@sheridans afferin canim aksamin guzel ama gunde 2 dilim ekmek hakkin var sabah kullan gitsin aksama birakma:_))) bi de sabah ogle aralar neyim ne yaptin bakalim:)) kacamak neyim yoktur umarim
@CANLARIMMMM waterimmm oncelikle cuval giysen yakisir sana canim ama tabii cuvalin rengi de onemli hehhe offf yaa sutun icine bal kattim da iciyorum canim iyi gelir umarim insallah masallah da ilac da mi alsam ben yatmadan iyi olur demi
@MERVESAYS sessiz sessiz gelip tiyolari alip uygulayip zayifliyosun canim heralde bi tesekkur neyim et bari hehhe:)
@SHERIDANS canim sana asagidaki arkadaslari tanistiriyim
1- tembel zukseddin:)) iki lafindan biri ayyy yoruldum ayy bacagim ayyy ben bu videonun su kismini atladim ayy cok yorgunum ayyy ben bugun yapmasamdir :))
2-waterim spiderim cok severim cok sahanedir benimle ayni anda kalkar ayni anda spor yapar ama beni gecemez tabii:))
3-sevgilim benim nicki rezalettir :) bi turlu degistirememistir arada kacamaklari olsa da iyi gidiyordur afferin alir benden arada:))
@sheridans afferin canim aksamin guzel ama gunde 2 dilim ekmek hakkin var sabah kullan gitsin aksama birakma:_))) bi de sabah ogle aralar neyim ne yaptin bakalim:)) kacamak neyim yoktur umarim
@CANLARIMMMM waterimmm oncelikle cuval giysen yakisir sana canim ama tabii cuvalin rengi de onemli hehhe offf yaa sutun icine bal kattim da iciyorum canim iyi gelir umarim insallah masallah da ilac da mi alsam ben yatmadan iyi olur demi
@MERVESAYS sessiz sessiz gelip tiyolari alip uygulayip zayifliyosun canim heralde bi tesekkur neyim et bari hehhe:)
1- tembel zukseddin:)) iki lafindan biri ayyy yoruldum ayy bacagim ayyy ben bu videonun su kismini atladim ayy cok yorgunum ayyy ben bugun yapmasamdir :))
2-waterim spiderim cok severim cok sahanedir benimle ayni anda kalkar ayni anda spor yapar ama beni gecemez tabii:))
3-sevgilim benim nicki rezalettir :) bi turlu degistirememistir arada kacamaklari olsa da iyi gidiyordur afferin alir benden arada:))
hehheh:)) canlarim benim cok seviyorum ben sizi ahanda duygusallastim da valla ben hasta oluyorum:))
ben yatayim canlarim gideyim artik gozlerim de bi acaip burnum da
hadi operim herkesleri goruusruzz
Menün güzelmiş. Tabi piknik olunca biraz bozulmuş ama olsun, fazla bir şey olacağını sanmıyorum. Yalnız 4'ten sonra hiç bir şey yememek biraz yanlış gibi geldi bana. Meyve falan yiyebilirsin. Ya da az bir yemek. Bilmiyorum saat sekizde-dokuzda falan uyuyorsan sorun yok da, daha geç yatıyorsan 4'te yemek yemek biraz erken değil mi? Dur bunu Yesaya da soralım.merhaba kızlar sabah aç karnına 220 kez ip atladım sora 1 dilim kepek ekmek 3 zeytin bir tane salatalık yedm arada 1 erik ögle 12de kısır yaptım bol maydonozlu domates salatalıklı çok az zeytinyağlı 4 kaşıkta barbunya yedim saat 1de pikniğe gittik babamlarla:sinifsinif: onun için 4 de yedik yemeğimizi 3 tane köfte yedimeyvahedigeldismile 2 dilim ekmekklava: 5 tane light bisküvi yedim o saatten sora da bişicikler yemedimkaydirigubbakcemile3
Bilgiler için çok teşekkürler a.s. . Başka sorum yok... Şimdilikevt cnm baya biliorum 1 sene kursuna gittim 3 senede liseye
...
genede memnunum ben italyanlardan geneli iidir yani ama arkandan çok konuşurlarkaydirigubbakcemile3
İyi iyi, pack falan yapma sen. İki günde bir yapılır onlar.slm canlar yaaa bogazim agriyor benim
yaptiklarim
1- ramp it up
pack yapmadim yapmayacagim da bogazim agriyor soylemismiydim :) ilgiye ihtiyacim var:))
İyi tamam yarın da 50 mekik çekerim, mutlu ederim seni, belki daha çabuk iyileşirsin :) .@nutcase yaaaaaaaaaa bi 50 mekik bile cekememissin gelmis hava atiyosun yaaa hehehhe:))
Akşam yediklerin fena değilmiş. Yarın daha detaylı yazarsan(kahvaltı, sporlar) daha iyi olur. Nerede yanlış yaptığını falan söyleriz. Yanlış yapıyorsan tabiiyesacım akşam bitane biber dolması ve light yoğurtla yapılmış bi kase cacık yedim bi dilim kepek ekmeğiyle. umarım çok olmadı 2 saat öncede yeşil çay içtim. ve sonrasında daha bişey yemeyeyim diye de hemen dişlerimi fırçaladımama uygulamamı istediğiniz yardımcı başka taktikleriniz varsa dinlerim ve uygularım kaydirigubbakcemile5
Yok ben okuyorum o slimlerini. Genelde "şimdi duş alayım" da diyorsun bak aklımda kalmış :) . Ama cevap yazma gereği duymadım, tam olarak bir menü falan yoktu diye. Bundan sonra yazarım. Tabi sen büyük ihtimalle bu mesajımı görmeyeceksin ama olsunherkese ii geceler ben geceleri haber veriom bazen slimleri yaptım die kimse olmuo ama gecenin o saati normal olarak
herkese şimdiden ii geceler dileyim(bugün haber vermem artkın)
Ya inanamıyorum size ya. Niye bu kadar saçmalıyorsunuz kızlar? Kızıcam amakaçamak yok canım :lepi: zaten açlıktan başım ağrıyo. o yüzden ilaç alıp hemen yatmak istiyorum..
Haftasonu böyle oluyor genelde :) .ben geldim herkes gitmiş:sinifsinif:
Haftasonu böyle oluyor genelde :) .
Ben seni pek tanımıyorum ama ara ara gelip "şu kadar şu kadar kilo verdim" yazıp gidiyorsun sanırım. Hiç sabit kalmıyor yani kilon, tebrikler.
25 Eylülde ne var? Düğün mü var? Yoksa askere mi gidiyorsun?Saat geç oldu ya ben de yatsam iyi olurmirmirmirmir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?