleriz. Yanlış yapıyorsan tabii.
herkese ii geceler ben geceleri haber veriom bazen slimleri yaptım die kimse olmuo ama gecenin o saati normal olarak
herkese şimdiden ii geceler dileyim(bugün haber vermem artkın)
Yok ben okuyorum o slimlerini. Genelde "şimdi duş alayım" da diyorsun bak aklımda kalmış :) . Ama cevap yazma gereği duymadım, tam olarak bir menü falan yoktu diye. Bundan sonra yazarım. Tabi sen büyük ihtimalle bu mesajımı görmeyeceksin ama olsun .
kaçamak yok canım :lepi: zaten açlıktan başım ağrıyo. o yüzden ilaç alıp hemen yatmak istiyorum..
Ya inanamıyorum size ya. Niye bu kadar saçmalıyorsunuz kızlar? Kızıcam amalmaz: Aç kalınır mı hiç? Öyle hafif bir açlık da değil anladığım kadarıyla, açlıktan başım ağrıyor demişsin, NİYE YEMEDİN BİR ŞEYLER??? Ben anlamam koç ben değil miyim? Benim! Benim verdiğim cezayı uygulamayacak mısınız? Uygulayacaksınııııızzzzz... Ben ne dersem o! Ben ye diyince paşa paşa yiyeceksiniz. Bu hafta aç kalmayı yasaklıyorum. Bunun anlamı "çatlayana kadar yiyin" değil kiiiii, mideniz kazınıyorsa yiyin demek.

Hayır sonra düşüp bayılacaksınız, hastanelik falan olacaksınız, ben de öfkeleneceğim, sinirimi sağlamlardan(misal: Yesa, Dulci...) çıkaracağım. Yazık onlara da yazık...

Neyse ben sakinleşeyim şimdi... Rica ediyorum böyle bir şey görmeyeyim bir daha, yemekleri zorla ağzınıza tıkamak geliyor içimden, yapmayın tamam mı canlarımşutarafagitti. Çok zararlı...
ben geldim herkes gitmiş:sinifsinif:
Haftasonu böyle oluyor genelde :) .
Ben seni pek tanımıyorum ama ara ara gelip "şu kadar şu kadar kilo verdim" yazıp gidiyorsun sanırım. Hiç sabit kalmıyor yani kilon, tebrikler.
25 Eylülde ne var? Düğün mü var? Yoksa askere mi gidiyorsun? Saat geç oldu ya ben de yatsam iyi olurmirmirmirmir...

gunaydin canlarim yazip hemen cikacagim:))

1- simdi canlar aksam yemegi bence en gec 6-7 gibi yenmeli

2-sonrasinda aciktigimizda 3 secenegimiz var sut ya da yogurt meyve digeri neydi yaw:))

3-nutcasecim saolasin canim limon kullaniyim ben bugun bakalim pek iyi degilim ama hadi hayirlisi operim herkesleri

4-kuralimiz neydi ac kalmadan zayiflamak ac kalinca ne oluyordu beyine sinyaller gidiyordu beyin de diyordu ki kitlik var vucut eldekileri yaga cevirin o yuzden 3+2 ya da 3+3 yapabiliriz 3 ana 2 ara demek istedim:))

Son düzenleyen: Moderatör:
yesa bugun yıne cok faydalı bılgıler vermıs tesekkurler. bende bugun ku kahvaltımı yazayım

sabah
1 yumurta
2 dılım peynır
1 dılım ekmek
3 zeytın:)) 4. dyu cok yemek ıstedım ama hep aklıma sız geldınız:))
1domates
sekersız acık cay
bırazdan sporumu yapacagm opuldunuz

günayyyyydıııııııınnnnnnkaydirigubbakcemile2

Askere gidiyorum kaydirigubbakcemile3

düğün var canım..önceden burdan çıkmazdım ama şu sıralar pek giremiyorum eve giden gelen çok..menülerimide yazmaya başlıycam tekrar coming soon..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…